Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2013 20:04 - Номера на Волен Ибрика и Курвата АТАКА
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 32463 Коментари: 22 Гласове:
14

Последна промяна: 21.06.2013 12:46


    Видяхте ли какъв номер извъртяха  Доган БЕЙ и неговия главен ибрикчия Воленчо Сейшелски ? Видяхте нали ! Депутатите от турската Атака влязоха в залата, за да се запишат в списъка за заплати и бонуси > нормално. След това гласуваха ( заедно с всички !!! ) регламента за избиране на парламентарно ръководство. По който после бяха избрани Миков-БСП и Бисеров-ДПС.

  Но ,,, не се регистрираха !
" 23 те бяха на брой и паднаха всички при първия бой "
По този начин Воленчо Ибрика ИЗКУСТВЕНО намали кворума от 120 на 109 депутата. ( Тъй като 2-ма от БСП ги нямаше - пълен кворум е 121 ).

image

  Целта ?  Понеже ДПС и БСП имаха заедно 118 депутата ( тоест с цели 9 над 109 ) така те получиха от Воленчо ПЪЛНО МНОЗИНСТВО в НС, и си гласуваха и си избраха, каквото си искаха и когото си искаха !  Отпадна необходимоста "ултра-националистите" от А-така да подкрепят ЯВНО ДПС. Хитро нали .... но и прозрачно.

По същия начин Ибрика и Атака ще докарат на власт Орешко, зад чийто гръб плътно стои Доган БЕЙ, работодателя на Ямболското сигане. Помнете ми думата ...

  И така цели 4 годинки, срещу всяко :
- НЕ регестриране
- НЕ гласуване ( въздържал се )
- НЕ явяване в пленарната зала на Атака

ще се пълнят касичките на Воленчо. Щото за едните пари става въпрос, за нищо друго. Как беше оная песен на Кати ?
" ЗА ВАЛУТА ВСЕКИ БУТА ... И МЪЖЕТЕ ДАЖЕ "

image
Но не Плевнята, а самият Сидер-оглу даде властта на турците

image

image  А тройката била БЕЯ, ГЕЯ и ПИГМЕЯ !

image

image

image

image

image

image

image

image
Този със скъпите пури ли ще бори монополите, олигарсите и чорбаджиите- иззедници ?!!! Никога, никогда, niemals, never !

imageimage



Гласувай:
18



1. tomcat2 - Отнесъл си плувката на герберските ...
21.05.2013 20:21
Отнесъл си плувката на герберските манипулации до дъното!Толкова голям ибрик е Волен ,че нарече пред целия свят ДПС антиконституционна партия и за 200 хиляден път подчерта ,че никога няма да се коалира с тях!Искат герберите да отклонят вниманието от себе си и да нарочат Атака за черната овца!Инсинуации и откровени лъжи,герб трябва да са наистина отчаяни!Нищо не са постигнали БСП/ДПС избраха един председател на парламента ,от който нищо съществено не зависи!
цитирай
2. lambo - И К'ВО КАТО ГИ Е НАРЕКЪЛ ?!!!
21.05.2013 20:29
НАЛИ ИМ ДАДЕ ВЛАСТТА КАТО НЕ УЧАСТВА В ГЛАСУВАНЕТО !!!

Помниш ли оная сцена от филма " Маргарит и Маргарита" ?
Дето той я ... таковаше на бюрото, а тя го плюеше отдолу ...
Тя го плюеше. а той я ... таковаше ...

Те такава е и работата между ДПС и АТАКА
цитирай
3. tomcat2 - Другото което ми направи доста х...
21.05.2013 20:57
Другото което ми направи доста хумористично впечатление, е как по новинарските сайтове тръгнаха герберски тролове ,които се представят за атакисти , "изразяват разочарованието" си и как се чувствали" предадени" от Волен и никога намало да гласуват за тях и като за капак твърдят ,че герб били по-добрият вариант!Това е милиционерско -физкултурно мероприятие на герб ,и само те са толкова тъпи да си мислят ,че не си личат от километри!Защо тази Атака и този Воленчо изпрявя така на нокти цялата герберастия с какво Волен толкова ги застрашава?Това са въпросите ,които трябва да си зададем!Още няма сформирано правителство така ,че да не слагаме каруцата пред коня и да вадим такива заключения базирани на герберски теории на конспирацията!
цитирай
4. анонимен - Подводни
21.05.2013 21:24
И как става тази работа, че нещо не можах да схвана идеята на поста?
Чичооо, един съвет!
Пийни една студена бира, извади калкулатора и почни да сметаш. Едновременно с това почни да мислиш със собствената си глава, вместо да използваш готови фрази. Уверявам те, никак не боли, пък и пари за това не искат!
И по-малко телевизия!!!
цитирай
5. lambo - Аз смятам без калкулатор, за разлика от теб
21.05.2013 22:39
В залата бяха 238 депутата, тъй като липсваха 2-ма от БСП
Тоест кворума за вземане на решение ( 50 % + 1 ) беше 120 депутата
( ако всички се бяха регистрирали )

А ДПС + БСП имаха 118 депутата, не 120 .... тоест АТАКА трябваше да им даде ПОНЕ 2-ма свои депутата.
За да не стане тая "ачик далавера", Воленчо е наредил на своичките да не се регистрират и така да свалят надолу нивото на кворума.
Така кворума падна на 109, или цели 9 под онези 118 на ДПС и БСП

Сега схвана ли ? Прочети го пак бавно дано да го разбереш ! Желая ти успех !
цитирай
6. demograph - По делата ще ги познаете
22.05.2013 00:45
По делата се познават не по думите. Моабети всеки знае да върти. Морабетата искат пипе. Написаното от Ламбо е точната истина. Очаквано предателство. Сидеров е турски циганин от Ямбол. Глупаците "патриоти"и да им го наврат пак няма да повярват.
цитирай
7. alexs - Другото което ми направи доста х...
22.05.2013 00:50
tomcat2 написа:
Другото което ми направи доста хумористично впечатление, е как по новинарските сайтове тръгнаха герберски тролове ,които се представят за атакисти , "изразяват разочарованието" си и как се чувствали" предадени" от Волен и никога намало да гласуват за тях и като за капак твърдят ,че герб били по-добрият вариант!Това е милиционерско -физкултурно мероприятие на герб ,и само те са толкова тъпи да си мислят ,че не си личат от километри!Защо тази Атака и този Воленчо изпрявя така на нокти цялата герберастия с какво Волен толкова ги застрашава?Това са въпросите ,които трябва да си зададем!Още няма сформирано правителство така ,че да не слагаме каруцата пред коня и да вадим такива заключения базирани на герберски теории на конспирацията!

Волен Сидеров започна да осребрява участието си в политиката няма никакви принципи интересува го парата ! Е в Бургас слава Богу че я има тази партия НФСБ затова е най-добрия град за живеене
тези от скат не оставиха на воля да крадат общинарите както стана във Варна!
Волен трябва да целува краката на собственика на СКАТ тои го вкара в политиката навремето Сидеров беше беден като църковна мишка!
И ти като ляв подводни незабравяи че СКАТ бяха най-големите критици на Борисов ....а Волен се прегръщаше с Борисов! Какво си тръгнал да го защитаваш! Това и Борисов чак така да се отнася с един журналист не си позволявашер както сега Сидеров! Затова са журналисти да задават неудобни въпроси!
tomcat2Не знаеш ли че СКАТ бяха наи-антигерберска телевизия а Волен се прегръщаше с Боико
цитирай
8. alexs - tomcat2
22.05.2013 00:59
Не знаеш ли че СКАТ бяха наи-антигерберска телевизия а Волен се прегръщаше с Боико
За НФСБ преди изборите имаше пълно информационно затъмнение..
Не знаеш ли че проекта е бил отначало ГЕРБ да управлява С АТАКА но резултатие от изборите объркали плановете ето каква порнография и безпринципност е нашата политика ..
цитирай
9. muerte - Ламбо е прав.
22.05.2013 12:26
Няма по дебилно и курвенско извинение от това на Болен - "Те са пълнолетни и сами решават дали да се регистрирет или не!" ????? Их мамааааааа. Значи искаш да кажеш, че в ТВОЯТА партия всеки може да прави каквото си иска?!? Айде бе! Утре като поне 2-3 гласуват за новата коалиция "фес, закичен с роза" пак лак така ще се оправдаваш?

Пък да ви цитирам и още едно чисто гейско измъкване на Боленчо, като го попитаха за заплатите по 1000 и пенсиите по 500 лв. - "Аз казах, че такива ще са заплатите ако аз управлявам...!" Ама видите ли, щото не управлява той и..... Ебаси болния мозък. Навремето, когато работеше в тв Скат, беше просто един луд. Сега е луд с власт, което е все едно да му дадат картечница.
цитирай
10. ravramov - До влюбените до лудост в другаря-пожарникар РазБойко!
22.05.2013 14:02
Вие, уважаеми, плюете и хулите Волен Сидеров, но явно вашата памет е къса, или пък умишлено сте забравили, какво стана в миналия парламент!? Нали тогава Волен бе подкрепил другаря РазБойко, именно за да попречи на ДПС и БСП!!! А какво направи РазБойко от благодарност? - Заби на Волен нож в гърба, а сега иска и напълно да го унищожи! Естествено, че щом Атака не подкрепя РазБойко, вие ще кажете, че те играят задкулисно с ДПС и БПС!
Нима сте забравили, как преди време верният другар на другаря РазБойко - хамериканския другар Уорлик, се бе заканил на Волен, че щял "да го унищожи"! Да, ама не! Помнете, че на поредното антибългарско правителство дните му са преброени, и тогава ще дойде АТАКА, независимо от всеобщия заговор срещу нея! Както е казано - "по делата им ще ги познаете", а на вашите безумия ще се хванат само зомбираните мозъчета!
Боже, пази България!!
цитирай
11. lambo - Драги РавРамов, човече успокой се
22.05.2013 16:12
Другаря Сидеров, подкрепи Бойко и ГЕРБ по нареждане на Доган БЕЙ
Помниш ли как преди това не можеше да го гледа, казваше че ДС е създала ГЕРБ за да му отмъкне електората и изведнъж .... ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ

Почти 4 години Волен лижеше един пожарникарски маркуч, с вещина и страст, на които биха му завидели и елитни проститутки. Нито една от 20-те точки на програмата на Атака, не бе дадена на Мутрата за изпълнение, срещу подкрепата на Атака. Нито една ...

Независимо че му взе 11 депутата, Ибрика до край подкрепяше Мутрата. Няма нито един вот на недоверие срещу ГЕРБ, който Атака да е подкрепила.

А сега облякъл чисто нова бяла риза Воленчо плюе по ГЕРБ и вика :
"Аз не съм от тях како Сийке" Пфу ...
цитирай
12. mglishev - Ламбо,
23.05.2013 01:30
прав си. Дано повече националисти усетят, че Волен е просто сметкаджия и слуга на много господари. Нищо че се прави на корав и непримирим.
цитирай
13. ravramov - Драги Ламбо,
23.05.2013 11:45
аз никога не съм бил член на Атака или на която и да било друга партия. Не познавам лично нито Волен Сидеров, нито пък някой друг от неговото обкръжение. От 2006 г. симпатизирам на Атака и подкрепям техните намерения и действия. Аз гледам чисто на нещата и затова казвам - нека другарите от ГЕРБ, БСП и ДПС да направят това, което иска Волен, пък нищо, че той е "подлога на Русия, на БСП и на ДПС"! Да, ама май нещо не им стиска! Иначе е много "мъжествено" да плюеш, а да не правиш нищо!
Прощавайте!
цитирай
14. lambo - драги Р. Аврамов
23.05.2013 12:09
Ти изглежда не искаш да ме чуеш

Цели 4 години Бойко Борисов зависеше от подкрепата на Сидеров и Атака.
Всичко което Мутрата е правил, е било по нареждане или със съгласието на Сидеров
За тези (почти) 4 години Сидеров не поиска от Борисов да изпълни НИТО ЕДНА от онези 20 точки от Програмата на Атака ( даже не спря и новините на турски )

Сега Програмата на Атака от 20 точки, тихомълком бе заменена от "Плана Сидеров". Ново светло бъдеще. И никой от вас атакистите не ГО попита :
" Алооо к'во стана с предишната програма. Изпълнихме ли я, че отиваме към друга ? "

Новото правителство на ДПС, БСП и Атака пак ще зависи от Сидеров. Защото без неговите 23 депутата, онези имат само 118. И чуй сега ...

ОТНОВО НИЩО от "ПЛАНА СИДЕРОВ" няма да се изпълни.
Ще поживеем, ще видиш

И след това ти и такива като теб, пак ще гласуват за стария мошеник. Защото пак ще ви излъже с някакво ново светло бъдеще. Нали заради това "светло бъдеще" 4 милиона българи работиха и плащаха на комунягите 40 години, а сега ... 100 евро пенсия
цитирай
15. ok3223 - Ламбо бе
23.05.2013 12:59
Ти си умно момче,а сега на практика за мутрака и Герб
Да не си станал от вносните сектанти, та ни учиш на вносен морал.Да си неграмотен, не си.
В политиката интереса клати феса,другото е приказки,в които сами не вярваш.
Волен подкрепи Тиквата,който за благодарност го продаде и направи за смях.
Така правят простаците,които не мислят за утре.И това утре дойде.
При тази конфигурация на силите в НС,наложена от народо,какво искаш.
Волен да подкрепи бандата ГЕРБ.Даже на него му стана ясно,че това е мошеническа шайка,с която има сметки за уреждане.
Кого да подкрепи?ГЕРБ? НЕ СТАВА.Остава БСП,което и прави.Ама БСП е подкрепено и от ДПС.Още по-хубаво.
Така ГЕРБ,е неутрализиран тотално,което е добро за БГ,а и той полезен,с каквото може на българския народ,което и прави в момента.
Разбира се,че не може да реализира собствената си програма с неговите 7%,но може да помогне,част от проблемите на хората да се решат в ползу народу, както и направи вчера в дискусията за намаляване цената на тока.
Както и ще прави в бъдеще,в качеството си на балансъор,което му дава допълнителна възможност с неговата 7% тежест, да реализира поне нещичко от собствената си програма.
Можем да му се сърдим ако е спечелил изборите със 185гласа,има квалифицирано мнозинство и не работи по собствената програма.
Впрочем нито една от партиите. Нито ДПС,нито БСП, нито АТАКА,ще реализират собствените програми,така както са написани.
Общата неписана програма ще е смекчаване на кризата за народа,намаляване цената на тока,стабилизиране на икономиката,намаляване на безработицата,подобряване на здравеопазване и тн.,което ще отнеме време.
Лошото е, че Бюджето е издънен и паре нема.
ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА, Е НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПРИ ТАЗИ КОНФИГУРАЦИЯ НА СИЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА.
цитирай
16. lambo - Когато има коалиция, а то коалиция има,
23.05.2013 14:14
всеки прави компромис с нещо от своята програма, за да приемат партнъорите другите части от Програмата му.

Властта УЖ на ГЕРБ бе в действителност коалиция АТАКА - ГЕРБ. И какво постигна Сидер от своята програма ? НИЩО

Сега Маймунката прави коалиция с ДПС и БСП. И гледайте дали и едно нещо от "Плана Сидеров" ще бъде изпълнено от Орешко ! Ама хубаво гледайте ...
цитирай
17. ok3223 - Абе Ламбо
23.05.2013 19:58
Не си обективен.Само в началото, по-малко от година, тиквата зевисеше от гласовете на Сидеров.
На втората година те разбиха неговата група и групата на РЗС в парлямента, подкупиха половината им депутати, които станаха "независими" депутати, купени то ГЕРБ.
Които винаги гласуваха за ГЕРБ, както се бяха спазарили с Тиквата.
Подкрепата на Сидеров стана ненужна, парламентарната група на Атака разбита.
А Тиквата и Цветанов си осигуриха желязно мнозинство до края на мандата, до вчера.
Сидеров бе изигран и осмян, и захвърлен като ненужен парцал...
А ти ми говориш за програми ...които обещал да изпълнява.
И на мен не ми е симпатичен, но това е положението, такива са фактите.
цитирай
18. lambo - И докато Тиквата зависеше от Ибрика,
23.05.2013 21:38
кое от Програмата на Атака бе реализирано ? Нищо - даже новините по турски останаха ...

А когато Тиквун му купи депутатите ( а не мислиш ли че самия Сидер му ги продаде ?), защо Атака продължи да подкрепя ГЕРБ до самия край ?! Няма нито един вот на недоверие към гербавото правителство, което Ибрика да е подкрепил !

Все въпроси, над които вие избягвате да се замислите, камо ли да дадете отговорите
цитирай
19. ravramov - Драги Ламбо,
27.05.2013 16:13
кога последно Атака бе в изпълнителната власт, че искате да изпълни обещанията си?! Истината е, че в предишния парламент Атака стоеше зад ГЕРБ около година и няколко месеца, защото герберите бяха обещали, че ще прекратят договорите на ЕРП-тата, ще преразгледат договорите на концесионерите, ще спрат новините на турски език и пр. празни обещания! След като не изпълниха нищо от обещанията си, Атака оттегли своята подкрепа. Сам Волен Сидеров каза, че повече не дава юнашко доверие на никого!
Ако сме искрени и честни трябва да признаем, че Волен Сидеров е точно последният политик у нас, срещу когото имаме право да плюем. Не така стоят нещата обаче, ако сме заинтересовани и пристрастни, и ако търсим единствено личната облага, келепира и далаверата?!
цитирай
20. lambo - Цели 2 години Волен открито крепеше Мутрата
27.05.2013 22:05
Каза че българите били гласували за ГЕРБ и затова трябвало да го подкрепи
А онези 400 000 дето гласуваха за Атака - кучета ги яли
Те гласуваха не за Ибрика, а за 20-те точки от програмата на Атака

Нито една от тях Сидер не поиска от Мутрата в замяна на подкрепата
Нито спирането новините по турски, нито признаването на арменския и българския геноцид, нито спирането на изборния туризъм, нито спирането на сладкия живот на циганите и т.н.

Но именно през тези 2 години бяха увеличени пенсионната възраст и трудовия стаж на българите,
а на циганите бе премахнат срока от 1 година за получаване на помощи ( направиха ги доживотни ), пак тогава бе отменен критерия че пътуващите в чужбина нямат право на помощи и т.н.

В резултата на тези промени по средата на 2010 г. се наложи приемането на нов бюджет, с който помощите на циганите бяха увеличени с над 800 милиона лева

Циганина Сидер точно на такива като вас разчита - на "българи" с къса памет
цитирай
21. svet80 - една снимка
03.06.2013 17:24
Аз бих добавил само една снимка :) http://prikachi.com/images/465/6181465h.jpg
цитирай
22. lambo - И разгледах тази снимка ... Виждал съм я и друг път
03.06.2013 21:39
Но какво ?! Намалили са размера на снимката !

Евреите и Турците барат из Интернет, за да излъскат пак образа на Волен "националиста"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559128
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031