Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2018 21:39 - „20% от всяка обществена поръчка се отчитат директно на Буда“ https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2618 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„20% от всяка обществена поръчка се отчитат директно на Буда“ Posted on 12.12.2018

Луди ли сме?
Крадците протестират, а ограбените гледат и мълчат!

„Строителите“ излязоха на протест! ДжиПи, Трейс и останалите дебелаци от обръчите на Борисов и Пеевски демонстрираха наглостта и алчността си! Неколцина олигарси-паразити извадиха работниците си, превърнати в крепостни с камиони и техника за стотици милиони купени с нашите пари да си поискат милиардите. И след два часа Буда обяви решение на министерски съвет за отпускане на един МИЛИАРД и 350 милиона за „строителство“. Разбирайте за източване и крадене! Нямаше „Да ми се махат от главата“, или мрънкане, че „некви гадове искат да ми вземат властта“ . Направо се вадят милиардите и Той ДАВА! А Майките половин година нямаше кой да ги чуе!

image
Нямат насищане свинете!
Десетки милиарди изтекоха в джобовете на дебелите за „инфраструктура“, а събираме левчета с СМС-и за да лекуваме децата и близките си! И резултата от тези милиарди е КОЧИНА! Магистрали убийци, пътища убийци, тунели убийци, санирани блокове за ДВА МИЛИАРДА, които се белят, като банани след първата буря и дъжд… За 30 години „строителите“ не можаха една шахта да построят наравно с асфалта! Градовете ни смърдят на кенефи заради корупционните схеми наречени „Воден цикъл“ а нас превърнаха в земноводни, след всеки дъжд да се давим по улиците! Но милиардите текат в сметките и офшорките им. Две плочки равни няма по тротоарите ни, а тези престъпници искат да строят атомна централа. По точно не искат да я строят, а да крадат докато могат!
А някой от тези строители сети ли се да построи поне един параклис в свогенските гробища в памет на ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ! А те са десетки, не само по некачествените пътища. А и жертвите на наводненията заради откраднатите пари от ремонтите на речните диги, корита и мостове, язовири и канали! Всяка лентичка отрязана от Буда е нечия жалейка! И не е преувеличено, питайте жертвите на хемодиализата във Видин, той лично резна лектичката на „ремонтираната“ болница! Милиони за стиропор и боя, а пари за апарати за хемодилаза НЯМА! Защото от милионите за стиропор се пънят неговите джобове, а от апаратите за хемодиализа няма какво да открадне!
ТОВА Е ВАЖНОТО, ДА ПРОДЪЛЖИ ГРАБЕЖА!
От всеки лев за обществени поръчки, 20% отиват лично за Буда! Закона на законите! Така се правят поръчките и така се залагат сумите и параметрите в тях. Още поне 30 до 50% отиват за смазване на веригата – контролни органи, надзор, консултанти, кметове, областни управители и тн. „Суджуците“ на Борисов се събират от кучетата касички по места. Във всяка област са добре известни, това са областните координатори на ГЕРБ и копоите от частният ДАНС на Цветанов. Няма бизнесмен, който да не се сблъсквал с тези бирници. За големите поръчки парите се носят лично на 17-ят етаж в малкото НДК, в кабинета на Буда. Конкретен пример – ремонт на булеварда във Видин – 4.8 милиона отпуснати целево от бюджета. От тях 1.6 милиона лично за Буда. Отива човека с парите на 17-ят етаж. Буда стои, гледа, пуши си пурата и след няколко минути мълчание му казва „Глей за изборите да почнеш, че да му резна лентичката, да ме помнят видинчани, аре бегай„. Видинчани помнят, осем месеца след като беше ремонтаиран булеварда го разкопаха и изтърбушиха за воден цикъл и милионите заминаха. Но милионите на Буда са си на сигурно място. После и от водният цикъл още няколко десетки милиона потънаха в тинята, с която запълваха изкопите! И сега булевард няма, има „дунавски вълни“. Строим за да крадем! БОЕЦ внесохме сигнали и вместо да разследват този грабеж нас ни разкатаха от призовки и запори! Няма честни обществени поръчки, така както няма и честни конкурси. НИТО ЕДИН! Така работи системата. Така мафията налага и пази своята власт. И така изгражда обръчите си от дебелаци. Същите собственици на  „големи строителни фирми“, които днес протестират! Същите, които целуват ръка на баш дебелите и се хранят от нашите пари, от нашата мизерия и нещастие. Същите, които оглозгаха и фалираха общините! Същите, които усетиха, че от Европа парите намаляват и сега се опитват да одерат и последнките парчета кожа от гърбовете ни, като източват милиардите от бюджета! И Буда ДАВА! Същите, които наемат подизпълнители за 30% от стойността на поръчката, за да свършат работата, а те прибират разликата и се наричат „строители“. Същите, които след това дори често не плащат и тези трохи, крадат всичко, а бачкаторите фалират. Ремонти на ремонтите, контрол на контрола и далаверите и грабежа продължават!
Аферата ДжиПиГейт разкрита от Биволъ представя степента на уродливост до която са стигнали тези процеси. Тумор, който е разял и изяжда цялата ни държава на всички нива. Това вече не е просто корупция, това е убийство на народ и държава. И в защита на този тумор днес шепа олигарси протестират.

ЩЕ ПЛАЩАТЕ! Ще плащате заедно с господарите си за извършените престъпления, за всеки откраднат лев, за всеки погубен живот и бизнес! За разрухата в държавата и съсипаната природа. И милост и прошка няма да има. И багери, трактори и танкове няма да ви спасят. Буда е пътник и вие сте след него. Ще строите пътища, но като затворници. БОЕЦ помним и не забравяме! ЩЕ ПЛАЩАТЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699856
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031