Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2009 17:30 - "ТЕХНОЛОГИЯ на ЗЛОТО" - Филмът на Ваксберг
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 10115 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 31.08.2009 10:47


По поръчка и чрез парите на фондация "Отворено Общество" през 2000 г., юдо-хазарката Татяна Ваксберг направи скандалния филм  "Технология на злото". Въпреки протестите на Обществото този анти-български пасквил, бе излъчен по телевизията на Турското разузнаване - "кАНАЛ-1" (БНТ).

Официалната цел на филма бе да покаже "обективно" събитията през периода 1984-89 г. свързани с "Възродителния процес". За тази цел на Ваксберг беше позволено свободно да рови из архивите на ДС и Централния Партиен Архив. А такова позволение може да се получи само от едно твърде високо място извън България. Мястото, както знаем се намира оттатък три морета и един океан. На една улица пълна с небостъргачи,  в едно огромно сити.

По твърде "безпристрастен" начин, обаче във филма бяха легитимирани двете страни: турците-ислямисти и българите-християни ...

Турците бяха представени само в чисто бяло, без нито една капка черно мастило. Тихи, кротки, трудолюбиви хорица, изтъкани от начало до край с доброта и добронамереност. Даже един от героите във филма казваше (по памет):
"Каквото било, било. Пак ще се трудим и работим за България"
И с един щрих не бе загатнато истинското положение преди Възродителния процес.

- Бясната свръх-раждаемост на всички ислямисти, включително и на турците
- Раздаваните тайно допълнителни детски помощи на туркините, за да раждат
- Обезплодяването на българските дечица от турски лекари и мед. сестри
- Феодалните привилегии за всички турци, особено партийците. Всички помним оня израз:
"Еееех, сега да си артист, спортист или турчин-комунист"
- Пълната административна и икономическа власт на турците, членове на БКП (сегашното ДПС) в смесените райони
- Мащабните кражби, които извършваше турската олигархия в БКП, използвайки служебното си положение.
- Бомбените атентати на турко-ислямистите срещу най-беззащитните - децата
Аааа такива работи във филма - сакън !!!

Обратно ... Ние българите бяхме представени в точно обратната светлина. Никакви нормални човешки качества. НИЕ (българите) не се любим, не се женим, не учим, не работим, не плащаме данъци, не строим къщи, не се храним и не пием. Не ... Ние през цялото време сме обсебени САМО от една натрапчива идея ...
Как да изгоним добрите турци, още по-добрите цигани, и най-добрите (става въпрос за юдеите де), и да останем да се ширим сами в България ... Ето т"ва е ...

Разбира се, във филма не бе загатното и за най-важното ...
- Че цялата държавна власт тогава, бе в ръцете на циганина Яшар (Т. Живков) и неговите юдейски съветници. Защото всички съветници на Диктатора бяха до един юдеи. Сред тях бе и бащата на Соломон Паси, тоя дето иска сега да става глава на НАТО ...
- Че насилственото изселване на турците, бе само част от грандиозния План на Юдо-Хазарските банкери от "Онази Улица" да изгонят от България всички бели етноси, и циганите да станат 100% от населението на тази територия
- Че после 400 000-те турци, след 10 Ноември и над 2 милиона млади българи икономически бяха прогонени от България
- Че сега от всеки 4 родени деца, 3 са циганчета ...

Защото именно това е истинската "ТЕХНОЛОГИЯ на ЗЛОТО",  за която ще разкажем в следващите глави на тази поредица ,,,

image
Юдо-Сатаната на Православието

image
Венците на мургавите, са с този цвят

image
Всички съвпадения са случайност

image
Татяна Ваксберг
Според сегашния Бразилски Президент, Луис Инасиу Лула да Силва, Кризата е направена нарочно от "бели хора със сини очи"

image
Двамата сигани - Яшар и ГАДафи



Тагове:   Ваксберг,


Гласувай:
0



1. grigorsimov - Насилственото преименуване на мюсулманите, само бе маскирано, като български национализъм!
27.03.2009 21:03
Това днес го доказват резултатите. И само един аргумент: Комунизмът е унищожител на нации, народи и култури. Ако комунистите целяха доброто за помаците и за България, щяха да публикуват древните родопски народни песни, наречени от издателя им, преди 150 години, 'Веда Словена'! Фактът, че и днес тези феноменални по древност, по обем и по дух, наши народни песни и предания са 'тайна', говори най-красноречиво за театралното родолюбие на предишните и днешните ни 'държавници'!
И въобще не съм съгласен, че българските мюсулмани не са кротки и трудолюбиви. Ако някой ги кара насила да се радикализират, това са тези, които забраняват забратките. А зад тази забрана, се крият дълбоки и коварни цели, нямащи нищо общо с българските интереси!
цитирай
2. lambo - Само съм чувал за "Веда Словена"
28.03.2009 10:34
И толкова. Нищо друго ...

Колкото до турците ... Тук в Карлово имаме останали не повече от 20-30 семейства. Всички други "турци" в града, са мургави цигани, които се правят на турци. Но истинските турци, не искат и да чуят, че са едно цяло с тях.

Да, кротки и трудолюбиви са. Лично се познавам с всички такива семейства.
Но откакто се появи ДПС се измениха. Станаха надменни, нагли и видимо много забогатяха. Редовно, на 100% участват във всички избори. Ясно за кого гласуват.
цитирай
3. grigorsimov - ДПС е чисто масонска 'ложа', как...
28.03.2009 11:09
ДПС е чисто масонска 'ложа', каквато е и Турция, от стотина години, каквате е и България, и по времето на комунизма и особено след 'него'. А масонството и комунизмът само могат да имитират родолюбие и национализъм, а всъщност, в пълния смисъл са 'вълци в овчи кожи'. Масонството и комунизмът са слуги - изпълнители, на т.н. световно организирано юдейство', което пък, от край време е сатанинско, в пълния смисъл на тази грозна дума. Така че, за масоните и комунистите, главни цели са, - унищожаване на нациите, на вярата, на морала и на естествената човешка съвест!
А който не е и чувал за тези 'въпроси на въпросите', нека се поинтересува, на какъв Бог, всъщност се кланят юдеите и на какви 'добродетели' ги учи тяхната основна религиозна книга - 'Талмуд'. А там между многото 'добродетели' пише и това: "И най-добрият от 'гоите' трябва да бъде убит', и друго: "Всеки който се интересува за същноста на юдейската религия, да бъде убит'! - И много, много други сатанински заповеди - задължителни за юдеите!
А за 'Веда Словена' и аз само бях чувал, до миналата година, докато все още нямах интернет!
цитирай
4. lambo - Чел съм и Талмуда, и Корана
28.03.2009 11:18
Това на практика е една обща фашистка религия. Няма никаква разлика между тях. Освен в начините за установяване на световно господство ...

Талмуда е откровен анти-християнски текст, призоваваш лозунгово към изтреблението на "гоите"

Корана е много по-лукав и хитър, и затова много по-опасен за "гяурите"

Колкото до "Веда Словена" вече направих първите търсения в Гугъла. Ще я намеря ...
цитирай
5. grigorsimov - Важното е от къде идва злото, днес!
28.03.2009 11:30
Злото, днес, не идва от турските и помашките села, а от далечни метрополии, и от всички големи градове, които фактически са принудени да живеят по правилата на злото - във всичките му форми!
цитирай
6. lambo - Злото идва от тези две книги Талмуда и Корана
28.03.2009 11:31
Защото е казано ...

"НАЙ-НАПРЕД бе СЛОВОТО"
цитирай
7. goldenegg - технология на злото
01.05.2009 21:39
Здравейте!Абсолютно съм съгласен с всичко което пишете,чел съм много коментари за този филм,но никъде не мога да го намеря да го гледам.Започвам да си мисля че са го забранили...ако някой може да ми каже къде мога да го намеря ще съм му много благодарен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558995
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031