Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2009 16:13 - ТЕХНОЛОГИЯ на ЗЛОТО - Подоходния Праг
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 7995 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 08.09.2009 11:59


Днес 1 Април, е денят на хумора и доброто настроение, но за съжаление тази дата асоциира у мен, тъга и тревога за съдбата на нашата българска нация.
Ще попитате защо? Точно на тази дата през 2002 г. четиримата престъпници, юдо-ислямистите Шимон Кохари (Симеон), Аамет Исмаил (Доган), Лидия Биджерано (Шулева) и Милен Велчев спряха мизерните детски от 8,50 лв. месечно, на стотици хиляди българчета, и с така "спестените" пари увеличиха детските на циганчетата на 15 лв.
Те направиха това, чрез влезлия в сила тогава ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца). Новият закон замести бившето "Постановление за поощряване на раждаемоста" още от времето на мангала Яшар (Т. Живков).

По този повод, един депутат от ДПС тогава каза:
"Дошло е вече време да си отиде доброто старо Постановление за поощряване на раждаемоста. Което, между другото ... свърши много хубава работа" Коментара в случая, е излишен ...

В новия ЗСПД имаше обаче, едно много важно "подобрение" на предишното постановление. Бе въведен т.н. "Подоходен праг"  в БРУТО за получаване на детски. Цифрата бе 150 лв. БРУТО доход на член от семейството. Една стотинка отгоре и ... спират детските на родителите ...
По-късно се разбра, че тайно от нас българите, Мадридският Мошеник, е обещал на циганите да им вдигне детските, като парите за това,  вземе от спрените детски на българчетата.

Резултата ...  Само след 6 месеца, Септември 2002 г., се оказа, че са спрени вече детските на 711 000 деца = 46%, от всичките тогава в БГ 1 556 000 !!!

Лидия Шулева, оная мургава циганка, която твърди че била еврейка !!!
и оня Миленчо Велчевия със стъклените очи, тогава ни разправяха две неща:

- че от МВФ им били заповядали само "крайно-бедните" да получават детски. Но премълчаха КОЙ от МВФ им е заповядал това. Защото аз мисля, че няма такъв, казано направо мисля че Миленчо и Лидия ни излъгаха.
- че единствената причина за спирането на детските е липсата на пари. 
"В бюджета няма пари за нищо" - се изцепи тогава Миленчо, финансовия "гений", който ни "уреди" с над милиард лева загуба, от врътката с външния дълг.

Дайте да видим направили ли са икономии тези престъпници, със спирането на детските за белите деца, както ни уверяваха тогава ...

На 711 000 бели деца спряха детските, които тогава бяха по 8,50 лв. с цел икономии. А сега внимавайте в Картинката. На останалите 845 000 деца, детските бяха увеличени на 15 лв., вероятно пак с цел икономии !

Резултата:
(1 556 000 х 8,50 = 13 226 000 ) - ( 845 000 х 15 = 12 675 000 ) =  551 000 Цял половин милион икономии, взети от бъдещето на нацията ! Мръсници ...

Но дайте да видим колко процента правят тези 551 000 лв. икономии месечно, (за годината общо 6 млн. 612 хил. лв.) 
от разходния бюджет за 2002 г., който бе 7 млрд. 528 млн. лв.
И така ... 6 612 / 7 528 000 в % = 0,088 % !!! Разбрахте ли ?
Икономисали са по-малко от една десета от един процент.
Тоест целта не е била икономии, а унищожаването на бялата раса ...

Но да направим и една друга интересна сметка. Миленча със стъклените очи, само чрез аферата с външния дълг, ни нанесе загуба от 1 млрд. и 200 млн. лв. Само с тази сума е можело да се плащат годишните детски от 6 млн. 612 хил. лв. на тези 711 000 дечица,
в продължение на 181 години ...

През следващата 2003 г. този Праг бе вдигнат на це-е-ели 200 лв. БРУТО ! 
И се заредиха дълги 5 години - 2003, 2004, 2005, 2006 и 2007, когато той си остана все 200 лв. БРУТО. А през това време, заедно с Инфлацията, растеше и средната брутна заплата ... По тоя коварен начин, всяка година десетки хиляди работещи родители "прескачаха" прага и съответно им спираха детските. 

Точно преди Парламентарните Избори-2005, Мадридският Мошеник - Шимон, се появи по кАНАЛ-1 и обеща само едно нещо:
"От новата 2006 г, вече всички деца, ще получават детски"
Обещанието му обаче отиде в графата "800 дни"

Едва през 2008 г. т.н. "ПРАГ" бе вдигнат на 300 лв. БРУТО,
но като компенсация за спряното СПО (Семейно Подоходно Облагане) 
Тази 2009 г. "ПРАГЪТ" е 350 лв. БРУТО, 
а детските са 35 лв. месечно на дете.

Ще кажете - това е социална политика, детски да получават само бедните.
Те богатите - си имат пари.
Дайте да видим, колко са богати "богатите" ... На 350 лв. БРУТО, чистата сума за получаване е 274 лв. Това прави точно по 9 лева на ден !!! 
Да ги ядеш ли, да ги пиеш ли, по курорти ли да ходиш ?!

В същото време "крайно-бедните" работят на черно по строежите средно за 1 500 лв. месечно, или търгуват с контрабандни турски и китайски стоки, карат скъпи коли, построили са незаконни палати по на няколко ката, с поне 3 сателитни антени и GSM-апаратите на децата им струват няколко учителски заплати. Тези "бедни" получават не само детски, но и социални помощи !!!

На практика този праг в БРУТО убива честните данъкоплатци,
и е РАЙ за творците на Черната икономика.
Срещу която, уж се бори тричленката - Яков, Доган и Кобурга.

Погазен е основния принцип на всички социални системи - "солидарноста". Точно обратното е по-белия свят - който не плаща данъци и осигуровки,
тоест "няма доход бруто", именно той не получава пари от соц. каса.
Погазен е и основния член на Конституцията - член 6.
Където има императивен текст: "Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата"

Но най-страшното, е почти пълното припокриване на социалната група - която не плаща данъци и осигуровки, 
със расово-етническата група на Българските цигани.

Така една криминална социална политика, се изражда в чист расов апартейд. Но с две разлики от бившата ЮАР:
1) В ЮАР Апартейда свърши през 1994 г., 
а в България започна на 1 Април 2002 г.
2) В ЮАР Апартейда бе срещу черните, 
а в България е срещу белите.

"ДОЛУ ПОДОХОДНИЯ ПРАГ"
"НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС за АВТОРИТЕ МУ"

УНИЩОЖИТЕЛИТЕ на БЯЛАТА РАСА:
image
Шимон Кохари (юдей) - Премиер на БГ, 
по време на въвеждането на подоходния праг

image
Лидия Биджерано (юдейка) - Социален министър,
по време на въвеждането на подоходния праг

image
Аамет Исмаил (ислямист), фактически БГ премиер ,
по време на въвеждането на подоходния праг



Тагове:   Шулева,


Гласувай:
1



1. анонимен - Дискриминация
01.04.2009 22:36
Здравей,приятелю!
Аз съм "анонимният" №22,който зададе риторичния въпрос кой направи циганите от роби господари и комуто ти препоръча да прочете блога ти.
Прочетох последния ти коментар и се ужасих не толкова от фактите,които изнасяш,а най-вече от себе си,че съм ги забравил,както повечето българи.Наистина,има дискриминация,но тя не е спрямо циганите,а именно спрямо нас българите.
Аз също съм за Народен съд над враговете на народа и понякога съм го писал като предложение към коментарите ми с упрека,че много бързо забравихме т.н."народен съд" от 1944-45 година и "званието" "враг на народа".Задавал съм въпроса публично защо СЕГА не назоваваме врагове на народа тези,които провеждат геноцид спрямо българското население и са ми отговаряли,че "няма да се връщаме в миналото и да повтаряме грешките на комунистите"...
На мен също ми е ясно,че евреите измислиха двете световни войни,че подхлъзнаха немския народ да покаже най-лошите си страни,че избиха по фронтовете милиони здрави немски мъже,за да обезкръвят немската нация и да докарат турците да попълват липсите.Това беше реверанс към Турция,задето с пълчищата на Баязид Ялдърма завладяха Константинопол и се опитаха да дозавладеят и Европа през средновековието,а по-късно,през 1685 доведоха турците до Виена,за да съсипят европейската християнска цивилизация,но не успяха,поради обединението на християнските владетели на европейските държави.Едва след 1789,чрез т.н. Френската революция,започна истинското превземане на Европа,за да дойде апогеят - Втората св.война,чрез която еврейските талмудисти стъпиха на врата на всички християнски народи,а също така и на народите по целия свят.
На Нюрнбергския процес не беше изправен нито един немски индустриалец - защо?!Ми защото немските индустриалци работеха с еврейски капитали...
Мисля си,че сме обречени и нищо повече не можем да направим срещу евреите - те са осъдили на смърт бялата раса и християнската цивилизация.Имат много шпиони и агенти по целия свят,които,като Юда Искариот,продават националните идеи и народите си и работят за осъществяване на пъкления им план - подкупността не е от вчера,а евреите я владеят до съвършенство.Да не забравяме как съсипаха Второто българско царство - еврейската диаспора от търговци,живеещи в полите на Трапезица,проводиха най-хубавата си мома - Сара - за да я направят жена на Иван-Александър и така да прокарват еврейските си идеи.
Еврейската отрова убива все повече плътта на бялата раса,а спасение няма.Мисля си,че сме обречени.
Благодаря ти,че те има,и че,въпреки всичко,се опитваш да събудиш заспалия и ошашавен българин,като му показваш КОЙ го "в таз робска люлка люлее"...
цитирай
2. lambo - Tи като ли си чел моите мисли
01.04.2009 23:59
Но аз не мисля че трябва да мълчим. Трябва да си търсим правата. Например:

- правото и ние да не плащаме данъци, ток и вода като циганите
- правото и нашите деца да получават детски по 200 лв. на месец като циганчетата

Защото последното, което открих, е че на циганчетата тази година тихомълком са гласували по 100 лв. допълнителни детски + предишните от пак почти 100 лв.
цитирай
3. анонимен - Хубаво,но какво да направим?
02.04.2009 09:40
Съберат ли се в България двама-трима единомишленици,винаги един излиза агент-провокатор и всяко свято дело бива опорочено.Аз съм сигурен,че има още много честни и почтени българи,които мислят като нас,но всеки го е страх именно от предателството - характерна наша чарта...Затова всеки се е свил в пашкула на собствената си резигнация и алиенация,на собствената си безнадежност и единственото,което се осмелява да прави,е да пише по форумите,както на времето правеха китайците с т.н. дадзибао.Пием,пеем и зъбим се на тирана...
цитирай
4. lambo - Какво да се прави ?
02.04.2009 12:25
Наблюдавах дълго време, кой, как и какво пише в блоговете си. След това предложих на избрани няколко души, да се съберем за да защитаваме правата си като българи и православни християни. От всички получих пожелания за успех в святото дело ... "Действай. Подкрепяме те"

Моето предложение е:
Строго подбрани няколко души, да регистрираме Независимо дружество за защита на човешките права. Такива има безброй в България. Но те са създадени от Сорос, за да бранят привилегиите на циганите и другите малцинства.

А ние, ще защитаваме потъпканите права на българите-данъкоплатци. Нищо незаконно ...
цитирай
5. анонимен - Аз съм за с две ръце!
05.06.2009 17:04
Това е първото нещо, което чета тук, но СЪМ "ЗА" С ДВЕ РЪЦЕ!!! Това са си и моите идеи!
Моят е-maill: churchill@abv.bg.
Мисля че мога да помогна логистично.
цитирай
6. анонимен - saglasen
08.09.2009 02:16
И аз-с две ръце !
E-mail: pescador22@abv.bg
цитирай
7. анонимен - ДА!
17.06.2011 01:24
ДА,ДА,ДА,С ДВЕ РЪЦЕ ПОДПИСВАМ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3569608
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930