Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2008 18:48 - Доган и МИТ отново изрекетираха БСП
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 7469 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2008 22:23


 

   Известно е пословичното умение на Доган и МИТ, да използват всяка ситуация в своя полза. Особено страшни са когато, от „лоялния и предвидим партньор ДПС” зависи дали уж управляващата партия (СДС, НДСВ или БСП) ще остане на власт. В такава ситуация Доган и МИТ съдират по няколко кожи ... 


    
   Не се разминахме и този път. Срещу подкрепата на ДПС при поредния вот на недоверие, БСП и лично Станишев направиха, немислими до сега подаръци на Турко-Ислямистите.

 

   Да видим най-напред смяната на министрите. След като успешно организира капана за Сидеров на магистрала Тракия, Румен Петков вече стана ненужен и опасен за Доган. Оказа се че той е подслушвал всички в тая държава, вкл. и Аметко. „Нагъл си!” – с тези думи Доган реши съдбата на Пикаещия. Ами ти не го ли видя досега, че е такъв ?! А ти самият какъв си ?
image 
                          Old  Friends

 

   Доста време дедо Хазар(т) искаше от коалиционните си „партньори” да се сменят напусналите го Близнаков и Вълчев. Но ... изведнъж Доган с помощта на Станишев, се противопостави на това искане. Дедото видя че песента му е изпята, и се отказа от смяната на Вълчев. Така ДПС постави под свое покровителство (разбирай под контрол) Даниел Вълчев и МОН. За да се отблагодари Вълчев предложи да отпадне българския език от задължителните изисквания.
            image 
   Вазов - "Език свещен на моите деди"
   Вълчев - "Не си ми нужен вече ти"
 
   Все пак срещу свалянето на гащите, дадоха една малка компенсация на дедо Хазар(т) - признаха му правото върху двореца Кричим. Абе наяждане няма ...

   Колкото до новия МО министър има сведения, че е от групата на Христо Бисеров – Сивия кардинал. Ясно в чии ръце ще отидат апетитните военни имоти по морето и в центровете на големите градове ...

 

   Но да преминем към съкращенията на ЗАМОВЕТЕ”. В долните графики се вижда тоталната капитулация на двамата юдеи – Яков и Кобурга пред ислямиста Доган. Всички съкратени са САМО от БСП и НДСВ. По този начин ДПС си разчиства пътя за спечелване на Парламентарните избори.

 image

 image  

 

   Особено показателно е уволнението на зам. министъра на Труда и Социалната политика Баки Хюсеинов от БСП. Той бе отстранен по настояване на мургавия расист Аметко Исмаилов (Доган) заради своята ясна гражданска позиция.

   Баки Хюсеинов: „Трябва да спре имитирането на социална слабост и живеенето на гърба на данъкоплатците”
            image 
           Уволненият Баки Хюсеинов

 

   Но особено страшно по своите бъдещи последици е предаването на Варна, третия български град, под пълния контрол на Турското разузнаване и ДПС. Сваля се досегашния областен управител Петър Кандиларов, който провеждаше надпартийна политика. На този пост се слага подлогата на лидера на ДПС-Варна, Янко Станев, който пък държи Общинския съвет. Името на тази подлога е забележете адмирал Христо Контров. Така МИТ (Турското разузнаване) чрез тези двамата командва и Общинския съвет и Областната управа, една година преди изборите ...
      image
       Уволненият Петър Кандиларов

image

       ДПС тандема във Варна - 
Янко Станев и Христо Контров

Родоотстъпника К.К. (Киряк Контров): “Изказвам благодарност на политическата сила, която ме номинира за областен управител. Вярвам в Движението за права и свободи"

       image
Арменци протестират срещу ...
Решението на Киряк Контров да отмени,
Декларацията на Общинския съвет Варна, 
за признаването на Арменския геноцид


   Не знам дали забелязахте едни „мааалки” изменения в наименованята на две министерства. Земеделското министерство става и „НА ХРАНИТЕ”.  Ще кажете ... дребна подробност. Нищо подобно! Готви се предаването на ХЕИ под шапката на това ДПС Министерство. И знаете ли каква е интимната цел?

  

   След поставянето на Атака под свой контрол (спомнете си делото за магистрала Тракия с което държат Сидеров на къс повод), сега МИТ и Доган създават третото ДПС – ЛИДЕР на олигарха Ковачки.

Схемата на Лидер е следната – всички които работят при Ковачки и другите бизнесмени членове на Лидер, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуват за Партията на работодателите си. Колкото повече бизнесмени влезат в Лидер, толкова повече работници-гласоподаватели ще доведат ... И как ще стане това?

   Ами елементарно Уотсън ... Ще ги рекетират с ХЕИ. Проверки до дупка, винаги ще има някаква нередност. 
И след това ултиматума –

„Или влизаш в ЛИДЕР ...
или чрез ХЕИ ти затваряме фирмата !”

 

   Някога, в края на 14 век именно юдеите са отворили вратите на Търново пред турско-ислямските завоеватели. Сега след 600 години, същите юдеи-хазари, правят същото ...

 



Тагове:   БСП,   Отново,   Доган,   мит,


Гласувай:
0



1. lambo - Киряк Контров отмени Декларацията
23.06.2008 18:59
на Общинския съвет във Варна за признаването на Арменския геноцид.
Формалния Му повод е че Решението е гласувано като "нередовна точка" -
тоест допълнителна точка в дневния ред.

Поради изтичане на давност Решението не може да бъде и прегласувано ...
Повече от 100 Арменци протестираха срещу Киряк Контров пред Областната Му Управа.
цитирай
2. анонимен - Ламбо, Ламбо
25.06.2008 22:49
Волен отдавна го държат на сиджимка, пък той кат пръв абдал са набута с лъжите.
А Доган си е отдавна на синджира на ДС. Тия последните да не са станали сътрудници, щото не знам КГБ кво мисли по-въпроса, та питам.
Въпросът е кой точно държи другите краища, иначе от къде е ясно.
цитирай
3. lambo - НИКОЙ не ДЪРЖИ ЦИГАНИНА ДОГАН на СИНДЖИР
26.06.2008 15:50
Точно обратното - той ги е навързал всичките.
Самия факт че Мургавелкото е осигурил на своите цигани пълен данъчен рай
(не плащат нищо) - но взимат 2/3 от помощите и 85% от детските е показателен.
Затова от всеки 4 родени деца - 3 са циганчета.

Още малко да се задържи Доган на власт и няма да има вече българи -
краят ни е планиран към 2050 г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3568739
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930