Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2018 10:28 - Ако сте купили Bitcoin, може би случайно сте заредили пари на ЦРУ
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 413 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.02.2018 10:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ако сте купили Bitcoin, може би случайно сте заредили пари на ЦРУ

02/08/2018 / От Етан Хъф

image   https://www.newstarget.com/2018-02-08-if-you-bought-bitcoin-you-may-have-accidentally-funneled-money-to-the-cia.html

Дали Bitcoin е наистина анонимна цифрова валута, разработена единствено с цел да се даде свобода на хората от централните банки или всъщност е била излюпена от "дълбоката държава", за да се финансират тайно международните мисии от ЦРУ и МИ5?

 

Един руски експерт по киберсигурността твърди, че според последните слайдове, получени от скорошна презентация, която е връчила в университета на ИТМП в Санкт Петербург. Според Наталия Кейпърси, Bitcoin всъщност е създаден от различни правителствени агенции като скрито средство за осъществяване на глобалистичния им дневен ред.

 

"Bitcoin е проект на американските разузнавателни агенции, предназначен да осигури бързо финансиране за американската, британската и канадската разузнавателна дейност в различни страни", се казва в един от кадрите на Kaspersky, както се вижда от снимките, споделяни в социалните медии.

 

"Технологията е" приватизирана ", точно като интернет, GPS и ТОР, всъщност е долар 2.0, чийто процент се контролира от собствениците на борси.

 

Основателят на Bitcoin не е истински човек, твърди Kaspersky

Що се отнася до Сатоши Накамото, човекът, заслужен за създаването на Bitcoin, Kaspersky е подозрително, че той е дори истински човек. По време на разговора си киберсигурността гуру заяви, че Накамото всъщност е кодово име за колектив от американски криптографи, които представляват истинските разработчици на Bitcoin, твърди тя.

 

Kaspersky също се занимаваше със смартфоните по време на презентацията си, твърдейки, че те всъщност не са "лични устройства", каквито мнозина смятат, че са. Вместо това тя казва, че смартфоните са тайни шпионски инструменти, използвани от корпорации и държавни агенции за проследяване и следене на потребителите, докато вървят около живота си.

 

Поради всичко това, Kaspersky е убеден, че скорошната мини-катастрофа Bitcoin е всъщност нещо добро за криптото. В същото време тя и другите признават, че Bitcoin е по-вероятно тук да остане.

 

"Мисля, че сега, през 2018 г., имаме много хора, които признават, че бисерът няма да изчезне", заяви Спенсър Богарт от Blockchain Capital до CNBC по време на неотдавнашно интервю.

 

"Но ние трябва да се върнем и ако се върнем назад до 2014 г., когато битката се появи на върха от 1000 долара и започна да спада до 300, ние имахме бюста на Пътя на коприната и на връх Гокс".

 

 

 

 

? Автоматично пускане = 1

 

Въпреки нарастващата конкуренция от други криптони, Bitcoin е тук днес, казват някои експерти

Разкриващи се криптоти като Ripple, Zcash и Monero са заснели светлината на прожекторите през последните месеци, предлагайки алтернативи на това, което някои казват, че са основните ограничения на Bitcoin. Те включват бавно време за извършване на транзакции и високи транзакционни разходи, като и двете се разглеждат от по-новите технологични блокове.

 

"Мисля, че Зкаш и Монеро на света имат реално място в това", казва Богарт, като отбелязва, че все още вижда значение с Биткоин.

 

"Бих казал, че днес, когато говоря с много хора на пазара, всички признават, че това не е далеч", добавя Богарт. "Така че има един легион от хора, все по-нарастващ сегмент от хора, които смятат, че това е чудесна възможност за закупуване, и определено мисля, че това е така, когато става дума за бисквити".

 

Реалната стойност, свързана с всяко крипто, се крие в способността му да се използва като алтернатива на фиатната валута, която е една област, в която Bitcoin понастоящем липсва. Платформата Bitcoin може да се справи само с дузина транзакции по всяко време и цената на тези транзакции понастоящем е твърде висока, за да може крипто да се счита за практично.

 

Но тук идват алтернативни криптони като Zcash и Monero.

 

"Ние сме малко по-дълбоко в техниката тук, но неприкосновеността на личния живот е от другата страна на монетата на заменяемост, така че, когато използвам сметката си от 20 долара в местния магазин за хранителни стоки, те не разграничават една сметка от 20 щ.д. ? " казва Богарт.

 

Вижте още новини за Bitcoin в BitRaped.com .

 

 

 

 

? Автоматично пускане = 1

 

Източници за тази статия включват:

 

BitRaped.com

 

Express.co.uk




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744034
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031