Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2009 10:59 - Защо Юдо-Ченгетата ме спряха от Академията - II част
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 5788 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 21.03.2012 14:59


Спокойствието ми обаче не продължи дълго. Изведнъж в поделението се разнесе слуха, че командира полковник Стоев, го изпращат на някаква синекурна длъжност в Пловдив - шеф на контролна група. Аз започнах да свързвам - и двамата които ме пуснаха за Академията, Началник-свръзки и Командира, са отстранени от постовете си !!

Назначиха нов командир. Един ден моя приятел, началника на секретна секция, дойде при мен и ми каза:
"Снощи новия командир направи съвещание с щаба и между другото, взе решение да те спре от Академията"
"Защо ?!"
"Ами каза - той може да е служил отлично на Стоев, но на мен още не е служил. Ще послужи и на мен няколко години, пък после ще видим"

Аз веднага се обадих на майка си. Оказа се, че и моя ангел-хранител, началник-кадри на Армията, своевременно е пенсиониран !!! Работата започна да става много съмнителна. Въпреки всичко, той отишъл в Пловдив и помолил новия началник-кадри, бивш негов заместник, да придвижи рапорта ми. Новия отказал на предишния си шеф ! По този повод бившия началник-кадри казал:
"Еб.... жена и пенсиониран началник, приятели вече нямат"

Остана последния коз. Наш близък роднина, първи братовчед на майка ми, бе висш началник във ВВС, личен познат на Министъра на НО. Как да не бъде такъв, като бяха съседи - той живееше в блока на Добри Джуров. Човека ме посрещна много радостно, говорихме за какво ли не. Показа ми просторния си апартамент, еднакъв с този на Министъра. След вечерята му разказах проблема си - 4 години отличен взвод, отговарям на всички условия, пуснат съм от бившия командир за Академията, но новия ме спира. Не би ли говорил с Министъра ... Той се замисли и нищо не отговори.

На сутринта го изпратих до вратата. Той отиваше на работа, а аз имах още време до влака. Докато си лъскаше обувките, вуйчо ми най-после изплю камъчето:
"Разбери ме, неудобно ми е да говоря с министъра"
И така, това бе краят. Все пак и аз изкарах един келепир от посещението. Докато разговарял с мен, вуйчо ми лъснал моите обувки ! След това дълго време се смяли в Управлението, как полковника лъснал обувките на лейтенанта.

Есента дойде заповед, всички НЕ-допуснати до Академията, да се явим в Пловдив, за да ни обяснят ЗАЩО са постъпили така с нас. Това се правеше за първи път. Аз бях бесен. Когато дойде моя ред, се запътих с походка тип "патица" към генерала, който трябваше да ми обясни, защо така с мен ...
"Другарю Генерал, явявам се по ваша заповед"
В залата настъпи мъртва тишина. Генерала ме погледна с поглед, пълен с извинение, който говореше:
"Разбирам те, но са ми поставили тази неблагодарна задача"
В следващия момент, някакъв дребен полковник до него се разкрещя:
"Как смееш да се държиш така с другаря Генерал ?! Ей затова не те пускаме в Академията, защото си недисциплиниран и неуважителен"
Между другото, от следващата година, този цирк бе спрян. Благодарение на мен.

Аз никога повече, не подадох рапорт за Академията. Защо да им давам възможност да ми отказват пак ? Както е казал Мао, в своите съвети:
"Когато те е.. врагът, не мърдай, за да не му правиш кеф"

Минаха десетки години оттогава. Винаги съм смятал, че причината е в задкулисните действия на двамата НЕ-одобрени за Академията, мои колеги от "активни" семейства. Те са имали един мотив:
"Нас не ни пуснаха, ама и той няма да иде, неговата м..."

Чак сега разбрах, че съм грешал. Защото чак сега установих, че на власт в социалистическите страни, не са били "активните борци". Те са били на 3-то ниво. На 2-ро ниво са били ДС, тоест ченгетата. Те са имали по-голяма власт от Комунистическите партии. Но кои са били на 1-во ниво ? 

Защо чак сега забелязах, че в гербовете на всички соц. държави, особено на СССР и ГДР, има масонски символи - петолъчката на Ротшилд, жълтото юдейско слънце, зъбчати колела, чукове, пергели, сърпове ?! Тоест именно юдо-хазарите са били на 1-во ниво във власта. Другите нива са само функции. Например в ДС на НРБ, е имало супер-секретен отряд от 1000 души, пряко подчинен на Синедриона.

Известна е фанатичната, умопомрачителна омраза на юдо-хазарите към Православието. Причината е ясна за всички. Те стотици години са били под власта на Православна Русь, безброй пъти са били преследвани и гонени. Всички опити за покръстване обаче са били неуспешни. Само при последните двама руски императори, над 2 милиона юдо-хазари се изселват от Русия, главно в САЩ. В момента 3/4 от много-милионното еврейско население на  Ню Йорк са хазари. Та именно те командват Америка. Никой не може да стане Президент на САЩ, без тяхната санкция. За тях Православието е главния враг, който трябва да бъде унищожен.

Ще попитате, какво общо има това с мен ? Ами 3 години преди да си подам Рапорта за Академията аз бях "хванат", че съм ходил на служба в православна църква. Беше един Великден в Карлово ! 

(Случая съм го разказал в поста си "Великденски спомени" от 21.04.09 г. в блога си.)
http://lambo.blog.bg/politika/2009/04/21/velikdenski-spomeni.325214

И веднага съм хакнат в някакъв черен, ама много черен юдейски списък - "опасен православен враг". Помните ли, че Хазарско-Американските бомби над Сърбия, бяха с надписи: "На ви, за вашия Великден !"

Даже и след пенсионирането ми, този списък действа срещу мен. Няколко пъти съм си намирал подходяща работа в държавни предприятия или частни фирми. Запознавах се с шефовете, и след разговора те казваха:
"Такъв човек ми е нужен. Утре на работа"
На другия ден те не смееха да ме погледнат в очите:
"Амииии нещата се измениха, нямаме нужда ..."

Та и нищо чудно, че Началник-Свръзки, Командира на Бригадата и Началник-Кадри на Армията си отидоха заради мен. Само вуйчо ми е прозрял, че щом при 4 отлични взвода ме спират от Академията, има някаква друга, тайна причина. И че ако се застъпи за мен, най-малкото което може да му се случи е - бързото пенсиониране.

Те това е моята История - има ли още някой, който да не му стана ясно, кой командва парада, изотзадзе ... и преди, и след 10 Ноември !



Тагове:   юдохазари,


Гласувай:
4



1. анонимен - Мафия
13.08.2009 19:44
Еврейската мафия е най-древната,най-кръвожадната,най-фашистката,най-националистическата - с две думи - най-богатата.
Аз също съм си мислел,приятелю,че агентите на държавна сигурност,които са пряко подчинени на руснаците,индиректно обслужват евреите.Поради тази причина всички по-висши ченгета са и масони.Останалите,които биват приемани в ложите,са само камуфлаж,но също и следени и манипулирани от юдеите.Затова и огромните права,които се дадоха на циганите - чрез тях евреите ограбват народа и съсипват обществото.Може би си спомняш любимата сентенция на един голям китайски масон,Дън Сяо Пин - поставят го по значение след Мао,та той е казвал:"Няма значение дали котката е черна или бяла - важното е да лови мишки!" - от това по-масонско,едва ли!С интерес прочетох и предишните ти постинги.Особено ме впечатли инфото за еврейския мафиот Япончик - особено мястото,в което споменаваш,че е имал знак череп с кръстосани кости.Това е също юдео-масонски знак,който подсказва за крадец,служещ на евреите.Спомни си за тамплиерите - първите банкери в Европа,за пиратите със знамето "Веселият Роджър",за фуражките на SS,а на малките пагончета пък на реверите е имало срязана пирамида...Случйни ли са тези знаци?Случайни ли са масонските знаци на флаговете на някои държави?Ако питаш някого от по-ерудираните масони каква е връзката между комунизма и масонството,ще ти отговорят кипроусто,че,всъщност,националсоциализмът забранил масонството,че след 9.септември 1944 масонството в БГ също е забранено...Демагогия до безкрай.Защото са на всеки километър от тук,до края на света,който са ни подготвили...Аз също си мсиля,че Православието ни крепи,но кажи ми,приятелю,кое все още от живота и културата не е юдаизирано?
Бъди здрав!
Шеленберг
цитирай
2. lambo - На юдо-хазарския конгрес в Москва през 1989 г.
13.08.2009 20:13
посветен на унищожението на руската нация, точка първа от Решенията гласи:

"Да не се изпуска власта"

Значи власта и при социализма, и при капитализма си остава в ръцете на юдо-хазарите. Та кой от сегашните олигарси в Русия не е хазар - Абрамович, Ходорковски, Дерипаска ?
Та кой от "новите" управници на Русия не е хазар - Барух Елцин, Путин или жена му ?

Та нали именно те, пратиха войски в Абхазия да помогнат на ислямистите да прогонят 200 000 православни грузинци от домовете им. Сега Абхазия е ислямистка крепост.
цитирай
3. анонимен - Die Juden
15.08.2009 23:38
Ламбо,ако имаш някакво инфо за ролята на юдео-масоните при подготовката на Втората св.война - намиране на правилния човек(Хитлер),създаването на Националсоциалистическата Немска Работническа партия(NSDAP),основаването на масонския орден "Защитно Стъпало"(Schutzstaffel)или както е най-популярен - SS - ще се радвам,ако публикуваш.Твърде много са масонските символи по времето на Националсоциализма,но хората ги подминават повръхностно,без да се задълбочат за произхода и значението им - ще посоча и самата свастика,която е определено арийски символ,но в масонството има една популярна илюстрация именно на свастиката във фигурата на човек.Също така четирите стрещуположни масонски винкели,поставяни във формата на бял кръст по танкове и самолети,череп и кръстосани кости на фуражките на SS,а униформите им - черни костюми,бели ризи и черни вратовръзки - типичното хасидистко облекло на ортодоксалните евреи,също и на масоните - липсвали са им само плитчиците коса отстрани на бузите и черните цилиндри...Но тогава хората биха се досетили за поразителните прилики и биха открили най-голямата измама на ХХ век...
Бъди здрав!

Walter Schellenberg
цитирай
4. lambo - Скоро ще има пост за масонските символи,
16.08.2009 21:44
и тяхното присъствие в ГЕРБ-овете на социалистическите държави
цитирай
5. анонимен - Ne sym prevyrzhenichka na consp...
12.09.2009 12:37
Ne sym prevyrzhenichka na conspirativnite obiasneniya, no vashta istoriya me vryshta v godinite na moeto prohozhdashto semeistvo.Sys sypruga mi - oficer ot VVS se gavriha po sysshtiya nachin i nakraya toi hvana rak. Sysipaha zhivota ni, no ne sme znaeli,che sme bili v spisyka na neblagonadezhdnite.Sega veche go znaem s tochnost, no kel-faida! Emigrirah predi 10 godini i uspiah da dam zhivot i na sypruga si, i na semeistvoto si. Ako sym znaela, che mi slediat i upravliavat sydbata stiah da emigriram predi 30 godini. No nishto! Mechtite mi, uma mi i lubovta mi kym horata ne mozhaha da mi vzemat. Az sym bila i sym shtastliv chovek.I moiat syprug e shtastli,zashtoto go zasluzhava, nezavisimo,che se opitaha da ni sysipiat oshte v mladostta ni. Ne taim zloba ,nito myst. Prosto zhiveem pochteno , znaeiki,che mrysnicite shte nadzhiveita i hlebarkite! Taka e ustroen zhivotyt, koeto ne e osnovanie da se otkazvame da go zhiveem shtastlivo!
цитирай
6. lambo - Кирилицата на номер 5
12.09.2009 15:45
Не съм привърженичка на конспиративните обяснения, но вашата история ме връща в годините на моето прохождащо семейство.

Със съпруга ми - офицер от ВВС, се гавриха по същия начин и накрая той хвана рак. Съсипаха живота ни, но не сме знаели, че сме били в списъка на неблагонадеждните. Сега вече го знаем с точност, но кел-файда !

Емигрирах преди 10 години и успях да дам живот и на съпруга си, и на семейството си. Ако съм знаела че ме следят и управляват съдбата, щях да емигрирам преди 30 години. Но нищо ! Мечтите ми, ума ми и любовта ми към хората, не можаха да ми вземат. Аз съм била и съм щастлия човек. И моят съпруг е щастлив, защото го заслужава, независимо че се опитаха да ни съсипят, още в младоста ни.

Не таим злоба, нито мъст. Просто живеем почтенно, знаейки че мръсниците, ще надживеят и хлебарките ! Така е устроен живота, което не е основание да се отказваме да го живеем щастливо !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559378
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031