Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2018 16:30 - Новата неонацистка България
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2052 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 19.02.2018 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         Фашизмът е идеология при която интересите на държавата стоят над всичко и над личното, до тук няма нищо лошо така започва в Италия, Испания, Германия, даже и в СССР(независимо от опитите за интернационализъм). Когато обаче се превръща в див национализъм, расизъм, хитлеризъм, става опасна за целия свят, думата фашизъм става нарицателна и след ВСВ в много държави е забранен със закон. По решение на ООН още от 1942 г. и след победата на съюзниците над Германия 9.05. 1945 г. всички народи  се задължават да употребят всички ресурси против Тристранния пакт и присъединилите се към него (като България например) Държавите се задължават да накажат и съдят проявените фашисти и поддръжници на Хитлер, което у нас става чрез т.н. Народен съд . Нацистите военопрестъпници са съдени в целия свят и в голяма част ликвидирани ! Хитлеризма, фашизма и нацизма са световно заклеймени, като античовешки и недопустими режими и действия. Почти 75 години по късно, по различни причини и начини нацизма се възражда проявява и расте, основно в ЕС !? Явно желанието да превъзхождаш другите е много силно, но тук то се постига с политически средства, а не с човешки добродетели и ценности ! В основата на идеологията, пак е мегаломанска Германия с най- силната икономика, базирана на неолиберализма ! Никой и никога не може да ме убеди, че немците психически са се променили, че по време на ВСВ са били тихи подведени от Хитлер, християнски овчици ! Дните на Меркел и от там на ЕС са преброени, въпроса е какво следва !?

 image

image

          Но да се върнем в България. Тук неонацизма и реставрацията също набират сили ! Първо се води уж антикомунистическа борба, независимо, че последния известен и достоен комунист  Костадин Чакъров почина ! Започна официално изграждане на паметни плочи и поклонения на жертвите на комунизма ! Имало е жертви, както при смяна на всеки обществен строй с друг, та нима днес няма нови жертви !? Въпроса е защо се реабилитират хитлеристи и престъпници срещу човечеството, защо техните имена се изписват на паметниците и плочите, нима не са си заслужили наказанието !? Преди 1125 години  княз Владимир Расате принуждава баща си княз Борис І, да захвърли монашеските одежди, да му избоде очите и да го хвърли в тъмница. Причината е опита му за връщане на българите от християнството към езичеството, грабежите, пианствата, разврата... Днес на българската сцена се подвизава неговото модерно, смешно подобие, нарекло се Боян Расате (истинското му име е Боян Станков) Това е един прогермански ултранационалист участвувал в различни нациорганизации. През 2000 г. става инициатор за създаването на БНС – Български национален съюз, която се вживява като продължител на  Съюза на българските национални легиони водена от ген. Христо Луков 1943г. доказан хитлеропоклонник. Това е първата организация, имаща вече изцяло оформен фашистки характер. В идеологията си ген. Луков и Съюзът на българските национални легиони възприемат обичайните крайно националистически, шовинистични, авторитарни и тоталитарни идеи. Освен тях, те възприемат и идеи като например единоначалие, елитаризъм, расизъм, както и непримиримост към либералния индивидуализъм, а и към всякакви форми на многопартиен парламентаризъм. Той става главен ивициатор на ежегодното провеждане на шествие наречено „Луковмарш” по улиците на София. Всички отявлени международни неонацисти се поддържат и участват в инициативите си, бяха и сега, тук при нас !? Кмета на София забрани марша, Външно министерство  нежно реагира против, но българите попаднаха в капана на лъжливата евродемокрация ! Отказвайки се от собствената си Конституция и записвайки върховинство на евродирективите, съдът разреши провеждането на Луковмарш. Съдията квалифицира заповедта на общината като незаконосъобразна и като нарушение на конституционни права, но и като нарушение на чл. 11 от Конвенцията за защита на правата на човека, която България е ратифицирала.

 

image image

image 

          Така „Расате” многократно осъждан с 15 наказателни производства си проведе марша. Та какво става прескъпи, български политици, участвахте ли в Луковмарш ? Кажете не се срамувайте, българите са свикнали да посрещат сульо и пульо на Орлов мост, няма да ни изненадате, не мълчете като демократични задници ! Хубаво е да знаем какво ни очаква, че няма да е добро, това на всички е ясно ! Тръмпчо си спретна грандиозен, военен парад, дали Борисов ще бъде поканен !? Ако не той, Цв.Цв. с Роската и Десито са сигурни участници ! Меркел не става за нов Хитлер, но този е подходящ:

 
image










Гласувай:
8



1. zaw12929 - Поздравление за точните думи от...
22.02.2018 06:59
Поздравление за точните думи относно национализма и Тъмп прогласи САЩ над всичко и нашите патриоти казаха България над всичко!
„Расате” многократно осъждан с 15 наказателни производства си проведе марша. Та какво става прескъпи, български политици, участвахте ли в Луковмарш ? Кажете не се срамувайте, българите са свикнали да посрещат сульо и пульо на Орлов мост,
цитирай
2. dedenze - Благодаря zaw12929 !
22.02.2018 11:10
Нашият национализъм е марионетен и позьорски, мълчи по най- важните въпроси - промишленото и енергийно развитие на България... !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3459137
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031