Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 19:43 - Честит ВИ 21 Май, ефендита Борисов, Сидеров и Костов
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 20646 Коментари: 28 Гласове:
3

Последна промяна: 30.05.2010 00:16


"На 19, 20 и 21 май в София се проведе Десетият конгрес на Председателския съвет на Световния съюз на турската младеж. Финансиран от крайно дясната организация „Тюрк оджакларъ” (Турски огнища) "

Случайно попаднах на това, по страниците на патриотичния седмичник "ДЕСАНТ "

- Вие да сте чули или видяли репортаж за историческото събитие, някъде по "българските" медии ?!
- Вие да сте чули поредната "гневна" протестна декларация, от ултра-псевдо-националистите на Айдук Сидер ?! - Пълна тишина ....
- Да сте разбрали къде в София, се е състоял конгреса на младите турски сиви вълци ?
- Защо ефендитата Борисов, Сидеров и Костов - са разрешили това анти-българско сборище в "столицата" на нашата държава ?
- Са ли Борисов , Сидеров и Костов агенти на Турското разузнаване - МИТ ?
- Кои "български" политици са били гости на турските ни "приятели" ?
- Защо "опозицията" Станишев и Яне Янев също мълчат кат - утки ?
- Затова ли искат да продават НДК ? Защото отсега се знае, че ще го купи турска фирма, за да има къде да си провеждат следващите конгреси.

Оставям сами да си отговорите на тези и други подобни тревожни въпроси.
НО според мен държавата ни е в ръцете на политици от небългарски произход, които вече открито започват да ни превръщат в турски вилает.

image

image

image
Вижте добре изражението на този, смъртен български враг

image

image
Сивия вълк е емблемата на младите турски фашисти,
от "Tьrk ocaklari" (Турски  огнища)

image
Фашисткия сайт на "Tьrk ocaklari" - Турски огнища

image
Нури Гюргюр е преизбран отново за шеф на сивите вълчета

image
Не мога да преведа добре, но става дума за етноси

image
Гюргюр защитава арестуван турски мафиот в АТО
( Анкарската Търговска Камара )

image
На територията оцветена в червено, живеят само турци, според вълчетата от "Турски огнища"





Тагове:   май,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - http://www.youtube.com/watch?v=gJHerYQSiSU
24.05.2010 19:58
истината
цитирай
2. анонимен - Boje pazi
25.05.2010 00:14
Ima mnogo bolni xora s dostup do internet!
цитирай
3. crusader - Türk Ocaklari
25.05.2010 00:48
Здравей, Ламбо,

Със закъснение честит най-български празник!За мен 24 Май трябва да е национален празник, а песента "Върви народе, възродени" по музика на П.Пипков и текст на Ст. михайловски български химн!Мисля, че никой от съседите ни на Балканите няма такава песен.
Музиката на сегашния химн "Горда стара планина" не е типично българска,а ориенталска.Освен това, текстът съвсем не обединява българите, както химнът на Светите Братя.
В текста на Ст.Михайловски има опасни места и призиви, които не се нравят на "великия синедрион" като например "...и Бог ще те благослови", "върви към мощната просвета" и т.н. все в тоя смисъл - въздигането на българския дух и морално самочувствие на народа ни.Българите трябва да си останат безпросветни, опошлени от мафия, чалга и далавери, без самочувствие - с една дума рая.
В този смисъл ми е интересно какви са идеите и целите на "турски огнища", защото на заглавната страница на сайта им е изтипосан масонът Мустафа Кемал Ататюрк.То вярно, че ционистите винаги са разчитали на турците като едно от основните оръдия за съсипване на Християнството, но за себе си искам да разбера доколко Ататюрк е свързан с националистическите идеи на съседите ни.Доколкото знам, като масон, Ататюрк провежда културна реформа, чрез която се опитва да въздигне турците до нивото на европейските народи, като елиминира мюсюлманските традиции.Ако Ататюрк е верен на масонските цели за съсипване и унищожение на националните чувства, морал и традиции у народите, каква е тогава връзката на националситите от "турски огнища" с изявен масон като Ататюрк?
Разбира се, всичко е мимикрия.Истината съвсем не е това, което официално се декларира.Просто бих искал да знам нещо повече по въпроса.
Освен това, направи ми впечатление втората снимка от поредицата, която си превърнал във фотомонтаж/Ердоган седнал, а Костов и Сидеров отстрани/ - кои са в дйствителност лицата на нея?
Благодаря ти предварително!

С поздрав
Един несвоевременен Кръстоносец
цитирай
4. lambo - до "crusader" - Трите ефендита успяха да ни вгорчат 24 Май
25.05.2010 10:17
Точно преди празника, те уредиха вълчетата от "Турски огнища" да си направят конгреса в София. Няма да се учудя, ако е бил в НДК. Нищо не е случайно.

Не е случайно, че провокацията е само няколко дена преди 24 Май.
цитирай
5. анонимен - Алоо земята вика блогаджийчето.
25.05.2010 12:25
http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=2702&cat=5.
И на датата да обърнеш внимание. И друг път проверявай преди да пишеш че
ефекта от балона е с обратен знак - водещия ти милиционер хич
няма да е доволен.
Айде сега да напишеш в ченгеджийското си блогче, че си лъжец и платен лайномет. (Като пишем истини да ги пишем докрай)
цитирай
6. lambo - до номер 5 - Вие предателите атакисти не сте "земята"
25.05.2010 13:08
Прочетох мат'риалчето във вестник Атака, под дадения от теб линк. Не бях го чел досега, защото не чета този вестник. Защо не го чета ли ?
Ами защото сигането Сидер ми е поставил баннн, да не влизам във форума на Вестник - Атака, даже и като читател ! Такъв страх го тресе мангалъчето ...

Е ... и какво променя това ?! Статийката в "Атака" е от позицията на страничен наблюдател ! Даже липсва и автор, който да се е подписал ! И на това да обърнеш внимание !

Няма (пак повтарям) протестна декларация на партия Атака, няма лично изявление на Айдук Сидер или на когото и да било от заместниците му. Обръщам внимание на датата 22 Май, когато е написана статийката. А конгреса е завършил на 21 Май. Значи ... "СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА"
И не се съобщава къде в София е бил конгреса. И кои са били българските гости. А Сидер много добре знае къде и кои. Нали сега именно ТОЙ е Председател на Парл. комисия за контрол на ДАНС ! Във вестника има и снимка на една сграда ?

В статийката не се задава и най-важния въпрос. Кой е разрешил сборището на пан-тюркистите ? Вместо това е написано йезуитското изречение :
"Световния съюз на турските младeжи (DTGB| избра за своя конгрес нашата столица."

Как тъй Турския съюз избра София ба, Сидерчо ?! Тя София да не им е собственост на турчолята?! Нали вие двам'цата с Бат Бойко сте на власт в БГ, тоест в София ?! Нали всяка проява там трябва да получи предварително разрешение от властите, по силата на българските закони ?! Мисля че поне 48 часа напред. И разрешението се дава в писмен вид. Що не публикувате в "Атака" това разрешение ?

Дайте ми власта на мен и ще видите дали сивите турски вълци ще припарят не само до София, но и изобщо до страната ни. И веднага ще поставя като условие на Анкара, приемането и в ЕС да мине през забраната и разтурянето на подобни фашистки организации в Турция.

Значи вие сте разрешили на турските сиви вълци да правят конгрес в "Столицата" ни. По точно ти Айдук Сидер СИ РАЗРЕШИЛ ТОВА, защото без подкрепата на твоите 21 депутати, Бат Бойко веднага гълта водичката.
цитирай
7. анонимен - Само не разбрахме от кога вестник ...
25.05.2010 14:35
Само не разбрахме от кога вестник "Десант" стана патриотичен? И откога за една новина се пише преди да се е състояла? Обективно погледнато партия Атака няма никакви постове в изпълнителната власт за да противодейства на подобни прояви. Имало е достатъчно декларации, петиции, подписки против джамии, измислени протурски сборища, провокации, беззакония, безобразия, турски "празници", "чествания" и т.н. Нещо повече - никой освен тази партия досега не е обръщал внимание на турцизирането и ислямизацията на България. Писано е много и за ухабитските секти и за "мюсюмански братя" ал-кайда, за медресетата в Родопите и не от друг а именно от вестник Атака. За измислените исторически форуми организирани от турската държава където самозвани историци тотално подменят и крадат българската история, обичаи, фолклор (с активното участие на потурнаци на Желю Желев). Справка - в. Атака - стари броеве (има ги в интернет) там може да се прочетат много интересни и нелицеприятни неща за днешната действителност (и за съжаление - само там). Подобни сборища не са от вчера и днес и се провеждат постоянно и регулярно и ако трябва за всяко да се прави декларация със сигурност ще се удавим в декларации. А колкото до това как сега се противодейства на това - ето един пример :
http://webcafe.bg/id_771491922
Хъшлашко-вагабонтския ти изказ подсказва що за блогче списваш - отговора не е за теб а за останалите читатели

Колкото до "патриотичния" вестник "Десант" - смях :) (и преглед на стари броеве)
цитирай
8. lambo - № 7 - " Обективно погледнато партия Атака няма никакви постове в изпълнителната власт ... "
25.05.2010 15:04
Крайно време е такива заблудени овчички като теб, САМИ да си отговорят на подобни логични въпроси, като горния ...

- Защо Атака няма нито един пост в правителството, въпреки че от нея зависи цялата власт на ГЕРБ ?!
- Защо незаконната турска партия ДПС, има поне 2 ключови поста ?!
Ако за Мирослав Найденов ще оспориш че е от квотата на Доган, то не можеш по никакъв начин да направиш това за другия им участник ...

Депесаря Доан Зия, който е назначен на най-важния пост - Вицепремиер (прикрит като съветник) по Социално-Демографската и Здравната Политика

Благодарение на последния 550 000 български деца продължават да не получават мизерните детски от 35 лв., а ВСИЧКИ циганчета и в момента незаконно получават детски от 59,15 лв. + 78 лв. за майките им.

Логично идва въпроса ... какво ги топли българските семейства и какво ги притеснява циганските семейства, че вместо лошия циганин Доган, на власт бил дошъл добрия циганин Сидер ?!
цитирай
9. анонимен - Отговор : Защото такива са резул...
25.05.2010 15:17
Отговор : Защото такива са резултатите от последните парламентарни избори
цитирай
10. lambo - до номер 9 - Напротив, резултатите са идеални за Сидер и Атака
25.05.2010 15:25
Станах банален да повтарям - от тези 21 депутати на Атака, зависи дали изобщо ББ и ГЕРБ ще са на власт.

И щом българските семейства продължават да не получават детски, значи такава е волята на Волен
цитирай
11. анонимен - БАЛКАНИТЕ В ЕС....ТОВА Е БЪДЕЩЕТО - ЗАЕДНО С КОМШИЙТЕ!!!!
25.05.2010 15:25
ВЪЛКЪТ Е БЛАГОРОДНО ЖИВОТНО-УБИВА ,ЗА ДА СЕ НАХРАНИ.......А, ВИЕ СТЕ ПОМИЯРИТЕ НА ПАРТИЯТА БКП/БСП,ДПС И ДС!!!!!!....ОТ ВАС ВЪЛЦИ -НЕ СТАВА!!!
МОЖЕ ДА ВИЕТЕ,КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ.....ОБИЧАМ ТОЗИ ВОЙ НА КОМУНИСТИ,....ВИЕЩИ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ!!
СНИМАЛИ ,СТЕ БОЙКО И КОМШИЯТА......НЯМА ЛОШО!!!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО,ЗАЩОТО НЕЩАТА НЕ СЕ РЕШАВАТ ОТ ВАС ,А....ОТ ЕС!!!!!!
ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА ,БЕЗВЪЗВРАТНО!!
НЯМАТЕ ВЕЧЕ, НИКАКЪВ ШАНС!!!!!
цитирай
12. анонимен - Не зависи от тях - и ДПС и Сините и БСП ...
25.05.2010 15:36
Не зависи от тях - и ДПС и Сините и БСП веднага биха подкрепили управлението срещу постове спиране на проверките срещу тях и кервана пак ще си потегли. При оттегляне на Атака вакуумът ще бъде спазарен от другите партии без никакъв проблем и нова коалиция подобна на старата става реалност.
цитирай
13. lambo - до 11 - Не се решава от ЕС, а от ония евреи-хазари в Уолстрийт
25.05.2010 16:01
Същите които създадоха комунизма и фашизма, същите които командваха и командват и сега в Москва и във Вашингтон.
Ленин (Бланк), Троцки (Бронщайн), Сталин (Пржевалски), Хитлер (Ротшилд), Чърчил (Джеръм), Рузвелт (потомък на Исаак Рузвелт - холандски хазар от Харлем) и т.н. та чак до Клинтън (Блайт Трети) са все юдо-хазари

Същите юдею-комунистически фамилии от преди 10 Ноември са и сега на власт, предрешени като "анти-комунисти", "монархисти" "социалисти" и т.н.

Бодигардът на Яшар (Т.Живков) сега е Премиер, племенникът на първия Предател-Председател евреина П. Младенов, сега е външен министър. Та те ...

- Узакониха заменките на комунистическите олигарси,
- оставиха несрещания в другите демократични държави нищожен 10% данък за червените богаташи,
- собствениците на хотелища и палати продължават да не плащат данък-сгради, смет, ток, вода
- БГ е единствената страна в Европа, където Червената Юдею-Турска Олигархия не допусна да се проведе НИТО ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ и т.н., и т.н.

Аз за вас, фалшивите "анти-комунисти седерасти", изообщо не се тревожа. От 1 милионен митинг преди 20 години в София, вие останахте един файтон хора. Начело с етническите цигани Костов и Мартинчо. Не знам как ги избирате - защото и двамата са мургавелковци, или защото и двам'цата са с говорни дефекти ?!

Ако на миналите избори даже и с обединението едва прескочихте прага от 4%, то на следващите Турчолята и Бойко ви готвят 6% летва.
Така че вашта свърши ... и то е едно от малкото хубави неща, които се случват, мизерни турски еничерчета ...
цитирай
14. lambo - до номер 5,7,9 и 12 - Вижда се, че сте едно и също лице
25.05.2010 16:42
Ти пишеш, че при оттегляне на Атака, ДПС и БСП ще спазарят ново парламентарно мнозинство с ГЕРБ, срещу постове или срещу спиране на разследванията.

Това Бойко и да иска не може да направи, защото ще последва моменталната му политическа смърт

Сидер трябва да настоява изваждането на депесаря Доан Зия от правителството и на негово място да се назначи представител на Атака. Но ... мълчанието продължава.
цитирай
15. lado - Ламбо, от мене имаш дълбок поклон. ...
25.05.2010 17:07
Ламбо, от мене имаш дълбок поклон. За теб може и да не е важно, но за мен е!
Не бях виждал скоро такова размазване на опонента - и то не заради крайния резултат, а поради желязната аргументация. А квалификациите - просто мед ми капе на сърцето. По принцип съм против такива, но в случая това ме въодушеви!
цитирай
16. анонимен - Опонента поне не си пише сам хвал...
25.05.2010 17:29
Опонента поне не си пише сам хвалебствията. Къде видя аргументация, че и желязна, къде видя размазване - няма значение - хвърлил си лайната за днес, чакаш следващ удобен случай. Депесари има още много и не е лесна работа да бъдат махнати от тук и там (то да се пенявиш в милиционерски блог е лесно - трудно е да свършиш поне за 5 пари работа) И си повтаряй като мантра - Сидеров не е премиер и не маха и не слага никой директно. Можеш да си направиш справка за уволнените хора на ДПС досега - може да не е много но е по добре от нищо. И не е свършено от плюещи блогаджийчета а резултат от все пак някаква що годе последователна политика по натиска на тия дето се опитваш да оплюеш. Край
цитирай
17. lambo - до 16 - Не е край
25.05.2010 17:33
Това че са махнати някакви областни управители на ДПС, за да се сложат наши хора нищо не означава.
Приказката на Бойко че "Доган никъде не се е подписал" означава само едно ...
Най-големия крадец и враг на БГ няма да бъде пипнат. Помни ми думата ...

Аз между другото, едно време обичах да ловя змии с голи ръце. Тръпката е неописуема. И оттогава помня следното ... Змията се хваща ТОЧНО на едно място зад главата, с палеца и "оня" средния пръст, а с показалеца се държи отгоре. Ако малко по-напред хванеш ще те ухапе. Ако малко по-назад, пак ще те ухапе, защото може да си извие врата. Много са бързи ... А пък да я бараш за опашката като бате ти Бойко, ясен ли ти е резултата ?
цитирай
18. анонимен - Сивите вълци и Атака са в съюз против циганите и кюрдите
26.05.2010 17:50
Сивите вълци и Атака са в съюз против циганите и кюрдите . Това е добре !!!
цитирай
19. lambo - до 18 - Атака против циганите ли е ?!
26.05.2010 22:20
Затова ли след като Сидер дойде на власт :
- оставиха спрени детските на 550 000 бели деца, чрез подоходния праг
- оставиха по-големите детски на циганчетата (59,15 лв. вместо 35 лв.)
- отмениха срока от 1 год., през който Бай Мангау трябваше да си търси работа
- отмениха забраната за пътуващите в чужбина мургави търгаши, да получават помощи
- от Май им дават НОВИ 148 милиона лева социални помощи

Ами те сега циганите са далееч по-добре, отколкото при Доган !
цитирай
20. nikolinko - истината Вие всички, които сте ...
29.05.2010 21:54
анонимен написа:
истината

Вие всички, които сте сътворили този сайт сте МАЛОУМНИЦИ!!!
БОЛНИ МОЗЪЦИ, ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА - МЕКЕРЕТА НА АЗЕР МЕЛИКОВ, серГЕЙ/Я/ и & !!!!! Така ви "тресе" и ви пари под краката, че всички вкупом пропяхте... Вижда се края на тази "червена стогодишна мафиотска организация"..
ГУСТО МАЙНА - ПРОКЛЕТИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ, ЖАЛКИ, ГАДНИ КОПЕЛЕНЦА!!!
цитирай
21. nikolinko - ПЛАШИТЕ ГАРГИТЕ С ТЕЗИ КАРТИНКИ, ...
29.05.2010 21:58
ПЛАШИТЕ ГАРГИТЕ С ТЕЗИ КАРТИНКИ, НАЛИ? МНОГО БЪРЗО "РИТНАХТЕ" БАКЪРЧЕТО? НАЛИ С АГИТЕ БЯХТЕ СЪЮЗНИЦИ, ЗАЩО СЕГА ГИ 'ПРИКАЧВАТЕ" КЪМ ДРУГА КОМПОЗИЦИЯ? мНОГО БЪРЗО ВИ ОМРЪЗНАХА....
цитирай
22. lambo - nikolinko - защо в блога ти няма постинги ?!
30.05.2010 00:13
Свърши тая "комунизъм - антикомунизъм". Никой вече не ви вярва.
Както каза даже бившия шеф на СДС - Пламен Юруков :
"Хората като чуят за ляво и дясно, си затварят телевизорите"

Има конкретно национално предателство, което е подсъдимо по Конституцията.
Член 59 - "Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на ЗАКОНА"

И предателите са не само управляващите, но и "опозицията" Станишев и Янев. Това съм го написал, но ти се правиш че не си го прочел ...

И прочети коментар номер 13 ...
Там се вижда какви "анти-комунисти" са сегашните Управници. Ударите по БСП, в никакъв случай не са удари по Червената милиционерска Олигархия
цитирай
23. анонимен - Когато атовете се ритат
30.05.2010 07:20
Когато атовете се ритат,магаретата го отнасят.Не е ясно в тази т.н. българска държава кои са атовете,но е ясно,че българите вече 20 години са магаретата.
цитирай
24. анонимен - Staiyata e palna laja
10.06.2010 01:04
'' TURK OCAKLARI '' ne sa krayno dyasna formaciya. Barkate gi s '' ULKU OCAKLARI'' - NACIONALISTICHESKI OGNISHTA . Valkat na emblemata ne oznachava che Turk ocaklari sa Sivite valci.Kogato ne znaete neshto ne pishete guposti. Valkat e simvol na Turcite i ostanalite Tyrkski narodi. V pochti vsichki tyrkski darjavi ( Kazahstan,Ozbekistan,Tatarstan,Kirgizstan i t.n valkat prisastva navsyakade kato emblema, ima i pametnici s valci.Obache vie bulgarite v mnozinstvoto si ste s po edna ganka v gladkite mozaci i estestveno che tova nyama kak da go znaete.
цитирай
25. lambo - Няма добри и лоши сиви вълци
10.06.2010 18:45
Каква е разликата между "Турски" и "Националистически" огнища ?!
Вълкът е хищник, не е агънце. Умен и кръвожаден хищник

Това не могат да проумеят ония "българи" с по 1 гънка, дето вече 20 години делят БГ на червена и синя, докато Сивия вълк почти ни завладя.
цитирай
26. анонимен - Демократ
21.06.2010 17:16
Какво общо има Костов с цялата история само не разбрах? Не се правете, че Костов е участник в правителството и не правете аналогии с миналото правителство - това е много неправилна, умишлена манипулация, понеже в него и БСП, и ДПС, и НДСВ имаха министри. Костов няма и подкрепата му не е безусловна, но вие докато не се спомине няма да спрете да споменавате името му без причина.
цитирай
27. анонимен - един 17годишен
23.08.2010 21:56
Ламбо поклон пред теб!!! Длъжен си да направиш партия според мен успехи във всичко !
цитирай
28. анонимен - хех
13.02.2011 21:59
Брей. половин Русия са включили. Явно не знаят какво е ядрено оръжие. Напомня ми на вица за онова момче, което влязло с тениска "Циганите имат един голям проблем" в циганската кръчма. Като излязъл вън го посрещнали няколко циганина, извадили ножовете и го питали " Какъв е тоз голям проблем дето го имаме?" Момчето извадило едно ТТ и казало "Ами големия ви проблем е, че винаги идвате на престрелка с ножове."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558957
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031