Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2007 00:19 - КЪСИТЕ СМЕТКИ на ЧЕРВЕНИТЕ "АНДРЕШКОВЦИ"
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 3177 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 06.07.2007 00:48


    БСП ... както и ДПС има много твърд електорат, 
който им носи гарантирани проценти на всички избори, значи и гарантирано участие във власта.  Колкото повече останалата част от населението не гласува, толкова повече се качва относителната тежест на ДПС и БСП.
   Както се казва ... колкото повече, толкова повече ...
   Та ... това е прозаичната причина поради която червените "андрешковци" се обявиха заедно с ДПС срещу задължителното гласуване и другите предлагани промени, подкрепени вече от всички останали политически сили.
   "Елементарно Уотсън"

   НО между двете тоталитарни партии има една "дребна" разлика.
Зад ДПС стоят постоянно увеличаващи се като бройка, млади цигани и турци,
а зад БСП измиращите вече прочути "червени бабички"

   Така че заради съмнителен и частичен успех на предстоящите местни избори, БСП залага на карта самото съществуване на държавата ни. 

   Отлагането на задължителното гласуване и на образователния ценз, ще направи ДПС и Доган пълни господари на държавата ни на предстоящите избори. 
И ... след това те вече няма да допуснат съществуването на каквито и да е други партии.

  Включително (и на първо място) на самата БСП!
Дано да съм лош пророк, но как беше:
   "Само мъдрите виждат надалеч. Когато опасноста бъде забелязана от всички, тя вече не може да бъде избягната"  -  Макиавели



Гласувай:
1



1. zemaria - задължителното гласуване
06.07.2007 00:27
и образователния ценз са най-краткия път към властта на "Атака". И тя ще постъпи именно така-,наистина "след това те вече няма да допуснат съществуването на каквито и да е други партии."
ДПс досега на ниво Доган, подчертавам, с нищо, абсолютно с нищо не е показала ,че е против принципите на демокрацията. Напротив-редовно е блила за пример.
Не пишете глупости!
цитирай
2. lambo - ДПС отдавна е въвело задължителното гласуване
06.07.2007 00:46
В районите където господства ДПС гласуването отдавна е задължително и то само за Доган ...
Иначе ... няма работа, глад и и изселване
В тези райони мюсюлманите и циганите имат активност далеч над 100%, защото гласуват по два, три и т.н. пъти. Даже при тоталитарния режим на Живков отчитаха "само" 98-99%

Колкото до Атака тя също има твърд електорат.
И ще загуби от задължителното гласуване.
НО ... интересите на България трябва да стоят над интересите на отделните партии ...

От задължителното гласуване ще спечелят най-вече десните партии и НДСВ -
то е ясно.
Но и обществото като цяло, тъй като власта няма да зависи само от два твърди електората, както сега. Да не говорим, че именно тези електорати - на ДПС и БСП имат най-малък принос в плащането на данъци ...
цитирай
3. zemaria - хахаха,
06.07.2007 01:02
разсмивате ме. Това не е сериозно. Доган отдавна е стигнал върховете на мобилизационните си възможности. Вярно е, че гласуват масово-но колко са? Иде реч за не повече от 400 хил гласа. А досега, при същата мобилизация, те не са вземали повече от 280 хиляди. От къде идва разликата? От пределна мобилизация, бой стригане и сръбско? Ами нали те са си все мобилизирани.
Идва, драги ми Ламбо от сиганите, т.н роми.Досега те гласуваха за който плати.Включително и за десни.
Колкото до Атака, тя има твърд електорат, но и огромна периферия-тя ще спечели многократно.
Точно десните партии ще загубят. Само че, защо, въпросът е по сложен и дълъг за обяснение.Накратко-иде реч за обществените нагласи-а те са див популизъм и мощна обществена параноя.
Абсолютна заблуда е да мислите, че едно задължително гласуване ще доведе до по различни резултати от тия, които се показват при едно свободно.Те съвсем точно ще ги възпроизведат.
Това е най-смешното нещо-дето съм чувал-ще спечелили десните и НДСВ-хахахахахаа
Логиката е ясна-че простите командвали, диктатура на немислещите над мислещите.
Няма такова нещо-уверявам ви, че простите са в десетки пъти повече от умните, немислещите от мислещите..С други думи задължителното гласуване изобщо не е решение в нашия случай. Проблемът е , че ако ги задължим-няма да променим съществено резултатите. Тълпата е незадоволена, проявяваща изпепеляваща социална активност-болните от емоционална чума. Групата на лумпените-деветдесет процента от нашего брата, ако я принудим да гласува, би повторила емоционалния ирационален вот-би го увеличила до ужасяващи размери. Към купените гласове на Манго от маалата ще се прибавят гласовете на мутресите и фризьорките-гласовете на Биг Брадър. Защото задоволен не значи рационален, дезинтегриран не значи протестиращ, асоциален не значи борец за лична индивидуална свобода, протестиращ срещу победата на посредствеността и отчуждението. Истината е, че не турците са виновни, а категорията новите лумпени, всички. Нивото е такова. Не са виновни ДПС, че изкарват 400 хиляди, а останалите, че не могат да изкарат 7 милиона
цитирай
4. lambo - до хахаха
06.07.2007 10:58
Виж к'во брат! Тези максимум 400 000 гласа са напълно достатъчни на цигането Доган, да вземе цялата власт, ако ние продължаваме да гласуваме все по-малко и все по-малко. И тази тенденция нараства вече с геометрична прогресия.
Че и 200 000 гласа му стигат. Че и по-малко.
Няма долен праг на участие, за да бъдат изборите законни. Няма и това е .............
цитирай
5. анонимен - Ха-ха-то, демек, санким земариа
07.07.2007 07:35
е турчофил и е против тзмносините!!!!!!!!!На всяка гозба, мерудия е! Мрази всичко и всички освен Доган!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3570164
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930