Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2010 12:25 - 65 години, от бомбения Холокост над Дрезден
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 26737 Коментари: 34 Гласове:
12

Последна промяна: 18.08.2012 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вечерта на 13 Февруари 1945 г. - Дрезден. Дотогава един от най-красивите градове на Европа, е бомбардиран само 2 пъти. Бомбите са насочени точно към ж.п. гарата и затова жертвите сред цивилното население са малки. Заради това и заради липсата на военни заводи и обекти наоколо, към Дрезден се насочват безкрайните кервани с бежанци от източните части на Германия. Завладени вече от армиите на Сталин. Заради тях населението от предишните 600 000, нараства на около 1 200 000. Бежанците, които не са успели да намерят подслон, спят на гарата или в градския парк на открито. Пълно е и с деца, изпратени тук от цяла Германия. Малко преди това от местното летище са вдигнати последните изтребители и изпратени на фронта. Претъпкания град остава напълно беззащитен. Сградите са предимно дървени, стил барок. Идеалната цел ...

Катастрофата сякаш сама надвисва от небето. И тя не закъснява да дойде точно от там. В ясната безоблачна нощ на 13 Февруари. Предните 9 самолета "Де Хавиланд Москито" пускат осветителните устройства. Градът е осветен като коледно дръвче. И тогава идват бомберите. Първите бомби падат точно в 22.09 ч. Само за 24 минути 244 тежки английски бомбардировачи "Ланкастър" от първата вълна, хвърлят над 800 тона експлозивни и запалителни бомби ! Центъра на града е обхванат от нарастваща огнена буря.

След 3 часа идва втората основна вълна от 529 Ланкастъра, които хвърлят върху огнената пещ не 800, а 1 800 тона бомби ! Сега вече настъпва ада ...

Температурите в центъра на града достигат 1 600 градуса. Останалите странични стени на срутените сгради, ги превръщат в гигантски комини, които издърпват въздуха от основата. Запалителните бомби и пожарите изгарят кислорода. Заклещените в бомбоубежищата умират мъчително от задушаване, преди страшната пещ да дойде до тях и да ги овъгли. Виждайки че няма спасение, мнозина напускат подземните скривалища и се скупчват по площадите, по-далеч от горящите сгради. Там ги посрещат снарядите и куршумите на Ланкастерите. Съдбата на останалите е още по-страшна. Цели немски семейства са умътвени, само с един полъх на нажежения въздух. Огромните пожари създават силни ветрове, които вдигат хората във въздуха и ги запращат отвисоко в горящите сгради. Асфалта се разтопява и много затъват в него, чакайки с изгорели крака смърта. При разкопките след това, намират изпечена почва на 3 метра дълбочина !

Все още живите се хвърлят във водите на реката, или се скупчват в градския парк "GroЯer Garten". Защото те дотогава не са бомбардирани. Убийците бързо схващат "грешката" си. Хората в парка са унищожени, с нисък точен налет на бомберите. Реката е залята с горящ напалм. Жертвите се спускат под вода, но всеки път, когато се показват за глътка въздух, обгарят все повече. Накрая стоновете от реката затихват ... Все още оцелелите, не издържайки на страшната пещ, се хвърлят във водните ями, направени покрай улиците за противопожарната защита. Кладенците са дълбоки по 3 метра, пълни с вода и с гладки стени. Живи остават само тези най-отгоре.

Сутринта на 14 Ноември Дрезден яко гори. Три седмици ще са нужни за да се изгасят всички пожари. Оцелелите все още са в шок. Но идващите американски бомбери, бързо ще ги извадят от това им състояние. В продължение на 38 минути 311 тежки Б-17 хвърлят нови 771 тона бомби върху унищожения град !

Последната дума в дрезденската операция, имат изтребителите Мустанг, които съпровождат американските Летящи Крепости. Те получават заповед да летят ниско над града и околните пътища, и да разстрелват с картечниците всичко, което се изпречи на пътя им - от коли на противопожарните и спасителните служби, опитващи се да си пробият път към градския център в помощ на хилядите пострадали, до колоните бежанци, бягащи към по-безопасно място.

Никой не може да изчисли колко са жертвите. Поне поради три причини :
1) Половината население са бежанци и деца, които нямат регистрация в Дрезден. А те са поне 600 000 души.
2) Поради невероятната температура, много тела са разтопени и изчезнали.
3) Трупове при разчистването на сградите, продължават да вадят чак до 1947 година.

Смята се че са убити около 500-600 000 души. На практика Дрезден става европейската Хирошима, и то с повече жертви от японския град. Още повече че именно столицата на Саксония, е била сред целите на атомната бомба. Само капитулацията на Германия, преди да е завършен проекта "Манхатън", спасява Европа от атомната гъба.

Кои са виновните за тази ужасяваща кланница, на невинни и беззащитни мирни жители ? Заповедта за операция "THUNDERCLAP"  е подписана от Чърчил и Рузвелт. Така че не е нужно да търсим престъпниците.
Но според мен има и друг. Защото на 11 Февруари, само два дни преди касапницата, завършва Ялтенската конференция. В която домакин и равен преговарящ е Сталин. Тоест Дрезден е "спазарен" в Ялта, въпреки че операцията се готви още от Януари. Дали Сталин сам е помолил англо-американците за тази "помощ", или просто се е съгласил, не е толкова важно.

  Важното е, че и тримата масови убийци - Рузвелт, Чърчил и Сталин са ЮДЕИ-ХАЗАРИ. Прочетете "ТАЛМУДА" и ще разберете, защо са постъпили така с християнските жертви в Дрезден. Но на съда в Нюрнберг, тези тримата, както и техния "колега" ХИТЛЕР ( РотШилд) - също юдо-хазар, ги няма.

Не би ли трябвало, сега да се осъдят задочно тези мръсници ? За да отдадем почит на невинните жертви, за да разбере целия свят, каква страшна заплаха е тази престъпна религия - ЮДЕИЗМА.

Защото Дрезден не е най-голямото злодейство на юдеите.
Не е даже и Хирошима. На първо място по размер на злодеянието с над 10 милиона жертви, умъртвени члез глад, е
ГОЛОДОМОРА.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. gothic - Няма какво да се коментира под такъв ...
15.02.2010 12:40
Няма какво да се коментира под такъв постинг....:(
цитирай
2. panazea - Това е избиването ,одобрено от престъпници!
15.02.2010 12:42
Дрезден не е бил стратегическа цел , никому не е пречил!
Град пълен с жени и деца ,на които броят не се знае!
Избиват невинни , разрушават най-красивия град на Германия , столица на Саксония .
Геноцид , който не може да се прости с нищо!
Престъпление съизмеримо с това в Япония и атомните бомби върху Хирошима и Нагасаки .
цитирай
3. tomcat - Във войните тези, които го отнасят ...
15.02.2010 12:44
Във войните тези ,които го отнасят най- много винаги са невинните,в абсолютно всяка война!
цитирай
4. анонимен - война !
15.02.2010 13:13
върнали са си за Лондон, Сталинград ,Аушвиц и т.н и т.н
гадно е , но асфалт нещо не се е ползвал тогава....
та и мислете де,ако беше толкоз зле комунистическата пропаганда нямаше да млъкне 40г. за този случай
цитирай
5. анонимен - Какъв е смисъла?
15.02.2010 13:18
Не съм историк, вярвам на това което пишете, но чисто логически не схващам защо някой би го направил. Толкова бомби и гориво не се харчат за нищо? Дали целта е била психоатака за да се предадът германците? На мен ми се струва че по-скоро би ги мотивирало и озлобило. Не ми става ясно :| Някой идеи?
цитирай
6. анонимен - NA ZLA KRUSHA ZAL PRAT - UROK ZAVINAGI
15.02.2010 13:50
ZASLUJENO 1933 - 1945. SLED TEZI 12 GODINI GERMANSKIAT NAROD SE PREVRASHTA V DARJAVA S DEMOKRATICHNO EVROPEISKO OBSCHTESTVO.TOZI UROK E BIL NUJEN, I NIKOGA VECHE GERMANCITE NE SCHTE DOPUSNAT TOTALITARNO UPRAVLENIE
цитирай
7. анонимен - евреите не са виновни
15.02.2010 14:34
къв юдаизъм бе момко,осъзнай се.аман от пишлемета конспиратори и все евреите са ви воновни.болен мозък си,болен
цитирай
8. анонимен - Призлява ми!
15.02.2010 15:11
Много отдавна зная за гигантското престъпление на Чърчил и останалата британска управленска сган срещу прекрасния Дрезден - столицата на Саксония, град на културата. Имам една редка книга - "Der dresdner Zwinger" със снимки от разрушения Цвингер, потресаващо, как са унищожавали културата! Същите Ланкастъри и американските В-25 и В-29 съсипаха София на 10 януари 1944 г. Така ли се побеждава - с терор срещу мирните хора!? Да, на англосаксонците им е трудно да воюват по суша, обикновено позорно бягат. Друго е да избиваш жени и деца - днес го правят в Афганистан, Пакистан (по грешка!), вчера, а и днес - в Ирак, в Сърбия, преди това - Виетнам, Лаос, да продължавам ли? Няма оправдание за престъпниците! А британците избраха Чърчил за"човек на хилядолетието", преди Шекспир, Нютон и Дарвин...
цитирай
9. darktales - @
15.02.2010 16:03
Първи терористични бомбардировки над цивилни селища в дълбокия тил на противника - германците.
Първо потопяване на голям пътнически кораб - германците.
Първи разстрели на цивилни заложници - германците.
Първо използване на отровен газ като оръжие - германците.
Теорията на "тоталната война" - германците.

Всички тези неща са се случили доста време преди Хитлер да вземе властта.Той е добавил и още от себе си, но отровните му семена са паднали на наторена почва. Унищожаването на цял град е брутално и подло деяние, независимо кой го извършва, но през цялата първа половина на 20 век германците са се държали като народ-психопат, който има нужда от грубо разтърсване.

И няма нужда да намесваме Сталин във всичко. Той може да е всякакъв, но поне в този случай няма вина. Бомбардировката над Дрезден е била знак и към него, и то с две посоки - първо, като известна компенсация за допуснатия немски пробив на Ардените, и второ, като демонстрация на военна мощ пред непредвидимия съюзник. Със същото основание можем да обвиняваме Сталин и за атомните атаки в Япония. Впрочем, Дрезден е бил набелязан и за атомна бомбардировка. Само настъплението на Червената армия през пролетта на 1945 и капитулацията на Германия са избавили Европа от атомната гъба.
цитирай
10. lambo - Към защитниците на бомбения Холокост
15.02.2010 16:38
Имах един началник - полковник Илиев, от Петрич.

Любимия му израз, бе :
"ЗА ВСЯКО ИДИОТСКО ДЕЙСТВИЕ,
СИ ИМА ОЩЕ ПО-ИДИОТСКО ОПРАВДАНИЕ"
цитирай
11. анонимен - Същото бе сторено в Япония. Над една ...
15.02.2010 16:44
Същото бе сторено в Япония. Над една победена страна нарочно беше направено едно от най големите престъпление в човешката история, като бяха избити хиляди от американците!!!! Но ние като българи не бива да забравяме и нашите жертви и как София е почти срината със земята!Данните за София са следните:
Общо са документирани 1243 убити, над 1355 ранени и много над 5365 разрушени сгради. американците мислят, че света е техен и обвиняват другите държави винаги в геноциди и убийстава, но техните престъпление винаги са обвити във фрази като - демокрация, права и куп простотии.
цитирай
12. анонимен - Levski
15.02.2010 17:48
mnogo smisleni komentari namerih tuk.Blagodarsko
цитирай
13. анонимен - Тотална война
15.02.2010 19:34
Същото може да се напише за СТАЛИНГРАД и ЛОНДОН.
600 000 цивилни англичани загиват от Фау 1 и Фау2.
Насочени срещу Лондон на принципа random shot.
Това за евреите убийци е нелепо.
цитирай
14. анонимен - за какъв холокост в Дрезден тук се ...
15.02.2010 20:32
за какъв холокост в Дрезден тук се пише? кой и с каква цел е написал тази статия? Погребах вуйчо си и баба си с номерата им от концлагерите...СРАМ И ПОЗОР за автора на тази статия! Пострадалите от фашизма са много повече от това, което се "пробутва" в таз нищожна "статия".
До panazea-всичките народи,пострадали от фашизма, също така са били невинни стратегически, но въпреки това са били просто изпечени от нацистите...Който се опитва да спекулира с тази тема-да го разходят из Освенциум и да му прожектират запазените там док. филми...
цитирай
15. анонимен - Във време на война няма хуманизъм
15.02.2010 21:48
Виждам как голяма част от коментаторите "плюят" по Алианса, но след като сте такива хуманисти, защо не коментирате снимки от Аушвиц, Бухендвалд и други лагери на смъртта? Войната не е хуманно занимание и когато си в такава, трябва да играеш по правилата, а те са: няма такива! Или побеждаваш или си победен.
цитирай
16. анонимен - Относно Япония
15.02.2010 21:55
Относно коментарите, че Япония също била бомбардирана ама абсолютно несправедливо. Япония отказва капитулация пред условията на САЩ. Какво трябва да направят американците в такъв случай - да жертват хиляди американци, за да завземат Япония по класическия метод или да пуснат 2 атомни бомби, рискувайки само живота на 2-ма американски пилота?
цитирай
17. анонимен - Вехтият завет
15.02.2010 21:59
Вехтият завет е като наръчник за масови убийства!

Безгранична справедливост или технология на злото?

ТОРА
("Вехт Завет" - свещена книга на юдаизма, а днес и основна част от свещената книга на юдейо-християнството)

--- "И рече Бог (Иехова) на Авраама: а ти запази Моя завет, ти и твойте потомци след тебе в родовете им. Този е моят завет...целият мъжки пол у вас да бъде обрязан... А необрязаният от мъжки пол, който не обреже крайната си плът (на осмия ден), тая душа ще се изтреби..." [Бит. 17:9, 10, 14]
--- "...двамата сина на Иакова, Симеон и Левий...взеха всеки своя меч и смело нападнаха града и избиха всичкия мъжки пол; убиха с меч и самия Емор и сина му Сихема...и всичкото им богатство и всичките им деца и жени откараха в плен, и разграбиха всичко, що имаше в къщите." [Бит. 34:25, 26, 28, 29]
--- "...когато Моисей порасна...видя още, че един египтанин бие едного евреина...И като се огледа насам-нататък и видя, че няма никого, той уби египтянина и го скри в пясъка." [Изх. 2:11,12]
--- "...И дигна (Аарон) тоягата (си) и удари по речната вода...и всичката вода в реката се превърна в кръв, и рибата в реката измря, и реката се осмърди...и кръв беше по цялата Египетска земя"[Изх. 7:20, 21]
--- "И рече Моисей: тъй говори Господ (Иехова): около полунощ Аз ще мина посред Египет,
и ще умре всеки първороден син в Египетската земя от първородния син на фараона...до първородния син на робинята...а у Израилевите синове нийде куче език няма да помръдне нито против човек...за да познаете, каква разлика прави Господ (Иехова) между египтяни и между израилтяни. "[Изх. 11:4, 5, 7]
http://ziezi.net/zloto.htm
цитирай
18. lambo - Дрезден не е най-голямото злодеяние на юдеите
15.02.2010 22:12
Да не сте забравили за ГОЛОДОМОРА ?!
10 милиона украинци, умъртвени чрез глад.

http://lambo.blog.bg/politika/2007/11/24/75-godini-ot-golodomora-v-ukraina-1932-33-g.136397
цитирай
19. анонимен - До 13. анонимен - Тотална война
15.02.2010 22:32
Я се оправи какви 600 000 цивилни :) Това пък от къде го измисли. Фау 1 не са били толкова точни и накрая англичаните се научават да ги свалят. А Фау 2 са били твърде малко за да окажат ефект.
Сталинград,Ленинград,Севастопол,Одеса са пострадали зиключително мн. Но немски крак не е стъпвал в Лондон нито пък немците са имали толкова мн бомбардичровачи.
600 000 :) Някой път се счупвам от смях като видя някоя такава глупост :)
цитирай
20. анонимен - До Ламбо
15.02.2010 22:55
Колкото до ГОЛОДОМОРА, предлагам ти да спреш да чуруликаш повече! Ще пусна материали, от които ще започнеш да хълцаш! Тази тема бе раздухана неслучайно, моментът бе избран. Балъците налапаха стръвта, гладни са изява! И стига с тез юдеи, че ще ме накарате да се обрежа и да ходя всяка събота в синагогата. Просто някои не разбират кога пресоляват манджата! А всички трябва да са наясно, че едно злодеяние не поравдава извършителите му, каквито и да са били мотивите! Позор за Чърчил и генералите му, позор за Хитлер, Химлер и Айхман! Позор за Сталин и Берия!
цитирай
21. lambo - до номер 20
15.02.2010 23:10
Как ще пуснеш материали, като си Анонимен ?!

А колкото до бомбения терор над мирното население, отначало и Германия и Англия са спазвали правилата. Но Чърчил нарежда една нощна атака над Берлин. Вбесения Хитлер отвръща като праща през нощта бомбардировачите над Лондон, главно срещу складовете на пристанището.
И се започва ... зъб за зъб.

Но само след няколко месеца, английските изтребители прогонват завинаги немците от своето небе. След това излизат от заводите, тежките височинни 4-моторни бомбери "Ланкастър" и американските "Летящи крепости", каквито немците не са имали до края на войната.

Липсата на такъв клас бомбардировачи, е една от основните причини да загубят битката.
цитирай
22. анонимен - Мир на праха на всички жертви на юдео-сатанизма
15.02.2010 23:32
Нищо не е забравено.
Небето вижда!
цитирай
23. анонимен - Губим земята си
15.02.2010 23:47
А на българите, които защитават юдеите: Слепци, заради вашето овчедушие и криворазбрана толерантност сме на път да загубим земята си. Синовете на Юда вече започнаха да се заселват в майка България- строят по няколко мола в град, затворени комплеки навсякъде... Според доклад на Райфайзен банк след 10 години Русе ще наброява ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ. Откъде ще се вземат според вас?!?! (http://www.ruseinfo.net/news_48961.html , вижте към края на статията) Опомнете се! Българският народ винаги е презирал евреите и с право! Скоро отново ще ви наричат рая (или гои) в земята ви. Ще го допуснете ли?! Или ще се обединим и ще отхвърлим юдейската проказа.

Бог да пази България!
цитирай
24. анонимен - Ide novia hoilokost, holokostyt s genno moduliranite produkti. zamislete vie fili i fobi
16.02.2010 00:48
tuka tolkoz mnogo idioti sa se strupali. edni se hvaliat 4e tehnite ubiti bili povece, drug skyrcat s plitki i klatiat broenici 4e pyk tiahnite bili povece. sho si ne ebete maika. kak moze izobsto da vodi spor s tova koi kolko i kak.

Poglednete obace nizosta na bombardiraneto-za sveti Valentin, kakto i imeto na nai-goliamata komersialna bomba koiato Usacite pusnaha nad Irak. imeto i beshe maika. nesto kato mamaka vi.

merete si prikazakite-otvratitelno e da se izdigate dnes samo i edinstevnno zastoto leliati i vi4oti sa beliazani kato praseta za odstrel.

az pyk sym hodil da vidia Osviencim. dne na red nemozah da zaspia-hilaidi detski obuvki-ama i sigorno ne vsi4ki sa na evreiskite deca.
noje mezfdu obuvkite da e imalo i takiva na nemski deca ili ot drigite eu nacii. no tezi kalkulaccii majnata im.

vci4ki tuka ste prASETA ZASTOTO EDIN NIAM KOMENTAR KAK DA ZAPAZIM NASITE DECA , A UTRE EDIN DEN DECATA NA NASITE DECAA OT NOVIAT HOLOKOST-HOLOKOSTYT NA GENIALNO MUTIRALITE PRODUKTI. za tova nisto nepisete, 4e ni izbivat s GMh.
цитирай
25. анонимен - Гладоморът в САЩ
16.02.2010 00:56
Някои историци доказват – в годините на Великата депресия, бушуваща в САЩ през 1930-те години, в Америка от гладна смърт умират около 5 милиона човека. При това много от тях загиват по вина на правителството.
http://krizata.blog.bg/history/2010/02/13/genocid-chrez-gladuvane.492688
http://ros-sea-ru.livejournal.com/408924.html
цитирай
26. darktales - 21. lambo
16.02.2010 10:53
Първият бомбардиран град във ВСВ, на 01.09.1939, т.е. в първия ден от войната, е полското градче Велуня. Разрушен е целият му център, в който по това време е нямало нито войници, нито зенитни оръдия.Първият тежко бомбардиран голям европейски град е Ротердам ( всъщност преди това е Варшава, но тя да речем е била укрепена и яростно отбранявана ). И двете бомбардировки са дело не на юдео-масоните, а на Луфтвафе. После, по време на въздушната война с Англия първо германците бомбардират Лондон - макар и по грешка - а не британците Берлин. Причините Германия да не спечели въздушната война не са само в липсата на добри стратегически бомбардировачи, радарни станции и изтребители с голям обсег. Една от причините е и в хвърлянето на всички сили в бомбардировки на "възмездието", което е дало възможност на англичаните да възстановят силите на изтребителната си авиация. Точно това "възмездие" започва да се връща на Германия в следващите години.
Да не се връщаме до Герника, да не се връщаме до атаките с цепелини върху Лондон през ПСВ, когато за пръв път в човешката история бомба е пусната върху училище с малки деца. Ей така, за "възмездие". Да не споменаваме бомбардировките върху евакуационни кораби и влакове в СССР, то руснаците нали не са хора. Не са хора, ама са имали трудноуязвим и силно въоръжен щурмови самолет и когато са стигнали до Германия, трудно са могли да се удържат да не си го върнат за "възмездието".
цитирай
27. lambo - до 26 Darktales
16.02.2010 11:39
Пак повтарям - първи Чърчил праща бомберите нощем над Берлин. И това наистина е билo капан.

Точно тогава са останали само около 50 опитни английски пилоти на изтребители. Още малко Луфтвафе ще унищожи въздушната защита, и после ... знаем какво е щяло да се случи.

Разярения Хитлер спира битката за доунищожаване на английските ВВС и започва да бомбардира Лондон. Тази глътка въздух служи на Чърчил да възтанови броя на пилотите и изтребителите си.

Германия губи въздушната битка над Англия, заради тоталната военна некомпетентност на ефрейторчето. И това е само втората му стратегическа грешка.

Първата е заповедта МУ да се спре настъплението към Дюнкерк, и английския корпус там та бъде довършен от Луфтвафе. Това дава възможност на англичаните да се прехвърлят през канала и да се спасят.

Накрая ... Хитлер също е евреин. Той е незаконен внук на втория син на Ротшилд - Соломон.

http://lambo.blog.bg/politika/2009/04/21/120-godini-ot-rojdenieto-na-adolf-rotshild-hitler.325248

цитирай
28. darktales - Пак повтарям - първи Чърчил праща ...
16.02.2010 13:07
lambo написа:
Пак повтарям - първи Чърчил праща бомберите нощем над Берлин.

Тук бъркаш, обаче сега не съм у дома, за да взема книгите и да цитирам точните дати и факти. Колкото до изпускането на английската армия при Дюнкерк, това наистина е странна работа. Само че ние я гледаме от позицията на знанието си как се е развила войната след това. Точно по това време на Хитлер наистина му се е струвало, че е спечелил окончателно войната в Европа. Английските части нямаше да капитулират, а германците нямаше как да ги обградят и пленят, тъй като зад тях е било морето. Начинът да ги унищожат е бил да започнат истинска касапница - в една война, която поне до този момент не е била особено жестока, тъй като заради тактиката на блицкрига Хитлер е постигал победите си със сравнително малко жертви.

цитирай
29. анонимен - Бомбардирането
16.02.2010 16:41
и разрушаването не само на Дрезден, но и на повечето германски градове през ВСВ е безпрецедентно варварство в човешката история.Избити са хладнокръвно и целенасочено над един милион беззащитни германски жени и деца.Съзнателното унищожаване на населението или на част от населението на една страна, е геноцид.
Мита за холокоста се поддържа не толкова да се плащат репарации , а за да се онивинят всички зверства и престъпления на съюзниците срещу Германия и германският народ.Да кажат хората, видно и от някои мнения в този форум,че видите ли, германците си заслужавали този геноцид върху тях.Така жертвите стават виновни, а палачите стават борци за свобода.С тази грандиозна лъжа човечеството живее вече 65 години, като непрекъснато с внушава виновността на германците за ВСВ.Всеки опит да се каже истината се посреща на нож.На запад да отричаш холокоста се наказва със затвор.Това ми прилича на средновековната схоластика на църквата, която е наказвала за всяко твърдение,че Земята се върти.
В крайна сметка от тази война най-много изгубиха победителите, а Германия в крайна сметка, след падането на берлинската стена, спечели.Ирония на историята.
цитирай
30. анонимен - В Токио за една нощ си отиват 100 000
16.02.2010 20:44
След бомбандирането на Токио жертвите са 100 000 и то без атомна бомба, за Дрезден са обевени мисля около 250 000, за проекта Манхатан в последно време излизат интересни факти, разровете се в интернет. Както знаете победителите не се съдят и историята се пише от победителите. Мир на праха на невините.
цитирай
31. анонимен - муспи
27.02.2010 16:46
За тези които лакействат пред евреите, било с надежди за изгоди, било вече и по служба, - синедриона най напред ще се освободи от тях като неудобни, когато приключи с България. А и на жидите не им трябват след като правителствата са все от изроди, които не слугуват а просто присъстват на ликвидацията. Всичките са без вратове, вижте поне сегашния циганоподобен пехливан, главата му е запоена за ключиците, - това е расов хазарски белег. Тези "наши" управници ако им се наложи - бизнесът си е бизнес, - ще направят със София това което с Дрезден, за да се напие с кръв световното жидовство и за да се отстранят повече от половината останали българи събрали се изгодно на куп. Повод за чифута - шега, - било самоопределението на Родопите, било на Македония било без повод. С такъв враг, по нисш, бездуховен мутант от човешкия род не се воюва както с други хора, с армии и фронт, а единствено с партизанска война. Те не могат да се справят с това примитивно племе в Палестина защото то мята самоделни ракети за да убива а не за да преговаря и иска отстъпки, защото никакви преговори не може да има с банда притежаваща оръжието и парите на света. С евреи не се разговаря, само боя ги променя докато захленчат - не е справедливо. След което непременно се убиват, с този геноцид които те пет хиляди години правят на когото срещтнат, а сега на цялия свят.
цитирай
32. анонимен - Англо-американски престъпници
07.04.2010 22:00
Трябва това да бъде върнато на градовете на Англия и Америка !
цитирай
33. kordon - Браво!
28.02.2012 13:17
Много добър постинг! Необходимо е да се знае цялата истина, а не да се набляга само върху "вината" на едни (която в повечето случаи е съвсем измислена), а да се игнорират престъпленията на други - в случая на съюзниците. Лишените от смисъл и основание критики на някои коментиращи тук, доказват, че сте улучили слабото място на онези, които държат историята да бъде интерпретирана само от победителите и техните клакьори.
Поздравления!
цитирай
34. germantiger - ...
18.08.2012 23:12
Силен и истинен постинг - благодаря на автотра!
Постинга ми го "показа" (линкна) потребител dimenzed.

Ето моя постинг по темата:

ГЕНОЦИД - ДРЕЗДЕН - АД

http://germantiger.blog.bg/history/2012/08/16/.988822

ЖЕНИ С ДЕТСКИ КОЛИЧКИ ИЗГАРЯТ В 15 МЕТРОВИ ОГНЕНИ ВИХРИ

ИЗТРЕБЕНА В ОГЪН Е ГИНЕКОЛОГИЧНА КЛИНИКА И РОДИЛЕН ДОМ – ДВЕ РОДИЛНИ ПАЛАТИ, ОПЕРАЦИОННА, ДВЕ РОДИЛНИ ОТДЕЛЕНИЯ И ГИНЕКОЛОГИЧНА ХИРУРГИЯ

... и други "детайли"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559052
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031