Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2010 13:58 - Касапите на Хашиш Тачи са вадели органи и от българки
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 13624 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 22.12.2010 18:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Българки са били държани насила в затвори в Албания заедно със сърби, роми, бошняци, украинки, румънки. На много от затворниците са били извадени органи, пише сръбският вестник „Вечерне новости“.

Цитират се думите на 50-годишната Л. К., която е успяла да влезе в следите на албанските касапи.
 
Жената за първи път разказва какво е установила при свое собствено разследване. И днес живее в страх. Постоянно е заплашвана. Затова и не желае да бъде разкривана самоличността й, посочва изданието.

По стечение на обстоятелствата се включих в издирването на отвлечените сърби. Затова 17 пъти ходих в Албания, което се вижда и от печатите в паспорта ми, продължава Л. К.

Най-много сърби бяха държани насила близо до Тирана, в ранчото на бившия президент на Албания Сали Бериша, който между другото по професия е хирург-кардиолог ! 

image

Сали Бериша, лидер на "демокрадците" в Албания
След срива на финансовите пирамиди по негово време, много албанци изгубиха парите си, спестявани цял живот. Позната схема нали ?

image

Папата Ратцингер (който е евреин),
приема като скъп гост ислямиста-кръволок Сали Бериша !
Допускате ли, че папата не е знаел какво става край Тирана ?!

Сред затворниците имаше и роми, бошняци, момичета от България, Украйна, Румъния. Отивайки в Албания, разкрих, че в затворите са държани 821 души, както и че на повечето от тях са били извадени органи.

Разследвайки съдбата на безследно изчезналите, тя е разкрила цялата схема на кръвопийците от Армията за освобождение на Косово /АОК/ начело с Хашим Тачи. Всичко е правено по разработени канали, за които са били информирани отделни политици от Албания.

„Преди да бъдат отведени в Албания, сърбите и останалите неалбанци са били държани от терористите в затвори и лагери в Косово. Всекидневно са ги измъчвали, използвали са ги като работна сила за строителство на сгради, пътища. Представители на международната общност са знаели за съществуването на тези мъчилища за сърби и са си затваряли очите и ушите за това“, казва Л. К.

Преди дни приключи изготвянето на доклада на специалния докладчик на Съвета на Европа Дик Марти за търговия с органи на отвлечени сърби, роми и нелоялни албанци след бомбардировките на НАТО над Югославия през 1999 г.

Според доклада хирурзите са били информирани къде и кога трябва да извършат трансплантацията, а затворниците са били отвеждани един по един в „сигурни къщи“. Убийците от АОК са ги ликвидирали, а телата им са били прехвърляни бързо в клиниката и е следвала операцията.

Разследването за търговията с органи започна, след като бившият главен прокурор на Трибунала в Хага Карла дел Понте издаде книгата си „Ловът, аз и военните престъпления“. В нея Дел Понте посочва, че над 300 сърби, роми и нелоялни албанци са били отвлечени в Косово след бомбардировките на НАТО и са били прехвърлени в лагери в Северна Албания, където са им били изрязвани органите.

image
Ислямският Менгеле - Хашиш Тачи

image
Не крадат пак часовника на Храсталака
Има късмет че е дърт и органите му не стават


image
Каква чест само отдават на касапина в Пентагона !
До него е военния министър на ислямиста Обама - Роберт Гейтс


image
Свещенници опяват насечени с брадва сърби

image
Джелатите на Тачи се гаврят с отсечената глава на млад сърбин - банков служител
 




Гласувай:
9



1. анонимен - Izrodi. Musulmanite-fanatici sa ...
22.12.2010 07:33
Izrodi. Musulmanite-fanatici sa nai-opasnite i sadisti4ni izrodi v sveta. Ne moga da spra da se u4udvam za6to dosega ne6to ne e napraveno po tazi bolna tema v globalen ma6tab-ne samo za kasapnicata spomenata tuk, ami i kato cialo. Non-stop se izvar6vat samoubiistveni atentati po celia svqt. Bolni mozaci.
цитирай
2. lambo - Нищо не се прави срещу престъпния Ислям,
22.12.2010 10:02
защото зад него стои още по-престъпния Юдеизъм

Именно юдеите-хазари около Ротшилдови, обединени в МВФ и СБ,
изпратиха американските и натовските бомбардировачи и войски в помощ,
на ислямистките изроди и в Босна, и в Косово
цитирай
3. kocil - Хашим Тачи - Змията
22.12.2010 15:34
Нещо са му забравили партизанското име - Змията. По време на войните в Югославия се занимаваше не само с органи на хора, но и с проституция, отвличания, грабежи и съвсем не на последно място - ХЕРОИН. Разбира се, че ще го приемат в Пентагона, нали ЦРУ му беше опънало чадъра, затова никой не го пипаше...Мръсна албанска нечистоплътна мутра от най-долния тип отрепки. Малко му е да го разстрелят за всичките престъпления, които е извършил. Жалко, че няма кой да го направи, чадърът на ЦРУ и юдейската клика още е над него. ИЗРОД!
цитирай
4. lambo - до kocil
22.12.2010 18:32
Разбира се на първо място наркотиците, са основния "поминък" на шиптърските главорези. Аз затова съм го прекръстил на ХАШИШ Тачи.
цитирай
5. ivailita91 - Единствено ме притеснява факта, че ...
27.12.2010 11:34
Единствено ме притеснява факта ,че някои са си затворили очите ..:(
цитирай
6. анонимен - 100%albanian-kosovar
26.02.2011 03:25
koi e tozi koito tolkova mnogo obi4a i uvazhava albancite...? bih iskal li4no da se zapoznavam i da go pozdravq li4no az kato edin 100% ALBANEC..s pozdrav i uvazhenie ;-)
цитирай
7. анонимен - to
23.08.2011 16:12
Външната политика на САЩ е насочена да подклажда и създава регионални конфликти ,така се намесва и си завоюва влияние в тази държава,продава си оръжието,внедрява си фирмите и си продава останалата излишна продукция.ЗАЩО мислите Америка създаде мюсюлманска държава в Европа????? Запален е фитила за нова война.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559158
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031