Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 11:29 - Разкриха и осъдиха най-големия престъпник в БГ - Баба Дилка
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 65087 Коментари: 137 Гласове:
45

Последна промяна: 19.06.2011 22:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тази сутрин гледах репортажа от Врачанското селце - Синьо Бърдо. Немощна, 90-годишна старица, живееща в скотска мизерия е осъдена от "българския" съд, да заплати 430 лв. "НЕ-правомерно" взета енергийна помощ !!! По-точно помощта която е получила през 2008 г. е само 280 лв. Останалите 150 лв. са лихвите за 2 години назад !

К"ви са тия лихви бе мръсници - то се пада по 27% лихва на година. Вие минахте и ония лихвопийци от Уолстрийт ! В тоя спорт далеч зад вас останаха хазарите-банкери. Даже номерата на фанелките ви не могат да прочетат.

Бабата УЖ била декларирала невярно ... че живеела сама. А тя действително живее в една паянтова къщица, където е преминал живота и, където и ще завърши. Но вижте сега - щом в двора има и друга къща като в случая, то по закон всички в двете къщи са едно цяло и се греят заедно !!!  Не те не се греят заедно реално, разбирате ли - по документи се греят заедно ...

Иначе при циганите няма никакви проверки и никакви проблеми. В един цигански двор живеят понякога десетки души, но енергийните помощи са почти за всеки от тях поотделно !!!

Проверката е извършена по донос от съседи. Как беше - единствено на българския казан в Ада, няма пазачи. Щом някой се опита да се измъкне, другите българи го дръпнат обратно.

Социалните "работници" - паразити дето нищо не са работили в живота си, проявили Матросовска само-пожертвувателност. Те влезли с риск за безценния си животец, вътре в паянтовата къщурка, която всеки момент може да се срути, и открили ... внука и. Който в този момент за тяхно щастие бил там. Ааааааа ето че бабата все пак лъже. Подали на невиждащата вече бабка да подпише някакво дюкументче, че уж са извършили проверката. А в действителност я измамили, да си признае че е излъгала в декларацията. Майстори, Юнаци, Бабаити, Кьопаалар ... както би написал Щастливеца.

Сега щели да и удържат от голямата пенсия - 160 лв. Ама те били хора и ще и влезат в положението. Вместо цялата пенсия, щели да и удържат разсрочено, казва Шефката на социалните "работници" от Враца. Колкото по-разсрочено, толкова повече лихви - нали разбирате.

В същото време мургави и бели собственици на скъпи лимузини, получават редовно не само енергийни, но и социални помощи. Как тъй, ще попитате ?!! Ами еййй тъй, ще ви отговоря ! В закона за социални помощи е ПРОПУСНАТ този критерий - наличието в "социално-слабия" на сухопътно, въздушно и морско превозно средство. Еййй тъй, разсеяли са се гадовете и пропуснали да го запишат.


Нали майката на най-богатия човек на Балканите, милиардера Доган (с двете яхти) получава социални помощи  !!! Важното е майката на Доган да получава помощи, а баба Дилка да плаща. Само това е важното в тая циганска държава.

image
В това палатче, живее "социално-слабата" Демирие Доган - кримска татарка и майка на милиардера Доган. Тя "правомерно" си получава помощите

ББ - гледай именно баба Дилка да не ти изяде главата на следващите избори ...




Гласувай:
45



1. bamby13 - БЕЗУМИЕ!!!БЕЗОБРАЗИЕ!!!!
03.08.2010 12:13
БЕЗУМИЕ!!!БЕЗОБРАЗИЕ!!!!
цитирай
2. lado - Мръсни изроди! Браво, Ламбо!...
03.08.2010 12:48
Мръсни изроди!
Браво, Ламбо!!!
(Ако е от значение , аз съм с тебе!)
цитирай
3. gothic - Май нещата се придвижват към едр...
03.08.2010 13:05
Май нещата се придвижват към едрокалибрено разрешение......:(
цитирай
4. анонимен - Виж я ти баба Дилка!?!??!!!
03.08.2010 14:14
Виж я ти баба Дилка ще мами даржавата, а ? Ами естествено, че ще я осъдят, че как иначе. То Доган и оная измислена коалиция ако бяха раздавали току тъй помощи на некви бабки как щяха да им останат пари да си подържат финансово целия електорат и естествено роднините си до девето коляно. Апък баба Дилка я доживее до другите избори я не. По скоро, не при тия условия на живот. То и без това туй нейното живот ли е!!!! Господи, иска ми се никога да не бях чувала за държава наречена България
цитирай
5. анонимен - Всеки народ си заслужава участа!
03.08.2010 15:03
Незнам, какво и как избираме всеки път - но в крайна сметка все сме прецакани. С право Ламбо нарича държавата ни Циганска, защото само циганите тук имат права. Българите имат само задължения - да плащат данъци, осигуровки, ток, вода, телефон, детска градина, да бъдат глобявани, че детото закъсняло на училище, а циганите да получават всички възможни помощи, компромиси и др. Къде ни е държавицата - сигурно си е завряла глава в някой цигански з..........., защото оня ден ходих до КАТ в Пловдив и какво видях - да ти падне шапката - беднити цигани, чиганчета и тем подобни от главната улица да КАТ на всеки метър по няколко с контрабандни цигари в ръцете. Върха беше, че една кола катаджии бяха спрели кола за проверка, а около тях десетина цигани продават цигари. Това ли са блюстителите на реда.
цитирай
6. анонимен - ПЛЮЯ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА...
03.08.2010 15:08
ПЛЮЯ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА.....ОМЕРЗЕН СЪМ.....
цитирай
7. haralanov - Какво мисля ли?
03.08.2010 15:11
Пада и се на баба Дилка!Който е беден-духа супата!Доган е друга бира...
цитирай
8. анонимен - ОТВРАТИТЕЛНО
03.08.2010 15:12
КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА ТОРМОЗЯТ ЖЕНАТА !!! ВСИЧКИ НАГЛИ,ВСИЧКО КОЗ И РАЗНИ ТАМ КРАДЦИ И УБИЙЦИ ГИ ПУСКАТ ОТ АРЕСТА И НЕ МОЖЕЛИ ДА ГИ ОСЪДЯТ ПОРАДИ ЛИПСА НА ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, А ЗА ЕДНА БЕДНА СТАРА ЖЕНА ВЕДНАГА СА НАМЕРИЛИ ТАКИВА - БЕЗОБРАЗИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
цитирай
9. анонимен - ЛИЛИ - АМИ ТОВА Е БУЛГАРИСТАН
03.08.2010 15:19
И ЧУЖДЕНЦИТЕ ВЕЧЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ КАТО СА В БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ БЕЗНАКАЗАНО, А ОБИКНОВЕННИТЕ ТРУДОВИ БЪЛГАРИ ГИ ДЕРАТ ПО НЯКОЛКО КОЖИ. ТОВА С БАБА ДИЛКА Е НАПРАВО ЗА СВЕТОВНИТЕ НОВИНИ !!! ПРОСТАЩИНА - ТО ЕДНА ПОМОЩ ДА СИ УМРЕШ ,ЧЕ И ДА Я ВЪРНЕШ !!!
НЕКА ЦИГАНИТЕ ДА ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО И ДА ИЗНАСИЛВАТ БАБИТЕ НИ, А ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ, ОСВЕН ДА НАКАЗВА ТРУДОЛЮБИВИТЕ ХОРА !!!
цитирай
10. odette - Както е казал поетът - "Братя мои, бедни мои братя", но пленници на орис, която сами си избраха и сега трябва да понесат
03.08.2010 15:21
Плюем, мразим, негодуваме, чувстваме се омерзени, а безчинствата не престават и навярно няма да престанат. И като всичко останало, което за момент ни кара да се разбунтуваме, това ще бъде поредното заглъхващо ехо в болното и уморено съзнание. Бунтът е привилегия на робите....щом все още нашият е в рамките на словестното и далеч от действителните си проявления, значи не се чувсваме достатъчно смачкани и пределът на търпимостта ни е някъде далеч в необозримото бъдеще, което може и да не дойде за нас. Значи все пак, все още се чувстваме свободни - а най-безнадеждно заробени са точно тези, които неправдиво се приемат като такива.
И изходът е ясен - преклонена главица - сабя не я сече.
цитирай
11. анонимен - БЕЗУМИЕ!!!БЕЗОБРАЗИЕ!!!!
03.08.2010 15:22
bamby13 написа:
БЕЗУМИЕ!!!БЕЗОБРАЗИЕ!!!!

цитирай
12. анонимен - За кой път вече!
03.08.2010 15:24
Липса на елементарно проучване от страна на социалните служби и буквално ограбване на хора,които нямат никаква защита и разчитат само на медиите да огласят случая.Справедливост обаче - няма,наказват се беззащитни хора за грешки на предишното управление,като просто се лишават от средства за съществуване.
цитирай
13. injir - От бабите и от майките вземат. Е на ...
03.08.2010 15:27
От бабите и от майките вземат. Е на това му се казва държавност...
цитирай
14. анонимен - Все пак бабата е от северозападнала България
03.08.2010 15:52
А по този край така яко се топят и си завиждат. На родителите ми им се сърдеха съседите, че плащали по малко за електроенергия. А по този край, също едната половина се сърди на другата една година, а следващата е обратното.
Нормално е, а отделно са много лоши хората в северозападнала България.
цитирай
15. анонимен - Проклятие!
03.08.2010 15:54
Проклети до девето коляно да са всички тези, "решили" случая на Баба Дилка!!!
цитирай
16. анонимен - СЕРИЯ НАГЛИТЕ СА СОЦИАЛНИТЕ!
03.08.2010 16:10
KAK NE GI E SRAM! ЗАМАЯХА СЕ СТИЯ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛИ!НАРЕД ДАВАТ ХОРАТА СЕГА И ЗА ПАРНОТО ДЕТО ОНЯ ВАЛИО НИ ОКРАДЕ А СЕГА НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ! И СЕГА ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ С ТАЯ БАБА! КЪДЕ СИ БЕ БОЙКО НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СТАВА? СВЕТА ЛИ СВЪРШВА НАТАМ МИ МИРИШЕ ДЕТО НИ Е ЗАЛЯЛА ТАЯ ЗЛОБА! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕГАТИ НАРОДА СМЕ!
цитирай
17. анонимен - Милчо
03.08.2010 16:11
Държавата ни става все по сбъркана с всеки изминат ден! Простотията расте все по вече . Такава дивотия едва ли има в белите държави . Тия запетайкаджии от Враца да вземат да се гръмнат,ако няма кой да ги гръмне. За забелязване е ,че при това правителство започнаха много хора да се натягат,да правят плонжове и да ближат з..ници. ДИВОТИИ !
цитирай
18. анонимен - Lambo, Lampo, Fenere
03.08.2010 16:12
Pi4, ne te znam kakyw si. na bira ili na rakia si, ama hi4 nelambis, napravi SVETIS pi4 s tova teskere.

po-dimani4en tekst ot tozi tuk ne e cyfval.

Dali ste postignes pove4e ot tova da se pokazes na svetlo s tolkoz tymen problem, budesteto ste pokaze.

pozdraviavam te ot drugata strana na Moreto Okeansko,

Ot koga 4akah da pro4eta nesto deto cepi, reze i razkysva na slepite perdeto.

VESKO niagarata
цитирай
19. анонимен - ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА
03.08.2010 16:13
]
КОЙ ЦИГАНИН НАКАЗХТЕ ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН???? ЦЯЛ ЖИВОТ СА С ПОМОЩИ СЕГА БАБА ДИЛКА ВИ Е ТРЪН! РЕЗИЛ НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА БЕЗВЕРИЕ!
цитирай
20. анонимен - "без коментар"
03.08.2010 16:24
След като разбрах за "безобразието" на баба Дилка,след като прочетох и коментарите по въпроса, реших, че държавата ни е на прав път да се справи със "закоравелите престъпници" като тази жена.Съжалявам,че нямам котакт на адвокатския колектив и "справедливите съдии", за да ги питам, имат ли съвест-но отговор и не искам-Н Я М А Т!!! Моля да ми се отговори от надлежната институция, на която тази баба дължи безумната сума от 430 лева-веднага ще ги платя. А за справедливостта в нашата държава ще оставя да се разплати някой, който е над всички нас.
цитирай
21. blagovestie - Грозна история, ужас!
03.08.2010 16:24
Ей в такива моменти се засрамвам, че съм тук, че съм българка, че позволявам това да се случва и че все още държа децата ми да са тук... :((
цитирай
22. soleilelle - поздрав за поста!
03.08.2010 16:25
...!онзи ден един дядо каза,че пенсията му е 150лв!нямам думи...грехота е това което се извършва спрямо пенсионерите...а ние-в активна възраст, само си цъкаме и...нищо
цитирай
23. анонимен - Законът е един и за 90 годишните и за ...
03.08.2010 16:42
Законът е един и за 90 годишните и за 100 годишните! Заради тях Бойко спря да черпи с кафе в министерския съвет, калпазани дърти.
цитирай
24. lambo - Баба Дилка дължи парите на АСП
03.08.2010 16:47
анонимен написа:
След като разбрах за "безобразието" на баба Дилка,след като прочетох и коментарите по въпроса, реших, че държавата ни е на прав път да се справи със "закоравелите престъпници" като тази жена.Съжалявам,че нямам котакт на адвокатския колектив и "справедливите съдии", за да ги питам, имат ли съвест-но отговор и не искам-Н Я М А Т!!! Моля да ми се отговори от надлежната институция, на която тази баба дължи безумната сума от 430 лева-веднага ще ги платя. А за справедливостта в нашата държава ще оставя да се разплати някой, който е над всички нас.


Баба Дилка дължи тази сума на АСП. Какво е АСП ли ? Не е Алтернативната Социалистическа Партия - имаше и такава партия.
АСП е Агенцията за Социално Подпомагане към Социалното министерство. В тази Агенция, където редовни абонати са над 1,5 милиона цигани, "работят" над 5 000 чиновници, тоест "социални работници". Тези 5 000 престъпници, разпределят всяка година около 1 млрд. лева помощи на циганите

Ето и интернет адреса на тази агенция :
http://www.asp.government.bg/ASP_Client/jsp/main.jsp
цитирай
25. анонимен - нямам думи!
03.08.2010 16:52
Хората крадат милиони,всичко се разкрива и те имат наглостта да се явяват по телевизията и да се правят на невинни,пускат ги и не ги съдят.....горката баба....Господ гледа всичко!Срамота е ,че се случват такива неща....нещата не могат да се оправят вече-системата е изпусната....
цитирай
26. lambo - до фена на Бойко
03.08.2010 16:55
анонимен написа:
Законът е един и за 90 годишните и за 100 годишните! Заради тях Бойко спря да черпи с кафе в министерския съвет, калпазани дърти.


А защо законът пенсионира циганите на 18-годишна възраст ? Защо на 18 години ? Ами щото тогава навършват пълнолетие, спират детските и почват социалните помощи - тоест пенсиите.
Именно правителството на твоя Бойко, отмени 1-годишния срок през който Бай Мангау бе длъжен да си търси работа. И така почерпи 1,5 милиона мургави паразити не с кафета, а с доживотни помощи-пенсии.
цитирай
27. kerezov - прокалнати
03.08.2010 17:10
Когато господ създал България си е казал ех каква даржава и каква земя дадох на тези хора,но да знайте с какво семе я засях да няма никаде по света такъв народ,сами да се унищожават.Ето тово сме ние!!!.
цитирай
28. karambol5 - Така. . . още за казана. . . . . . . тия ...
03.08.2010 17:24
Така ...още за казана.......тия дето я осъдиха.....
И майка му на Доган и тя...щот ощетява държавата.
В казана !
цитирай
29. kasiana - Срамота е!!!!
03.08.2010 17:33
Как не ги е срам не разбирам като виждат дереджето на старицата, да имат очи да я карат да връща пари на държавата. А дали нещо й е дала тая държава на тая женица, която сигурно е родила двама или трима българи? Съмнявам се... у нас взимат само циганите, щото май само те си знаят правата и си ги търсят.
цитирай
30. анонимен - Eдна Българка..
03.08.2010 17:38
Скъпи хора тук..
Гледахме го този репортаж с мъжа ми днес сутринта..и не само тази нечовещина от България..Живеем в чужбина.
И жалкото е че"законното обиржииство "е навсякаде по света..бедният само бачка за единият хляб..а плаща за тлъстите свине там горе дето си пируват на наш гръб..
Ахх живот ли е вече това..дий воле дйй..
И тук ни идва всеки ден в повече и в повече..но няма оправия..натиск само от държавата..
Тук пощадените са само мосюлманите и нашите циганиори...дето се наричат българи..
Стига толкоз че кръвта ми започва да кипи от гняв..
Нищо хубаво не ви очаква и в Бг/те вземат модел от Европа!!!
цитирай
31. godlieb - COMEDY DEL ARTE
03.08.2010 17:59
АМИ БАБАТА - ЩЕ ПЛАЩА. КАК ТАКА НЯМА ДА ПЛАЩА. НИЕ ИСКАМЕ ЗДРАВ НАЦИОНАЛЕН БЮДЖЕТ - ЧЕ ДА СИ ЛОКАМЕ НЕПРОЗРАЧНО ОТ ХАЗНАТА - КОЙ КАКТО САКА. (Държавна тайна - Бе бабо!) МИСЛИ МУ ЕВРОПА - ОГЛАВИМ ЛИ НИЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ТИ!
цитирай
32. анонимен - Otgovor
03.08.2010 18:25
анонимен написа:
А по този край така яко се топят и си завиждат. На родителите ми им се сърдеха съседите, че плащали по малко за електроенергия. А по този край, също едната половина се сърди на другата една година, а следващата е обратното.
Нормално е, а отделно са много лоши хората в северозападнала България.



Ti si oligofren!
цитирай
33. анонимен - лоши са навсякъде в българия изобщо ...
03.08.2010 18:31
лоши са навсякъде в българия изобщо лошо е че сме се родили в българия
цитирай
34. boristodorov56 - Обобщението е вярно,
03.08.2010 19:16
но тази идиотщина е дело на някой местен селски кмет!
Но и селските кментове са наши момчета!

Да му е драго човек да ги псува на майки!
цитирай
35. vendur - ТОВА Е НАИСТИНА БЕЗОБРАЗИЕ
03.08.2010 20:54
ЗАЩО ЛИ ДА СЕ УЧУДВАМЕ ..ПРАВА ЗА ЦИГАНИ И БОГАТАШИ....А ЗА БЕДНИТЕ ОБИРАНЕ НА ПЕШКИРА.....Какво и остава на старицата?Дори не могат да осигорят спокойна старост на възрастните в България....Трябва българите да правят само цигански работи и ще се наредим ....Оставете старицата да си изживее последните дни от живота на спокойствие,били и дали неправомерно помощ.....явно наистина е имала нужда женицата ....А може би НЕ,не е като на ДОГАН мамата "БЕДНА"
цитирай
36. анонимен - МИ ЩОТО Е БОЛШЕВИШКИ РАЗБОЙНИК Х...
03.08.2010 23:02
МИ ЩОТО Е БОЛШЕВИШКИ РАЗБОЙНИК Храчко ЛампОФФ КАТО серГЕЙ , ДОГАН И ГОЦКО , Р.ОФЧ И РУМЕНАТА ПУТКА , ВЕЛИСЛАФФФ ДЪРЕФФФ , ТАТЯН ДОНЧЕФ И ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УРОДИ .
цитирай
37. анонимен - . . . Който е против да го крадат се ...
03.08.2010 23:03
анонимен38 написа:
...


Който е против да го крадат се превръща в комунист според циганофила и приятеля на Дон Цеци - Бойко Лъжеца
цитирай
38. анонимен - Храчко болшевишки си ти Ламбо, п...
03.08.2010 23:04
Храчко болшевишки си ти Ламбо , повърня комунистическа , комунойден малариен плазмодий , гей си ти като серГЕЙ и турски ибрик на цигането Доган от ибрикчийската партия БКП/БСП на Гоцко ПрофанУГЛУ - трипера .
цитирай
39. анонимен - анонимен
03.08.2010 23:04
Бягайте, хора , че лошо иде за вас и децата ви !!!!!Бягайте, и не се страхувайте. На запад има закони и за нас-чужденците. Аз бях, и видях!! Ако си работлив българин, на запад ще те уважават !!Не стойте тук в тая проклета държава която се управлява от един конгломерат от престъпници !!
цитирай
40. анонимен - Бойко ни предаде ! Нас, тия които го ...
03.08.2010 23:05
Бойко ни предаде ! Нас, тия които го качихме и които гласувахме за него !
цитирай
41. анонимен - Дон Цеци -- дето Гоцко Трипера го ...
03.08.2010 23:06
Дон Цеци -- дето Гоцко Трипера го освободи от затвора и сега му е съветник , за тоя ли Дон Цеци говориш ?
цитирай
42. анонимен - Комунистите родината ограбват, ...
03.08.2010 23:09
Комунистите родината ограбват , комсомолците след тях крадът , пионери , пионери , крадлив път ви чака , граблив път .
цитирай
43. анонимен - За същия говоря :)) Гоце и Бойко са ...
03.08.2010 23:09
За същия говоря :)) Гоце и Бойко са една и съща монета - И двамата имат снимки в братска прегръдка с Дон Цеци - Бойко само дето не му целува задника когато бяха събитията с циганите на Красна поляна преди 2-3 години
цитирай
44. анонимен - Лошото е, че и това лъжливо л. . . . . ...
03.08.2010 23:11
Лошото е, че и това лъжливо л..... Борисов ни предаде също като Костов :(((
За цяла 1 година освен да качи цените на тока и газта не направи нищо друго. Дори барбекюто на Доган си стои
цитирай
45. анонимен - Бягайте, другари комунисти, че ...
03.08.2010 23:12
Бягайте, другари комунисти , че лошо иде за вас и децата ви !!!!!Бягайте, и не се връщайте . На запад има закони и за нас- комунистите . Аз бях, и видях!! Ако си крадлив комунист и на запад няма да те уважават !!Не стойте тук в тая проклета държава която се управлява от единно ново мнозинство което се бори с престъпници-комунисти !!
цитирай
46. анонимен - Голяма борба против краденето и комунизма пада :)))) Шефката на НОИ Христина Митрева е взела над 31 000 лв. за неползван отпуск.
03.08.2010 23:17
анонимен написа:
... държава която се управлява от единно ново мнозинство което се бори с престъпници-комунисти !!

:))))) Голяма борба пада, няма що :))) Доган си кара яхтите, Румен Овчаров си се кефи на милиардите, а Трайчо, Дянков и Бойко качват осигуровките и тока - сакън да не намалеят паричките за комунистите които уж гонят ;)


цитирай
47. анонимен - Хубавото е, че Б. Борисов не ни пр...
03.08.2010 23:18
Хубавото е, че Б. Борисов не ни предаде като крадливия циганин копанар Гаргамел Костов :(((
За цяла 1 година намали цените на тока и газта започна стройтелство на 120 км магистрали , обърна мафията с хартара на вън , , почти всички министри на серГЕЙ СА ПОДСЪДИМИ , Минет Духан - Сопола и Гоцко Трипера са извън властта . Браво ББ , достатъчно за първата година .
цитирай
48. анонимен - А серГЕЙ взел за неплатени отпуски ...
03.08.2010 23:21
А серГЕЙ взел за неплатени отпуски 55 000 лв и още живеел с тях в мезонет 265 кв.м. под наем !
цитирай
49. анонимен - Не лъжи за тока - качен е 2 пъти за 1 година
03.08.2010 23:22
анонимен написа:

За цяла 1 година намали цените на тока и газта започна стройтелство на 120 км магистрали , обърна мафията с хартара на вън .

хехехе :))) алоооооооооо мухъл . Нали си плащам сметката за тока бе и виждам колко е на киловат - Бил подгонил мафията хахаха :)))))) качи ток, газ данъци, а Доган си пече агънца на барбекюто !!

цитирай
50. анонимен - Срочно - Позитано 20 - ГЕй парада, до ...
03.08.2010 23:23
Срочно - Позитано 20 - ГЕй парада , до другаря Храчко Лампуффф .След прочитане да се изяде . Изчезнали са червените прашки на другаря серГЕЙ , немедленна да се събере полибюро и централния комитет на партията и да започне издирване на тази реликва , така ценна за болшевишката ни партия . Гоцко Триперуфф .
цитирай
51. анонимен - Имаме вече и така - парно към тока, ...
03.08.2010 23:24
Имаме вече и така - парно към тока, мама им мръсна !!
Да плащам аз парите на Вальо Топлото докато Трайчо си прибира комисионните под масата и се договаря с мафията :((
цитирай
52. анонимен - Когато фактите говорят и Бойко мълчи - мама им мръсна на всичките !
03.08.2010 23:25
Немощна, 90-годишна старица, живееща в скотска мизерия е осъдена от "българския" съд, да заплати 430 лв. "НЕ-правомерно" взета енергийна помощ !!! По-точно помощта която е получила през 2008 г. е само 280 лв. Останалите 150 лв. са лихвите за 2 години назад !

К'ви са тия лихви бе мръсници - то се пада по 27% лихва на година.
цитирай
53. semtomovi - такава ни е вс. упрвия
03.08.2010 23:26
Еми моите родители на село също не получили енергийни помощи с мизерните си пенсийки. Казали им че имали "дете на Запад". Хубаво, но ние по това време дори не си говорехме с родителите. Скарани бяхме. Какво им пука. Дали си били Козата на Запад. Държавата се отърси веднъж за винаги от такива като тях. И други емигранстки родители и те студуват и гладуват.
цитирай
54. анонимен - Еийййййййй алооо, сдухан болше...
03.08.2010 23:28
Еийййййййй алооо , сдухан болшевик , при мен е по-малка сметката , гей посран ,кои данъци качи , кажи поне един , а за барбекюто , ти май си му ортак на МИнет ДУхан - Сопола та знаеш , че пече агънца а , нали знаех си ти си Гоцко Трипера - Сиришничанския Архар .
цитирай
55. анонимен - Христина Митрева е взела над 31 000 ...
03.08.2010 23:29
Христина Митрева е взела над 31 000 лв. за неползван отпуск. Като нея има над 700 000 чиновника. Ако не крадат от бабите ще умрат от глад. А нали всеки чиновник е дете, рода или любовник на някой бил във властта от 21 години.
Случаен човек не попада в държавния апарат на на държавно папо
цитирай
56. анонимен - Новите цени на ток, газ и топла вода дойдоха - 1 юли 2010 г.
03.08.2010 23:31
По-високи цени за ел. енергия плащаме от утре, сметките по които ще се отчита енергията стават по- сложни. EVN България все още не може да каже каква ще е точната стойност на 1киловат час ел. енергия. Пи арът Крум Косев информира, че очаква най-късно на 2-ри юли да знаем колко ще плащаме. Поскъпването ще бъде средно с около 1,39%.
Във връзка с въвеждането на нови цени на електроенергията, влизащи в сила от 1 юли 2010 г.,по решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, ЕВН България.Електроснабдяване АД информира, че консумираната от клиентите електроенергия ще се отчитапо новите тарифи, считано от тази дата. Към сегашните пет вида цени в сметките: за пренос и достъп до разпределитена мрежа, за дневна, нощна и зелена енергия се добавят следните цени: за пренос през мрежата на НЕК, за достъп до мрежата и добавка за подпомагане на парното. http://www.tvstz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4661:2010-06-30-20-02-31&catid=7:2009-03-03-22-47-57&Itemid=53
цитирай
57. анонимен - До 54. анонимен
03.08.2010 23:32
Същият тоя комунистически а не БЪЛГАРСКИ " съд " , освободи 2 престъпни банди от затвора , не една а цели две , вече целокупния български народ знае , че организирана престъпна група намер 1 в БГ е КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СЪД .
цитирай
58. анонимен - 1 юли 2010 г. - Новите цени на ток, газ и топла вода
03.08.2010 23:32
От днес влизат в сила новите по-високи цени на топлата вода, тока за бита и природния газ. Синьото гориво ще поскъпне с 24,6%. Това ще доведе до драстичен скок на цената на топлата вода и парното в цялата страна. Средното поскъпване е с близо 12%.
Най-голямо е повишението на цената за абонатите на „Топлофикация-София", които ще плащат близо 19% по-скъпа топлоенергия или по 78,11 лева на мегават. Най-скъпото парно остава във Велико Търново - 106 лева на мегават, а най-евтино е в Бургас - 67 лева на мегават.
Увеличението на цената на тока за бита е с 2%.

Скокът по градове:

В София - 18.6%
В Русе, Враца, Габрово - 16%
Във Велико Търново - 10% >
Във Варна - 6%
В Плевен и Бургас - 1%
цитирай
59. анонимен - Здраве да е! 30% по-високи осигуровки отсече ДянковСъбота, 17 Октомври 2009
03.08.2010 23:34
.........
цитирай
60. анонимен - Правителството одобри по-високите акцизи на цигари, горива и ток за фирмите 14.10.2009
03.08.2010 23:35
http://www.investor.bg/news/article/88255/5.html
цитирай
61. анонимен - А серГЕЙ взел за неплатени отпуски ...
03.08.2010 23:36
А серГЕЙ взел за неплатени отпуски 55 000 лв и още живеел с тях в мезонет 265 кв.м. под наем !
цитирай
62. анонимен - Правителството премахва данъчните облекчения за млади семейства - Увеличавт се данъците върху имотите
03.08.2010 23:37
http://news.bpost.bg/story-read-20768.php
цитирай
63. анонимен - Борисов: Доган е невинен за Цанков камък
03.08.2010 23:38
18.06.2010 г.
Лидерът на ДПС Ахмед Доган не е направил нищо нередно по проекта Цанков камък, стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред Нова телевизия. Той окачестви като грешка написаното от медиите, че е бил консултант и е получил хонорар от близо 2 млн. лв. за това. Парите са били получени, но съвсем официално, и то по друг проект, каза Борисов.

http://news.bpost.bg/story-read-22536.php
цитирай
64. анонимен - Токът и парното ще са с по-високи цени от 1 юли
03.08.2010 23:41
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biznes/u-nas/story/1962900261-Tokat_i_parnoto_shte_sa_s_povisoki_tseni_ot_1_yuli.html
цитирай
65. анонимен - Не се накрадоха всички - мама им м...
03.08.2010 23:43
Не се накрадоха всички - мама им мръсна! 300 манфа да ебат щерките им на всичките, преди да ги убият с камъни като сестри Белнейски!
цитирай
66. анонимен - Цените на тока и газта са пряко за...
03.08.2010 23:43
Цените на тока и газта са пряко зависими от международните цени , при нас в Бургас , не се осети , акцизи на цигари, горива и ток за фирмите - цигари , ами който иска да се трови , да си плаща после и за лечението с тоя акциз , ток и горива за фирмите , ами като знаем ,че фирмите в БГ са предимно комунистически , малко им е . 30% по-високи осигуровки - при застаряващо население и ниска раждаемост , пряко следствие от 65 комунистическо робство , тази мярка е закъсняла и не е взета от Триглавата ламя заради популизъм .
цитирай
67. анонимен - . . . тия ги раправяй на баба си :))) ...
03.08.2010 23:46
анонимен написа:
...

тия ги раправяй на баба си :))) Дай и на мене 31 000 бона като на вашата дърта кукумявка пък после качвайте всичко !

И нали уж Бойко Лъжеца не беше качил цените :)))
цитирай
68. анонимен - Върховният административен съд ...
03.08.2010 23:46
Върховният административен съд (ВАС) ще гледа делото срещу лидера на ДПС Ахмед Доган за конфликт на интереси още на 2 септември.
Делото е за доклада по преписката за конфликт на интереси срещу Доган за хонорара му от 1,5 млн. лв. като консултант по четири хидропроекта. ВАС бе сезиран от парламентарната комисия за борба с корупцията конфликт на интереси и парламентарна етика.
цитирай
69. borsi - Писна ми да ме крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон
03.08.2010 23:47
Писна ми да ме крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон:

http://www.facebook.com/group.php?gid=10150108758025384&v=wall
цитирай
70. анонимен - Днес съдебната ни система прово...
03.08.2010 23:48
Днес съдебната ни система провокира чувството ни за справедливост,като освободи крадци източили 250 000 000 лв и убийци.Срамувам се,че съдиите извършили нещо толкова позорно се наричат българи.
цитирай
71. анонимен - До 70. borsi Ами обърни се към бъл...
03.08.2010 23:50
До 70. borsi Ами обърни се към българския съд , той е оторизиран да решава правните спорове и казват , бил " независим " , от представените доказателства .
цитирай
72. borsi - Все в бъде-ЩЕ време ;)
03.08.2010 23:51
анонимен написа:
...

Стига глупости.
Цялата схема - "Ние ги ловим, те ги пускат" е постановка за пред раята. Добре отработен театър. Нищо повече.
Ако Борисов искаше, до сега (цяла 1 година) да е натикал поне половината съдии заедно с родата им в кучи гъз, с икономическа полиция и НАП, но не ги е пипнал и с пръст, нали?! Същото важи обратно. Съдиите няма да пипнат Бойко или негов министър като падне от власт. С подобни кампании се цели да се замажат ако може, очите на западните правителства и ЕС, както и на местните пилешки глави.
Целта е да се печели време. 21 години не стигат за крадене искат и още и се надяват пак мангалите да гласуват на следващите избори, а ние българите да си стоим в къщи.
За това и коткат тях, а на нас приказват бля-бля.

цитирай
73. анонимен - ЗАПОМНЕТЕ ДНЕШНИЯ ДЕН, ИНСТИТУЦИЯ ...
03.08.2010 23:52
ЗАПОМНЕТЕ ДНЕШНИЯ ДЕН,ИНСТИТУЦИЯ ПРИЗВАНА ДА ЗАЩИТАВА ОБЩЕСТВОТО ОТ УБИЙЦИ,БАНДИТИ,МАРОДЕРИ,КРАДЦИ-ДНЕС ИЗВЪРШИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД....ПУСНА ГИ,ЗА ДА МОГАТ ДА ЗАМЕТАТ СЛЕДИТЕ СИ.ДНЕС Е БИЛ ОСЪДЕН БИВШИЯ ШЕФ НА ИНТЕРПОЛ ДО 2008 ГОД.ЗА ТОВА,ЧЕ Е ВЗЕЛ ПОДКУП ОТ 150 000ЕВРО,А НАШИТЕ ИЗТОЧИЛИ 250 000 000ЛВ И СА НА СВОБОДА.ПОЗОР ЗА СЪДИИТЕ!
цитирай
74. анонимен - 73. borsi - Как другарю наакан ко...
03.08.2010 23:55
73. borsi - Как другарю наакан комунистически гей , Борисов да стори това , след като някой за да влезе в затвора , трябва да бъден осъден от съд . Как си представяш ти комунистически съдя да осъди комунистически съдя или прокурор , гарван , гарвано око не вади , другарю гей .
цитирай
75. borsi - . . . Който не ви ръкопляска става ...
03.08.2010 23:59
анонимен75 написа:
...

Който не ви ръкопляска, или ви каже истината, става комуняга значи?! Малоумници сте и вие, като предните преди вас (за съжаление). То бях и комунист, седесар, костовист, гербист (о-о-о и за такъв ме бяха обявили партийни гейчета като теб), фашист, все една и съща песен пее мафията като и кажеш, че те краде. А гей кажи на вашия мушмурок Трайчо с перчемчето и на другаря СерГей Станишев, на койсто само преди година си лизал задника. :)
Айде чао.
цитирай
76. анонимен - До 68. анонимен - Ти да не си от Сир...
04.08.2010 00:04
До 68. анонимен - Ти да не си от Сирищник или си обикновения комунистически дебил-гей . България е пазарна икономика , член на ЕС , правителството не определя и няма право на определя цени , те са пазарни . А на пазара влиаят много фактори . Така , че смешния ти рев , Борисов вдигна цените , може да хване декиш , единствено някъде там в пенсионерския клуб на с. Горно нанадолнище , Цирищничанско .
цитирай
77. dorichela - Това не е човешко. . . . . . . . . . . . . . . . ...
04.08.2010 00:06
Това не е човешко..................
цитирай
78. анонимен - 76. borsi - Говориш единствено, ...
04.08.2010 00:09
76. borsi - Говориш единствено , празни приказки . Обясни на целокупния български народ и цялото прогресивно човечество , механизма по който " Ако Борисов искаше, до сега (цяла 1 година) да е натикал поне половината съдии заедно с родата им в кучи гъз, с икономическа полиция и НАП, но не ги е пипнал и с пръст " . Ясно и конкретно , обясни , как и кажи кой , пойменно , досега комунистически съдя е осъдил комунистически съдя или прокурор , през последните 65 г. на комунистическо робство .
цитирай
79. анонимен - . . . правителството не определя и ...
04.08.2010 00:10
анонимен написа:
... правителството не определя и няма право на определя цени...


Пазарни на куково лято. В чужибна падат, тук се качват. Трайчо и ДКЕВР нали са държавни служители?! А точно те определят цените
цитирай
80. анонимен - Това не е човешко. . . . . . . . . . . . . . . . ...
04.08.2010 00:12
dorichela написа:
Това не е човешко..................

За съжаление не е, но България от 2 десетилетия се управлява от изроди :(
цитирай
81. анонимен - До 80. анонимен - Ами кажи ми ти как ги ...
04.08.2010 00:18
До 80. анонимен - Ами кажи ми ти как ги определя ДКЕВР , тя е създадено от комунистите /а ти си комунист / и е независима / от резултатите / и Трайчо не може да и се меси по закон .
цитирай
82. анонимен - А кой се снима заедно с шефа на ДКЕВР и ...
04.08.2010 00:21
А кой се снима заедно с шефа на ДКЕВР и само дето не се цункаха

http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_520694_5.jpg

Мръсни комунисти и мафиоти сте и вие от ГЕРБ. Не пипнахте комунистите и Доган, но е.... мамата на народа който ви избра!
цитирай
83. анонимен - До 81. анонимен - За съжаление не е, ...
04.08.2010 00:21
До 81. анонимен - За съжаление не е, но България не от 2 десетилетия а от 65 години се управлява от изроди :(
цитирай
84. анонимен - До 81. анонимен - За съжаление не е, ...
04.08.2010 00:24
анонимен написа:
До 81. анонимен - За съжаление не е, но България не от 2 десетилетия а от 65 години се управлява от изроди :(


Точно !!!! И лошото е, че промяна няма. Кадрите и на ГЕРБ в 99% са синчета и дъщери на старата номенклатура, както кадрите на СДС, ДПС и на БСП и всички партии.

Случайни хора не попадат нито в политиката нито в държавния апарат
цитирай
85. анонимен - До 83. анонимен --- Нещо по конкр...
04.08.2010 00:26
До 83. анонимен --- Нещо по конкретно ,ще кажеш ли или ще ссе окажеш поредния комунистически храчко и поплювко , къде е нарушението , министър и шеф на агенция да се снимат заедно . Но не коментираш , че енергийния сектор беше обезкапитализен по време на троойната комунистическа ламя с безумните енергийни проекти .
цитирай
86. lambo - Да ... прав си
04.08.2010 00:28
анонимен написа:
До 81. анонимен - За съжаление не е, но България не от 2 десетилетия а от 65 години се управлява от изроди :(


Като се почне от Яшар (Т. Живков) и неговия помощник Георги Йорданов, после Луканов, Желев, Доган, И. Костов и П. Стоянов, после Седефчо, Сидеров, Борисов, Дянков и т.н. всички са от цигански произход

Затова детските от 35 лв. на българките са спрени, а детските от 59,15 лв. на циганките се плащат редовно. Никаква криза няма за тях ...
цитирай
87. анонимен - Настоящият шеф на НОИ Христина Митрева е получила над 31 000 лева обезщетение за неизползван годишен платен отпуск, съобщи в. "Новинар"
04.08.2010 00:29
http://news.data.bg/4/economics/152832/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B0_31_000_%D0%BB%D0%B2_%D0%B7%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BB
цитирай
88. анонимен - Признайте ме за циганин,за да не плащам ток,вода и да яздя кон по булеварда
04.08.2010 00:31
http://zh-cn.facebook.com/group.php?gid=392749124568
цитирай
89. анонимен - До 85. анонимен -- Пак голословни ...
04.08.2010 00:33
До 85. анонимен -- Пак голословни болшевишки твърдения дай имена и адреси на тези 99% от ГЕРБ които са синчета и дъщери на старата номенклатура, както кадрите на СДС, ДПС и на БСП и всички партии . Ако ли не , си поредния болшевишки храчко и поплювко .
цитирай
90. анонимен - "Ние 20 години крадем желязо от тук, няма да позволим да ни посегнете на хляба"
04.08.2010 00:34
http://society.actualno.com/news_292068.html

И какво направи родната полиция значи, по тоя случай :)))
цитирай
91. анонимен - А гладни цигани виждал ли си? Ще ти прережат гърлото за 5 лева...
04.08.2010 00:35
lambo написа:
анонимен написа:
До 81. анонимен - За съжаление не е, но България не от 2 десетилетия а от 65 години се управлява от изроди :(


Като се почне от Яшар (Т. Живков) и неговия помощник Георги Йорданов, после Луканов, Желев, Доган, И. Костов и П. Стоянов, после Седефчо, Сидеров, Борисов, Дянков и т.н. всички са от цигански произход

Затова детските от 35 лв. на българките са спрени, а детските от 59,15 лв. на циганките се плащат редовно. Никаква криза няма за тях ...


Да дойдат магистрати от Европа!Нашите са или страхливи, или корумпирани, или двете... Срам и позор за България!
цитирай
92. анонимен - До 88. анонимен А серГЕЙ взел за ...
04.08.2010 00:36
До 88. анонимен
А серГЕЙ взел за неплатени отпуски 55 000 лв и още живеел с тях в мезонет 265 кв.м. под наем !
цитирай
93. анонимен - Николай Младенов племенник на Петър Тошев Младенов - Българската комунистическа партия и Българската социалистическа партия, първи президент на България.
04.08.2010 00:36
анонимен написа:
До 85. анонимен -- Пак голословни болшевишки твърдения дай имена и адреси на тези 99% от ГЕРБ които са синчета и дъщери на старата номенклатура

цитирай
94. анонимен - До 87. lambo - Ми защо не писа бе др...
04.08.2010 00:39
До 87. lambo - Ми защо не писа бе другарю Храчко Лампофф , Срещу тройната комунистическа ламя докато беше на власт , че сега да ти повярва някой . Ма не би , добрия комунист е мъртвия комунист .
цитирай
95. lambo - Бойко Борисов - пазвантин на Яшар ( Т. Живков)
04.08.2010 00:39
И на Кобурга ...
цитирай
96. lambo - Толкова много съм изписал срещу тройната ламя назад в блога, че няма да ти стигне времето да го прочетеш, както си сричаш
04.08.2010 00:41
анонимен написа:
До 87. lambo - Ми защо не писа бе другарю Храчко Лампофф , Срещу тройната комунистическа ламя докато беше на власт , че сега да ти повярва някой . Ма не би , добрия комунист е мъртвия комунист .

цитирай
97. анонимен - От ден на ден, Бойко се превръща все повече в Станишев :(
04.08.2010 00:43
Българина не усеща нещата да отиват на добре. Напротив.
цитирай
98. анонимен - До 96. lambo --- Слабо, много слабо ...
04.08.2010 00:45
До 96. lambo --- Слабо , много слабо другарю Храчко Лампофф , само толкова ли може да роди празната ти , болшевишка кратуна ?
цитирай
99. анонимен - Щом външния министър на ГЕРБ е племенник на вожда от БКП Петър Младено
04.08.2010 00:47
Щом външния министър на ГЕРБ е племенник на вожда от БКП Петър Младенов, какво остава пък за по-дребните?
Тая, шефката на НОИ също е бивша комунистка и доносник на ДС
цитирай
100. lambo - Цецка Цачева - член на БКП и Партиен секретар
04.08.2010 00:48
Издигнала се от стругарка в завод до Партиен секретар, ползвайки щедро своите женски дадености
цитирай
101. анонимен - До 96. lambo --- И какви са изводите ...
04.08.2010 00:49
До 96. lambo --- И какви са изводите от това , бил е добър като пазвантин , каратис ,черен пояс , платили са му за уменията , България е пазарна икономика , всеки продава труда и уменията си срещу определена сума , къде е нередното тук , но не питаш , защо комунистическия съд не осъди Яшар ( Т. Живков) за престъпленията му срещу Българския народ , а ?
цитирай
102. анонимен - Невероятна каша за 80 млн. лв., която ще трябва да бъде платена от народа е забъркана от неквалифицираната шефка на фонд Земеделие Калина Илиева
04.08.2010 00:53
Познайте чия щерка е тази мома Калина и с кого се чука за да стигне тоя сладък пост :))))
цитирай
103. анонимен - До 102. lambo - Е и къде е проблема, ...
04.08.2010 00:54
До 102. lambo - Е и къде е проблема , издигнала се е жената , със собствените си умения , способности и труд , не е спусната от някъде , кукла на конци .
цитирай
104. анонимен - http://www.agro.bg/news/article21489.html
04.08.2010 00:54
Немалка част от вината за погрешните решения и изхвърлянията на Илиева може би носи нейният основен съветник Косьо Паликарски, смятан за “мозък” на шефката си?
Бившият царски консултант бе уреден при Тройната коалиция в екипа на Меглена Плугчиева от приятелката си Преслава – секретарка на Емел Етем
цитирай
105. lambo - Аз много пъти съм питал, колко цигани от Румъния и България, е преселил в България Яшар
04.08.2010 00:55
Това го знае твоя мургав Бойко, но и той си мълчи. Защото и той е участвал в преселването.

Говори се за няколко стотин хиляди цигани, настанени от Яшар в стотици села и градчета. Мисля че най-голямото преселване е в 1961 година
цитирай
106. анонимен - спусната от някъде, кукла на конци. ...
04.08.2010 00:55
анонимен написа:
спусната от някъде , кукла на конци .

точно спусната :) Що някой не спусне мен, от 20 години се храня сам и сам се издигам, ама нямам "потекло"
цитирай
107. анонимен - До 107. lambo - Ми не знам, аз боравя с ...
04.08.2010 01:12
До 107. lambo - Ми не знам , аз боравя с факти , ти си по митовете , легендите , слуховете и клюките , ти знаеш какво знае Бойко и какво не , започвам да си мисля , че си му биограф . А за тези " няколко стотин хиляди цигани, настанени от Яшар в стотици села и градчета. Мисля че най-голямото преселване е в 1961 година " се обърни архива на любимата ти партия , надявам се тя надлежно да е документирала , номерирала и прошнуровала , престъпленията си .
цитирай
108. lambo - Отдавна търся данни за това преселване на цигани в БГ
04.08.2010 01:16
Всичко е покрито, да не го лочи котката. Само на две места намерих инфо.
Та там пишеше че Яшар казал нещо в смисъл, че така по-бързо ще се увеличи населението на България !!!
цитирай
109. анонимен - Ако Ламбо е комунист както казваш то ...
04.08.2010 01:19
Ако Ламбо е комунист както казваш то значи ти си малоумник :)))
цитирай
110. анонимен - До 109. lambo - Ако тово е верно за ...
04.08.2010 01:22
До 109. lambo - Ако тово е верно за преселването на циганите , то има само един единствен смисъл , партията още от тогава се е готвела за след комунистическия си период и си е подготвяла , електорална база . Съвсем логично е като вземем в предвид , че днес нейните основни избиратели са циганите и затова се ползват с такива привилегий .
цитирай
111. анонимен - До 110. анонимен -Ума е една много ...
04.08.2010 01:27
До 110. анонимен -Ума е една много относителна функция на човешкия мозък , той сам избива , няма нужда някой да го определя , като голям или малък .
цитирай
112. lambo - до 111 Анонимен - Още доказателства
04.08.2010 01:42
Преди няколко години по БНТ (телевизията на Турското разузнаване), излъчиха едно малко филмче, за циганите в село Кардам - Добричко.

И там в прав текст обясниха, че през 1961 година, цялата турска махала на Кардам е била изселена в Турция, и на нейно място са докарани цигани от Румъния. След това дадоха кадри от живота на тези цигани. Филмчето не го повториха

Тук в Карлово, циганската махала е създадена през същата 1961 година. Откъде са дошли не знам, но сега цялото основно училище на Арапския мост в града, е само от циганчета

http://lambo.blog.bg/politika/2008/09/15/jivi-myrtyvci.234453

цитирай
113. анонимен - До 113. lambo - И сега какво очакваш, ...
04.08.2010 02:08
До 113. lambo - И сега какво очакваш , да ти се извиня , че твоята партия , не те оведомява като провежда , електоралната си стратегия за обезбългаряване и циганизацията на България ли ?
цитирай
114. анонимен - Да ви се изкендзам на държавата!
04.08.2010 02:16
цитирай
115. semtomovi - Бабата вече е окачена, а виновниците не знаем
04.08.2010 02:19
". Подали на невиждащата вече бабка да подпише някакво дюкументче, че уж са извършили проверката. А в действителност я измамили, да си признае че е излъгала в декларацията. Майстори, Юнаци, Бабаити, Кьопаалар ... както би написал Щастливеца."
ЗАЩО ПИШЕТЕ ТАКА? Защо не качвате виновниците с име и фамилия????
цитирай
116. анонимен - ДО 116. semtomovi - Ами защото вс...
04.08.2010 02:24
ДО 116. semtomovi - Ами защото всички държавни служители са комунисти и автора е такъв , а гарван гарвано , око не вади .
цитирай
117. semtomovi - Изселихте българите по света като израелците
04.08.2010 02:24
Ами най-несправедливото е, че в окръжните български градове всекидневно се разхождат ромски каручки, до горе препълнени с крадени прозорци, врати и сено, ромски банди с куки и ножове са обсебили кофите за боклук, и плашат гражданите да не смеят да излязат да си изхвърлят боклука, млади роми препускат на коне и каруци между блоковете все едно им е Дивия Запад. И нито полицейски коли. Нито общинари. Нито съветници. Нито доброволци някакви. Никой българин не смее да им каже копче. Кажете ми къде по света властта така ДОБРОВОЛНО Е ИЗДАЛА ДЪРЖАВА И ВЛАСТ? Аз не съм виждала такова състояние на постоянна Гражданска война по света в коеето гражданите да живеят под постоянен страх като в БГ днес. Кучетата и циганите са ви проблем номер 1 в БГ който е дирижиран сигурно от Брюксел и от разните там фондации. Вие си ги знаете по-добре.
цитирай
118. semtomovi - Пример с Руския метод
04.08.2010 02:26
Не съм съгласна. Путин също е увикан да е "комунист" по тоя и др подобни форуми и блогове в България. Но беше окачил всички престъпници със снимки и име по улиците на табла. И руската телевизия денонощно не спираше да им показва престъпленията пред цялата държава. А ние сме като Дяволите до казана в Ада. А вълкът скоро ще влезе и в нашия двор щом е изкормил овците в двора на комшиите.
цитирай
119. анонимен - До 118. semtomovi - А виж циганите, ...
04.08.2010 02:28
До 118. semtomovi - А виж циганите , тях БКП/БСП и лично Гоцко Трипера ги пази , те са му електората .
цитирай
120. анонимен - До 119. semtomovi --Абсолютна лъжа ...
04.08.2010 02:32
До 119. semtomovi --Абсолютна лъжа другарю , наакан болшевишки гей semtomovi . Партията на Путин -Единная Расия е дясна и върл противник на комунистите . Затова и спонсора на комунистите Ходорковски е на доживотна каторга в Сибир .
цитирай
121. semtomovi - do 120, 121
04.08.2010 02:49
Я не обиждай на болшевишки гей прокудените многодетни майки на България бе лайно!
Нямаш смелост да си отвориш един ник и да ми говориш от име ще обиждаш. Що за форум е това без правила?

Не, бе, кой чий е в този смисъл не ме интересуват милиардите на Путин. Ами почина. Това е много хубава идея, която би трябвало да се копира от Русия и да се приложи в България за да мирясат тия главорези дето тормозят цивилното население. Путин ги обязди там престъпниците и един от начините му е това. Сама го видях по телевизията това с таблата и как са ги натъманили там.
а в БГ колко правителства се смениха и никой не смее да ги пипа. Има някаква полиция уж си върши работата, ама то трябва и превантивно.. Ама то се иска и морков - социална мрежа да мирясат. Пък в БГ тя си липсва.
Хайде да не се отклоняваме от темата, май сме за тема "ромска престъност" повече..
цитирай
122. анонимен - До 122. semtomovi - Абе ти бил ли си ...
04.08.2010 02:53
До 122. semtomovi - Абе ти бил ли си скоро в Русия , какво обяздване какви тинтири - минтири , в Русия нищо не е мръднало дрогата си върви ,проституцията , рекета и водката нелегалната , също , само в СМИ-то е по-различно .
цитирай
123. semtomovi - Хайде бе ти ще ми обясняваш
04.08.2010 02:55
и аз гледам телевизия и чета вестници повече от тебе. За това сме на това дередже. Аз му предлагам позитивна идея той ми се отплесва по други неща. В този контекст закръглям минидиалога ни, като се връщам до първото ми предложение към автора. Когато е много ядосан за някоя несправедливост от безкрайно многото които ни заливат ежедневно в БГ, нека да е благоразумен да им взима титлите, имената, местонахождението и да ги качва. За да не пострадат други хора, които си вършат работа с реномето си. Аз така правя с шведите. Някои хора просто имат нужда от обществено назидание.
цитирай
124. анонимен - До 124. semtomovi - защо ли си губя ...
04.08.2010 03:13
До 124. semtomovi - защо ли си губя времето да говоря с теб , ти не си човек , ти не си дори хомо сапиенс , ти си от рода на червеногъзите комунистически маймуни - макак , от който пройзлиза целия ви безроден , комунистически етнос .
цитирай
125. анонимен - Всички гербери са анонимни боклуци ...
04.08.2010 03:36
Всички гербери са анонимни боклуци като тоя тука. Дърти педераси пребоядисали се комунисти
цитирай
126. анонимен - ДО 116. semtomovi - Ами защото вс...
04.08.2010 03:38
анонимен написа:
ДО 116. semtomovi - Ами защото всички държавни служители са комунисти и автора е такъв , а гарван гарвано , око не вади .


Борисов като е толкова антикомунист на какъвто се прави, защо не ги уволни?!!
Щото е същата комунистическо ДПС-арска отрепка. Насра се от страх пред Ахмед Доган и един арест дори не му направи, а сега плаща отпуските на неговите хора.
цитирай
127. karambol5 - " ББ - гледай именно баба Дилка ...
04.08.2010 08:54
" ББ - гледай именно баба Дилка да не ти изяде главата на следващите избори ..."
Като едното нищо ще му я изяде !
И не само неговата ми и натези ,които с апуснали доноса срещу нея ! И на "социалните " работници ,извършили проверката ....
А на онези ,начислили и 27 % лихва ще им се стъжни жалкия животец генерално !
Аман от боклуци в тая държава........
цитирай
128. анонимен - Похвала за автора на блога:
04.08.2010 17:51
ЛАМБО ПРЕЗИДЕНТ !
цитирай
129. lambo - Eййй най-после един да открие мерака ми
04.08.2010 18:55
анонимен написа:
ЛАМБО ПРЕЗИДЕНТ !


Меракът на Чичо Денчо. Те (ДС де) един общински съветник не допуснаха да стана, та президент ! Ще ме убият веднага.

Защото никога в моя живот не съм зависел, от каквато и да е тайна организация - ДС, чужди разузнавания, масонски братства и т.н. Това са тайни вериги, които носиш цял живот - мерси.
"Чиляк за едното красно име живее !"

А тези които са сложили да ни "УПРАВЯТ", всичките до един са ченгета и масони едновременно. Както и на щат в едно, две, три, четири ... чужди разузнавания. Но да си агент на Турското разузнаване - МИТ, е задължително за всеки "български" политик, ако иска да го допуснат по-нагоре. Независимо в каква партия е.

Няма комунисти и анти-комунисти, има бедни и богати
цитирай
130. анонимен - БЕЗОБРАЗЕН ВЪПРОС ЯВНО ПОДТИКНАТ ОТ НЯКАКВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ...хмм...нм.
05.08.2010 12:09
Днес по ЕВРОПА ТВ.имаше зададен въпрос"ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ НАМАЛЯТ ПЕНСИИТЕ?"(нямало пари в бюджета)ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА НАГЛОСТ?
АМИ ЗАЩО ДА ГИ НАМАЛЯТ..ДА ВЗЕМАТ ДА ИМ ГИ СПРАТ,И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА....УЖАС...Големите пенсии от 1000лв.,че да ги намалят
цитирай
131. анонимен - мъка, мъка...
05.08.2010 13:07
така ли трябва да се отнасят със старите хора..... какво е това безобразие! Как може българите да нямат никакви права, какво е това чудо?! Нямат съвест, но нали има една поговорка-" Бог забавя, но не забравя!"
цитирай
132. анонимен - РАМКОВА ПРОГРАМА ЗА ИНТЕГРИРАНЕ НА РОМИТЕ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО (2010-2020 Г.)
05.08.2010 16:27
РАМКОВА ПРОГРАМА ЗА ИНТЕГРИРАНЕ НА РОМИТЕ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО (2010-2020 Г.)

КАК ДА ЗАТРИЕМ, УНИЩОЖИМ И РЕПРЕСИРАМЕ БЪЛГАРИТЕ -ГЕНОЦИД
http://grajdanskoobshtestvo.bulboard.com/viewtopic.php?f=2&t=55
цитирай
133. анонимен - Що е то комунист
05.08.2010 17:41
Путин е истински комунист от съветски тип – МИЛИЦИОНЕР – НАЕМНИК,от тези които пазеха да не припари във властта някой истински и наивно приел идеологията комунист не само в СССР,но и навсякъде по света където формираха колонии тези мошеници.В този смисъл той е върл антикомунист!Трябва да се разбира истинската същност на нещата не само да се плямпа в черно/бяло – комунист/антикомунист защото се губи смисълът.
цитирай
134. genadi2000 - Е, па така е!
05.08.2010 19:19
Е, па така е! Кат си се родила българка, бабо Дилке, ще теглиш. Твоето задължение през целия ти живот е било едно: да плащаш данъци на държавата, за да се развъждат цигани! И сега на стари години си се опитала и те да се облажиш от държавата? О-о-о-о... Няма начин! УМИРАЙ, бабо Дилке! А като умреш, в къщата ти ще настаним цигани! И хич твоите наследници да не се опитват да си върнат имота, инак голям ще е гнева на Хелзингският Комитет! А ако се опънат на "защитниците на човешки права", някоя топла майска вечер ще нахлуе банда цигани и ще ги заколи! Всичко това, разбира се, в името на "толерантността" и етническият "мир".
цитирай
135. genadi2000 - Циганска държава
05.08.2010 20:39
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ЦИГАНИН.

ДО ГОСПОДИН ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН СИМЕОН ДЯНКОВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТ и първото НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии.
-Да не плащам ток.
-Да не плащам вода.
-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да ми дават общински жилища.
-Да не плащам наем на жилищата.
-Да строя където си поискам.
-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздя кон по улици и булеварди.
-Да не си чистя лайната на коня.
-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
-Да прецаквам българите.
-Да си правя каквото си искам.
-Да нямам никакви задължения.
-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
-Да не ме интересува нищо в тая държава.
-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.
-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
-Искам в България да останат само цигани.
-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
-Искам всичко да се разруши и да се срине.
-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.
-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.
-Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната.
-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно.
-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.
-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.
-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.
-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да
има повече пари за нас.
-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.
-Искам България за циганите.
-Искам после цяла Европа.

Безнаказани убийства, ежедневни кражби, хиляди случаи на педофилия, професията-безработен, се практикува от,
стотици хиляди цигани, феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, не пипнала работа през живота си,
сама поставяща се в невъзможност да отгледа децата си и разчитаща само на помощи и още стотици хиляди подобни
случаи. Социални помощи, надбавки и привилегии достъпни само до циганите. Социални помощи, надбавки и привилегии,
до които българите нямат дъстъп... -Това е ГЕНОЦИД и АПАРТЕЙД над българите- НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава
четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид)
и апартейд(загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
Пълна циганизация, БЪЛГАРИТЕ ОТКАЗВАТ ДА СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА....БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБ ЛИ ТЕ УМРЯХА???

Аз не съм съгласен с провеждането на политика на ГЕНОЦИД и АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за
ЦИГАНИН! И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!

С НАЙ- ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ .......................



При желание изпращайте писмото на този адрес -към правителството на Република България:
ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ: primeminister@government.bg ,
СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО ТУК: MLSP@MLSP.government.bg , МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО- press_mon@mon.bg ,
МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ: PRESS-OFFICE@MINFIN.BG



ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПИСМА, ПОСЕТИ ТОЗИ ЛИНК:
http://grajdanskoobshtestvo.bulboard.com/vt6.html

КОПИРАЙТЕ ТЕКСТА, ПОСТАВЕТЕ ГО В ТЕКСТОВ ДОКУМЕНТ И ГО ПРАТЕТЕ НА ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ В СКАЙП И ПО Е-МАЙЛ, ПРИДРУЖЕННО СЪС
СЛЕДНИЯ ТЕКСТ: АКО НОСИШ МЪЖКО СЪРЦЕ И БЪЛГАРСКО ИМЕ И ТИ ПУКА ЗА РОДИНАТА ПРОЧЕТИ И ИЗПРАТИ НА ВСИЧКИТЕ СИ
ПРИЯТЕЛИ.



ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПИСМА, ПОСЕТИ ТОЗИ ЛИНК:
http://grajdanskoobshtestvo.bulboard.com/vt6.html
цитирай
136. анонимен - ЛАЙНЯНА ДЪРЖАВА - ЛАЙНЯНА АДМИНИСТРАЦИЯ
26.08.2010 11:31
ДА И СЕРА НА ДЪРЖАВАТА И НА ГЛАВАТА НА БОКО ТИКВАТА! ДА ТЕ Е СРАМ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДА СИ БЪЛГАРИН- ДО ТАМ ДОВЕДОХА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ДО СЕГА - И ПРОДЪЛЖАВАТ......
цитирай
137. анонимен - Поредният,
11.09.2010 22:26
куриоз от Геноцида срещу българският народ, генериран от Илюминатите и техните слуги в България.
Поздрави!
http://internationalist.blog.bg/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558834
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031