Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2009 23:19 - 11-годишна ромка роди вчера, тази вечер се жени
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 18565 Коментари: 18 Гласове:
5

Последна промяна: 25.08.2011 09:20


Досега "рекорда" сред децата-ромки, които раждат деца, бе 12-годишна възраст. Най-после и това "постижение" бе подобрено ...
На 11 години майка, на 22 - баба, на 33 - прабаба, на 44 - прапрабаба ! Не мога да броя нататък ...

Поредния принос във всепомитащата циганска свръх-раждаемост даде 11-годишната Кортеза Желязкова от Сливен, която роди 2,5 килограмовата Виолета.
image

image

Оплодителят е 19-годишен циганин, с който ще се жени по циганския обичай. Както добре знаем, нито едно мургаво семейство "трайно-безработни, социално-слаби" не сключва граждански брак, по законите на тази държава. По този начин жената се води "самотна неосигурена майка с нулев доход бруто" и получава неуточнен все още от мен, огромен брой детски и социални помощи върху гърба на данъкоплатците.

Но да погледнем в НК на РБ:
"Чл. 151. (1) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, .... , се наказва с лишаване от свобода от две до шест години"

Вие да сте чули някъде за такава присъда ? Досега НИТО ЕДИН от заплодителите на тези деца не само че не е осъден, но и няма заведено нито едно такова дело. За да не се пречи на ромската свръх-раждаемост. Та да не съм чул нещо за Владо Кузов - та той с нищо не е по-лош от тези цигани ! Освен че и той е от цигански произход.

А сега да си отговорим на логично идващия въпрос. Кое кара тези мургави момиченца да раждат с риск за живота си, а не да учат ?! Причината е семпла - парите. Вместо да учи и да харчи пари, детето ражда и получава детски и социални помощи. Децата на "самотните неосигурени майки с нулев доход бруто" вземат не по 35 лв., а по 59,15 лв. детски месечно от държавата. И още 20 лв. от Евро-Рома общо 79,15 лв. Самата пък "самотна майка" получава други 78 лв. месечно. А на 540 000 бели дечица, са спрели мизерните детски от 35 лв. ! Отделно са помощите при бременност и раждане, еднократната, енергийната и хранителната помощ, безплатния ток и вода. Тези пари ги прибират обаче родителите на малолетната родилка ! Защо ?

Ето какво е записано в Правилника за прилагане на ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца) :
"Чл. 7. (4) Помощите, отпуснати на малолетни бременни жени или майки, се получават от законния им представител"
Какъв израз само - "малолетни бременни жени".  Хем малолетни, хем жени !!!

Разбрахте ли двойната хватка ? !
- В НК секса с малолетни е наказуем, а в ПП на ЗСПД същия секс се узаконява и поощрява с детски и помощи
- Парите на децата-майки се получават не от тях, а от "родителите" и настойниците. Затова последните спират дъщеричките си от училище, и ги принуждават да забременеят. За да паразитират, върху държавните плащания едновременно и за децата си,  и за внуците си.

А Решението на този все по-ускоряващ се страшен и непредвидим с последиците си процес сред малолетните ромки, е ясен.
В ЗСПД се записва отделен Член :
"Право на семейни помощи за деца имат само родители, които са навършили 16-годишна възраст и са завършили успешно 8-ми клас"

Аз успях да разговарям с бившата социална министърка Емилия Масларова, когато тя идва в Карлово. Известно време спорихме за Прагът срещу детските, но когато и казах горното си предложение, тя ми отговори веднага :
"Аааа, за това съм напълно съгласна с Вас"
Дето го каза, там и остана !

"Да му ебъ майкатъ на закона - Шъ праим секс - Само секси секи ден праят - Сега можиш да мъ видиш, чисту голъ ако искаш - Що ни идвът да държът мерки - Имаме малки деца. Фащът ги жълтеница. Дрискът - Да живее Ахмед Доган, той е нашият цар, той е нашият велик спасител е той - Секи ден секси праят"

На долното видео ще видите  "трайно-безработни" циганки и цигани, смучещи всеки месец огромно количество детски и помощи, как въртят мащабен бизнес с контрабандни стоки на пазара в Чирпан. Както и ще чуете горните бисери.






Гласувай:
5



1. pilcho - ...
24.10.2009 22:01
Нямам думи!!! Присъдата, от една страна, е твърде малка. От друга - те и в затвора паразитират.
Паразитите се третират с химикали, не със закони, според мен.
цитирай
2. анонимен - natalia
24.10.2009 22:46
Мангалите са като мишките, бързо достигат полова зрелост и се въдят с невероятни темпове, носят зарази и помитат всичко пред и около себе си.
цитирай
3. vanex - :)
26.10.2009 21:45
драга ми евала за статията, напълно си прав....
цитирай
4. анонимен - Малоумник си си
27.10.2009 10:34

абе, ти нормален ли си, бе, бели деца, черни деца...защо не вземеш малко себе си да погледнеш, а?
цитирай
5. lambo - до номер 4
27.10.2009 10:36
Нито едно от тези 540 000 деца, на които още от 2002 г, са спрени детските , не е циганче.
цитирай
6. анонимен - Stew
27.10.2009 11:44
Всъщност, колкото и грубо да звучи и да не съм привържаник на крутите мерки, трябва да спомена,че единствения начин да не се спонсорират ромите да раждат на 11, ( респективно през това време да крадат, и да получават от моите и вашите данъци, за това, че не се женят и не работят *( а крадат) а пък ако са в затвора, пак ги храним) е да не съществуват на територията на България. С риск да ме обвините в расизъм, ще кажа, че нямам абсолютно нищо против работещите роми ( всички виждаме и познаваме и такива). Нека работят и да плащат и те някакви данъци.
цитирай
7. lambo - 177 непълнолетни ромки са родили само за 10 месеца,
28.10.2009 09:38
в Сливен от началото на годината. Има ромки, които на 16 години, раждат вече за 3-ти път !!!
Не те от нас, а ние от тях ще искаме автономия. Ако въобще сме живи.

Според писанията на един циганин в Интернет, пред тях има поставен срок -
ДО 2050 г. ДА НЯМА НИТО ЕДИН ЖИВ БЪЛГАРИН.
цитирай
8. анонимен - Спомени от бъдещето?
28.10.2009 13:21
Какво се случва в Южна Африка?
http://www.zasucks.com

Смъртта на Йоханесбург
http://deathofjohannesburg.blogspot.com
цитирай
9. анонимен - Шъ раждами я, шъ раждами ... дотогавъ, докату за всеки българин има пу един циганин с нож да гу заколи ...!
28.10.2009 13:44
".... Едно време,през 1985 год., бях свидетел на един много интерестен разговор в 11-та поликлиника в София, между лекар хирург-гинеколог и циганка, видимо доста малоумна и също толкова бременна ...Какво ще правиш бе, пак ли ще го раждаш ...?! Ти, себе си неможеш да гледаш, а си тръгнала да раждаш още... Кой ще ги гледа ма ?! ....Ти името на първото си дете помниш ли ...?! ”. Циганката отговори: ”Не...” . Лекарят, видял се в чудо, се обърна към слисаните хора наоколо и каза : ... ” Вижте я бе, погледнете я - болна е , а ражда за 17-ти път ! ” ... А пък , циганката (уж малоумна), ама отговори: ”... Шъ раждами я, шъ раждами ... дотогавъ, докату за всеки българин има пу един циганин с нож да гу заколи ...! ” ... Те така я разбират интеграцията в БГ обществото циганите ...
цитирай
10. lambo - до номер 9
28.10.2009 14:00
Непосредствено след 10 Ноември 1989 г. сестра в Карловското родилно ми разказа следното:

При поредното раждане едва спасили от смърт една циганка. Казали и че ако пак забременее, вероятно ще умре. Дали и рецепта и хапчета против забременяване. Циганката обещала че ще ги взема. Добреее ...

Но след една година отново идва на преглед бременна. Припомнили и обещанието

- Какво да правя другарко, като мъжете ни карат постоянно да раждаме. Не можем да се спасим от тях
- Заради какво ви карат да раждате постоянно ?
- Заповядано е на всяка цена да станем повече от вас
- Кой го е заповядал това ?
- Не мога да кажа кой, щото ще ме заколят
цитирай
11. анонимен - Стерилизация
07.12.2009 16:49
Много хора подценяват размножаването на индийците, тяхната "култура", маниери и т.н. Справянето с тази напаст трябва да е от първостепенно значение за националната сигурност на страната и неофициланата стерилизация е единственият хуманен метод за справянето с циганите.
цитирай
12. анонимен - Един велик българин е казал: "Дела, а не думи!"
15.01.2010 12:57
За съжаление много се говори по този въпрос, но нито една от управляващите преди или сега партии не предприема нищо. Ромите пак се издържат с раждане на деца и то с нашите пари, а ние се мъчим да отгледаме поне едно дете. Докато социалните и помощите за деца се дават само по критерии: "безработен/ а" и самотна майка без да са включени и допълнителни изисквания, положението ще си е същото. За всички е ясно, че има един начин за справяне с този проблем и той е ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА СОЦ.ПОДПОМАГАНЕ /навършени 16 г., завършен 8 клас и т.н/ и спазване на ВСИЧКИ ПРИЕТИ ЗАКОНИ не само от българите, но и от "привелигированите" роми в т.ч. спазването на Чл. 151. (1) от НК - Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, .... , се наказва с лишаване от свобода от две до шест години". Време е за дела, господа народни представители! Защото рано или късно на обикновения българин ще му писне и той ще вземе ЗАКОНА в свои ръце и тогава ще стане страшно.
цитирай
13. lambo - до номер 12
15.01.2010 17:26
И по трите неща за които пишеш, съм проглушил форумите от 4 години насам.
Три правителства вече минаха - ни звук, ни стон !
цитирай
14. анонимен - Zzz
04.11.2010 16:07
Ето защо аз ако излезна от България няма да се върна няма да искам да знам какво се случва не ме интесува тук ще идвам само да пия и да ям. Започнал съм да сажалявам че съм се родил българин , навсякъде се спазват закони и ред тук се спазва само мизерията .
цитирай
15. анонимен - da gi iztrebqt
05.11.2010 00:11
taka trqbva da im izchistqt 'ma'alata,taka shte doida da im q izchistq,che posle shte se sybirat na chasti,mrysni mangali!na sapun!
цитирай
16. анонимен - Аз четох някаде, че след не много ...
09.11.2010 13:28
Аз четох някаде,че след не много време Българите ще изчезнем и ще ни завладеят "Мангалите" и започвам да се обеждавам,че това ще стане.Навсичкото отгоре те се ползват с голяма привилегия.Тока им е безплатен,ГТ(градски транспорт) отново безплатен.И най-лудото което чух от едни цигани беше,че те се прехранват с кражбите...Е това вече ме уби...
цитирай
17. анонимен - spored men pak tas statiq e tolkova ...
09.02.2011 18:43
spored men pak tas statiq e tolkova fal6iva 4e si nqmate i na prectava za6to kogato balgarite pravq ne6to neredno i ne6to nezakonno nikoi dyma ne im kazva a kogato ciganin napravi ne6to cqla balgariq razbira vie kato ste balgari da ne ste po xybavi kolko mnogo balgari ima koito sa mn po zle ot nas ciganite kato sme cigani ne sme li xora nali vs sme ravni vse pak jiveem v balgariq kato mojete rajdaite i vie na 11 godini kakvi sa tezi zakoni 4e mom4eto trqbvalo da e le6ono ot svoboda vie balgarite ymivate i nikoi ni vi vkarva v zatvora za6to ? slet kato sa si gi napravili tezi deca zna4i nqma da gi zvarlqt a 6te si gi gledat kolkoto do romskata rajdaemost da taka e romite rajdame i nikoi ne vi e kazal na vas balgarite da ne rajdate
цитирай
18. анонимен - balgari ste bili ibeti sa na poraziq ...
09.02.2011 18:51
balgari ste bili ibeti sa na poraziq pri nas ciganite ne e taka kato si spala s edno mom4e ako 6te na 3 godini da si jeni6 sa zatova spirat malki y4ili6te apak vii balgarite xem sa ibeti xam y4iti nqma te si i predstava kakvi konteineri ste mnogo golemi byklyci balgari ima za6to si mislite 4e vs cigani sa ednakvi za6to ne govorite za tezi cigani koito y4at koito stavat xara a gledate samo otricatelnoto ? po ni6to nemojede da se slojite s ciganite nito po 4istota nito po 4esnost na malkiq ni prast nemoje da se slojite qsno li vi e
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3572665
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930