Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2009 13:48 - ТЕХНОЛОГИЯ на ЗЛОТО - Детските на Циганчетата
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 32627 Коментари: 52 Гласове:
12

Последна промяна: 25.01.2010 10:44


На 1 Април 2002 г. тримата юдо-ислямистки фашисти Кобурга, Доган и Лидия Биджерано-Шулева спряха детските на 711 000 бели дечица. Причината - семействата им имали цели 150 лв. БРУТО облагаем трудов доход на човек ! На останалите, (90% от които циганчета), детските бяха почти удвоени.

Вече 7 години оттогава никой в тая държава, не може да се пребори с този расистки праг, пряко погазващ член 6 на Конституцията. То не бяха гневни постове и статии, то не бяха подписи и петиции, то не бяха безброй запитвания и клетви на ощетените майки. Насреща - стадо от глухи, враждебно грухтящи, анти-бели Сссвини - Сорос, Кобурга, Доган, Биджерано, Седефчо, Яков (СерГей), Емине Масларова, Гео Юрай (Пирински), Мангаль Костов, Болен Сидер. По някаква странна случайност, всичките от горния списък, са с НЕ-български, по-точно ...
със циганско-хазарски произход. Въпросните криминални масови убийци, попадат в обхвата на член 416 от НК на РБ. Същия може да прочетете горе, в мотото на Блога ми. Сега към тях се прибавиха мургавия Бойко и неговата зам-министърка Валя Симеонова, кадърка на същия този Сорос.

Анти-белия праг от 350 лв. БРУТО, ОСТАВА и при ГЕРБ !!! 

Ще попитате ... този праг защо не лови циганите ? Ами те като отказват да плащат данъци и осигуровки, всичките до един са с "нулев доход бруто".  Даже Прагът да е 1 лев, пак не ги лови !!! 

Резултата е страшен. От 2002 г. досега децата на България са намалели със 190 000. Миналата година закриха 325 училища, тази година - само 50. Миналата година първолаците бяха 7 000 по-малко, тази година само 3 640 по-малко. Темпът намалява поради свръх-раждаемоста на циганчета.
Даже самият Костов призна днес :
"Само в 40 града има ученици, които са на възраст за гимназия"

Обяснението за тази расова дискриминация, винаги е едно и също - НЕМА МЪНИ. Хайде да видим, дали пък нема ... Когато на бели родители-данъкоплатци се роди детенце, то не получава детски, ако техния облагаем доход е над 1050 лв. БРУТО - (3 х 350). Нека да вземем тази най-малка цифра, защото са спрени всички детски на 3-членни семейства, които имат облагаем доход от въпросните 1 050, до максимума от 4 000 лв. БРУТО.
На 1050 лв. БРУТО държавата им взима точно 227,85 лв. осигуровки и данъци. Кажи ги 228 лв. Ако от тези пари се върнат 35 лв. като детски, то държавата, пак е на печалба от това семейство с цели 193 лв. месечно (228 - 35). Но нееее - не им връщат нищо и така им прибират всичките 228 лв.

Нямало пари ли ?! Някой изоообщо има ли си представа, какви детски са осигурени за циганчетата ? Знам че ще кажете - някакви си там 20 -30 лева. Неее драги.

Всяко циганче получава по 82 лв. месечно детски !

Ще попитате как така 82 лв. за всяко циганче ! Нали детските са 35 лв. на месец, за тези които са под прага от 350 лв. БРУТО ?

1) Всяко циганче получава тези 35 лв. месечно,
защото родителите им като не плащат данъци и осигуровки,
тоест "нямат доход БРУТО" - никакъв праг не ги лови ! 

2) Отделно от това са еднократните детски :
- 150 лв. при бременност
- около 300 лв. средно при раждане на живо дете
- 150 лв. за първолак
Общо това прави 600 лв.
Тези еднократни пари ги делим на 216 месеца (18 год. х 12 мес.) 
600 / 216 = около 3 лв. месечно

3) След това всяко циганче получава допълнително 24,15 лв. социална помощ по ЗСП
(Закон за Социално Подпомагане). С тези 24,15 лв. плюс детските от 35 лв., се достига т.н. ДМД (Диференциран Минимален Доход), който за всяко циганче е 59,15 лв.

4) От Мешерето, чрез партия "Евророма" всяко циганче получава още 20 лв. месечно.
Ще попитате, а тези пари защо ги включваш, те са си техни ? Но контрирам аз, ако циганите бяха плащали като нас данъци и осигуровки, ток и вода, щяха ли да икономисат тези 20 лв. ? Именно на наш гръб те са "икономисали" допълнителните детски, които раздават само на своите деца.

И така ... 35+3+24+20 = 82 лв. месечни детски за всяко циганче.
Тези детски се изплащат до 18 год. възраст.
За 18 години месеците са 18 х 12 = 216

82 лв. х 216 мес. = 17 712 лв. ни струва всяко циганче,
до навършване на 18 години !
Ако приемем, че са само половин милион = 8 млрд. 856 млн. лева !!

Освен това всяка "самотна майка" получава месечно индивидуална помощ от 78 лв. Ако приемем че те са само 100 000 майки х 5 чаавета ! И приемем че раждат чааветата през 2 години, значи тези 78 лева ще ги получават 30 години ... Тоест:
30 год. х 12 мес. = 360 месеца
360 мес. х 78 лв. х 100 000 майки =
2 млрд. 808 милиона лв.

Заедно с детските, те правят 11 млрд. 664 милиона лева,
които ще платим САМО  за едно поколение циганчета ...

В тази цифра не са включени безплатните ток и вода, кратната, енергийната и хранителните помощи, безплатното за тях здравеопазване, безплатните училища и закуски - все разходи , които ние плащаме.
Работете и плащайте, колкото повече работите и плащате ... 
толкова повече циганчета ще отгледате !

Съобщение:
Този пост бе публикуван в "ПРЕПОРЪЧАНО" на Blog.bg в 13,50 часа.
След 3 часа, в 17,00 часа, бе изтрит от там, по нареждане вероятно на някой от власта. От това по-голямо доказателство, че срещу бялата раса има заговор за унищожаването и, здраве му кажи ...




Гласувай:
12



1. baletlnetpepas - ламбо
15.09.2009 14:35
ти си фашист!
цитирай
2. lambo - ТИ като не си фашист ...
15.09.2009 14:40
затова ли живееш в Австралия ?

Защо избяга от нашите цигани и сега нищо не им плащаш ?
цитирай
3. анонимен - До baletlnetpepas
15.09.2009 14:54
След 20-30 години, когато сме вече 4 милиона население, друго ще говориш, освен ако ти самия не си отишъл вече в друга държава!!!
цитирай
4. rat - Трябва да кажа, че наистина така ...
15.09.2009 15:12
Трябва да кажа, че наистина така написаното си е с фашистки привкус.
Причината е ясна. Търси се вина в един етнос за проблемите на друг. И се смята, че ако единия бъде заличен (това не е споменато никъде в постинга в интерес на истината), другият ще си реши проблемите.
Историята многократно е доказала, че не това е пътят и не това е начинът.
Малкото дете от какъвто и да е произход, грам няма вина, че българите не гласуват, ЕМИГРИРАТ, и грам не ги е еня когато някой има проблем. Когато протестират медицински сестри, там има само медицински сестри. Мога да дам хиляди примери.
Не е съвършена социалната система, но тя е такава каквато е в ЕС, а ние сме страна членка и като такава трябва да приемем техният модел. А той е солидарен. Това е!
Омръзна ми от тези теории на конспирациите, в които се твърди, че някакви зли хора искат да унищожат България, това са смешни неща.
цитирай
5. lambo - rat - НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ЧИТАТЕЛИТЕ
15.09.2009 15:15
Много добре знаеш, какво значи СОЛИДАРНА система. Солидарна система е,
когато всички плащат в общата социална каса, но не получават еднакво в даден момент

Така единия плаща повече, за да помогне на другия, когато той ВРЕМЕННО е останал без работа. След това ролите се разменят. Бившия безработен, вече започнал нова работа, плаща повече,
защото този който му е платил трудния период, сега пък самия той е загубил работното си място

И така всички участници в СОЛИДАРНАТА система, си помагат един на друг.
Това си е вид застраховка, казано направо.

Но тук в БГ изоообщо няма "солидарност"
- едни и същи цял живот САМО получават
- едни и същи цял живот САМО дават
цитирай
6. kass - lambo
15.09.2009 15:20
Това което си написал звучи малко дискриминиращо, според мен проблема е не в това, колко пари взимат, а в това че не спазват законите и не си плащат сметките, за интеграцията и образованието им дори не искам да говоря. Нека имат право на живот, хора са, но трябва да се научат на правилата така както всички хора по света...
цитирай
7. анонимен - Svilen75
15.09.2009 15:22
Пич, старшинка, старши, май бъркаш социалната и икономическа политика с най-обикновен расизъм и популизъм. Такива кръчмарски сметки отдавна не бях виждал. Вярно е, че ромите,(опс, направо циганите, мангалите, наречи ги както искаш) не плащат данъци. То кой в тази държава плаща данъци? Собствениците на фирми ли? Или собствениците на големи фирми? Или обикновените граждани? Ти плащаш ли си коректно ВСИЧКИ данъци??? А? Хайде, който си ги плаща да хвърли първия камък. Да, защо да плащам, щом другите не го правят? Ами защото заради такова мислене сме на тоя хал. Не ги плащай коректно като не искаш, но недей да имаш претенции. Към абсолютно никого! Та основанието ти, че циганите не плащали данъци и дай да спрем детските на децата им е неоснователно. За всяко циганче да им сложат данък, хора като теб пак няма да са доволни. Ще се вдигне ли раждаемостта сред българите, ако получават по тези 120 ли, колко ги изкара лева? А това пък с двайсетте лева от мешерето не знам откъде го изкара, може и да е вярно, ама такъв двоен аршин с претенциите към тях отдавна не бях виждал. Държавата трябва да прибира данъците си от всеки, без привилегии, да осигури социални осигуровки за ВСИЧКИ ДЕЦА. Не да ги дели на бели и циганчета. Защото в крайна сметка и циганите са преди всичко хора. А циганчетата са дори нещо повече – те са ДЕЦА. Като всички деца. И като всички деца се нуждаят от любов, внимание и грижи. Както и от социални дейности от страна на държавата. Като всички деца!!! И ако не може да признаем това не мисля, че бихме могли да имаме претенции, че и ние сме хора. Ще кажеш – ти не ме разбра, държавата дискриминира българските деца за сметка на циганските – не е така, държавата не прави нищо, за да има равнопоставеност при събирането на данъците, както и не осигурява достатъчно средства за социално подпомагане на всички деца, тя не е взела от твоите детски, за да ги даде на някое циганче.

P.S. Отдавна не бях виждал такъв идиотски пост в нета, но след като видях профила ти всичко ми се изясни. Военните са по-големи търтеи за обществото дори и от циганите. Не стига, че нищо не правят и държавата цял живот ги храни (от парите на такива като мен, защото военните не изкарват и лев БВП), ами и само много знаят. Не случайно старите хора са казали – кажи му военен и повече не го обиждай. По-голяма обида от това няма.
цитирай
8. lambo - Свилене ... само старшина не съм бил
15.09.2009 15:32
От Курсант до Полковник в запаса, само Старшина не съм бил. Но и да съм бил, не си ти този, който ще ме оценява. Оценяват ме читателите. Защо не ти се отваря блога - имаш ли такъв въобще ?

- Военните били търтеи защото не произвеждали БВП. Ами ликвидирайте нацяло армийката, дето може да се събере на един стадион - ще храните чужда армия, но на страшна цена
- Ами те и докторите и сестрите не произвеждат БВП. Ликвидирайте ги и тях за да ходите болни и сакати цял живот
- Ами те и учителите не произвеждат БВП. Ликвидирайте и учителите, за да не можете да четете и да ползвате компютри цял живот
- Ами те и циганите не произвеждат БВП. Ликви .... Ааааа сакън
цитирай
9. анонимен - P
15.09.2009 15:37
Защо да има статията фашистки привкус - нима това не е самата истина. И аз имам дете - за него не получавам никакви детски добавки. Навремето писах на г-жа Шулева - отговара беше, че такъв бил закона. Напълно съм съгласна с автора на постинга, че много то българските деца са ощетени в това отношение. Нима моето дете не е дете на тая държава?!
Е, сметките му били кръчмарски, но според мен са реални. До кога ще продължава това беззаконие и неравноправие. Да не говорим колко са нагли ромите / мисля, че всички сме се сблъсквали с тяхната наглост /. Плъзнали са навсякъде, просто отърване няма. Не смятате ли, че след време българите, останали в България ще са малцинство? Аз смятам, като гледам накъде вървят нещата. Не може в един клас в едно училище в провинциален град да бъде с 2/3 циганчета. Представяте ли си какво е там? /аз зная,з ащото работя с тях/.
Нека всеки сам направи извода си............
цитирай
10. lambo - до номер 9
15.09.2009 15:45
Ощетени е много меко казано. Вие българските майки, които едновремено работите, плащате осигуровки и данъци, отглеждате последните български деца и заради това са ви спрели мизерните детски от 35 лв. ...

СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЖЕРТВИ на ТАЗИ "СОЛИДАРНА" СОЦИАЛНА СИСТЕМА
цитирай
11. анонимен - jusi
15.09.2009 15:57
Absoliutno si prav za vsi4ko !!! Tazi nacionalnost v po golqmata si 4ast e SGAN, koqto ne iska da u4i, da raboti, a samo da polu4ava. Qdat, piqt i pravqt cigane sled cigane bez da mislqt za tova kak 6te go otglejdat posle. Znaqt si pravata do poslednata bukva, ama zadwljeniqta - NE, nqmat ideq, 4e imat takiva. PISNA MI I SE MAHNAH OT TAZI DWRJAVA BG I NQMAM NIKAKVO JELANIE I NAMERENIE DA SE VWRNA.........
цитирай
12. lambo - КИРИЛИЦАТА на номер 11
15.09.2009 15:58
Абсолютно си прав за всичко. Тази националност, в по-голямата си част е СГАН, която не иска да учи, да работи, а само да получава. Ядат, пият и правят цигане след цигане, без да мислят за това, как ще го отледат после. Знаят си правата до последната буква, ама задълженията - НЕ, нямат идея, че имат такива.

ПИСНА МИ И СЕ МАХНАХ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА БГ, И НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ И НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ВЪРНА ...
цитирай
13. rat - Никого не лъжа. Просто солидарната ...
15.09.2009 15:59
Никого не лъжа.
Просто солидарната система работи когато се СПАЗВА закона. Законът е добър, просто той не се спазва.
Трябва да се разбере, че ние вече сме в една обща система и трябва стриктно да спазваме общите правила. Какво можем да направим да гласуват дискриминиращ закон, еми нали ще ни изядат с парцалите за няколко дни. Пътят е съвсем друг.
Напълно съм съгласен, че никой не плаща данъци в БГ така както трябва да ги плаща, Ковачки само го съдят за някакви си 14 млн, не ми се мисли още колко такива има, а ние сме седнали да се занимаваме с деца в окаяно състояние, еми това си е чист расизъм. Съжалявам, но за мен е така.
цитирай
14. lambo - rat - Именно за ДИСКРИМИНАЦИЯ говоря
15.09.2009 16:01
rat написа:
...Трябва да се разбере, че ние вече сме в една обща система и трябва стриктно да спазваме общите правила. Какво можем да направим да гласуват дискриминиращ закон, еми нали ще ни изядат с парцалите за няколко дни. ...


Именно този Закон - ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца) е дискриминационен, тък като той дели децата на две групи:
- деца на родители, които плащат данъци, и нямат право на детски
- деца на родители които не плащат данъци, и имат право на детски

От тая дискриминация, по-голяма здраве му кажи. И Европата изоообщо не ни е изяла с парцалите за това.
цитирай
15. анонимен - мисля, че
15.09.2009 16:06
лошото не е това, че им плащат детски и помощи. Лошото е , че циганите /в по-голямата си част/ изобщо нямат желание и стремеж да се интегрират.
Те не полагат никакви усилия да подобрят битието си. Единствените занаяти, които научават са кражбите,далаверите ,проституцията и просията. Държавата трябва да обвърже помощите за тях с усилията, които правят за интеграцията си.
цитирай
16. rat - АКО МОЖЕХ, ЩЯХ ДА ТИ ИЗТРИЯ ПОСТА, ...
15.09.2009 16:09
nalik написа:
АКО МОЖЕХ, ЩЯХ ДА ТИ ИЗТРИЯ ПОСТА, АМА НЕ СЪМ МОД...

Защо, и защо некой малоумник ти е сложил поста в препоръчани??? Загадка...

Държавата ви е виновна на вас, драскачите, за всичко. Не знам защо го правите, щото да имаме повече коментари отдоле ли???

Е, и? Цигани имало много. Ми ше има. И повече ще стават. Като не можеме да ги изгониме и им траем стоически на простотиите. То не е казано да ги изгоним даже, а поне малко да ги накараме, да ги принудим да се цивилизоват. Това, струва ми се по-лесно да се направи.

На никой не му дреме и всеки чака от държавата няква "държавна намеса". Държавата пет пари не дава за теб, така че не чакай от нея.

Тя прави закони, които на първо место да са според евро наредбите и там квото има като ратифицирани договори. Да няма дискриминация и тям подобни. Нали за да не ни спират жизненоважните пари. После кво друго прави не знам. Ше има дискриминация и още как. Ако промениме закона ше има дискриминация пък към циганите. Вие кво искате гражданска война, ЕС да влезе тука с танкове (не че ше се случи) ама ще ни спре абсолютно всичко.

Закона си е супер у ред. Друго не е у ред и то не е от вчера или днеска, че някой да ми напише гневен пост във BLOG.BG и в него да пише най-просто казано кво сбъркано и кво тряя се напраи че да цъвнем и да вържем.

Аман от глупаци на таз земя българска (и у нета)...

Успокоително искаш ли? Свари си един зелен чай и изпий два валериана.
цитирай
17. lambo - Умен, забрави да кажеш какво "НЕ Е У РЕД"
15.09.2009 16:11
nalik написа:
АКО МОЖЕХ, ЩЯХ ДА ТИ ИЗТРИЯ ПОСТА, АМА НЕ СЪМ МОД...
......................................................
Закона си е супер у ред. Друго не е у ред и то не е от вчера или днеска, че някой да ми напише гневен пост във BLOG.BG и в него да пише най-просто казано кво сбъркано и кво тряя се напраи че да цъвнем и да вържем.

Аман от глупаци на таз земя българска (и у нета)...

цитирай
18. rat - лошото не е това, че им плащат детски ...
15.09.2009 16:15
анонимен написа:
лошото не е това, че им плащат детски и помощи. Лошото е , че циганите /в по-голямата си част/ изобщо нямат желание и стремеж да се интегрират.
Те не полагат никакви усилия да подобрят битието си. Единствените занаяти, които научават са кражбите,далаверите ,проституцията и просията. Държавата трябва да обвърже помощите за тях с усилията, които правят за интеграцията си.

Тотално се греши отново. Ние сме едно общество. Правилата са за всички. Циганите имат своя култура, когато им кажеш интегрирай се те го разбират като претопяване и загуба на културна идентичност. Те имат право да бъдат такива каквито са, НО да не пречат на останалите да живеят нормално.
И недейте да си мислите, че те са най големите бандити, на тях какъвто им е жизнения стандарт такива са им и престъпленията, големите бандити не са роми, едва ли някой се съмнява в това.
цитирай
19. lambo - И двете страни на МАГАРЕТО, са равно натоварени
15.09.2009 16:19
rat написа:
анонимен написа:
... Лошото е , че циганите /в по-голямата си част/ изобщо нямат желание и стремеж да се интегрират.
Те не полагат никакви усилия да подобрят битието си. Единствените занаяти, които научават са кражбите,далаверите ,проституцията и просията. Държавата трябва да обвърже помощите за тях с усилията, които правят за интеграцията си.

.........................................................
И недейте да си мислите, че те са най големите бандити, на тях какъвто им е жизнения стандарт такива са им и престъпленията, големите бандити не са роми, едва ли някой се съмнява в това.


Не си прав. Едни от най-големите бандити, забогатели от кражби над държавата и данъкоплатците са цигани - Луканов, Доган, Иван Костов, Мирчо Циганина, Валентин Златев и т.н.
Да не започваме темата пък за циганите ДЕДЕСАРИ ...

Но даже и да приемем твоята теза, че всички големи крадци са бели, то какъв става товара върху МАГАРЕТО - българския данъкоплатец.

От едната МУ страна са белите якички, които са малко на брой, но крадат по много ...
а от другата МУ страна са мургавите паразити, които крадат по-малко, но са много на брой
цитирай
20. rat - Айде сега всички злини са свързани с ...
15.09.2009 16:33
Айде сега всички злини са свързани с някакъв етнос и има световен заговор за нашето унищожение.
Изключително удобна теза да оправдаем нашите огромни недостатъци и недъзи.
Спирам до тук.
цитирай
21. utopichno - постът наистина не е за препоръчани,
15.09.2009 17:36
но всеки има право на мнение. сигурна съм, че 99% процента от тези, които тук яростно нападат автора, се гнусят, когато циганин седне до тях в градския транспорт, дори и да е от "чистите". доскоро аз самата бях защитничка на малцинствата и правата им, но мисля, че вече на всички им стана ясно, че тази политика не само не помага, ами влошава положението - те не желаят да се интегриграт (в по-голямата си част), предпочитат да злоупотребяват с децата си, като ги влачат по улиците в студ и жега, за да просят... за престъпниците, които растат, дори не ми се отваря темата. на практика, те няамат детство. децата наистина не са виновни.
цитирай
22. lambo - до номер 23 Утопично
15.09.2009 17:41
Тези които тук ме нападат разбира се, че не са искренни

Това са платени провокаторчета на Сорос ...
И като загубиха спора, изтриха поста от "Препоръчано" - дИмУкрати ...
цитирай
23. vmitkov - Коментар на коментарите
16.09.2009 01:10
За фашизма.

На всички невежи, които лепят дефиницията "фашист", ще обясня следното:

Фашизъм/фашист произлиза от "фашио", което ще рече "сноп", тоест заедно. Това да ви напомня за някаква българска легенда? За хан Кубрат, например? В тази връзка той е първият известен в историята ни български фашист, но никой до сега - аз съм първият - не го е класифицирал като фашист.

Или с други думи, фашизъм и фашист не е непременно лошо нещо както някой извратено е програмирал кухите ви глави, а много добро нещо, защото обединява хората в едно и те стават сила. Въпросът е КАКВИ ЦЕЛИ се поставят пред тази сила, тоест кой я управлява!!!

От тази гледна точка най-големите фашисти в България през последните 65 години са престъпниците от БКП и нейните клонинги, защото стане ли въпрос да се краде, те се обединяват и се защитават с всякакви средства, включително и с кръв. Тоест партийците от БКП и нейните клонинги са като един сноп пръчки на хан Кубрат - няма сила в България, която да ги махне от властта и да ги прати в затвора, където им е мястото.

Освен НАРОДЪТ, разбира се!!!

За расизма.

Ако хората с кухи глави, които са програмирани от разни негодници, че расизмът е нещо лошо, нека се замислят (ако могат да мислят) кое му е лошото на това да защитаваш собствената си раса и собствения си народ в частност?

Толкова ли сте малоумни (освен, че сте невежи), та искате да затриете корена си и рода си, а от там и расата си? А може би тъкмо коренът на невежите и немислещи хора трябва да се загуби и да изсъхне?!?

Расизъм изобщо не означава да искаш да затриеш чужда раса!!! Расизъм означава да ЗАЩИТАВАШ собствената си раса! Толкоз!

За военните и военщината.

Нека всеки, който е военен или е свързан с военните, да си зададе въпроса и ако може да мисли със собствената си глава да му отговори: Какво се случи с Япония след края на Втората световна война като нямаше собствена армия може би в продължение на около 20 години и беше под американска окупация, която продължава и до сега?

Отговорът е: Това помогна на Япония да се възстанови от пораженията на войната по-бързо от другите победени страни.

Между впрочем подобни бяха нещата и в победена Германия, но там армията се възстановява в по-кратки срокове. А Япония и до сега поддържа някакво малобройно подобие на армия, наречено сили за самоотбрана.

В подкрепа на тези факти си отговорете и на още един въпрос: Какво постигнаха страни като Япония и Германия, като имаха силна армия и се готвеха да завладеят света?

Отговорът е: Тотална разруха. Също като соцстраните - имаха само армия, но нямаха храни и потребителски стоки, особено СССР.

Или както казва българската поговорка по този въпрос - "На гол тумбак - чифте пищови!" Ето това става със страните, които се напъват да имат армия.

Ако все още не можете да проумеете за какво иде реч, обърнете се към историята на света и ако наистина можете да мислите, си отговорете на въпроса: Колко време живеят и какво постигат империите, които са станали такива благодарение само на силата на армията си?

За манипулацията "Който не храни собствена армия, ще храни чужда!"

Това е същото като една друга манипулация, тоест неправилно, некоректно и непочтено програмиране на съзнанието на хората - "Ако не храниш котка, ще храниш мишки!"

Моята практика показва, че стократно по-изгодно и евтино е да храните мишки вместо котки. Който не вярва, нека си завъди котки и да сподели тук какви са финансовите резултати. Ще се изненада когато открие, че заедно с котките продължава да храни и мишките.

За данъците.

Ако невежите знаеха и можеха да мислят, щяха да забележат, че всеки циганин, безработен, пенсионер, дете, богаташ без изключение плаща данък ДДС когато влезе в магазина да си купи нещо. А нещото без което никой не минава, това е храната. Дори и просяците плащат този данък.

Пак за невежите ще съобщя, че в България най-големите приходи са именно от ДДС, а не от данък върху печалбата или от данък върху общия доход. И както вече написах, този данък ВСЕКИ го плаща.

Тъй че въпросът не е и не трябва да бъде в това дали циганите плащат данъци, а в това КАК СЕ ИЗРАЗХОДВАТ данъците?

Фактът, че само за 1 месец новият финансов министър успя да спести, тоест да намали разходите с половин милиард лева, за да закърпи бюджета, означава, че именно ИЗРАЗХОДВАНЕТО на нашите данъци е най-важният въпрос и е най-големият проблем в държавата ни. А това е така по две причини:
1. Бюджетът на държавата ни - това са най-много пари на едно място и съответно - най-примамливо за крадците, особено за ония, които са облечени с властта да се разпореждат с бюджета.
2. Винаги е изключително трудно - било за циганите, било за белите якички - да откраднат от фирма или частен дом по една много проста причина: Защото всеки си прави сметката поради наличието на частен интерес и взема необходимите предпазни мерки. Докато да се открадне от държавната собственост или от бюджета е много по-лесно, защото там самите държавници и администратори улесняват крадците, защото самите те имат интерес да крадат заедно с крадците. А това е така, защото начело на държавата сме поставили крадци!!! Като Кобурга и тройната коалиция.

За вината на циганите и за нашата вина.

Преди няколко години бях учител в едно училище. Един ден директорът се оплака, че няма ученици и ще отпадне една паралелка 5 клас. Когато предложих на директора да се срещне с кмета на населеното място и да му предложи да приложи Закона за народната просвета, в който се казва, че кметовете трябва да налагат глоби на родители, които не изпращат на училище децата си, които са подлежащи на задължително училище, директорът ми отговори следното: "Това няма да стане!" "Защо?" - попитах аз. Отговорът беше "Защото ще загуби гласове на изборите!" Както се досещате, думата ми беше да се глобят циганите, които не изпращат децата си на училище. А ставаше въпрос само за 4-5 деца.

Резултатът в крайна сметка беше, че действително отпадна една паралелка, тоест не се сформира; кметът загуби изборите впоследствие, а доста повече от въпросните 4-5 деца заминаха да учат в по-големия град, който освен, че не е толкова далече, но и предлага по-качествено обучение - най-малкото за това, че децата няма да са по 35 в паралелка както се оформи единствената паралелка 5 клас във въпросното училище.

Подобни кретенски ситуации се получават на всякакви равнища в държавата, наречена България, именно защото тя се управлява от незнаещи и неможещи хора, чиято единствена способност и цел е да откраднат колкото е възможно повече докато са на власт. За пример вземете когото си искате и няма да сбъркате. Дори и въпросният пример да не е откраднал нито лев или кламер дори. Самият факт, че е некомпетентен и е заел поста с връзки, вече означава, че е ощетил обществото ни като е взел заплатата си незаслужено, което по същество също е вид кражба!

За да разберете какво имам пред вид когато говоря за знаещи и можещи хора, ще ви осведомя, че познавам много хора, които са именно знаещи и можещи и които постигат значително по-големи успехи в чужбина отколкото са успели тук да постигнат, само защото там се ценят именно знаещите и можещите хора. Една част от тези мои познати работят за по-големи или по-малки чужди фирми, а друга част имат собствен бизнес.

Сигурен съм, че и вие познавате такива българи. Убеден съм, че дори повечето от четящите и пишещите тук са именно такива - знаещи и можещи, но всеки има лична причина да остане или да иска да остане да живее в България.

За това - нека бъдем фашисти, нека бъдем расисти и се обединим като снопа пръчки на хан Кубрат, за да направим тъй, че повече да не даваме власт на крадци и убийци, за да не бъде красивата ни България разбойнически стан. А за това, както е казал още преди 1600 години свети Августин, е нужно само едно - да има СПРАВЕДЛИВОСТ. А за да има справедливост, трябва да я има и за българите, и за циганите; трябва да я има и за крадците, и за почтените хора.

Това ще рече: Всеки има право на живот, но всеки трябва да получава това, което си е заслужил, тоест всеки да сърба това, което си е надробил. Щом си кадърен да създадеш продукти или услуги, за които обществото е готово да те направи милионер - моля, заповядай! Но да ставаш милионер като причиняваш щети на обществото за десетки и стотици милиони - моля, заповядай в затвора!

В този посока най-ярък и положителен е примерът на съвременен Китай, където режат главите на крадците и рушветчиите!!!
цитирай
24. mamkamu - "Юдо-ислямистки фашисти...
16.09.2009 09:44
"Юдо-ислямистки фашисти" -ей тая невъзможна думичка не бях я чувал! Човече, би ли ми я разяснил! Моля!

И за какви бели раси говориш, бе! Ти знаеш ли, че според всички антропологически изследвания циганите спадат към индо-европейската раса!

Но да приемем за миг, че циганите са от "черната" раса! Проблемът обаче тук не е расов, а чисто културен и образователен!

Айде бъди здрав и си пий редовно хапчетата, за да не пишеш после подобни дивотии!
цитирай
25. stone - на мен не ми се зловиди
16.09.2009 09:48
тези 10% от доходите, които ги плащам като данък - така или иначе ми ги вземат. а за какво ще ги харчи бойко - дали ще ги налива в обръчи от фирми, или ще ги дава на циганчетата - все тая, едва ли ще е нещо полезно за мен. плащам и забравям. да, ако живеех в германия, щяха да ми ги харчат за полезни за мен неща, но пък щяха да ми вземат 30-40%.
а пък да чакам от държавата да ми даде мизерни 20-30 лева на месец за моите деца - никога. то аз нямало съм да направя деца, ако не съм знаел ОТПРЕДИ ТОВА с какво ще ги храня. да не съм циганин, я.
цитирай
26. malinka23 - изобщо
16.09.2009 09:51
не ми е жал за малките "гладни" ромчета. нито техните майки, нито пък малките ромкини, когато порастнат, ще работят по време на бременността си, например като мен и като 90 % от българските жени, за да после да получават майчинство като хората.

с две думи: не давам стотинки на ромчетата, когато ми просят "лельо, дай 10 стотинки". със сто лева детски на месец майката може да им купува банички всеки ден
цитирай
27. lambo - Mamkamu - маменце им на юдо-ислямистите
16.09.2009 10:14
Кобурга и Лидия Биджерано-Шулева са юдеи, а Доган е ислямист ... затова са юдо-ислямисти.

А са фашисти защото унищожават раждаемоста на другите. Комплекса от низки заплати, високи данъци и спирането на детските, играят ролята на газовите камери на фашистите. Но с много по-голяма ефективност.

Аз не виждам как един яко мургав циганин със сини венци, може да е от бялата раса ?!
цитирай
28. krassko - Циганска работа
16.09.2009 10:21
Един ден имах работа в социалната служба в Дружба и като ги гледах как идват с мерцедеси да си получават парите... да не ви казвам колко псувни отнесоха...
цитирай
29. lambo - krassko - Ако си спомняш
16.09.2009 10:49
първите години след 10 Ноември 1989 г.

Затриха няколко хиляди предприятия, на улицата останаха стотици хиляди работници,
а други стотици хиляди не бяха си получавали заплатите по няколко месеца.

Тогава отказваха да им дават помощи, защото макар и безработни, имали някакъв стар Москвич или Жигули, останали им от социализма. По това време циганите все още нямаха коли.

Когато обаче "крайно-бедните" циганьори започнаха масово да си купуват, лъскави западни возила, това ограничение тихомълком отпадна. Кога го гласуваха - така и не разбрах.

И сега не само мургави, но и бледолики притежатели на Мерцедеси S-класа,
си получават социалните помощи, без да се смущават изобщо
цитирай
30. boltendahl - Напълно подкрепям lambo. Напис...
16.09.2009 10:51
Напълно подкрепям lambo. Написаното отговаря на истината. Друго се опитва (според мен) да ви каже човекът, ама вие нали сте много "съвременни млади хора", с "демократични" и "проевропейски" убеждения, "толерантни", "граждани на света" и други подобни дивотии, с които ви плакнат, за да ви накарат да се чувствате добре затова, че играете по свирката на някого, та скочихте и лавнахте срещу него заради езика и изразните му средства. Ами с такива разполага човекът - такива използва. Защо не си погледнете собствените глупости, с които вие си пълните блоговете? Човекът поне се интересува от истински социален проблем, не бълва бози за несподелени любови и страстни нощи. И не преписва статии от други медии, както е много модерно, особено сред по-младите блогъри. Има си собствено мнение и го изказва. Какво искате - да се радва на този абсурд, само за да се чувства и той "модерен" и "гражданин на света" ли?

Проблемът си го има. Част от обществото ни е ощетено от държавата за това, че е по-образовано, по-трудоспособно и по-продуктивно. Няма значение каква е сумата - важен е принципът. Тези пари се дават за дете. По какъв признак се определя, че едно дете заслужава да получава от държавата, а друго - не? Ако всички сме равноправни граждани на тази държава, ако и децата ни са равноправни граждани на тази държава, би следвало всички деца да получават (чрез родителите си) детски надбавки.
На практика обаче не се получава така.
Ако си учил, когато е трябвало, ако си се доказал в конкуренция с други кандидати за добро работно място, ако на това работно място даваш всичко от себе си и затова ти плащат добре - нашата мила държава не счита за нужно да те поощрява допълнително. Напротив, резва ти и трохичките, които ти дава.
Ако обаче те е мързяло да учиш, после те мързи и да работиш, естествено данъци не плаща - о, тогава държавата ще се погрижи за теб.
И в първия и във втория случай хората може да са роми, арменци, евреи или българи.
Безспорен факт е обаче, че много малко (аз лично не познавам такива) роми се вписват в първата описана категория, болшинството се вписва във втората.
Е, какво да ги правим, да ги обичаме, да им се радваме и да ги тупаме по рамото ли? (За да не ни нарекат, не дай Боже! фашисти.)
Някой счупва ли се да интегрира евреи, арменци и други малцинства? Не!!! За евреите е ясно - на тях все някой нещо им дължи, особено след ВСВ. Дълбок поклон пред арменците, обаче. Някой да е чул арменци да се оплакват от нещо? Да искат нещо от държавата затова, че са арменци? Да се бият в гърдите, че са точно арменци и в никой случай българи? Арменската общност си съществува мирно и тихо в пределите на България, ако ги питаш - ще ти кажат, че са българи, сами си сторят църкви, училища, културни домове и каквото там им е необходимо във връзка с тяхната самобитна култура, събират си пари помежду си и някак се оправят, без да се мъчат да цицат от държатава затова, че видиш ли - били инакви. На тях интеграцията не им звучи като изгубване на идентичността. При тях въобще дори не става дума за интеграция, но не виждам да са загубили нищо от самобитността си през годините.
Е как пък циганите не можаха да бъдат такива? Какво по-различно им се случва на тях???
Такава им е културата, записано им е в генетичния код вече, както на германецът му е татуирано в съзнанието да спазва реда. Не ми разправяйте, че някакви фактори на нашето общество и държава правят циганите такива, каквито са.
Ето затова човекът ви казва, че се ощетяват български семейства, български деца, за сметка на циганите.
Извадете си за малко главите от европейските задници и се огледайте около вас. Ценностите, налагани от Обединена Европа са също толкова "добри" и "меродавни", колкото онези, налагани допреди 20 години от Съветския съюз. Гледайте си рода и родината първо, пък после се сприятелявайте, побратимявайте и обичайте с целия свят. И с циганите, ако ви е по сърце.
цитирай
31. baletlnetpepas - не избягах от циганите ламбо
16.09.2009 11:22
от българите бягам.
цитирай
32. lambo - Гледайте си рода и родината първо, ...
16.09.2009 12:07
boltendahl написа:
Гледайте си рода и родината първо, пък после се сприятелявайте, побратимявайте и обичайте с целия свят. И с циганите, ако ви е по сърце.

цитирай
33. анонимен - Подкрепям мнението автора
17.09.2009 11:45
Съгласна съм с автора на статията.
Много точен е коментар 32.
цитирай
34. toross - Къде видяхте в текста на автора
19.09.2009 19:03
фашизъм бе хора ?! Напълно раилистични размисли...
цитирай
35. rat - До vmitkov
23.09.2009 11:44
Тук се напълни с расисти. На всичкото отгоре се леят и разни добри слова защитаващи расизма. Така ще пазим нацията и рода си с расизъм разбираш ли. ХАХАХАХА. Сборище от малки и дребни компексирани душици търсещи място под небето каto проповядват идеи за някакви си чисти раси. Само искам да вметна че народ и нация нямат нищо общо с понятието раса, най силно набивано в кухи глави по време на най-голямата касапница сътворявана някога от една група болни хора решили, че една раса трябва да има привилегии над останалите. Ние българите никога не сме били расисти, и това го доказва историята, и начина по-който и до сега живеем с различните народности, няма да намерите почва тук, г-да расисти.
Напъна се да обясняваш какво било фашизъм и изкара Кубрат фашист хахахахаха. Смешно, ама много смешно. Прочел някоя и друга книжка на Мусолини и вече знае всичко освен това, че тази изродска идеология доведе до смъртта на над 50 000 000 човешки същества. Дано никога повече подобни промиващи мозъка идиотски идеология, силно антихуманни не се появяват на бял свят. Един единствен път посети бивш концлагер и никога вече няма да пишеш подобни неща. Жал ми е, че все още има хора мислещи по този начин.
цитирай
36. lambo - до rat
23.09.2009 12:39
Сегашните мургави расисти, подпомагани от евреите, не използват концлагери и газови камери, за унищожаването на бялата раса.

Начинът е друг, и той се казва "социална политика". Законите са направени така, че семействата които работят и плащат данъци (белите), не получават детски и помощи - защото "имат доход бруто"

80% от помощите и 85% от детските се дават на "самотните майки" които не работят и не плащат данъци (циганите) - защото "нямат доход бруто"

Резултата - от всеки 4 родени деца - 3 са циганчета
цитирай
37. анонимен - В родилното
23.09.2009 14:42
Когато бебетата се родят, няма нужда да питаш дали
е циганче или българче. Виж му само дупето. На циганчетата дупетата са сини. Това е първото нещо, в което се убедих по свидетества на акушерки-
те още от студентските ми години. Ако и това не е
расова специфичност, здраве му кажи, пък нека да
са индоевропейци.
цитирай
38. lambo - до 39
23.09.2009 21:23
Няма нужда да им се гледат дупетата. Достатъчно е да видиш сините им венци ...

Но не това ме вълнува. Хитри и лукави паразити, неплащащи и лев на държавата,
те в момента изсмукват 80% от помощите и 85% от детските на БГ
цитирай
39. анонимен - Напълно подкрепям 25. Точен анализ ...
24.09.2009 01:56
Напълно подкрепям 25. Точен анализ и смислени думи !!! Браво
цитирай
40. vmitkov - Благодаря за оценката, 41!
24.09.2009 08:41
Радостно е, че все още ни има.
Лошото е, че такива като тебе, Ламбуров и мене сме малцина...

Ето, опитваме се да отворим очите им, но те само повтарят втълпени им фрази и стереотипи (тоест шаблони) и дори и не се напъват да се замислят, а камо ли да осъзнаят, че всъщност не мислят със собствените си глави, а само повтарят като развалена грамофонна плоча (ако изобщо знаят какво е това грамофон) чужди идеи - чужди дори и за тях самите.
цитирай
41. lambo - Ако юдо-ченгетата не бяха свалили поста от "Препоръчано"
24.09.2009 09:05
досега тук щеше да има далеч над 5 000 посещения

Но това е главното оръжие в ръцете на анти-белите расисти - власта над медиите.
Власт, която по своите разрушителни последици, може да се сравнява само с ядреното оръжие.

На мен досега 3 пъти са ми налагали забрана да пиша в "Медиапул", след това в "Атака", после в "Днес.бг", а вчера и в "Дневник". Нямам вече достъп до никакъв политически форум.
Страшен съм не аз, а е страшна истината за която пиша.
Че нас българите, като част от бялата раса, ни унищожават демографски - целенасочено,
по предварителен план, използвайки целия ресурс на държавата, чието управление те са завладели тотално.

Г-н Митков, забележете как по този въпрос -
спирането на детските за белите и утрояването им за мургавите деца, всички са единни !!!
И комунисти, и анти-комунисти, и националисти, и ислямисти, и ГЕРБ-аВджии.
Защото те са само брънки, на тази УЖ невидима власт, контролирана от юдо-злодейския Антихрист.
цитирай
42. анонимен - до boltendahl
28.09.2009 22:27
съгласен съм с автора и с теб, мислех да напиша и аз коментар но ти си доста изчерпателен :)
цитирай
43. анонимен - До " 7. анонимен - Svilen75 15.09 15:22"
29.09.2009 14:12
"... То кой в тази държава плаща данъци? ...Хайде, който си ги плаща да хвърли първия камък. Да, защо да плащам, щом другите не го правят?..."
АЗ си плащам данъците! ВСИЧКИТЕ!!! От осемнадесет години съм служител в държавната администрация, не се срамувам от това и всички данъци са ми удържани и внасяни!!! ВСИЧКИ!!! И за двете ми деца не съм получавал надбавки защото ВИНАГИ съм бил с 2-7лв. над минимума...
цитирай
44. lambo - до Номер 45 - Анонимен
29.09.2009 18:05
Разбра ли сега как, 783 лв. лева са равни на 17 100 лв. !!!

Ти казваш че винаги си с 2-7 лв. над прага за получаване на детски. Който е в БРУТО, разбира се.
Средно твоето се пада 4 лв. над прага.
12 мес. х 4 = 48 лв. Кажи го 50 лв. на година.
За 20 години, колкото се плащат детските ти си 20 х 50 = 1 000 лв. БРУТО отгоре.
На 1 000 лв. БРУТО, чистото е 783 лв.

А заради тези 783 лв. какви детски си загубил ?
За двете деца се полагат 70 лв. месечно.
70 х 12 мес. х 20 год. = 16 800 лв.

Освен това заради същия праг си загубил и двете еднократни помощи за първолаци.
Те са по 150 лв. или общо 300 лв. 16 800 + 300 = 17 100 лв.

Според аритметиката на тези престъпни закони излиза че 783 = 17 100 !!!

Да ти е честито, защото когато някой като мен надигне глас срещу тази неправда,
ощетените, които трябва първи да ме подкрепят, хвърлят камъни ...
"Пич, старшинка ..." и т.н.
цитирай
45. анонимен - Лаеш на грешното дърво
30.09.2009 10:56
Закона може да не е перфектен, но не е дискриминационен. Под прага получаваш пари. Над прага не получаваш пари.

Огромният проблем е в изпълнителната власт че не поставя бандитите на мястото им и не гони хората неплащащи данъци. А това че 90% от циганите не плащат данъци ти какво си мислиш, тях им е много кеф ли? Ама ти имаш компютър и образование (е може и да нямаш като ти чета глупостите), а болшинството цигани нямат. И си тръгнал сега да се заяждаш с циганите защото много българи са над прага на бедността. Хмм, ти луд ли си бе!!!

И е нормално да ти махната измислиците, защото много от идеите изразени вътре са расистки. Не казваш едно умно нещо, освен че закона бил нечестен. А как да го направим честен? Или проблема не е закона а неговото неспазване ... отново ...

А за съществуването на анти-бели расисти. Мале ти си вярно много малоумен ако вярваш в такива измислици.
цитирай
46. lambo - до номер 47 - Закона е ДИСКРИМИНАЦИОНЕН
30.09.2009 13:38
Ясно ! Става въпрос за ЗСПД, по точно за член 4 от този закон.
Ти сам пишеш: "Под прага получаваш пари. Над прага не получаваш пари."
Да ти го преведа по ясно.

- Ако семейството плаща данъци и осигуровки, върху НАД 350 лв. БРУТО на човек - не получава детски от 35 лв.

- Ако семейството плаща данъци и осигуровки ПОД 350 лв. БРУТО на човек - получава детски от 35 лв.

- Ако семейството не плаща НИКАКВИ данъци и осигуровки - получава по 135 лв. детски първата година. През втората година обаче тези допълнителни 100 лв., вместо детски ги наричат "социална помощ" и пак е 135 лв.

От тази по-голяма дискриминация - здраве му кажи
Прочети за всеки случай член 6 на Конституцията
цитирай
47. анонимен - Не, не е справедливо!
25.11.2009 19:18
Детските да са обвързани с дохода си е жива гавра. Те ти се дават за това, че си дал живот, отглеждаш и възпитаваш гражданин на тази държава и не бива да се разглеждат като вид социална помощ. Обидно е някакси за моето дете да не получавам ДЕТСКИ надбавки /не социални помощи/ - нали и то е дете, нали и то е българче?
цитирай
48. анонимен - Циганин и на снимка да го видиш трябва да му зашиеш шамар
25.01.2010 19:20
Циганин и на снимка да го видиш трябва да му зашиеш шамар... викаше някога дедо!
А той беше умен човек....
цитирай
49. анонимен - роми- за и против
25.01.2010 23:29
Разни защитници на правата на човека/ рома / си джавкат но фактите са си факти , а латинската поговорка гласи " КОГАТА ФАКТИТЕ ГОВАРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ" Не обвинявайте ЛАМБО в нещо което е истина която не Ви оттърва!
Всичко започва от това че не се спазва конституцията - всеки български гражданин има права и задължения към държавата си!
Но циганите никога не са имали и нямат държава, а са дошли по българските земи като мародерска орда с османските войски.Те нямат нищо общо с ромите - питайте Унгарците.
Дискриминация за циганите е и това че за тях нямало работа ! Ами като не са учили и не могат да говорят български да ги вземем само за идеята!
Ако почнат някаква работа ще имат доходи и ще им спрат социалните !За тях винаги има направление за специалист,винаги работи принципа АБЕ КАРАЙ ДА МИ СЕ МАХА ОТ ГЛАВАТА!
Ей затова ни се качиха и на главите!!!
Иначе много са единни - полицията ги разтървава че ще се изколят а те набили полицайте ?
Та кой говореше за дискриминация....или може би за демокрация???
цитирай
50. анонимен - Ламбо е прав, но някои слепци с очи не желаят да го разберат
06.02.2010 16:13
...защото никога не са имали какъвто и да е проблем с циганите, те просто живеят на няй-щастливото место в РБ, може би в град или село, в което няма нито един циганин. Аз съм работил като учител по Български език и литература и по История в Прогимназия "Св. св. Кирил и Методий" град Пазарджик и за мое щастие само 1 /ЕДНА!/ УЧЕБНА ГОДИНА, защото всеки колега, работил там повече от 2 или 3 години, се похабява като учител, ще намрази професията си. По него време от ЮНЕСКО отпускаха чудесни закуски , плюс чаша безалкохолно, чаша боза или чаша млеко. И какво ставаше - ами до голямото междучасие моя 5 "и" клас /по списъка в дневника - 37 души!/ бе посещаван на добра воля от 13 - 17 деца, които щом си изядяха заокуската и се изпаряваха. Да припомня ли, че няма земна сила /не ЗАКОНА ЗА НАРОДНАТА ПРОСВЕТА!!!/, КОЯТО ДА ГИ НАКАРА ДА ПОСЕЩАВАТ УЧИЛИЩЕ. Ето така ЮНЕСКО си пази Европа/та/ от циганското цунами на Източна Европа и в частност на РБ, мислейки си че ще ги и з л ъ ж е да ходят заради някаква закуска безплатна на училище, че ще ги образоваме, че ще ги интегрираме!!! Уви, това бе една досадна утопия, очевадна като провал, но те забравяха колко прав е бил Малтус в своята теория зая непълноценните раси и етноси. Как можеш да очакваш /е, нека е поне 51%!!!, не 100!!!/ да можеше да се развние като пълноценна личност коуето и да е цигане от квартал Изток на Пазарджик, когато в генетичния му код пише, че то е по природа Т У Н Е Я Д Е Ц, свикнал да получава наготово. В същото време двамата ми синове, големият - курсант в ВНВУАПВО - Шумен и малкият - ученик в Езикова гимназия "Бертолд Брехт" - Пазарджик, разполагаха с обидно малко д н е в н и пари - от порядъка на 1 /един!/ лев днешни, и то невинаги. Значи ЮНЕСКО не полага гтрижи за децата - бъдеще на РБ, а за нейните тунеядци - циганските отрочета. Та кой е бил дискриминиран някога - през 90-те години на ХХ век?
цитирай
51. анонимен - муспи - нямаме друг избор
11.02.2010 20:48
Само с убиването на евреите ще се спасиме, иначе сме обречени на унищожение. Ние не може да воюваме срещу банда държаща армиите на цял свят включително и местната, но с терора те не могат да се борят, - няма фронт, няма противник, територия. Ако не почваме, времето работи за тях, ще има цигански терор срещу нас, - даже и жидите да потънат в ада вече ще е късно!
цитирай
52. анонимен - fat ass bbw
22.09.2011 13:27
Really love all the posts you offer! I am so looking forward to seeing more like them..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559076
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031