Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 15:57 - Който се е гушнал с ДПС, все е гушнал букета
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 4661 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 19.10.2010 20:50


1) Съдбата на СДС ...
Турското разузнаване (МИТ), Доган и ДПС два пъти сваляха СДС от власт. Известна е тогавашната закана на депесарите : "Първо ще смажем главата на малката змия (СДС), а после и на голямата змия (БСП)"

Първия път бе на 30 Декември 1992 г. когато ДПС с помощта на червените безродници от БСП, и отцепниците-предатели от СДС, свалиха правителството на Филип Димитров. "Сините мравки" бяха ръководени от Димитър Луджев, син на бившия началник на ДС - Бургас и стар турски агент - Петър Луджев. Срещу предателството Доган награди "сините мравки", с власт и постове в новото правителство на Беров. Самия Луджев с вицепремиерски пост. Още помня, като в лош сън, как Доган водеше в НС,  кандидата Беров след себе си, като малко кученце.

Свалянето на правителството на СДС, започна още след съставянето му, от хазарите-банкери, истинските господари на Англия и САЩ. Помня статията в един английски вестник, за който се знае че е неофициален орган на английското правителство. Та там бе написано (по памет) :
"Всичко е прекрасно, демократичните сили победиха и съставиха първото не-комунистическо правителство на България. Но ... еех, да имаше поне 2-ма турци-министри"
Ето къде ги стягал ботуша юдо-хазарите !

Всички тогава разбраха, че именно "анти-комунистите" от ЦРУ и МИ-6, помогнаха за свалянето на демократичното правителство, и връщането на комунистите на власт. Но и всички тогава си замълчаха.
Сините как да обяснят, че "западните демократи и приятели" са ги свалили от власт, а червените как да обяснят че "западния класов враг" ги е върнал на власт !

Втория път турчолята свалиха СДС през 2001 г., когато Турското разузнаване, с помощта на юдо-масоните около Ротшилдови, върнаха Кобурга в България. С предварително подписаното обещание от него, ДПС да участва в новото правителство, а на СДС и БСП да им бият дуспата.
Иначе ... ако не бяха върнали Кобурга, СДС печелеше втори пореден мандат и ... край с ДПС.

Тогава ДПС е било на смъртен одър. Защото според Гюнер Тахир, точно преди Крадлив Дедо да им даде толкова много власт, цели 11 месеца в ДПС не са имали пари да плащат заплатите, на централното ръководство. За надолу да не говорим.

2) Съдбата на НДСВ ...

Преди парл. избори 2001 г., когато се очертаваше абсолютно мнозинство за НДСВ, едно чуждо разузнаване даде пари и се регистрираха 2 паралелни жълти листи - "Национално обединение за Цар Симеон II" и "Коалиция Симеон II". Гласоподавателите се объркаха, каквато бе целта и двете фалшиви жълтурки отмъкнаха общо цели 235 000 гласа ! Но и двете не влязоха в НС, защото поотделно бяха под 4%. Това бе втората цел. Накрая Царят събра останалите 1 953 000 гласа и точно 120 депутата. Точно един депутат не му достигна за мнозинство !
Ако ги нямаше горните 2 фалшиви листи, НДСВ получаваше 127 депутата, тоест 6 гласа в повече от нужните за мнозинство ! 
Заради този един глас, който не му достигна, Кобурга даде на Доган власта, министри, зам. министри, областни и зам. областни управители, земите, горите, водите, евро-фондовете и к"вот съ сетиш.
Историята не познава друг такъв случай, когато един комарджия е продал цяла държава, срещу 1 депутат !

На следващите избори 2005 г. Кобурга остана с 3 пъти по-малко гласове - 725 000. И те му бяха много. Народа го наказа, за поредното национално предателство, на прокълнатата му юдо-хазарска фамилия.

Сега през 2009 г. поради продължаващия колаборационизъм с турско-ислямските завоеватели, Дедо Хазар(т) остана вече само със 127 000 гласа. НДСВ мина под чертата и е аут, от всичко, к"вот съ сетиш. Кобурга си подаде оставката и остави своите хора да се спасяват поединично. Той своето си взе ...

3) Съдбата на БСП ...
Но преди следващите избори 2005 г. за Доган и МИТ (Турското разузнаване) се очерта нова заплаха - възможноста този път БСП да получи мнозинство. Бяха взети екстрени мерки. С парите на едно чуждо разузнаване се появи от нищото телевизия "СКАТ", която почна да изкупува на кило, всички кабелни оператори из България и особено по Черноморието. На мощния и гръб започна предаването "Атака".

Не знам защо никой не си спомни, как новоизпечения "националист" Волен Сидер, като главен редактор на "Демокрация" кълнеше лошите български националисти, в прочутата си статия: "Не линч за Доган, а съд за престъпленията на комунистическия режим". Как същия Волен Сидер се хвалеше, че преди 10 Ноември участвал в подписки за освобождаването на "политическия" затворник Ахмед Доган. Никой ... По това предаване започна мощна и неспирна псувня по адрес на турци и цигани. ДПС, което държеше вече Медийната комисия, чудно защо не реагира ?! Учудването обаче не продължи дълго. На изборите 2001 г. ДПС и Евророма заедно едва успяха да съберат 340 000 гласа. Но след широко тиражираните заплахи на Сидер по СКАТ, от рода на  - "Турците в Турция" и "Циганите в Трудово-Възпитателни лагери " гласовете за двете етнически партии рязко се вдигнаха почти с 200 000 !!! ДПС получи 467 000, а Евророма още 46 000 гласа !

Но и това не бе цялата беда ... Служейки си умело с патриотична и лява риторика, турския агент Сидер успя да разбие твърдото, тъмно-червено ядро на БСП, като свали нейния резултат с поне 6-8%. Според признанието на самия Станишев. Който след изборите каза нещо по смисъл, че така било даже по-добре, за да не пречат тези 6-8% хард-патриоти, на новата им ориентация към НАТО и ЕС. Значи Станишев също е бил част от плана "Атака" ! Не е за изпускане, че той също като Кобурга е юдо-хазар.

Така Анкара за втори път не допусна мнозинство за една партия. БСП попадна в същия мечи капан, в който по-рано попадна "хитрия" Кобург. Тя получи 1 129 000 гласа и само 82 депутата. Трябваше коалиция ... Но с кого? Най-лесното бе с НДСВ - заедно имаха мнозинство. Но юдо-хазарчето Яков (Станишев) вървеше като отнесено пред тв-камерите и постоянно повтаряше едно и също:
"Да не би ДПС да остане вън от власта !"

Не бе чуто предупреждението на проф. Чавдар Кюранов - "Съюз с ДПС е много опасно нещо". Малко след тези думи, професорът бързо се спомина през Март 2004 г. и ... по-този начин изчезна от медиите. Точно преди изборите 2005 г. Доган нарочно "се изпусна" че вече има сключено споразумение с БСП, с което рязко намали резултатите на "опитната" Столетница, особено в смесените райони.

На сегашните избори 2009 г. коварното цигане отново, по навик заби нож в гърбовете на "партньорите" си - СерГей и Дедо Хазар(т). С изказването си в Кочан, че той ЕДИНСТВЕН упражнява власта, Доган рязко смъкна подкрепата за тях в последния момент. Така той пренасочи около 100 000 разочаровани "електорални единици", към ултра-псевдо-националистите от Атака. Които получиха нови 100 000 гласа. От 300 на 400 000 се вдигна черния вот. Гениално Уотсън !
Както се казва, Доган такъв кочан им подаде "изотзадзе" от Кочан, че чак и на мен ми се хареса.

БСП пък загуби почти 400 000 избиратели спрямо 2005 г. Но както се казва "Злото никога не идва само". Уж хитрият план на "опитната" Столетница, да се кооперират с ДПС при новия мажоритарен вот, се обърна срещу създателите си.  Даже част от твърдия електорат на БСП, отказа да гласува за общите турско-червени кандидати. За пореден път се потвърди правилото, че в политиката не винаги важи равенството 1+1=2. СерГей не можа да спечели и един мажоритарен мандат, но ДПС си взе своето в 5-те техни окръга.

4) Съдбата на ГЕРБ ...
И на тези избори, чрез редица промени на избирателния закон, чрез масови фалшификации и незапомнено тотално гласуване на "изборните туристи", (93 000 в Турция и над 80 000 само в Кърджалийско), МИТ пак не допусна една партия да вземе мнозинството от поне 121 депутата.
ГЕРБ има 116, с 5 по-малко. Следва продължение ...


5) Възхода на ДПС ...
Крайния печеливш от тези "партньорства", както виждаме са само турко-ислямистите. Които имат вече 611 000 гласа и почти се сбъдна прогнозата ми, че могат да вземат второто място на БСП. Разликата е само 2 мандата ! БСП е с 40 депутата, а ДПС с 38 .... Нищо не пречи на Доган да купи 3-ма депутата от БСП, които да се обявят за "независими"

Нека ГЕРБ, РЗС и други запомнят крайния извод:

"Който се е гушнал с ДПС - все е гушнал букета"

image
      Централата на МИТ в Анкара





Тагове:   ДПС,   НДСВ,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Typ si baby
08.07.2009 16:03
a kartinkata na profila ti e o6te po-typa.....
цитирай
2. lambo - Атака е Турска-Креатура
08.07.2009 16:06
Но както се казва ...
"Няма по-сляп от този, който не иска да види"

Вече двама души от бившето централно ръководство на Атака потвърждават,
че нееднократно са чували Сидер да казва:
"ВАЖНОТО е КИНТИ да ПАДАТ"

Така че, картинката е точна ....
цитирай
3. eien - "Важното е кинти да падат"...
10.07.2009 11:39
А кой се е посветил за каузата и Истината? Посочете
цитирай
4. bgizbori - Brawo
17.07.2009 09:44
Браво Ламбуров, поредния смислен постинг
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3569685
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930