Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2008 16:37 - ИЗЧЕЗВАНЕТО на ЕМИН, и "ОНАЯ" ДОКЛАДНА
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 12629 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 13.03.2011 12:08


"Началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган - Ахмед Емин (45г.), е бил намерен мъртъв тази вечер в сграда на ул. "Беловодски път" в кв. "Бояна", съобщи пресцентърът на МВР.
image
Доган стиска ръката на Емин, но ..... не го гледа в очите

image
Емин имал великолепно чувство за хумор

В това йезуитско съобщение от 17 Октомври 2008 г. с евфемизма "сграда на улица Беловодски път" е означен незаконния Сарай, на дръндарския циганин Аамет Исмаил (Доган).

Първото нещо за което се сетиха медиите, бе Еминовото авторство, на "оная" Докладна от 27 Април 2005 г., с която ДПС дава на ултра-псевдо-националиста Ал _Сидер 1,6 милиона лева, за "подпомагане на неговата предизборна кампания"

За никого не е тайна, неистовото желание на МИТ (Турското разузнаване)
и Доган, отново да вкарат в Парламента на Изборите през 2009 г. турските мекерета и креатури от Сидеровата Атака. Те са им мно-о-о-го нужни. Защо?

1) От една страна с разюзданата анти-турска и анти-циганска реторика и заплахи, Ал_Сидер подгони като стадо овце тези два етноса, в лапите на Доган. И не случайно никога досега ДПС не е било толкова силно, толкова много турци и цигани никога досега не са гласували за Дръндарския мангаль.
2) От друга страна парламентарната група на Атака е второ ДПС, нови 21 депутата в помощ на Доган.
- Именно с гласовете на Атака - (ДПС-2), бяха приети 2 Закона за бедствията и кризите, внесени от Етем, даващи неограничена власт и достъп до огромни финасови ресурси на Крадливото Сигане от Дръндар !!! 
- Тук в Карлово именно 4-та съветници от Атака на местния лидер аЛ_Ликов, заедно с ДПС гласуваха Минералния курорт Царска Баня да се подари на Доган и Ковачки. 
- Пак с гласовете на Атака, в Пловдив ДПС и БСП свалиха от власт ГЕРБ.

image
    Ямболското сигане - Ал_Сидер
image

Така че нищо нелогично няма в "само" УБИЙСТВОТО на Емин.

1) От една страна Емин е виновен, че тази Докладна е попаднала в медиите и трябва да си плати за назидание на другите в ДПС.

2) От друга страна, ТОЧНО преди да почне предизборната кампания, по този начин се прекъсва връзката между Доган и Ал_Сидер. Няма го вече главния свидетел на тази връзка - Емин.  Ал_Сидер е отново чист, облечен пак в бяла риза, български "патриот".
 За да доизлъскат по-добре този фалшив образ на Ямболското мангалче, Отдела за психологическа война към МИТ предприе още 2 хода веднага след отстраняването на Емин:
а) бързо бе оправдан Ал_Сидер по делото за магистрала "Тракия", което се точеше 2,5 години. Асоциацията е ... "националиста"
вече не зависи от съдиите по делото, които както знаем, се командват от Анкара
б) непосредствено след това "ултра-националистите"
на Ал_Сидер уж получиха смъртни заплахи от Турци.

Как да не повярваш сега, че Ал_Сидер и групичката му са първи патриоти, които с риск на живота си се борят срещу бандата на Дон_Доган ?!!! И как да не гласуваш за тях с чисто сърце, каквато е интимната цел, на супер-професионалистите от Отдела за психологическа война на МИТ ?!!!

Но ето я и въпросната Докладна:

image
Извинявам се, но нямам по-добър екземпляр.

Гърците имат една поговорка - "Като гледаш, та виждаш ли ?" Нека да погледнем по-добре Докладната. Какво виждаме?

- Емин се отчита с нея пред Шефа си, че е изпълнил задачата и не е злоупотребил с парите.
- датата 27 Април 2005 г. показва, че Ал_Сидер е взел парите на Доган, само 10 дена след учредяването на Атака в София на 17 Април 2005 г. Пишещия тези редове участва в това учредяване и даде 5 лв., заедно с другите учредители за бъдещата кампания на партията.  От 300 участници 200 да сме дали по 5 лева = 1 000 лв. !!!  Явно че с 1 000 лева не се участва в Избори.
- в Докладната четем:  "във връзка с постигнатото споразумение с  г-н Волен Сидеров".  Значи Доган и Сидер са се срещали тайно, преди учредяването на Атака. Тогава "споразумението" е било предварително. Явно е, че двамата са се срещали още един път между 17 и 27 Април 2005 г., след като Сидер има вече Учредителен конгрес. На тази среща е бил определен и размера на сумата от 1,6 млн. лева. Тоест, има Документ, в който Ал_Сидер се е задължил със сума ти неща пред Доган и МИТ.
- в Докладната пише " и решението на ЦОБ". Значи цялото ЦОБ на ДПС - 18 души, са участвали във вземането на Решение, на Ал_Сидер да се дадат 1,6 милиона !!! И това Решение на ЦОБ, също е в периода 17-27 Април 2005 г.
- накрая Емин докладва "сумата бе предадена в присъствието на определените от ВАС представители от ЦОБ - Камен Костадинов и Росен Владимиров".  Значи освен самоубития Емин, има още 2-ма свидетели на това - Костадинов и Владимиров

След горните изводи, вече стават лесно обясними много странности, в поведението на замесените лица:
- Ал_Сидер казва че документа не е истински, 
и иска експертиза, но не се кълне, че не е взел пари от Доган !
- Доган никъде не казва, че не му е давал тази сума !
- Не са разпитвани тримата (вече двамата) дали парите на Сидер,
и не са карани да подпишат клетвени декларации !
- Не са разпитвани 18-те члена на ЦОБ за "онова" Решение,
и също не са карани да подпишат клетвени декларации !

Така че аз мисля следното ...
в опасност са и Камен Костадинов и Росен Владимиров.
image
                  Камен Костадинов

image
            Росен Владимиров и Етем

Добавка от 1 Март 2009 г. - Росен Владимиров от известно време се е покрил някъде в чужбина, а Камен Костадинов непрекъснато дава изявления по медиите. Така той смята, че вероятноста да го очистят е по-малко. Защото е публична личност...




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - Хм ?!
23.10.2008 17:22
Картинката става още по интересна ??!
Сега тия двамата ще ги самоубият ли или нещастен случай ще им се случи ??!
цитирай
2. ignatkan - Една друга личност е по-интересна -
23.10.2008 21:23
Данчо Ментата - крупието от Бургас.Тези двамата ибрикчии са нищожни в сравнение с него.Някога партиите не даваха отчет пред Сметната палата,а пред Бюджетната комисия на т.нар. Народно събрание,чиито председател беше въпросният Данчо.Крадеше се ДДС.Схемата беше проста.Фирми-фирми-фирми-партия.Натоварена с ДДС.Финал - бюджетната комисия на така нареченото НС опрощава дълговете на партията.Само че при Данчо ментата се отиваше с едно куфарче.Е,може да е имало и морков в него.И срещу морковчета в куфарчето дългът на партията се опрощаваше.
Ако ДАНС не е куха структура,не е лошо да затвори Данчо Ментата за 7200 часа.И да пише,да пише,пише,докато ум му зайде.
Тогава ще се изясни защо си отиде Гюнер Тахир от ДПС.
А,бе...
цитирай
3. анонимен - Това...
16.01.2010 08:13
копие, все едно аз съм го правил, на три-четири ракии.
цитирай
4. анонимен - А пишещия..
16.01.2010 08:22
тези редове, след като е участвал в учредяването на Атака, не мисли ли, че потвърждава установеното вече мнение за предателската природа на българите.

Не можахте да се реализирате в Атака, така ли?
цитирай
5. lambo - Аз вярвах на Сидеров тогава
16.01.2010 11:14
Не съм първия измамен. Но когато Сидер влезе в Парламента, след изборите 2005 г., забелязах че нищо от Програмата на Атака, не се внася като проект за гласуване.

Открито написах това във форума на Атака и ...
пътищата ни се разделиха завинаги.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559009
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031