Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2007 23:05 - КРАЧКА НАПРЕД – ДВЕ НАЗАД
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 5168 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.07.2007 00:10


             Не ... не е това, което си помислихте, скъпи посетители и читатели. Не са стъпките на някакъв вид танго! Асоциацията ми дойде от прочутата статия на онзи юдо-хазар Бланк (известен и като Ленин), а именно „Крачка назад, две напред” Статията е по повод въвеждането на НЕП (нова икономическа политика), която спасява току що създадения СССР от масов глад ...
Бланк (Ленин)  image

   Аз не си спомням нито един път, през тези 18 години  „дИмУкрация”, когато мизерните увеличения на пенсиите и заплатите да не са били „гарнирани” с едновременно повишение на цените и данъците.

   Така се случи и този път. От 1 юли пенсиите и бюджетните заплати бяха увеличени с 10%. 
Това официалната пропаганда го представи като 
„голямо усилие на Правителството” 
Пак ме връхлитат спомени от близкото минало:

„Увеличението доходите на трудещите се – 
основна грижа на Партията и Правителството”

   Но ... от същия този 1 юли бе увеличен и тока със 7,5%. Няма забавяне, нема лабаво, както се казва. Няма оставен и един месец прозорец, хорицата да усетят реално че разполагат с мъъъъничко повече пари ...

   Освен тока, дойде и удара с хляба – друг основен разход на бедните. Само за една седмица насъщния поскъпна два пъти. И това е само началото.

   Киселото мляко също дигна цената си около 20%. Стартираме и тук.

   Всяка година по средата на лятото, плодовете и зеленчуците традиционно поевтиняват, заради свръхпредлагането. Тази година и това не се случи.

Цените им са, все едно че сме в началото на пролетта !!!

   Транспортния министър Мутафчийски предлага повишение и на билетите.Транспорта бил на загуба. Но същия използва залисията около Евровота, и пусна 400 000 турски ТИР-а да ползват БЕЗПЛАТНО българската пътна мрежа! Естествено че някой трябва да плати и тази сметка ...

   В резултат на всичко това общото поскъпване за вторите три месеца на годината, спрямо първите е почти 1% . Тази цифра, разбира се предизвиква основателни съмнения. Но даже и така, това е най-голямото поскъпване за последните 8 години!

   Според Профсъюзите издръжката на живота за юни е 391 лева чисто на човек.

    В същото време Тричленката, съставена от един етнически циганин Докеров (Доган), и двамата етнически хазари Яков (Станишев) и Кохари (Сакскобурготски) продължава да държи ограничението за получаване на детски на 200 лв. бруто = 160 лв. чисто. Тези хорица са обявени за „крайно богати” които нямат нужда от помощи за децата си! По този начин циганско-хазарската власт унищожава раждаемоста на българите и другите      не-цигански етноси.
       image    

   Не стига това, ами БСП предложи да се преизчислят пенсиите върху нова база, но ... без да се зачита категорията. Ох ... пак старата социалистическа уравниловка !!! Но само за нас бедните. За назначените юдо-комунистически милионери няма никакви уравниловки! В този случай обаче целта е да се противопоставят двете групи пенсионери, чрез едно явно несправедливо решение. Казано е „Разделяй и владей”

   И така хазарската власт с едната ръка дава, но с двете взема ...Ако мога да перефразирам мисълта на Бланк, то сега тя трябва да звучи така:

„Крачка напред, две назад”.

 

   Но този юдо-хазарски метод на ограбване има по стара история. Нека да прочетем един пасаж от речта на равина Райхорн, произнесена още през далечната 1869г. в Прага:

    „Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също ще бъде голяма”

    Както виждаме сегашните юдо-хазари стриктно спазват „мъдрите” наставления на своите старейшини. Че кой им пречи? Аз не виждам такъв!

   



Тагове:   напред,   назад,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3575166
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930