Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2011 09:43 - Борисов ... мръснико .. до тези ли 150 лв. опря ?!
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 31447 Коментари: 47 Гласове:
28

Последна промяна: 13.06.2013 14:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо съм запомнил 14 Септември 2005 г. ? До една книжарница в Карлово, срещнах две майки на първолаци,  носещи чанти и други училищни пособия. Двете се позравиха и едната ( моя позната, съпруга на бивш мой колега) каза на другата :

" Отидох да взема парите, дето сега ги дадоха за първолаците. Но нямаааа ... И тези пари били САМО за социално-слабите ! "
Именно от 2005 г. започнаха да дават еднократната помощ за първолаци, (за да купят родителите поне най-необходимите неща). Тогава тази помощ бе 80 лв., сега е 150 лв. ...

Тази сутрин по БТФи, Премиерът Борко опитвайки се да извади Плевнята от калта в която го натопи негов съпартиец, най-напред с фалшив патос поздрави децата за 15 Септември.

Господине Премиер, след като сте спрели мизерните месечни детски от 35 лв. на над 500 000 бели дечица, да бяхте пуснали ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА, поне тези еднократни 150 лв. ! По този начин щяхте да ги поздравите истински, а не на думи !
" Дела, Дела и само Дела " - обичаше да повтаря този, когото пазехте и му разтривахте ушичките. Но явно не сте го чули ...
Вие знаете ли колко струва един първолак ? Най-малкото е 300 лв. 

Ето какво намерих в пенсионерския  " Минаха години " :
" Сефтето в школото излиза на родители, баби и дядовци цифром и словом около 300 лв. .... Тъй като продадоха всичко ценно от дома, днес стават клиенти на банките по неволя, като теглят кредити от 500 до 2 000 лв.
- Е как да удариш рамо на децата си, когато имаш например 4 внуци ? Двамата са първолаци, но като купиш на тях, не може да не дадеш и на другите  - категоричен е 75 годишния софиянец Иван Вълев, който е сред щастливците с отпуснат кредит "


Ето какво пише в престъпния ЗСПД ( Закон за Семейни Помощи за Деца) :

Член 10 а   
Алинея 1 - На семействата, чиито деца са записани в първи клас на държавно или общинско училище, се отпуска еднократна целева помощ, за покриване НА ЧАСТ от разходите, в началото на учебната година

Алинея 2 - Помощта по алинея 1 се отпуска при условие, че доходът на член от семейството,  Е ПО-НИСЪК ИЛИ РАВЕН на дохода по член 4. 
( член 4 е расисткия анти-бял праг от 350 лв. БРУТО )

Разбрахте ли сега ? Тези родители, които плащат данъци на Борко върху облагаема сума по-голяма от 350 лв. БРУТО, няма да получат смешните 150 лв. за първолаците си ! Това им е " НАГРАДАТА" че са платили по-големи данъци от другите !!!

БРАВО БОРКО, БРАВО БЪЛГАРСКИ ЮНАК !  
ДО ТЕЗИ ЛИ 150 лв. ОПРЯ БЕ МРЪСНИКО ?!


Колко пари смъкваш от тези родители бе ? Всеки месец осигуровките и данъците на тези семейства са по 300 - 400 - 500 и т.н. лева. А колко месеца ще ти ги плащат ?
Ти мръснико ниеден им увеличи трудовия стаж с 3 години - помниш ли ? Сега майките на тези деца ще трябва да работят 37 вместо 34 години, а бащите 40 вместо 37 години, благодарение на ТЕБ !  Общо двамата родители трябва да ти плащат 77 години х 12 месеца = 924 месеца осигуровки и данъци ...
А на теб ти се свиди С-А-А-А-МО ЕДИН МЕСЕЦ да дадеш на децата им нищожните 150 лв., да им купят дрешки и обувчици, за първия учебен ден.

ДА СЕ ЗАДАВИШ ДАНО МРЪСНИКО !

image

Той Тотьо отговаря за детските, аз нищо не знам ...

image

Доан Зия ми е началник, той каквото каже ...

image

Това е SS "строго-секретния" Доан Зия - зъболекар, помак и депесар,
който е назначен от Борко (тоест от Доган) за социален и здравен вицепремиер





Гласувай:
40



1. анонимен - без детски
15.09.2011 11:08
Моето дете не получава детски защото родителите му си плащат осигуровките и данъците както трябва. Има хора със собствени фирми се осигуряват на минимална заплата и децата им получават детски. А доходите им са в пъти над тези минимални заплати. По-добре е да си в сивата икономика, хем не плащаш данъци, хем взимаш помощи! Значи ... насърчава се сивия сектор? А нашите деца нямат ли същите нужди като другите? Не може ли когато е за децата помощите да се дават на всички, а не само на избрани?
цитирай
2. haralanov - Един ден...
15.09.2011 11:26
Един ден мръсниците ще си получат заслуженото!
цитирай
3. balkanec - От Бърборко
15.09.2011 12:59
нищо добро не сме видели, няма и да видим.
цитирай
4. анонимен - Ладо, къде ти е бизнеса? Нали си м...
15.09.2011 13:20
Ладо, къде ти е бизнеса? Нали си много кадърен. Защо фалира?
цитирай
5. zabylgarite - GERB
15.09.2011 14:07
ГЕРБ са изроди комунисти Ламбо
цитирай
6. анонимен - лошо lambo
15.09.2011 14:12
Статия написана от един типичен, закостенял, комунистически мозък. "ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ ", а?? Типично,нали??
цитирай
7. lambo - Статия написана от един типичен, ...
15.09.2011 14:17
анонимен написа:
Статия написана от един типичен, закостенял, комунистически мозък. "ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ ", а?? Типично,нали??


Давай по същество драги ... фактите коментирай ... иначе етикети аз мога да лепя по-добре от теб

Много точно съм написал, че тази помощ е главно за "социално-слабите" още от 2005 г.,
тоест от монархо-комунистическо-турско време
Вие старателно продължавате тяхната политика ! Защо ?
цитирай
8. lambo - По-добре е да си в сивата икономика, ...
15.09.2011 14:28
анонимен написа:
По-добре е да си в сивата икономика, хем не плащаш данъци, хем взимаш помощи! Значи ... насърчава се сивия сектор? А нашите деца нямат ли същите нужди като другите? Не може ли когато е за децата помощите да се дават на всички, а не само на избрани?


Нищо повече не мога да добавя ....
цитирай
9. demonwind - Е на това му се вика насърчаване на сивата икономика.
15.09.2011 14:32
Мой съсед караше S-класа, обаче се осигуряваше на минимална заплата и даже получаваха с жена си помощи. Малдивите му бяха станали втори дом. Гърция и Турция не ги броеше за дестинации. Мен ме осигуряваха на реална заплата и като така не получавах надбавки. Жена ми не работеше. Но заплатата ми излизаше над рамката на "бедността" с... 1 лев...
Сега работя навън. Но работя от време на време и в България, само че без да платя и стотинка данък. И така ще бъде. Моя съсед вече си купи и Хамър. похвали ми се, че ходил и на остров Реюнион и се гмуркал из плажовете на нова Зеландия. Вече се води официално безработен и получава пълния набор от помощи. А на всичкото отгоре е и... инвалид на 95 процента... Въпреки че е 120 кила анаболни мускули...
This is Bulgaria, do you love Bulgaria?
цитирай
10. анонимен - ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ /пред закона/ НО, някои са ПО-РАВНИ
15.09.2011 14:59
Всичко това е точно така, и би било простимо, ако е в резултат на грешка. Защото грешката може да бъде поправена.
Когато това е резултат на провеждана държавна политика, то за тази политика има само една дума - ГЕНОЦИД към трудолюбивият и честен български народ.
Резултата: Да живеят измамниците и всички които могат да излъжат по някакъв начин, Нашата държава подкрепя подобно поведение, а трудолюбието, честността, морала, те нямат място в държава като нашата и за това да си намерят друга държава с други политици които ще ги оценят подобаващо!
цитирай
11. анонимен - Назначен от Бойко т. е. от Доган&...
15.09.2011 15:08
Назначен от Бойко т.е. от Доган"

Нали си против етикетите. Къде са ти доказателствата? Лъжец.
цитирай
12. lambo - Назначен от Бойко т. е. от Доган&...
15.09.2011 15:25
анонимен написа:
Назначен от Бойко т.е. от Доган"

Нали си против етикетите. Къде са ти доказателствата? Лъжец.


Цялото правителство УЖ на ГЕРБ и Атака, е назначено персонално от ШороШ ( Отворено Общество = ОО ) и Доган

Тотьо Младенов, заместничката му Валентина Симеонова, Трайков, Дянков, Найденов, Томислав Дончев и т.н. или са ползвали стипендии на ОО, или са работили в ОО, или и двете

А депесаря Доан Зия е брат на бившия депутат от ДПС - Нихат Зия, дето като зам-фин-министър открадна 1,4 млрд. лева
цитирай
13. анонимен - Не е лесно да си тъпа червена кратуна
15.09.2011 15:28
Детските 35 лева ги получават само най-бедните, и то още преди Б.Б. да е чувал за политика, така че не го забърквайте в тези неща.
цитирай
14. lambo - Детските 35 лева ги получават само ...
15.09.2011 15:31
анонимен написа:
Детските 35 лева ги получават само най-бедните, и то още преди Б.Б. да е чувал за политика, така че не го забърквайте в тези неща.


Не са "най-бедните", а тези които крият доходите си и не плащат никакви данъци на държавата.

Ти на полу-идиот ли се правиш, или е по рождение ?!

Прочети бавно коментар номер 9 ...
цитирай
15. анонимен - Краси
15.09.2011 16:51
Голям малоумник е авторът на това.Не си пропускай хапчетата ,че много болни неща ражда мозъкът ти .
цитирай
16. lambo - Голям малоумник е авторът на това. ...
15.09.2011 17:06
анонимен написа:
Голям малоумник е авторът на това.Не си пропускай хапчетата ,че много болни неща ражда мозъкът ти .


Ти и такива като теб, не само знаят че горното е истина, но знаят и още много подобни истини

Но си мълчите, защото сте на сладки чиновнически службици, които ползвате за да рекетирате бизнеса и гражданите ( случая Плевнелиев и брокерите на Соф. общ. съвет ).
За да запазите тези службици и възможностите да крадете чрез тях, сте готови и лижете задниците ( не само ) на всеки, който е на власт в момента. Гнус ...
цитирай
17. анонимен - Аве вие сериозно си нямате друга работа!
15.09.2011 17:06
А до коментар 9 - лесно е да гледаме завистливо в чуждата паничка. Като кара хамър пусни сигнал до НАП за проверка бе? Кво мрънкаш! Ма щот така по-лесно.
Знаете ли повдига ми се от хора, които цял ден ровят в нета и като видят снимка на Борисов си изливат всичката злоба и жлъч отдолу. Нали знаете каква е истината - Че дори английската Кралица да дойде, някои неща няма да се променят. т. е. Мрънкането на българина.
цитирай
18. janabel - И аз ще кажа, да живее България, но ...
15.09.2011 17:14
И аз ще кажа, да живее България, но ние докога? Защо ли всичко се прави така, че все едно не е направено? Що за държава е нашата? Всички се питаме, никой не отговаря. Кой от социалните служби е отишъл още когато майката е бремена
да провери има ли това дете условия за отглеждане. Да има последователност - първи клас, осми, завършване, работи ли?Какво правим? Всички са се втурнали да забогатяват, да карат коли, да ходят на острови, що за култура?А другите - гледат и коментират и ...Кой работник ще си позволи да каже колко получава ,, под масата ''и защо ? За да бъде уволнен на часа ли? Що за закон имаме?
цитирай
19. demonwind - 17. анонимен
15.09.2011 18:07
Пусни ти! Знаеш ли какво е "защитен свидетел" в България и как много лесно такива, дето играят "съвестни" могат да се превърнат в пушечно месце за такива като съседа ми? Това не е САЩ, това е България! Или какво - да си купя един 45 калибър и после да го лежа доживот без право на замяна? То че в колата си имам секира за всеки случай, имам, ама това е само ако ножа опре до кокала. Защото в България не съдят престъпниците, а жертвите. Защото ако отида да накисна съседа ми, сигурен съм, че и хамъра, и мерцедеса, са на името на сляпата му тъща или куция му прадядо. А по нашите "справедливи" закони щом са на трето лице, никой не ги закача. Когато започнат да конфискуват всичко на цялата фамилия на бандюгата, тогава може да отида до НАП и да подам сигнал. Иначе хем ще ме съдят за клевета, че съм натопил "горкия инвалид", или просто ще изчезна безследно, поредния за статистиката. И не плювам като видя снимка на Борисов, плювам когато видя снимка на който и да било от цялата клика, дето е в Парламента. Плюя и върху тия, дето се натискат със зъби и нокти да се нахакат там заради кокала. Ти подавал ли си сигнал за нередности - например че лицето едикое си продава дрога в училищния двор? Ако си, значи просто си конкурент на дилъра!
цитирай
20. анонимен - до чекибойко
15.09.2011 18:18
аз искам да му пръсна г.за на тоя бай тошов бодигард!!!защо замразихте инвалидните пенсии, шебеци ????
цитирай
21. анонимен - хм
15.09.2011 18:27
Как няма да дават само на най-бедните, като всички знаем кои са те. Избори идат! Все пак трябва да се разчита на тази над 1/3 от населението.
цитирай
22. sn0okmstr - Долен комунистически парцал си ти, ...
15.09.2011 18:30
Долен комунистически парцал си ти , нищо повече!
Колко сте крали и колко хора сте избили , а сега лаеш като "глуА кучка"!

С подобни статийки няма да заблудите хората!!!
цитирай
23. анонимен - Мой съсед караше S-класа, обаче се ...
15.09.2011 18:32
Мой съсед караше S-класа, обаче се осигуряваше на минимална заплата и даже получаваха с жена си помощи.
-----------------
Кога е било това? Разказваш неща, които са се случвали в продължение на 5-6 години, ако добре те разбирам. ГЕРБ е на власт от 3 лета.
1. Съседът ти се е уредил при Станишев
2. Такива истории всеки може да си измисли по двайсетина и да ги разпространява из форумите.
Ти тука си НИКОЙ, така че бръщолевенията ти не са никакво свидетелско показание, а обикновена ПРОПАГАНДА.
3. Ако наистина има такъв случай, иди го натопи където трябва.
цитирай
24. анонимен - trip iringory
15.09.2011 18:56
Няма такъв съсед, и не може да има. Никога няма да ти каже на колко се осиугурява.
Или ще те избъзика, понеже знае, че си проз и завистлив.
И аз да съм на него, ще те избъзикам, да си хапеш Г3.
цитирай
25. анонимен - ionedic surnames
15.09.2011 19:00
Че кой закон забранява да караш С-класа и да се осигуряваш на минимална заплата?
Откъде го знаеш колко данък печалба и корпоративен данък и ред други плаща?
Едното няма нищо общо с другото.
цитирай
26. lambo - Няма такъв съсед, и не може да има. ...
15.09.2011 19:03
анонимен написа:
Няма такъв съсед, и не може да има. Никога няма да ти каже на колко се осиугурява.
Или ще те избъзика, понеже знае, че си проз и завистлив.
И аз да съм на него, ще те избъзикам, да си хапеш Г3.


И за SS-класата и за Хамъра ли го е бъзикал, като всеки ден са били пред очите му ?!
цитирай
27. lambo - Скоро бе по "Днес.БГ" някакъв софиянец написа :
15.09.2011 19:05
" Ейй селянииии ... Заплатата ми е 3 000 лв., а ме осигуряват на 600 лв. Мрете там в Провинцията селяни, Хич не ме е еня за вас "
цитирай
28. анонимен - Че ти откъде знаеш с какви пари си е ...
15.09.2011 19:22
Че ти откъде знаеш с какви пари си е купил хамър, бе?
Да не си му светил?
Престъпление ли е да караш Хамър?
цитирай
29. lambo - Че ти откъде знаеш с какви пари си е ...
15.09.2011 19:27
анонимен написа:
Че ти откъде знаеш с какви пари си е купил хамър, бе?
Да не си му светил?
Престъпление ли е да караш Хамър?


Няма значение с какви пари си е купил Хамъра. Може и да са му го подарили. Щом го кара всеки ден, значи има страшно много пари за данъци, застраховки, винетки, бензин, масла, гуми, ремонти и т.н.

Не може и не трябва такива "бедняци" да получават помощи, взети от гърба на стотици пъти по-бедни от тях. То и в робовладелческия строй е било по-справедливо !!!
цитирай
30. lisa19 - Добре си е написано.
15.09.2011 20:09
Обаче въпроса е кой плюе? Ами тези, които имат. Защото ако нямаха, друго щяха да говорят. Сега е модерно да се говори наопаци. А колко лъжци получават помощи случайно да се знае? "Бедняци" бе, ама ако отидат в тях от пиле мляко имат както се казва. То каквото и да се каже все ще се намери някой да се яви като похлупак на тенджера. Истината боде.
цитирай
31. demonwind - 28. анонимен
15.09.2011 20:34
А откъде му е инвалидната карта на тоя чиляк, а? И знам с какви пари си го е купил, защото виждам с какви си има работа. И знам, че парите не са от ведомост. Не е престъпление да караш ако искаш и Бугати Вейрон, стига да докажеш откъде си взел парите. И да не се водиш "социално слаб"...
цитирай
32. penchoan - По-важно е да се регистрира кой е ...
15.09.2011 21:42
По-важно е да се регистрира кой е недоволен от властта на дон Боко и дон Цеци, отколкото образованието на някакво бъдещо поколение. Затова се отделиха 100 милиона лева допълнително за подслушване на политическите противници, за децата - някой друг път. Като сме станали полицейска държава, според ГЕРБ трябва да държим категорично първото място в Европа.
цитирай
33. анонимен - дан
15.09.2011 21:57
като повечето елементарномислещи люде - посегна на твоите 150лв...ми погледни какво прави за държавата и помисли какво са твоите 150....няма да видиш, защото си сляп комунист мислещ не с главата си
цитирай
34. lambo - като повечето елементарномислещи ...
15.09.2011 22:07
анонимен написа:
като повечето елементарномислещи люде - посегна на твоите 150лв...ми погледни какво прави за държавата и помисли какво са твоите 150....няма да видиш, защото си сляп комунист мислещ не с главата си


Оооох те да са само тези 150 лв., с мед да го намажеш.
По средата на миналата 2010 г. чрез ПРЕГЛАСУВАНИЯ бюджет, Борисов, Дянков и Тотьо увеличиха детските и помощите на циганите, с ДОПЪЛНИТЕЛНИ над 800 млн. лева.
Щото имали "социални ангажименти". Ама с нашите пари ...
цитирай
35. анонимен - koki
15.09.2011 22:28
Хайде троловете, и платените драскачи да млъкнат - да си оставят пръстетата малко да починат!!!
Коментар 9 си е точно на мястото. Аз също познавам такива мърльовци, които въпреки, че имат пари да ме замерят от нас до Париж, ползуват пълен пакет помощи защото са "безработни", "инвалиди" и т.н. А бате ви Боко е такава послушна маша в ръцете на хората които искат да оскотеем нацяло, че и хал-хабер си немаме!
Аре у лево 'сичките мърляци!
цитирай
36. liliyanaandreeva - Чудесна статия
15.09.2011 22:54
Искрено и лично, емоционално и неподправено!
цитирай
37. анонимен - Аз от началото, на "демокр...
16.09.2011 00:07
Аз от началото, на "демокрацията" се осигурявам на "максималното", когато го е имало (иначе на реалния доход). децата ми след седми клас се изучиха в чужбина (предимно на стипендии или като сами работеха). фИРМАТА МИ ПРАВИ И 2000 ЛВ. ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗДР. осигуряване, окакто го има, слава богу, без да съм го ползвал. Същото се отнася и за съпругата, както и за стотиците ми колеги... Нали се сещате какво ще получим от държавата, ако не дай си боже "изпаднем" и се разболеем или се пенсионираме или не дай си боже паднем на социалното дъно щото всичко се случва...
Децата ни вече големи виждат всичко това и не искат да чуят за родината си!
А през това време при непрекъсната "висока" избирателна активност, се избира "ДС" -аря, Царя и сега Господаря и не знам още какво...
цитирай
38. анонимен - Много добре е направил!
16.09.2011 02:29
И без това сте първи по интелект в света.
За какво ви е да ходите на училище?! :-D
цитирай
39. liliyanaandreeva - Тихо като през пустиня, душно като в блатна тиня!!!
16.09.2011 09:19
СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА
Стотици се осигуряват и печелят добре, изучиха децата си в чужбина. Но милиони са безработни, без доходи, без социални осигуровки и са лишени тотално от човешки права, а децата им не учат висше образование нито тук, нито в чужбина.
цитирай
40. анонимен - ВСИЧКИ УЧИЛИЩА СА КЪМ ОБЩИНИТЕ
16.09.2011 09:57
ОБЩИНАТА РЕШАВА - ЗА БЕЗПЛАТНИТЕ
- УЧЕБНИЦИ И ПОМАГАЛА
- ЗАКУСКИ
- ОБЛЕКЛО
- ЗАНИМАЛНИ

ТЕЗИ ПАРИ ГИ ОТПУСКАТ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО ПО ОБРАЗУВАНИЕТО ЗА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА ЗА ДЕЦАТА ОТ ПЪРВИ ДО ЧЕТВЪРТИ КЛАС.

АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ ТОВА, ПОГЛЕДНЕТЕ В УЧЕБНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ТАЗИ ГОДИНА - ИМА ГИ ИЗНЕСЕНИ В ОБЩИНИТЕ.
цитирай
41. lambo - до номер 40
16.09.2011 18:57
Всички видове детски помощи по ЗСПД (13 вида), се дават от АСП към МТСП
Общините тук нямат разпоредителни функции

АСП - Агенция за Социално Подпомагане
МТСП - Министерство на Труда и Социалната Политика
цитирай
42. genadi2000 - .. до тези ли 150 лв. опря ???
18.09.2011 01:41
... ми до тях е опрял я! 150лв. по еди-колко си българи, знаеш ли какво се получава? СТОТОЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ, които отиват за развъждането на мангалите!
България е огромна ферма за развъждане на цигани, за това трябват пари, много пари!
цитирай
43. анонимен - Борисов ... мръснико
19.09.2011 00:16
>Борисов ... мръснико
Спрях да чета тук.
Колкото повече става ясно, че червените номенклатури губят властта толкова повече безумни постове виждам от разните им платени (надявам се) симпатизанти и други заблудени индивиди.Чудно ми е къде бяха всички тия борци за свобода и правда като автора когато ни съсипваха преди да дойде омразния ви Бойко?
Явно е , че някои модове ви симпатизират и държат високопарните ви некохерентни тиради на първите страници доста повече отколкото заслужават,но въпреки всичко няма да е зле да не слагате обиди в заглавията си.
tl;dr
пии хапчета преди да си легнеш и утре бегай да си вземеш нова зора.
цитирай
44. lambo - ГОСПОДин "Анонимко" номер 43
19.09.2011 07:49
" Борисов ... мръснико - спрях да чета тук "

Айде бе ! А на бас, че си прочел на един дъх, целия пост. Та той е толкова кратък и толкова ясен и директен.
Борисов продължава твърдо политиката на безродните комуняги - с парите от нашите данъци, размножава циганчета !

А колкото до логичния въпрос, къде бях аз по време на Тройната коалиция, то е достатъчно да прегледаш постовете ми, които съм писал преди изборите през 2009 г. Та тези постове са си тук, непипнати в същия този блог ! Блога е на повече от 4 години ...

Но вместо да търсиш, ето прочети как съм ги издокарал Станишев, Сидер и Яни малко преди изборите 2009 г. :

http://lambo.blog.bg/politika/2009/04/22/tri-quot-meki-kitki-quot-predadoha-ciala-dyrjava-na-turciia.325688
цитирай
45. анонимен - :)
24.09.2011 18:42
haralanov написа:
Един ден мръсниците ще си получат заслуженото!

Дано, ама надали.
цитирай
46. анонимен - Ламбо, знаеш ли дали циганите получават пенсии
27.09.2011 23:27
Ламбо, знаеш ли дали циганите получават пенсии ?

От известно време съм се размислил и по тоя въпрос.
Те не са работили, не са плащали осигуровки и следователно нямат право на пенсия.

Ама дали е така ?
На едни приятели майка им почти цял живот е била домакиня и сега май е с минимална пенсия.

Сигурно и при циганите ще е нещо подобно. Ако си проучил това, напиши и за него.
цитирай
47. lambo - до 46 - Не трябва да получават, но ...
27.09.2011 23:50
1) Доживотните социални помощи и детски са си вид пенсии

2) Огромна част от циганите са пенсионери по болест ( срещу рушвети за ТЕЛК )

3) След 70-годишна възраст,
всички неосигурени автоматично получават т.н. "Социална пенсия за старост"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559160
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031