Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2009 18:16 - WHAT's The MATTER ?
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 5367 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 13.04.2009 07:03


Какъв е Проблема ? Проблема с циганите! Днес, 8 Април е Международния ден на ромите. По този повод, ме налегнаха едни мисли ... Ето ги :

Огромната част от българите, смятат че циганския проблем се състои от 3 отделни проблема - кражбите, мързела и личната хигиена. Но аз ще поспоря с тях:

1) КРАЖБИТЕ .... Да - голяма част от циганите "работят" като крадат всеки ден - предимно битови кражби.
Но и наш"те българи също крадат - главно използвайки служебното си положение. Митничари, катаджии, фирмаджии, чиновници издаващи най-различни разрешения - нагло изнудват гражданите.
Така че не можем да прекараме тук ясна разграничителна линия.

2) МЪРЗЕЛА - Много от "трайно-безработните" нямат и един работен ден, през целия си живот. Но друга част от тях яко работят. Погледнете само строежите - от 60 до 90% там са цигани.
В същото време все по-голяма част от младите българи, не пипват физически труд - все по заведенията и купоните.
Има и българи, които работят до смъртта си ...
Така че и тук няма ясна разграничителна линия.

3) ХИГИЕНАТА ...  Пак същите цигани, които отказват да работят, не се къпят. Цял живот не се къпят! Когато минеш покрай такъв, се овонтиш за часове напред.
Но има цигански къщи - палати, които са по-подредени и чисти от българските.
Макар и много рядко, аз съм влизал в български къщи, с невероятна мръсотия и разхърляност.
Така че и тук няма ясна граница ...

Но въпреки горното - ПРОБЛЕМ между нас има. И той е само един. Но страшен ...
Нито една от 3-те групи цигани - неработещите, работещите на черно и циганските барони ...

НЕ ПЛАЩАТ НИЩО НА ДЪРЖАВАТА ...

Ни данъци върху доходите си, ни осигуровки, ни ток, ни вода, ни ... абе к"вот съ сетиш ...

Не ... и там не е проблема. ЦИГАНИТЕ не плащат нищо, защото според законите в тая държава, Детски и Помощи получават само тези, които "НЯМАТ ДОХОД БРУТО". А почнат ли да плащат, значи ... "ИМАТ ДОХОД БРУТО"

Така ... Който плаща данъци = "ИМА ДОХОД БРУТО", губи 2 пъти. Хем му вземат 1/3 от доходите, хем му спират Детските и не му дават Помощи!

Който не плаща данъци = "НЯМА ДОХОД БРУТО", печели 2 пъти. Хем си прибира 100% от дохода, хем допълнително получава Детски и Помощи.

Така че вината не е в циганите. Те просто се възползват от тези престъпни закони. Вината е в законите ...

Накрая ... вината не е и в престъпните закони, а в престъпните властници, които създадоха и крепят тези престъпни закони.

Техните имена ги знаем всички. Най-главните сега са 5 души:
Доган, Шимон Кохари, Сергей Яков, Гео Юрай (Пирински), Седефчо.
Нито един от тях не е българин - 3-ма от тях са с ХАЗАРСКИ, а 2-ма от тях са с ЦИГАНСКИ произход. Нищо случайно няма на този свят ...

 




Гласувай:
0



1. smani - Добре обаче това с 5-те не го разбрах
08.04.2009 18:22
Добре обаче това с 5-те не го разбрах
цитирай
2. lambo - Тези 5-те са направили законите така,
08.04.2009 18:26
че техните цигани, които в момента не плащат нищо в соц. каса,
в момента получават:
- 2/3 от всички социални помощи
- 85% от всички детски

Превърнали са ни, в данъчни роби на циганите.
цитирай
3. анонимен - bombata
09.04.2009 09:50
vij i tova ...kopiral sym go ?
А иначе миролюбивата Религия Ислям събори двета кули В Америка , събори Гарата в Испания , в Лондон автобуса , досега са изтрепали над 1милион в Ирак със взривове , съблякоха голи 1500 деца в Беслан и половиината ги избиха като кучета , Московския Театър най добре се представиха Кадъните със взривовете на поясите , Дискотеката на остров Бали , да не забравим 1, 5 милиона избити като кучета Арменци , Априлското въстание 50 000 изклани жени деца и старци , 500 години мюсулманско робство в България , Дискотеката в Германия , пресен пример за хуманната Религия Ислям се казва Ивайло Кепов чиято глава беше отрязана в Ирак , Хашим Тачи който продаде органите на 5000 сърби и каквото останало -го изгорил , 17 000 тона наркотици произведени в Авганистан и заливащи целия свят и които бавно убиват нашите деца ! Всичко това е дело на хуманната и балагородна Религия Ислям , нейно олицитворение е Бен Ладен който иска да избие всички Християни ! Правилно ви го каза Йозеф Рацингер преди да стане папа --Исляма е само кръв и насилие от 1000 години насам и нищо добро , мръсни Убийци ! Шейх Насрала го каза правилно че мир за Християни и Юдеи няма да има и след 1000 години !
цитирай
4. lambo - НЯМА ДОБЪР ИСЛЯМ
09.04.2009 10:14
Това го каза преди 20-на години някакъв американски журналист и общественик, който бе дошъл в България.

Зададоха му въпроса за т.н. "Морски Ислям" в Индонезия, който бил по-либерален. Американеца отговори:

"Няма добър Ислям. Ще се убедите в това"
цитирай
5. анонимен - Walter Schellenberg
12.04.2009 22:19
Все си мисля,че зад ислямистите стои талмудисткото лоби на САЩ,което ги фонансира,както самия Бен Ладен,който е човек на евреите.Дори "нахаканото" държане на Ердоган и "скарването" му с Ицхак Рабин на конференцията в Монтрьо тази пролет ми се струва,че беше постановка.Защо си мисля така:
Ако не бяха евреите,турците никога нямаше да наберат тази инерция,с която се опитват да пометат вече не само България и Балканите,но и самата Германия,а с това и цяла Европа - целта на евреите е чрез турците да се унищожи Християнството и европейската цивилизация.Излиза,че турците скачат срещу благодетелите си!Да си спомним какво каза Ердоган миналата година на сънародниците си в Кьолн:"Бъдещите минарета на нашите джамии,които ние тепърва ще строим в Германия и Европа,са бъдещите щикове на исляма срещу неверниците!"
Неверниците са само християните!Защо?Защото те са най-опасни за евреите!Всички,които не са евреи,са животни - гои - така учи талмудът.
По отношение на циганите,там проблемът е по-скоро вътрешнополитически:българската олигархия ги толерира именно заради сигурния им електорат,чрез който,заедно с този на Доган,легитимира всеки нов избор в България и си провежда своята антибългарска политика.
цитирай
6. lambo - Размножението на циганите
13.04.2009 12:50
е също дело на юдо-хазарските банкери.

Самоназначилите се "Богоизбрани" се страхуват от бялата раса, от нейния интелект, от нейната физическа красота. Бялата раса трябва да бъде унищожена в полза, на по-нисшите цветни раси. Които според евреите по-лесно ще бъдат командвани и експлоатирани.

Но ... аз познавам добре циганите. Те са много по-адаптивни и много по-хитри, отколкото евреите предполагат, даже и на сън ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3570107
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930