Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2017 00:18 - Патриарх Илия II призова ЕС да не натрапва чужди «ценности» на грузинския народ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1656 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Рождественското си Послание Патриархът на Грузия призова Европейския Съюз да не натрапва в страната му (лукави) «европейски ценности».

«Евросъюзът трябва да зачита нашите традиционни възгледи и да позволи да не се насаждат тук чужди ни идеали за еднополови «бракове» и еднополови «семейства», - се казва в посланието на Илия II, прочетено миналата нощ в Тбилиси, в катедралния храм Свята Троица.
image
По случай празника в тази църква имало неколко хиляди православни и почти целия състав на грузинското правителство, начело с премиера Ираклий Гарибашвили.

Патриархът приветства заявлението на посланика на ЕС в Грузия, Филип Дмитров, че ЕС не поставя като условие за евроинтеграцията на Грузия, признаването на еднополовите «бракове». «Това е добро заявление, защото, при опазване на традиционните възгледи на жителите на Грузия, за брака, ще засили стремежите на нашата страна към Европа», - каза той. 

Илия II изрази недоволство и от това, че действията и възгледите на сексуалните малцинства се обявяват за демократични стремежи, а позицията на Църквата се подлага на резка критика, и върху нея «изливат всякаква помия».

Патриархът на Грузия се изказа и за забрана на абортите и сурогатното майчинство.

(Добре е, че го е казал това, грузинският Патриарх, но ЕС няма да се откаже да натрапва всичките извращенства, - първо, защото ЕС по начало е антихристиянски, и второ, защото ЕС затова е и създаден, - да унищожи европейските народи и традиционната им култура, и да разчисти пътя за коронясването /в най-скоро време/  на еврейски месия - Антихрист, за цар над целия свят. - Григор Симов).


http://3rm.info/main/42659-patriarh-iliya-ii-prizval-es-ne-nasazhdat-chuzhdye-cennosti-dlya-naroda-gruzii.html

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1



1. planinitenabulgaria - Съжалявам, че не сте образован религиозно и ще трябва да отворите
25.12.2017 03:19
Посланието на Апостол Павел до римляните. То е само едно. Понеже трудно ще го разберете, както гледам какви постинги пишете, четете го стих по стих, бавно, за Вас ще е много трудна тази материя, защото става въпрос за Божие писание, писано в продължение на 180 години след смъртта на Христа. Разбирам, възможностите Ви са почти нулеви, но опитайте.
И сега, защо патриархът е прав:
Тия от ЕС ще научат грузинците на туй, що самите те могат - да вършат срамотии мъж на мъж и жена на жена. И нищо друго! Единственият, който може да спаси грузинците / и нас!!!/ от това е Путин. Терорът долу, съюз със ОНД, мисля, че Ви разбирам.
Не гласувам с плюс, считайте това за сезиране върху Вас да свързвате политиката с живота и интересите на България, а не с интересите на страните примати.
Честито Рождество Христово!
цитирай
2. sokoli - Каква е целта на planinitenabul...
26.12.2017 01:18
Каква е целта на planinitenabulgaria? Не разбрах смисъла на съобщението но ясно е че цели да хвърли чернилка върху Григоръ. Такива чернилкоцапачи явно е че има. Плаща имъ се за да отклонят тълпите отъ Истината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315163
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031