Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2017 21:14 - Бил Гейтс се срещна с президента Тръмп да спрем ваксина Запитване за безопасност
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Бил Гейтс се срещна с президента Тръмп да спрем ваксина Запитване за безопасност
21 Апр 2017 Baxter Дмитрий Новини , САЩ

image


Бил Гейтс се срещна с президента Тръмп в Белия дом в безсрамен, отчаян опит да убеди президента да премахне плана си за независимо разследване на безопасността на ваксината.


На въпроса дали той повдигна темата за ваксините с президента Тръмп, който многократно е призовавал за независимо разследване на безопасността на ваксините, Гейтс отговори категорично.

Разбира се! "Гейтс каза . " Те са чудеса и си извършил велики дела, а когато стигнем нови такива, което можем да направим много. "

С зашеметяващ високомерие, Гейтс дори призна, че той каза президентът " не е необходимо ", за независимо разследване на безопасността на ваксини, защото той има " разглеждали го ", а те са " напълно безопасна "

Чух, когато [Тръмп] видях фарма момчета Той каза, че все още се чудех за ваксини, но той спомена за тях, че аз ще му кажа, че съм го погледнал и, че те са напълно безопасни и че ние трябва ли повдига съмнения за това . "

Няма значение на стотиците хиляди американци с първа ръка, често трагични, преживявания, свързани с ваксини. Няма значение на факта, че милиони американци, включително и на президента, вярват, трябва да се проведе независимо разследване (което изключва всякакво влияние от Big Pharma и компрометираната FDA). Няма значение, тези факти, защото Бил Гейтс, най-богатият човек в света и един ангажимент евгенист, казва ваксини са " напълно безопасни ", а ние " не трябва да се повдига съмнения " относно това.

Малко след изборите победа Тръмп, Робърт Ф. Кенеди-младши е бил залят от репортери, докато излиза Trump Tower в Ню Йорк. Тръмп се казва, че се обмисля провеждането на независимо разследване на безопасността на ваксината и свързаната с комисионна.

По това време Кенеди младши, заяви пред репортери, че точката на разследването е " да се уверим, че имаме на научната етика в процеса на ваксина за ефикасност и безопасност ефекти." Въпреки че няма официално изявление е направено от администрацията по отношение на Тръмп запитване още, обществена инерция нараснала в полза на създаването му.

   Follow imageDonald J. Trump    @realDonaldTrump

"@Kramersfarm: You are spot on with your opinion on vaccinations. Big pharma and big Ag control a lot of misinformation. Great job."

2:41 AM - 31 Mar 2014    

 

Защо са про-ваксини лобисти като Гейтс много се страхува от независимо разследване? Какво трябва да се скрие? Ако всичко с ваксините е, тъй като те твърдят, че това е, независимо разследване не трябва да бъде на всеки, които ги засягат.

обезлюдяване

Може би това е така, защото през 2010 г., същата година фондацията на Бил и Мелинда Гейтс финансира австралийски учени, за да се освободи ГМО комари , заразени с бактерията в света, Гейтс призна, че иска да намалява населението на земята - ключов Illuminati цел.

В света днес има 6,8 милиарда души; който е начело до около 9 милиарда , "Гейтс  заяви по време на прословутия, само с покани 2010 TED конференция. " Сега, ако ние правим една наистина чудесна работа по новите ваксини, здравни грижи, услуги свързани с репродуктивното здраве, ние по-ниски, че от може би 10 или 15% ."

Сега тези бактерия заразени с ГМО комари създадена от Бил Гейтс през 2010 г.  предизвика хаос в Северна и Южна Америка - с целия свят на риск, според Световната здравна организация - и Гейтс все още се среща с световните лидери, които се опитват да спрат да ги разследва любимата му, населението намалява с ваксините.

Остава да се види дали Гейтс е имал влияние върху президента Тръмп.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748931
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031