Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 17:06 - ДОГАН лисна кофа помия, в суратите на Седефчо, СерГей и Кобурга
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 36977 Коментари: 57 Гласове:
1

Последна промяна: 16.10.2012 20:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Изказването на Доган - "власта е в моите ръце" - в село Кочан, бастиона на ДПС, не е случайно. Не е недомислен пропуск. Точно обратното. Той е знаел, че го снимат. Искал е тези негови думи да ги чуе цяла България, тази негова нагла физиономия да я види цяла България. И момента не е избран случайно. Точно преди Парламентарните избори - 2009.  

Нима не помните, че в шоуто на Слави, преди 4 години, той пак нагло изръси същата теза? За обръчите от фирми. Че почти всички фирми в България, са създадени с неговата благословия. И пак точно преди Парламентарните избори-2005.

Не ... сигането (което се прави на турчин) не ни лъже. Та това го знае цяла България. Член Първи на Конституцията, отдавна е възтановен, но под друга редакция:
"Власта в България произлиза от Доган и принадлежи на Доган"
В ПАРЛА-мента деПУТатите се шегуват помежду си:
"Сега в България и дюкян не можеш да отвориш, без съгласието на Доган"
 
Остава да си отговорим на логично идващия въпрос. Какви са ползите на Доган, от това станало му навик, предизборно поведение? Според мен са поне две:

1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. Гяурите отново са ни РАЯ. Само работят и плащат данъците, които след това попадат в нашите ръце. Защото АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем кьор-софрата"

2) А на нас, българите ТОЙ заявява - "Виждате ли какви жалки плазмодии и предатели са вашите партийни водачи? Вие гласувате за тях, а те след това полагат вашия вот в нозете ми! Чрез тях вашите гласове, стават гласове за ДПС. Има ли полза, да гласувате за такива нищожества? Няма полза. Дайте си гласа пряко за ДПС срещу нещо, или изобщо няма нужда да ходите до урните"

Това е целта. Пълна мобилизация на вота за ДПС и тотално разколебаване избирателите на БСП и НДСВ. От последното пък се възползват сателитите на ДПС като ГЕРБ, Атака и РЗС, които чрез анти-догановска риторика, обират все повече бивши червени, жълти, сини избиратели. И по този начин измъкват чергата изпод краката на тези могъщи в миналото, общо-национални партии. От които между другото, останаха жалки остатъци.

Подборка от мненията:

haralanov - Има огромна вероятност...
Сергея и Доган да управляват България още Четири Години !

анонимен - Българската нация се е изродила ...
От неспирната медийна манипулация народа съвсем е оглупял. Народът е докаран до състояние на 5 юли да се самоубие ритуално ...

анонимен - ЕРОПА да се намеси
БАЦИЛА ДОГАН за БЪЛГАРИЯ СРАМ

анонимен - dido 
Атака е сателитна партия на ДПС, яко е финансирано там, така е и с РЗС. Питам къде е Георги Марков, не беше ли той основателя на РЗС? Скри се в дупката!

gothic - Предлагам да се учреди орден с полумесец, специално за негласувалите. Между другото, забелязвате ли пороя от турски сериали напоследък ? Нищо чудно след пети да почнат да ги пускат без дублаж.....

cornflower - Гласувайте, братя българи, да гласуваме за себе си и за България

kass - 
 Не е ли ясен къде е проблема. Българските партии се стремят да спечелят електорат чрез съботаж на конкуренцията си. За това и Костов каза "Никога с Царя", ... После Доган бил управлявал. Не бива да се сърдим на тези които правят коалициите, а на тези които не ги правят, те предават идеите.

анонимен - Българи гласувайте независимо за кого. Просто гласувайте! ... Нека поне българи да управляват държавата и те да крадът, ама поне ще си говорим на български и няма да има турски филми и новини!... БОЖЕ докъде я докарахме да се молим българин да краде от нас МАЙКО МИЛА !!! тцтцтц...............

анонимен - българка
... Гласувайте за партии, които имат шанс да влязат в парламента, в противен случай гласовете пак отиват на вятъра,
анонимен -
... Виждате че негласуването не помага, защото нямало закон за невалидни избори поради негласуване. Защо няма такъв закон - 

анонимен -
Българският народ е малък, но е изключително прост 

 


 


Тагове:   Доган,


Гласувай:
1



1. haralanov - Има огромна вероятност...
26.06.2009 17:09
Сергея и Доган да управляват България още Четири Години!С помощта и на ББ!
цитирай
2. анонимен - Българската нация се е изродила
26.06.2009 17:32
Четете форумите на Сега, Всеки ден и др. и ще прочетете колко много хора се възхищават от Доган, сравняват го със Стамболов и съжаляват ,че "най-големия български политик" не бил българин.От неспирната медийна манипулация народа съвсем е оглупял.Народът е докаран до състояние на 5 юли да се самоубие ритуално, като избере отново изродите, които докараха България до този безпрецедентен в българската история морален банкрут.
цитирай
3. анонимен - ЕРОПА да се намеси
26.06.2009 17:47
БАЦИЛА ДОГАН за БЪЛГАРИЯ СРАМ
цитирай
4. bogolubie - lambo,
26.06.2009 18:44
след всичките ти разсъждения, какво ни предлагаш? Да вдигнем бял байряк! Хайде, човече, с номер пет, напред! Повалени сме, но не погубени! Все още! Имаме последен шанс и с Божията помощ ще се справим. Оказа се, че Волен Сидеров е завършен теолог. Всички други правят теманета на Доган, но той устоява.Или да гласуваме за теб,а?! С поздрав: Естир!
цитирай
5. lambo - до номер 4
26.06.2009 19:40
В живота винаги се избира, в крайна сметка между 2 реални възможности. В случая това са Доган или ББ. Не съм особен фен на последния. Но ... иначе Доган !

Затова с мажоритарната бюлетина всички трябва да гласуват за ГЕРБ. Това е положението. С другата бюлетина си гласувай за А-така, щом искаш. Но Сидеровци, пак ще пролежат в Парламента още 4 години, без да направят нищо ... Помни ми думата
цитирай
6. анонимен - Досега съюзници на Доган бяха - Ф...
26.06.2009 20:45
Досега съюзници на Доган бяха - Филип Дизитров, Сивеон Сакскобурготски, СерГей Станишев, Георги Първанов Кой ще е следващия - ХК, ЕК, СС, пак СС или може би ББ, ИК, АК, ЯЯ, ВС всеки е възможен тъй като Меди 20 години води всички за носа
цитирай
7. lambo - до номер 6
26.06.2009 20:48
ТОЙ вече предупреди СерГЕЙ ...
"Аз съм в средата. Мога да се коалирам и наляво и надясно"
цитирай
8. анонимен - до N 6
26.06.2009 22:27
Доган не е имал власт през тия 20 г. само при Ф. Димитров и Ив. Костов. Мисля, че написаното от lambo е точно. Лошото тоес катастрофалнотое че успяха с решаващата на медиите и други платени мекерета помощ да промият мозъците на голямата част от народа, че всички са боклуци, (което електората на БСП и ДПС го небърка) и хората тотално не могат да правят разлика м-у добри и лоши и за това негласуват и сме като в омагьосан кръг. Ще трябва Апостолска борба за просвещение.
цитирай
9. анонимен - до всички мечтатели
26.06.2009 22:59
Намерете начин и дайте своя вот на 5 юли, така че "аз съм властта" да кънти само в джамиите.
После и оттам ще го натирим към Анадола, където му е мястото.
цитирай
10. vmir - Анализът е добър!
26.06.2009 23:08
Поздравления!
цитирай
11. анонимен - При ОДС 1998-2001 живеехме по-д...
26.06.2009 23:20
При ОДС 1998-2001 живеехме по-добре, при НДСВ 2001-2004 също.
цитирай
12. анонимен - dokoga
26.06.2009 23:29
dokoga 6te e taka samo obirat darjavata i za koito i da glasyva6 vseki gleda da ni ograbi pla6ta6 danaci i posle ni6to dokoga 6te se prodavame ili taka ako ia karame 6te se zali4im nie sme si vinovni ot nas zavisi a i avtora e prav dogan darji polovin balgaria zamislete se
цитирай
13. анонимен - dido
26.06.2009 23:29
атака е сателитна партия на ДПС, яко е финансирано там, така е и с РЗС. Питам къде е Геолги Марко, не беше ли той основателя на РЗС? Скри се в дупката!
цитирай
14. lambo - до номер 12 - Моля пишете на Кирилица
26.06.2009 23:45
Това е едно от последните неща,
което ни обединява като българи
цитирай
15. feldmarschall - :)
27.06.2009 02:43
Доган поне...си признава чистосърдечно какъв е и какво върши... другите политици продължават да се правят на луди...
цитирай
16. анонимен - ти си болен
27.06.2009 03:10
А бе ти луд ли си или се правиш на такъв??
Никой нормален човек не бива да гласува за тоя рязан турчин,а камо ли за ДПС!!! Стига сме го търпяли това мръсно ченге!!!
цитирай
17. feldmarschall - Не съм казал...
27.06.2009 03:21
да се гласува за него /Пази Боже/... просто той казва, това което другите правят, но не го говорят.
цитирай
18. gothic - Предлагам да се учреди орден с по...
27.06.2009 03:41
Предлагам да се учреди орден с полумесец, специално за негласувалите. Между другото, забелязвате ли пороя от турски сериали напоследък? Нищо чудно след пети да почнат да ги пускат без дублаж.....
цитирай
19. feldmarschall - За тези неща...
27.06.2009 04:13
напиши протестни писма до бтв и нова тв, които закупуват турските сериали и се "надявай", че ще ти отговорят. :)
цитирай
20. cornflower - Гласувайте, братя българи, да г...
27.06.2009 07:32
Гласувайте, братя българи, да гласуваме за себе си и за България!
цитирай
21. анонимен - mamka mu
27.06.2009 08:14
toz ne e sokol ne ei qstreb a anadolski le6oqd
цитирай
22. анонимен - Гласувайте
27.06.2009 08:15
Никога не съм гласувал за фирмата ДПС нямам и намерение да го правя.На тези избори пак ще гласувам за партия за която не съм слушал по телевизията и/или чел по вестниците и форумите.Не изхвърлим ли от власта всички мижитурки на и над 50г,присъствали в повече от 2 народни събрания няма да ни бъде.Някои от тях може и да 'стават' но по-добре да премахнеш малко от здравото месо отколкото само болното защото не се знае дали не е заразило и здравото.Гласувайте стига да не е за ДПЦ,БСП,НДСВ,СДС,Атака (имаха шанс но го пропиляха),коалиции от 2 или повече партии (не само от нас но и от себе си ще крадат).Пред урната ше видя кои остават и ще избера.
цитирай
23. анонимен - атака е сателитна партия на ДПС, яко ...
27.06.2009 09:01
анонимен написа:
атака е сателитна партия на ДПС, яко е финансирано там, така е и с РЗС. Питам къде е Геолги Марко, не беше ли той основателя на РЗС? Скри се в дупката!

Отде разбра,че Атака е сателит на ДПС,кой ти го каза?Аз споделям идеите на Атака,и не съм от хората на Доган,нещо да кажеш по въпроса?Изобщо съм на мнение,че този фалшив блог обслужва точно БСП и ДПС,разколебавайки хората да гласуват!Да,Георги Марков се скри,той поне постъпи достойно,за разлика от Първанов - Гоце!Защо не кажете нещо по този въпрос!
цитирай
24. kass - Само не зарбирам
27.06.2009 09:29
Не е ли ясен къде е проблема. Българските партии се стремят да спечелят електорат чрез съботаж на конкуренцията си. За това и Костов каза "Никога с Царя", когато Симеон дойде нищо не подозиращ за какво иде реч. После Доган бил управлявал. Не бива да се сърдим на тези които правят коалициите, а на тези които не ги правят, те предават идеите. Десноцентриските избиратели са много повече от комунистите и турците, ама десноцентриските партии са хвани единия - чукни другия, все много тънкообидни, все много принципни и накрая резултатът е този: Доган и комунисти. Това е. Аз лично ще гласувам за НДСВ, като партия доказала, че може да намира място във власта и да ми защитава интересите. Бойко Борисов ми е симпатичен много, но ми се вижда твърде емоционялен за да е успешен политик...
цитирай
25. анонимен - Оооо, само за Симеон Крадливия не ми ...
27.06.2009 09:59
Оооо,само за Симеон Крадливия не ми говори!Неговото си беше направо безочие,и ми е много чудно,че все още има хора да го харесват!Че той не управлава ли с Доган 4 години,или това не се брои?Защитава интересите на собствените си крадци,ти от тях ли си?
цитирай
26. анонимен - Благодарско за постинга. Ако имаше ...
27.06.2009 10:29
Благодарско за постинга. Ако имаше повече хора, разбиращи като теб - нямаше да стигнем до тук. Да прогоним децата си от родината и да търпим чужди сателити. Българи, гласувайте за България, докато още я има....
цитирай
27. kass - анонимен
27.06.2009 10:35
Мога само да кажа, че като коалиционен партньор той се явява като най-силната опозиция, защото от неговия глас зависи дали един закон ще мине или не и дали правителството ще оцелее въобще. Това е принципът на който работи Доган толкова години и за това има новини на турски език. Всичко останало е само лайкучка нищо не могат да направят в опзиция на правителството. Трябва да си във власта за да прокрадваш идеите си или да се противопоставяш на опонентите си. Това е гъвкава политикика. Няма място за емоции: ама видете ли той е предател, той е комунист и т.н. Това не разбират другите партии като отказват да направят коалиция с който и да било, те практически не могат да участват във вземането на важни решения и кой страда? Народът. Това поне на мен ми се струва безотговорно. Така, че няма защо да се чудите Доган ще ни води за носа още дълго, при него емоции няма, ще се коалира и с дявола ако трябва, но пак ще си оплита кошницата отвътре...
цитирай
28. анонимен - към коментар 15
27.06.2009 11:46
"чистосърдечно"... - сега пък го изкарахте и най-честния политик. Това пак някаква реклама ли е?
цитирай
29. анонимен - ???
27.06.2009 13:08
Защо се занимаваме с това нещо 'доган'. То е медицински случай - психиатрите да му мислят.
цитирай
30. boristodorov56 - Това е на границата на нормалното
27.06.2009 13:46
анонимен написа:
Защо се занимаваме с това нещо 'доган'. То е медицински случай - психиатрите да му мислят.


Ако ние не се занимаваме с него -
то неминуемо ще се занимае с нас.

И все пак - нещата опират до простият факт,
че българските партии се оттеглят от смесените райони и оставят Аамет Циганина да властва.


Приветствам предложението на gothic -
да се учреди орден с полумесец, специално за негласувалите. И да се връчва с вазелин за всички
празноглавци и лумпени!

Но във всички случаи - не бива да отиваме в другата крайност - противопоставяне на етническа основа.
Нека не забравяме, че турци, цигани, татари и т.н -
за най-голямата жертва на прехода и Даган!

Да си задаваме постоянно въпроса - с каква цел Държавна сигурност създаде - ДПС, Атака, РЗС?
- За да разделя и противопоставя хората - вместо да се заемат с декласирането на тази непорината кумънизка воня!
Там е разито кучето и
ни трови с миазмите си вече двайсет години!
цитирай
31. анонимен - гласувайте
27.06.2009 14:43
Целта:
1. Е даа се надъха електората преди изборите, да гласува масово и после ДПС "НЕПРЕОДОЛИМ ФАКТОР ВЪВ ВЛАСТТА"
2. Да се обезвери електората на останалите, да иде за гъби и после ДПС "НЕПРЕОДОЛИМ ФАКТОР ВЪВ ВЛАСТТА"
цитирай
32. анонимен - имигрантка
27.06.2009 16:47
Много ми е интересно,защо в Германия като има три пъти по вече турци няма партия и няма предаване по телевизията на турски език? Нали били много образовани и затова управлявали Б-я??? Намерили нишата на продажността и давай юрош!!! Ако нямаше подкрепата на Турция дали щеше да се пъчи така нагло????
цитирай
33. анонимен - българка
27.06.2009 19:09
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.В чужбина Българите се организират да гласуват, а ние тука ХЛЕНЧИМ и си пасуваме.Гласувайте за партии,които имат шанс да влязат в парламента,в противен случай гласовете пак отиват на вятъра,
цитирай
34. анонимен - Българи гласувайте независимо за ...
27.06.2009 19:11
Българи гласувайте независимо за кого.Просто гласувайте!Нека никога повече човек,когото са го мачкали преди 20 години,сега той да мачка нас!Нека поне българи да упраляват държавата и те да крадът,ама поне ще си говорим на български и няма да има турски филми и новини!..БОЖЕ докъде я докарахме да се молим българин да краде от нас МАЙКО МИЛА!!!тцтцтц...............
цитирай
35. анонимен - до имигрантка 32
27.06.2009 19:17
Той има подкрепата на Българската политическа класа,госпожо.!
Спомнете си 1990 Петър Младенов си загуби премиерския пост за израза "Добри, пусни тавковете"
Да чухте някой днес да се дистанцира поне от изказването на Доган???
цитирай
36. анонимен - изхода е
27.06.2009 19:20
За България с Бойко Борисов!!!
цитирай
37. анонимен - За Доган
27.06.2009 20:45
Нека нахалства дръндарския циганин. Току виж станал не удобен на някого и реши да се самоубие /с чужда помощ/. Нямя да учудя
цитирай
38. patilan - Ахмед Доган се е доказал като най-големият политик в Б-я!
27.06.2009 21:25
Замислете се само, има ли Доган аналог? НЕ !

По- дълго е в политиката от повечето други политици, и както изглежда, ще остане още дълго.
Успя да обедини (без да коментирам как) огромна част от етничексите малцинства.

Как стана това?
старата поговорка е особено важна тук - не е луд този който яде баницата, а този който му я дава !

Кой даде баницата на Доган?
Отговорът е пределно елементарен, ние самите.
С робското си малодушие и пасивност, с липсата на каквато и да е визия на това от къде идваме, защо ни трябваше този преход и как да го направим същият този преход. И най-важното, никоой не осъзна че този преход е за обикновеният човек, за нас самите. А вие какво? Седмахте в кръчмата и зачакахме месията, политическият джедай или за каквото бленува масовият плужек.

И не само това, Доган показа как и какво трябва да се направи за да бъдем, силни. Това важи особено за неграмотните, и тези които не са си направили труда погледнат какво пише на Народното Събрание. Но ние, вярни на традицията, трябва да мразим, хулим, презираме, отричаме, псуваме и най-важно ... пасуваме! С вроденият си инат пасувате във времена, в които се определя бъдещето на държавата за поколения напред, да пасувате от вашето собствено бъдеще като отказвате, че самите вие го определяме, а не някакви бюрократи, политици или незнам какви си.

И след всичко това, Ахмед Доган има смелостта да ви каже в очите, каква е реалността, политическата и икономическата реалност. И сега, и преди години в шоуто на Слави.
И вие, отново верни на традициите си, продължавате да изливате злобата си в кръми, кафенета, блогове, в къщи, на улицата и където ви се отдаде.
Защо, не го накажете като не го харесвате? Не е въпрос на пари, а на това да дадете гласа си. Или пък Защо не бъдем като него, даобединяваме а не да разединяваме, защо да не казват политиците истината, да истината!
Направете си сметка, как само реагирате на истината, и кой друг политик ще посмее да е честен с нас !!!

Каква е алтернтивата?

В изборният ден да отидем до урните !
За съжаление обаче, това означава промяна на светогледа, вяра че вие сте отговорни за бъдещето си. Робският ни манталитет обаче е граден с векове, как за тези 20 години, ще се промените ?
Абсурд !

Похабихте уникален за Б-я период, период на светвен икономически подем, достъп до океани от знания и капитали - всичко което ни трябваше за да бъдем държава, беше на ръка разстояние.
А вие поставихме отново престъпниците които ни съсипаха, и с пасивно и с активно си гласуване.
Стига толкова драги съплужеци!

Време е да се мисли нестандартно !
Време е за промяна на мирогледа !
Време е за наказателен вот, наказателен не за политиците, а за вас !
Време е за окончателно изтриване на това робско племе от лицето на Земята.
Време е да се гласува за по-голямото зло.
Заслужавате да ви управлява имено тези които ви тъпчат почти век.

Време е за БСП !

Да живее БСП , да живее ДПС !

цитирай
39. анонимен - Недоумявам с кои точно действия ...
27.06.2009 23:32
Недоумявам с кои точно действия Атака се явява сателит на ДПС?Само не повтаряйте тъпите клишета,че като напада и изобличава престъпленията на Доган и компания, Сидеров консолидирал турския вот.Ами може и да го консолидира,но защо като го прави,на свой ред българите не се обединят в отговор на консолидацията на турците.Не ви е виновен Сидеров умници такива,а това че се навъдиха много кандидати,алчни за властта и за кокала и не искат да чуят истините които той повтаря от години.А сега всички без изключение се надпреварват да разясняват наляво и надясно колко са опасни ДПС и Доган.Когато Сидеров говореше тези неща бе обявен за луд,болен и фашист.Сега изведнъж всички прозряха опасността.Но защо тогава не се обединят в името на една обща кауза-България да се отърси веднъж завинаги от злокобното и пагубно участие на ДПС във властта.Защото повтаряйки горните неистини за лидера на Атака не беше удобно да се присъединят към него от страх да не обявят и тях за луди,болни и фашисти.Но сега идат избори и гледат да представят казаното от Сидеров като тяхна идея.И явно има наивници да вярват в това.А кандидатите за власт вече предвкусват победата,която обаче няма да е за народа на България,а за няколко политически формации,защото дори в името на България не успяха да се обединят срещу Доган.
цитирай
40. boristodorov56 - 39. анонимен
28.06.2009 09:30
Атака - само вдига пушилка по мегдани и тв, а в парламента 125% гласува заедно с комунистите.
Те не търсят истинската причина породи, която е създадено ДПС и от кого, а се опитват да омайват хората с патриотарски лозунги. По тоЗи начин отклонява вниманието електората от комунистите.
Практически разделя по националност българските граждани, което си е форма на "Разделяй и владей".
Никому ненужната псевдо-националистическа риторика не решава проблеми, а създава нови.
ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЪЗДАДЕ `И ДПС, `И АТАКА!
Фукарите и от българите, турците, циганите и т.н. са в същото окаяно положение, така както крадците
от БСП, ДПС и АТАКА - за истинските врагаве на този изстрадал народ.

Да вземат да се съберат политбюрата на тези антибългарски партии и да се бият, е*бат и лъжат -
да оставят народа да се оправя - щото наближава времето да вземем дървото и пушките и - ама наистина - ще ги управим!

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ=БСП=ДПС=АТАКА!

СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ!
цитирай
41. lambo - Как Атака помага на Доган ?
28.06.2009 09:41
Поне по три начина ...

1) С анти-турски и анти-цигански крясъци и закани, циганинът Сидер, даде на Доган над 150 000 нови гласове.
От 320 000 на изборите 2001 г., на изборите 2005 г. ДПС получи 470 000 гласа. Сега ще видим над 500 000, се кани Доган.

2) Депутатите избрани с тези 300 000 български гласа на Атака, всъщност са депутати пак на ДПС. И за законите на Етем, и за 8% бариера Атака винаги гласува за всичко, което иска Доган.

3) Черните дрехи и нацистките символи на Атака, създават в световната общественост, превратна представа за положението в БГ. Ние пак сме "палачи" над "добрите" турци, а те пак са "жертва" на някакъв нов възродителен процес.
цитирай
42. анонимен - от Червената помия
28.06.2009 11:11
Ламбо, спорили сме задочно с теб в Днес.бг.
За мое съжаление там ме блокираха и не мога да правя коментари.Явно някой е преценил че съм много краен.Също за съжаление ще призная че си прав за всичко, което говореше за Атака, и задочно ти се извинявам!В града, в който живея, умишлено от ядрото на Атака са отстранени централно основателите и, както и почти всички хора с образование.Явно товае целта-по Доганов почин да се слагат манипулируеми хора.На тези избори ще гласувам за последен път, за случайна партия, различна от ДПС, БСП и Атака.
цитирай
43. анонимен - анонимен № 39
28.06.2009 11:29
абсолютно съм съгласна с теб! Народът има голяма сила, но тя трябва да е осъзната и целенасочена. Тя може да поправи и Волен, ако греши, но как така, обвинителите му взеха неговата позиция, но от свое име? Това ли е интелигентността на българите, незнам. ЕСТИР
цитирай
44. lambo - до 42 - Червената помия
28.06.2009 11:49
Аз също съм отстранен от Днес.бг. Не мога да правя коментари. Това стана, когато направиха новия дизайн на сайта. Оня с турско-червения цвят, същия като на БНТ.
Която е под контрола на МИТ (Турското разузнаване).

Преди това 3 пъти съм отстраняван от Медиапул, последния път окончателно, без обяснения. Специално от сайта на Вестник-Атака бях отстранен, не само да не мога да пиша, но да не мога и да го чета !!!
цитирай
45. feldmarschall - На следващите избори...
28.06.2009 12:31
изберете такива като мен при мажоритарен избор, хора с принципи, некорумпирани и невлиящи се от чужди пропаганди хора, които могат да работят за просперитета на България и на 1-во място, които са непартийно обвързани и няма да се съобразяват с поредния лидер/командир на партия и т.н.
цитирай
46. анонимен - ФАШИЗЪМ....
29.06.2009 02:48
ЕДИН ЧУДЕСЕН ПРИМЕР ДА СЕ ОБЯСНИ НА ВСИЧКИ НЕСВЕДУЩИ ПОНЯТИЕТО ФАШИЗЪМ - ДНЕШНИЯТ ВИД НА ПАРТИЯТА ДПС И НЕЙНИЯТ ЛИДЕР АХМЕД ДОГАН...А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ,КАТО ГЛЕДАМ И СЛУШАМ ЛЮТФИ МЕСТАН,НЕ МОГА ДА СЕ ОТЪРВА ОТ ОЧЕВАДНАТА АНАЛОГИЯ С ГЬОБЕЛС,ОТ ВРЕМЕТО НА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ.... МАКАР ЧЕ НА ПРЪВ ПОГЛЕД НИКОЙ НЕ СЛАГА ЧЕРТА ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ ФАШИЗМА,ОТ ЕДНА СТРАНА,И ДПС ОТ ДРУГА,ИЛИ ИЗОБЩО С ИСЛЯМСКИЯ ИДИОМ,ШАБЛОНИТЕ И ДЕФИНИЦИИТЕ ПАСВАТ ТОЛКОВА ТОЧНО,ЧЕ СЕ ЧУДИШ ДАЛИ ДОГАН НЕ Е НЯКОЙ ПРЕРОДЕН "ГЕРОЙ" ОТ ТРЕТИЯ РАЙХ!! А ВСИЧКИ НИЕ,ТУК В БГ-ТО,ИМАМЕ КЪСМЕТ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ,ЗАЕДНО С ПОМАЦИТЕ,СА НАЙ-БЕДНАТА И СМАЧКАНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА... АМИ АКО БЯХА КАКТО В НЯКОГАШНА ЮГОСЛАВИЯ - САМОСТОЯТЕЛНИ И ОБОСОБЕНИ НАРОДИ И ЕТНОСИ,СЪС СОБСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ,ИДЕОЛОГИЯ,ПОЛИЦИИ И АРМИИ?!? САМО ДА РЕКНЕ ДОГАН: ГРАБВАЙТЕ КАРТЕЧНИЦИТЕ И ГРАНАТИТЕ! КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОГАВА,КАК МИСЛИТЕ?! И КОЛКО ЛИ ВРЕМЕ НИ ДЕЛИ ОТ ТАКЪВ РАЗВОЙ НА СЪБИТИЯТА??.....
цитирай
47. анонимен - Чуеш ли призив на журналисти или ...
29.06.2009 08:11
Чуеш ли призив на журналисти или политици -обърни се на 180 градуса.Всичките са свински черва от едно и също животно.
цитирай
48. анонимен - Мръсотията е навсякъде
29.06.2009 08:58
Трябва да се отиде в избирателните секции и да ги задръстим така че да не може да се гласува.Виждате че негласуването не помага защото нямало закон за невалидни избори поради негласуване.Защо няма такъв закон - защото ще имаме възможност да се баркаме в управлението и ще настане истинска демокрация, а муцуните горе им е по удобно само да говорят за демокрация без да се създават закони които да уреждат такава.

Всеки обещава нещо но демокрация - никой.Гласуването веднъж на четири години е само театър.

Ако продължавате да дремете и те ще продължанат да ви доят стрижат та и убиват.Да сте виждали вълк с пострижка?
цитирай
49. анонимен - eeee
29.06.2009 09:50
гласувайте за българска партия ,който не гласува значи подържа ДПС
цитирай
50. анонимен - Българският народ е малък,но е изключително прост
29.06.2009 21:52
ЕЕЕЙЙЙ,много сте прости всички,които плюете по Сидеров,а най-вече тези,които си мислите,че Атака е креатура на ДС,или пък...на ДПС.Откъде,питам аз,имате такава информация!!!От Бареков ли,който,за да се хареса на властта(която и да е тя),плюе по ОПОЗИЦИЯТА?Или от Коритаров?Или от Бойко Василев?Вие мислите ли въобще?Как целият този журналистически слугинаж би допуснал критики към властта?И моля всеки,който бълва помия по Волен Сидеров,поне първо да прочете една от книгите му,писани доста преди да се появи "Атака".Книгата се казва 'Властта на Мамона" и би накарала всеки мислещ човек да да си свали поне единия капак от очите...там НИКЪДЕ не пише нищо за турци,цигани,сапуни и др. подобни глупости,които се вкарват в устата на Волен от някои поплювковци по-горе...В книгата става дума за ОГРАБВАНЕТО НА ТРУДА НИ,и рафинираните методи за това чрез пиесата,наречена"представителна демокрация".Именно ние всички сме зрителите на тази пиеса,а вие,малоумници,се занимавате с това да коментирате актьорите.В книгата вниманието се съсредоточава върху СЦЕНАРИСТИТЕ и РЕЖИСЬОРИТЕ,техните методи и подбуди.Това е книга за произхода на "ВСЕСКОВАВАЩИЯ ТЕРОР И ГЛОБАЛНИЯ ГНЕТ" а "АТАКА" е следствие на антиглобалистичния и християнски светоглед на основателя и.
цитирай
51. анонимен - Да ти еба майката!
30.06.2009 04:41
Ти си педераст, бе, авторче!
цитирай
52. lambo - И твойта майка също ...
30.06.2009 08:52
!
цитирай
53. lambo - до анонимен номер 50
30.06.2009 09:10
"Българския народ е малък, но е изключително прост"

Здравей умен ... Има данни, че Сидер не е този, който е писал въпросните книги.

Отвори на http://www.bulphoto.com/events/15594/,
за да видиш как Сидер празнува заедно с масон номер 1 на БГ - Румен Ралчев

Прочети и предишния ми пост за Никола Ликов. Вчера получих допълнителни данни за него. Оказа се, че и той е масон. Един от основателите на Ротари-Клуб "Пловдив-Пълдин" Има го на снимка от 18 Декември 2001 г. На тази снимка в резиденция "Бояна", шефа на масоните Ричард Кинг им връчва чартърна харта. Инфото за Ликов е на адрес:

http://rotaryclubplovdiv.org/site_files/UserFiles/file/70%20godini%20Rotary.pdf
отиди направо на стр. 26 ... и виж дали лъжа ...

цитирай
54. анонимен - Червената мафия ...
30.06.2009 15:29
Червената мафия я е страх само от Костов. -№19-
цитирай
55. анонимен - №19
30.06.2009 15:33
haralanov написа:
Сергея и Доган да управляват България още Четири Години!С помощта и на ББ!

Много е вероятно точно това да стане. Гласувайте за СК. -№19-
цитирай
56. анонимен - Ot anonimen 50
01.07.2009 22:58
lambo,извинявай обаче доводът ти е повече от слаб-не разбирам защо на един рожден ден на политик(какъвто е Слави Бинев) да не могат да присъстват и хора,несподелящи възгледите му.Какво,да има фейсконтрол ли?Или да се влиза само с членски карти на Атака?И веднага си готов със заключение-щом Сидеров седи на една маса с масон номер 1,знаи има някаква"игра".Ми то по тая логика Сидеров не трябва въобще да седи в парламента-половината БСП са масони.Показваш първосигнални реакции и медийно формирано мислене тип 'Бареков"
цитирай
57. анонимен - „Схемата”
02.07.2009 02:11
„Схемата”

Когато се анализира съвременната политика в България или отделни нейни елементи, като партии, личности и техните действия, това никога не трябва да се прави извън контекста на конспиративния "преход" към „демокрация”, по време на който криминални личности създаваха криминални партии, избираха криминали за депутати, формираха криминални парламенти и редяха криминални правителства, които с криминални актове установиха власт на криминалите в България/Схемата/.
Ако тръгнеш да анализираш нещо извън този контекст, ти признаваш криминалното и ненормалното за легално и нормално, и затъваш в системна грешка.
От това по-горе, е абсурдно един умен човек да повярва , че Схемата може да създаде добронамерена партия или да излъчи почтена личност, или да извърши почтен акт.
Тя може да ви набута привидно почтен човек или да създаде привидно атрактивна партия, за да ги ползва за престъпните си цели.
От същата гледна точка, партийните котила на старо и ново-сателитите, като Лидер, Атака, РЗС, Защита и тях подобните Ивановци и Галевци, са просто, групи от криминални.
Така е и с шумотевицата около „високите” рейтинги на "почтени", "отговорни", "талантливи" и прочие, "симпатични" личности или новосъздадени атрактивни „партии”, поставени от кукло-водите на криминалния "преход" за да подмамват наивните.
В случая, това прави от, до тогава почтените хора, съучастници на престъпниците или престъпници от глупост, амбиции или алчност.
Което не е по-малък грях.
От гледна точка, че са се съгласили да участват в престъпна схема за подмяна на демокрацията с лъже-демокрация, пазарното стопанство с лъже-пазарно, държавата на гражданите с държава на мафията,
персони като Ж.Желев, П.Стоянов, Г.Първанов, Ф.Димитров, Д. Попов, Царя, Станишев, Доган, Кунева, проф. А.Пантев, Кошлуков.. и други, може би смятащи себе си за почтени, са също престъпници и непочтени хора.
Престъпни и непочтени са и тези, които създават за криминалите удобни закони, помагат им да присвояват народни пари, отравят мислите на хората с дезинформация, плашат или приспиват цели слоеве от населението със скалъпени целенасочено „материали”, промиват мозъците им с безкрайни шоу програми, заблуждават ги с услужливо стъкмени „проучвания” за нагласите на хората, които после узаконяват с лъжливи изборни „резултати”.
Такива са и участниците в манипулирането на българския народ, във фалшифицирането на изборите години наред, в унижаването му да се изхранва чрез продажба на вота си, както и да бъде воден до урните като добичета.
Та така се получава и с малките хора като нас.
Залитайки от емоции, незнание или наивност, по уловките на тези криминално създадени и криминално опериращи партии и личности, гласувайки за създаваните от Схемата лъже-партии и издигани от Нея лъже-независими кандидати, ние влизаме в капаните им и ставаме част от греха им.
И така 20 години...!

И все пак, рано или късно, и най-добре работещата машина проскърцва.
Парадоксално, но първото скърцане дойде от Жан Виденов, който се опита да спре колелото на историята и да го врътне назад.
Схемата го смачка и свали от власт за нула време.
Под натиска на запада, от срам или поради пробудила се съвест, И.Костов, макар и може би част от Схемата, като министър-председател по времето на управлението на ОДС, се осмели да прави политика в истинският и смисъл. Политика за доброто име на България и за доброто на хората. Вероятно и политика за свое лично добро, но като цяло, политика за приобщаване на България към европейските ценности и ЕС.
Тогава Схемата се надигна срещу му с цялата си мощ, задейства куклите си в ОДС, демонизира Костов и го свали от власт, като ни пробута поредната кукла на конци -„Царя”.
След което, продължи методично, настойчиво и донякъде успешно, да очерня И.Костов в очите на лековерните, приписвайки му и собствените си грехове.
Но в Схемата вече се беше появила първата пукнатина.
Очистването СДС от агенти на Схемата и измъкването му от опеката на криминалите тази пролет, бе втората пукнатина.
Създаването на „Синята коалиция”, въпреки волята на Схемата, е трета пукнатина.
Ако пък и ГЕРБ излезе от Схемата, тя рухва. Подозрително е , че Схемата е доста толерантна към ГЕРБ...т.е. изглежда, че Тя не смята Б.Борисов за чуждо тяло.
Параноичният бяс на всички от Схемата срещу Синята коалиция и особено срещу И.Костов, е ясен знак, че ДСБ, СДС и останалите партии от Синята коалиция не са част от конспирацията.
В случая не е важно, дали са били вътре и защо, чак сега, са вън.
Важно е, че Схемата ги смята за свои врагове.
А други такива не се виждат.
И като е така, трябва да гласуваме за единствените врагове на Схемата Синята коалиция барабар с Костов.
Всеки друг вот ни вкарва в грях към бъдещето на децата и Родината ни.
Ако не гласуваме, помагаме на тия от Схемата и пак грешим.
Няма за кога да грешим повече.
И мамка им ако се опитат да ни излъжат.

www.demograph.blog.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559025
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031