Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2010 21:13 - Дянков и Зия стрелят с топ, по врабци ...
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 17490 Коментари: 13 Гласове:
5

Последна промяна: 13.05.2010 21:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
" НАП и АСП (Агенция за Социално Подпомагане)  започват кръстосани проверки за доходите на по-заможни родители, които получават детски добавки.
Очаква се двете ведомства да поставят под контрол близо
30 000 семейства, в които професиите на партньорите предполагат по-високо заплащане от декларираното. Става дума за адвокати, доктори, ветеринари, одитори, таксиметрови шофьори, зъболекари и т.н., които получават детски добавки, въпреки високите си доходи.
 
Тези добавки се полагат на семейства, чийто доход на човек е под 350 лв. БРУТО месечно (1050 лв. БРУТО за двама съпрузи с едно дете). Ясно е, че месечният доход на един стоматолог или адвокат, дори жена му да е безработна, е далеч по-висок от определения праг за бедни, коментираха социални работници. В декларациите си пред тях, обаче заможните родители посочвали много по-нисък доход и се класирали за помощи - 35 лв. на дете. Така се източвали средства от бюджета, определен за този вид добавки. Сега в него са заделени около 30 млн. лв.  за над 860 000 малчугани.
 
Ведомството на Младенов обмисля подобни проверки и за бедни, които имат право и на друг вид семейни, месечни, енергийни и т.н. помощи.
Подготвят се или вече са приети и ограничителни мерки за отпускането им. Например на детски ще имат право само родители, които са направили задължителните имунизации на децата си.

Вестник Труд "


Любимата ми гръцка поговорка гласи : "Като гледаш, виждаш ли ?"
Та какво виждаме в горното съ"бщение ?!

1) Непрекъснато тръбя по всички форуми, че мургавите расисти овладели власта в държавата, са спрели детските на над 500 000 бели деца. Използвайки анти-конституционния, расистки и фашистки праг от 350 лв. БРУТО. Към 31 Декември 2008 г. според данните на НСИ, децата в БГ до 18 г. вкл. са 1 366 000. Вадим от тази цифра, горе-посочените 860 000 "правоимащи" малчугани и получаваме разликата от 560 000. Значи е вярно - почти 600 000 бели деца са лишени от детски.

2) Зъболекари, адвокати, доктори и др. декларирали доход БРУТО под 350 лв., и така се "класирали" за детски помощи.  Да, вярно е че горните професии печелят страшни пари. Но в никакъв случай не нарушават социалните закони. Напротив, спазват ги. Може да имат огромни чисти доходи, но нямат доход бруто ! Такъв е ВАШИЯ закон, господа !

image
Прогимназия на зъболекар край Варна, със 111 стаи
В края се вижда, задължителното черешово топче

В прочутия Параграф 1(2)
на Допълнителните разпоредби към ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца), изрично е записано, че под "доход" се разбира само брутния доход ! Детските и помощите, (които се получават чисти), не се броят за доход !!

Божееее, с какво съгреших та ме наказа така ?!   Защо не се родих негър в Алабама, а бял в Булгаристан-Абсурдистан ?! Че къде има такова чудо ?! Кое дете яде от брутото, та му спирате детските ?! Че кой от вас, господа управляващи "българи" (всичките от цигански произход), също яде от брутото ? Та вие, ако ядете от брутото, не само няма да имате закръглените си долни бузки, но отдавна да сте се споминали.
Та точно този Параграф използват високодоходните професии че
 ...
ЧИСТИЯ ДОХОД ... НЕ СЕ БРОИ ЗА ДОХОД !

3) Г-н Тотьо съ кани, че ще има ограничителни мерки, за отпускането на помощи. Например ... дали децата са имунизирани ! Аз ли не мога да чета, или министъра не знае да пише ! К"ви имунизации, к"ви 5 лева бе ?!
Г-н Министре, ако не можете да формулирате обективните критерии, за детерминация на категорията "Цоциално слаб" - (щот само цуцат),  аз ще ви помогна.

image
Двете къщички на Христо Върбанов - Китаеца в гр. Левски
Същия "трайно-безработен с нулев доход бруто" циганин е съден в Италия, за експлоатация на деца с цел проституция и джебчийство

image
Копие на Белия дом си е построил,
друг "трайно-безработен с нулев доход бруто" циганин в гр. Левски

Не могат да бъдат "цоциални" лицата и семействата, които :
- са построили незаконни къщи и палати, за които не плащат данъци
- върху покривите им, са накацали к"т щъркели поне 2-3 сателита
- всички членове на семейството, имат по няколко луксозни GSM-ми
- притежават и (или) ползват неустановен брой лъскави возила
- правят сватби по 5 дена за десетки, или стотици хиляди лева
- на шиите и китките им висят "със страшна сила", килограми злато
- по 1-2 пъти всеки месец, са в Турция за стока
- всеки ден въртят по битаците, обемна контрабандна търговийка
- и най-паче ... отказват предложена работа или земя за обработване

Но вие Г-н Министре се правите, че не знаете за тези критерии, които отдавна се прилагат в другите държави. Защото ви е страх. Страх ви е от онзи унгарски циганин Шорош, който е назначил персонално половината правителство. И не замо заместничката ви Валя Сименова, но и вас лично. Страх ви е от онези евреи, лихво-пийци от Уолстрийт. Затова ...

image
Зъболекаря д-р Доан Зия, депесар-ислямист, "тайния" вицепремиер на Борисов, по социалната и здравната политика. Назначен на този пост лично от Амет Исмаил (Доган). Той коли и беси в Социалното и Здравното Министерства.
На снимката е на конгреса на зъболекарите, от 6 до 9 Май 2009 г., във Варна. До него е д-р Донка Станчева-Забуртова.


image

4) В основата на тази акция стоят двама души. Не ... не Тотьо. Анти-белите фанатици, циганина-юдей Дянков и "тайния" вицепремиер по социалната и здравната политика, помакът-ислямист Доан Зия, са инициаторите. Тяхната интимна цел не е да направят икономии, а да спрат детските на още 40 - 50 000 бели деца. Ще поясня, какво имам предвид. Въпросните 30 000 семейства имат средно по 1,5 деца. Значи общо 45 000. По 35 лв., след това по 12 месеца = 18,9 млн. лева. Айде да ги закръглим на 20 милиона.

- Борисов твърди, че Станишев е сключил необезпечени финансово договори за 2,2 млрд. лева, през 2008 и 2009 г. Нито лев още не е платен !
- Станишев пък твърди, че Борисов вече е изхарчил 1,9 млрд. лева, от оставения му резерв от 8,2 млрд. Резерва сега е само 6,3 млрд. лв.
Нито един от тях, не опровергава другия ...
- Анализаторите сочат минимум 1,2 млрд. лева по-малко приходи от заложените.

Общият сбор, от горните суми е 5,3 млрд. лева. Въпросните 20 милиона лева икономии от детски, (ако успеят да ги спрат) са 0,38 % от 5,3 млрд.  Значи бая по-малко от половин процент. По-точно една 265-та част !
Вместо спешно да решат, откъде да покрият тези над 5 милиарда, Дянков и Зия са пратили цялата армия от данъчни и социални, за да се опитат да  спрат плащането на този нищожен, няма и половин процент детски !

Именно за такива случаи, нашия препатил народец е казал :

"СТРЕЛЯ С ТОП, ПО ВРАБЦИ"
 


Тагове:   детски надбавки,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. lado - А когато гласуваха : "По ма...
16.04.2010 21:19
А когато гласуваха : "По малкото зло", "Ела, лошо,че без тебе по-лошо", или направо го величаеха тоя кютук ББ.
цитирай
2. анонимен - стъпка в мисленето към правилна посока
17.04.2010 00:01
направлението на мисълта е правилно, въпреки че расистките аргументи са неуместни
Изключително внимателно трябва да се проумее основните демографски уравнения, които съдържат: средна възраст на раждане на първо дете(за майката!)
средна очаквана продължителност на живота, раждаемост и смъртност

ще ви ги кажа отношенията без да ви ги доказвам, че ще стане дълго: Абсолютна необходимост е да се стремим към НУЛЕВ растеж на населението и много внимателно да преценим да го качваме или намаляме - ето уравненията:
равновесие се постига с 0% ръст на популацията, което значи раждаемос=смъртност=12.5 промила при очаквана средна възраст на раждане на дете 20 години и очаквана продължителност 60-80. защо е в сила това уравнение и как се постига? Отговорете си сами. После от страницата на НСИ погледнете демографската картинка, демографското отклонение от равновесието и до какво води
Значи не Бойко, АЛЛАХ да слезе да ни управлява не мой сколаса. Това е абсолютна математика и едва ли даже БОГ може да промени факта на горните уравнения.
Единствените които могат да променят нещо са самите хора, но за целта трябва да ги знаят - основните уравнения.

т.е задача на държавата е да ни обучават на тези уравнения и защо са валидни още от трети клас! но те не го правят за да ни държат в подчинение!
и същевременно чрез силата на пропагандата сочи циганите-иначе доскоро абсолютно интегрирани - като виновни.
Разделяй и владей е основния принцип.
но "Дръж ги в невежество" е даже по-основен принцип.

Иначе поздравления: стъпка в правилната посока на мислене
"Път от хиляда крачки започва с първата стъпка"
Лао Дзъ
цитирай
3. lambo - Драги, аз знам едно просто нещо
17.04.2010 00:21
Че през 2002 г. спряха детските на 711 000 бели деца, и с икономията удвоиха детските на циганчетата

Резултата - сега на всяко родено българче, което ще емигрира, се раждат 4 циганчета, които не само не емигрират, а на 11-годишна възраст започват да се възпроизвеждат. За да получават детски и помощи. Те от това живеят.

Извади от НСИ справка, колко от родителите с 5 и повече деца са "трайно-безработни" .... само 100%
цитирай
4. анонимен - Икономии
17.04.2010 13:50
Ако ще се правят икономии, трябва да се спрат детските ВЪОБЩЕ!
1. Ще стане много лесно
2. Икономическия ефект ще е значителен
3. Този криминален поминък на циганите ще бъде премахнат
и още няколко по-незначителни положителни ефекта.
Ако има бедни деца - да получават помощи в натура - облекло други необходими неща. Не с парите родителите им да си купуват цигари и алкохол, а те да просят, примерно!
цитирай
5. анонимен - образование!
17.04.2010 17:03
изглежда ужаса е най-вече в големите градове, тъй като при нас - в град ЕЛхово циганите имат по 2 деца, някои даже работят
представяте ли си :)

сегааа: в момента в елховските училища процента на циганските деца е по-голям!
което означава че българските деца явно са натъпкани в големите градове!
елате в мойто село: Лесово
абсолютно всички деца са циганчета!
и са готини циганчета, в смисъл играят нашите игри, говорят чист български (и цигански естествено) и са много умни и много красиви
абе деца
и когато дядо ги види и усмихнато ми вика: виж циганчетата си играят. и дядо се радва
но усещам как му е мъчно....ние избягахме
а истината е в земята на село!

в големите градове може да се види абсолютната зла същност на капитализма: гетото на бедните и царските палати!
ООН е установило че когато хората живеят без течаща вода и доходи смъртността сред децата се увеличава. Тогава пък се увеличава раждаемостта - един абсолютен порочен кръг. Но при усволия на капитализъм просто не може да се избегне и циганите не са виновни!

защо нашите цигани на село, относително незастигнати от капитализма са горе долу добре, сеят си домати, гледат прасенце и имат по 1-2 лапета

елате в гр. Елхово, елате в с. Лесово и вижте!
цитирай
6. lambo - Не само Лесово - Елховско
17.04.2010 19:25
Стотици бивши български и турски села в България, сега са само с цигански деца
цитирай
7. анонимен - БГ Геноцид
13.05.2010 18:11
Относно обвиненията в расизъм : Няма как да се разминем без расизма когато върху нас е упражнен ЯВЕН ГЕНОЦИД ! А какво ще кажете за тъй наречените социални придобивки на ромските деца и по- конкретно правото им да пътуват без билети в градския транспорт на София ? И докога ще ги развъждаме изкуствено за наша сметка ? И защо ? За да ги храним после с детските и на техните потомци ли ? НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СМЕ ИЗМИРАЩА РАСА ! Спрете този геноцид !
цитирай
8. анонимен - относно детските надбавки
23.05.2010 13:11
Не е страшно, че тези,- лекари ,зъболекари и пр. с високи доходи са получили детски надбавки, на базата на укрити даходи.Страшното е, че те не са внесли много повече пари в хазната- от"спестени" данъци и осигуровки.А после ни обясняват, как личните лекари "изнемогвали" от нищета.Да не говорим за адвокатите, нотариусите...на какви суми се осигуряват те? и - още мн. други.Някой пак не си е свършил рабатата.А тия 35 лв.- смешна работа.Познавам един куп хора, които взимат "чисто" 600-700 лв. А шефовете им- лекари , юристи- ги осигуряват на минимум.Това са хората , което не вземат болнични, защото нямат сметка.Съответните органи да се поразровят и там.А за детските- до трето дете и то в случай , че и двамата родители са работили - определен период, но не- 3-6 месеца.


цитирай
9. анонимен - Господ е милостив, но да не забра...
25.05.2010 14:36
Господ е милостив, но да не забравяме че от време на време праща и епидемии, които помитат голяма част от населението ... бъди милостив Господи .. Моля ти се от сърце и душа ... бъди милостив !!!!
цитирай
10. анонимен - БГ ГЕНОЦИД
11.08.2010 11:03
БЪЛГАРИ , КЪДЕ СМЕ?????
цитирай
11. анонимен - БГ геноцид
11.08.2010 11:09
Да се свият до МИНИМУМ всички разходи в държавата
цитирай
12. анонимен - Diankov i Zia streliat streliat s top, po vrabsi
05.03.2011 14:21
ELATE GOSPODA V GRAD LEVSKI DA VIDITE KOLKO NA BROI SA VLA6KITE KA6TI- KADE RABOTIAT TEZI XORA,I SAS KAKVO SE ZANIMAVAT.POLISIATA VAV GRADA,I PROKYRATYRATA RABOTIAT SAMO ZA TIAX,BALGARITE V TOZI GRAD MAL4AT,I SE SPOTAIVAT,ZNAIAT VSI4KO KAKVO STAVA.DOKOGA ,DOKOGA 6TE GI TARPIME.
цитирай
13. анонимен - Ламбо и и ти си част от сценария на ...
26.06.2011 10:46
Ламбо и и ти си част от сценария на червената мафия, Защото саамо разлайваш псетатата , а не показваш истинския виновник за краха на България .. НЕ показваш и не посочваш пътя по който трябва да следва това общество , а нарочно поддържжаш една и същи тези единствено и само в услуга на червената мафия и новообразувалата се буржоазия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3555852
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031