Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2009 16:54 - Една Сороска Мръсница, на средна възраст
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 22398 Коментари: 17 Гласове:
11

Последна промяна: 07.03.2010 00:03


" Смаяна съм от варианта за социален министър - Валентина Симеонова !!!! От години тя смени сума ти партии - от даскалица в Перник, СДС, НДСВ, през Отворено общество на Сорос в България, драпа, драпа, накрая и активистка на Герб - !!! Боже, Боже, защо ли се учудвам! Помня я от "безпаметните" обучения в Приморско - където пиеше като смок и по цяла нощ мърсуваше !!! "

Това е написано от "запознат" -  на 09.07.2009 г., във форума "DARIK news" 

В друг форум прочетох следното: (По памет)
"Е, ходехме заедно с Валентина Симеонова на открити партийни събрания и ръкопляскахме, както всички други. Не че съм и фен, но след 10 Ноември тя винаги е била дясна"

image
Новия министър на МТСП, с новите замове
В средата - Валентина Симеонова

Е ... не я назначиха министър, само зам-министър в МТСП.
Никъде не можах да намеря биографията и. Скрита е - защо ли ?! Затова ползвам форумите. Намерих само, че е била учителка, после някакъв мастит фактор, още при социализма я уредил в Детския екологичен център в Ковачевци. Преди 8 години, Доган и Кобурга са я назначили, Шеф на Дирекция "Стандарти и Анализи", в Държавната агенция за закрила на детето ! За какви ли заслуги ?!

image
Зам-министърката, незаконно използва служебното си положение,
за да рекламира водата "Devin", на една частна турска фирма.
Въпреки изследванията, че "Devin" е вредна !!
И оттам ще вземе някой лев ...

Причината, скъпи читатели да ви занимавам с тази безскрупулна бояджийка, е следната:

На 12 Август, ТЯ е заявила в Петрич, че досегашната политика българките да плащат данъците,
а циганките да получават детските, ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ...

Е ... не в този директен стил. Заобиколно, заобиколно ... Нали се сещате за вица с ухапания от пчела по инс
трумента, и преглеждащия го лекар ...

Вместо "цигани, които  отказват да работят", тя е използвала лейбъла "семейства с нисък социален статус"
Няма обяснение, защо тези семейства продължават да отказват всякаква работа, а предпочитат да си останат с ниския социален статус !!!

Та тя започнала в смисъл, че  "щом предишната власт, в условията на икономически бум, не е могла да осигури детски за всички деца, то как сега новата власт, в условията на икономическа криза, ще го направи ?!"

На практика тя ни казва че ...
Прагът от 350 лв. БРУТО срещу получаването на детски остава в сила. Този унищожаващ нацията ни праг, бе въведен на 1 Април 2002 г.. от Кобурга, Доган и Лидия Шулева. Тогава той бе 150 лв. БРУТО. Оттогава само за 7 години децата в БГ до 18 г., намаляха с почти 200 000 !!! Защото бе унищожен и последния стимул за раждане - детските.

В момента около 540 000 деца на бели данъкоплатци, са със спрени детски поради този праг ! В София почти няма семейство, което да получава детски. Сред тези 540 000 деца, разбира се няма нито едно циганче ... Защо ? Ами аз циганин който да плаща данъци не познавам. Аз циганка която да не е "самотна" майка не познавам. Поради горните 2 причини, всичките ромки са - "самотни неосигурени майки с нулев доход бруто". И ... никакъв праг не ги лови ...

Но да се върнем към казаното от Валя.
Четейки нейната ДжИлязна логика, неволно се сещам за Ботевия стих:
"какви е деца раждала,
раждала, ражда и сега
българска майка юнашка"

То мисъл, то логика, то ум, то разсъдък ... Абе ... Господ давал, давал, та се забравил. С един удар, тя се опитва да обърне два заека:
- Най-напред ни внушава, че Доган, Кобурга и СерГей са искали всички деца да получават детски, но поради икономическия бум не са могли да намерят пари !!! Логика ... бетон !
- След това се опитва да оправдае и ГЕРБ. Щом онези при бума не са намерили пари, как сега ние при криза да намерим ? Този път нищо не можете да и кажете, нали ?

Дали пък ?
"Хитрушата" отдал-е-е-е-ч заобикаля две малки подробности:

1) На белите дечица се полагат само по 35 лв. детски,
а на мургавите чаавета по цели 100 лв. месечно !

2) Работещите бели майки имат средно по 1 детенце,
а неработещите мургави паразитки средно по 6 чаавета.

Тоест на белите майки се полагат 35, а на мургавите по 600 лв. месечно !!!
 
Англичаните имат една поговорка:
"Take a cow ... for its horns, but a man ... for his word"
Хвани кравата за рогата, а човек за думата му.

Та нека да хванем Сороската храненица за думите и.
"Господжо Валя, как така ...
в условията на бум не можахте да намерите 35 лв.,
за работещите бели майки,
а пък в условия на криза, намирате по 600 лв. !!!,
за неработещите мургави паразитки ?"

image
Вечно-безработна, "самотна" многодетна майка с мъжа си и 17 деца
Момиченцата от снимката ще започнат да раждат, 
още на 12-14 годишна възраст, за да смучат детски и помощи

Само детските са им 1 700 лв. месечно (17 деца х 100 лв.).
Ако "самотната майка с нулев доход бруто" отиде да работи в някоя шивашка фирма за 300 лв., веднага ще и намалят детските от 100 на 35 лв. месечно. Ще и спрат и персоналната социална помощ, която е към 100 лв. Щото вече има доход бруто ! Понимаеш ? Разликата от 65 лв. х 17 деца, прави 1 105 лв. по-малко детски. Заедно с помощта общо загубата става 1200 лв. Вадим от тях заплатата от 300 лв. и накрая "самотната" е вътре с 900 лв. Затова, защото е отишла да работи !!!

На практика, този закон ЗАБРАНЯВА, на "трайно-безработните самотни майки"
да работят легално.




Гласувай:
11



1. анонимен - Планът действа с пълна сила
18.08.2009 02:03
Да,приятелю Ламбо - планът на талмудистите по унищожението на бялата раса и Християнството действа,не си играе.Ако и това не е геноцид,здраве му кажи!Трябва обаче да се дава гласност на такива новини и да се поставят въпроси пред управляващите.Защо нито едно правителство досега не постави проблема с циганите като тема на един публичен диспут?Защо не се проведе плебисцит с въпроса"Трябва ли да се плащат толкова много пари на многодетните неработещи и в името на какво?"
Комунистите имаха едно вечно оправдание - на тях винаги им пречеха капитализмът и лошото време.Сега новите комунисти оправдават геноцида над българите със световната криза,която не е случайна и дойде именно от най-масонската страна - САЩ...Там негрите и циганите са издигнати в такъв култ,че привилегиите на местните подчовеци са детска песничка.Само като си представя още колко много права има да дават евреите на циганите,лошо ми става.И аз,като всеки трудещ се и плащащ данъците бял човек,си задавам въпроса - ДОКОГА?
цитирай
2. lambo - Не си съвсем прав за САЩ
18.08.2009 10:33
Там наистина дадоха всички права на негрите. Този процес започна при Кенеди и завърши, още при Никсън. Ето и мелез между негри, цигани и бели направиха президент. Само дето по нищо не личи, че майка му е бяла.

Но ... там такова чудо няма. Там няма специални по-големи детски за "социално-слабите" Точно обратното - там действа с пълна сила СПО (Семейно Подоходно Облагане).
Не ти дават детски от социалната каса, а само данъчен кредит.

Ще ти обясня. За да получиш данъчен кредит, трябва да отговаряш на 2 условия:
1) Да си плащал данъци
2) Да имаш деца

Тогава съобразно размера на платените данъци, и броя на децата ти,
ТИ ВРЪЩАТ ПРОЦЕНТ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ПРЕДИ ТОВА ДАНЪЦИ.

Плащаш данъци, но нямаш деца - не ти връщат пари
Имаш деца, но не плащаш данъци - не ти връщат пари
Плащаш данъци и имаш деца - връщат пари

Ясно и точно. И безкрайно справедливо ...

И в БГ имаше такова минимално СПО, но го спряха от Тричленката, мисля че през 2008 г. Защото циганите не можеха да се ползват от него - не плащат данъци. Затова. Това тук го няма никъде в белия свят.
цитирай
3. анонимен - Един милиард помощи на година за циганите
18.08.2009 14:36
Най- после получих това, за което не спирах да притеснявам Министерството на труда и социалната политика вече десетина дена. Дори ме удостоиха с телефонно обаждане! (Брех, каква отзивчивост към редовия български гражданин!) Преди няколко дена попитах от чисто любопитство, какви помощи получават циганите в България, какво парче от баницата отчупват. Понеже темата се оспами и олигави от всякакви дебили с псувни и абсурдни призиви, да оставим "бедните" цигани, рекох си да отговоря тук.
Защото отговор има и то доста подробен. Това, което успях да запиша след раговора на късче хартия:

Бюджетът на Министерството на труда и социалната политика за 2009 г бил 1 148 507 160 лв!
С тези пари трябва да се обслужат програми, като помощи за осигуряване на заетост, помощи за хоарата с увреждания, заетост при хората с увреждания, социални услуги в семейната среда, помощи за безработни лица над 50 г и още една камара програми и мерки.
Следва интересното:
915 507 078 лв от горепосочените отиват за ... циганите в България, останалите се разпределят между наистина нуждаещи се - инвалиди, пенсионери в затруднено положение, временно безработни, съкратени в напреднала възраст и пр.
Един милиард на година за ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИТЕ! Пиша го с главни букви, защото мисля (за мен лично) това да е второто име на българския циганин!
И друго:
Тази цифра растяла от няколко години средно с 8% на година.
352 880 "трайно безработни" прибират под формата на 12 социални програми за подпомагане почти 1 милиард.
Останалите 233 милиона се разпределят между 216 087 истиснки нуждаещи се.
Попитах, " че това идва около 2500 лв, като се разбие!!!". Отговора се забави доста, но последва: "Естествено, че чистата сума не отива в ръката на ...........Има разходи и по самите програми и пр. Но да не се лъжем- нищетата и мизерията вече не са често съпъстващ фактор при "затруднените". Поне не и в големия си процент. За това разбира се има заслуга доброто ръководство и работещите програми"
Тук усетих лека гордост, но си казах "и добър български гръб, да обезпечава тия работещи програми и добри ръководства..."
Та...
Кой казваше, че на нас все някой ни пречел? Не е верна тая работа! Не е "все някой", да не се лъжем!
Подчертават хората, че значителна част от сумите (според ситуацията от 15 до 35/40%) отиват като разходи по самите програми, структури и организации, но тя(сумата) не се променя като краен резултат. Това милиардче не отива по предназначение, а продължава да хрантути в безполезна и безперспективна насока.
Нещо повече:
Отчитат се и 24 804 еднократни помощи за възрастни "пенсионери с ниски доходи", еднократно и безвъзмезно придобиване на общински жилища; както и изплащане на наем при ползване на такива, като вътре влизат и изплащане на ежемесечни сметки по различни видове потребления. (тоя абзац е повече от ясен за кого се отнася).
В този милиард влиза дори и ... интеграционни добавки (?!) Пари на ръка да ... се смесиш с хората! Уау!
А иначе, извън интегрирането, на "трайно безработните", са осигурени малко над 14 000 работни места(4 700 в преработваща промишленост) , отворени са 6 национални програми за осигуряване на заетост, но от началото на годината до края на юни, интерес са проявили едва 521 "трайно безработни".
Желаещите от тях да придобият квалификация и минат обучение са едва 246 души до момента, при 466 за миналата година.
За сравнение - само за първите три месеца от тази година, почти 87 000 българи са започнали работа, а 4 772 души са минали преквалификация или обучение.
А другата дума за "трайно безработни" била "хора в неравностойно положение". Така ме информира човека от министерството. Дори си позволи лукса да се разсмее за част от секундата, чу се ясно по телефона.
Мен пък не ми е смешно:
1 000 000 000 лв за циганите в България. За другите, каквото е останало след лапането - 233 000 000 лв.
http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,19831.0.html
цитирай
4. lambo - Много разтеглива е една цифра
18.08.2009 14:48
От 15 до 30/40 % от тези помощи, отивали за разходи по самите програми. Много разтегателно нещо ...

Да приемем тогава средно 25%. Значи 1 милиард и 150 милиона по 25% = 287 милиончета. Няма да сбъркаш да ги закръглиш на 300. Та тези 300 милиончета всяка година, не стигат до "ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНИТЕ", а попадат в ръчищата на чиновниците от Социалното министерство и фирмите на техните роднини, които обслужват тези програми.

Какво излиза, че в битката срещу тези криминални помощи, ние имаме не само един враг - циганите.

Много по-страшен враг от "трайно-безработните", е именно мафията чиновници от социалното министерство - ако ги няма помощите за циганите, те отиват на улицата. Разбираш ли ?
цитирай
5. анонимен - Мафията на чиновниците
18.08.2009 15:34
Мафията на чиновниците е враг, но парадоксално и съюзник. Крадат парите от българите, но не ги дават и на циганите.

Само не разбирам овчедушието на огромното мнозинство от бившите българи. Аз данъци и социални осигуровки не плащам, за да не захранвам чуждата, окупационна власт.
цитирай
6. анонимен - Шеленберг
18.08.2009 18:29
Добре,като сте така добре информирани,какво предлагате да направим?С подписки и петиции нищо не се постига - опитът го е показал.Тогава какво?Няма ли как,чрез избраниците ни в парламента,да се задейства процедура по внасяне на проект за преразглеждане статуса на т.н."трайно безработни" и се създадат условия за намирането им на работа?Как така циганите да не може да бъдат накарани да се трудят?
Ламбо,ти си вещ по конституционно право - какво предлагаш?
цитирай
7. lambo - Не съм юрист, но се интересувам от право
18.08.2009 22:03
Член 6 на Конституцията, забранява всяка дискриминация или привилегия на расова, етническа, имуществена основа.

Прагът от 350 лв. бруто срещу получаването на детски е ДИСКРИМИНАЦИЯ,
а скритите детски за циганките от 100 лв. и 59,15 лв. са ПРИВИЛЕГИИ

Можем да се съберем група граждани и да основем, дружество за защита на човешките права. И след това да подадем искане, за отмяна на тези дискриминации и привилегии пред Конституционния съд.

Те това имам предвид ...
цитирай
8. анонимен - Конституция ли???
18.08.2009 22:43
Дпс никак не се вписва в коституцията,но това на Доган и ко не пречи
цитирай
9. spasymyr - Очевадно е!
20.08.2009 13:50
Ще дойде време,че нас ще трябва да приобщават към циганията:))
http://spasymyr.blog.bg/politika/2009/08/10/sveta-se-promenia-isliamizaciiata.377487
цитирай
10. lambo - Няма въобще да ни приобщават
20.08.2009 18:01
Плана е до 2050 г. да няма нито един жив българин. Само цигани и съвсем малко турци.
цитирай
11. анонимен - Окончателното решение на гойския въпрос
20.08.2009 20:33
http://whowillsurvive2012.com
http://www.youtube.com/results?search_query=2012+the+movie&search_type=&aq=f
цитирай
12. анонимен - http://iankov.blogspot.com
22.08.2009 22:24
Добра идея е да се поучим от опита и дейността на юрист като проф. Янко Янев:

http://iankov.blogspot.com
цитирай
13. анонимен - http://boayn-magician. mybrute. ...
29.08.2009 21:03
http://boayn-magician.mybrute.com
цитирай
14. анонимен - знаещ
13.09.2009 15:09
Трябва да е ясно -това не са никакви детски добавки.
Единстевното решение е те да станат наистина такива и лично/персонално / да се получават от децата. Т.е ако това е право то да е за всяко българсок дете, а не да има подоходна дискриминация.Спокойно може да се въвде семейно подоходно облагане.Т.е и белите хора ще бъдат облекчени с данъчни облекчения.Тогава и циганите ако искат да имат такива облекчения щат не щат ще ходят на работа ?????
цитирай
15. lambo - до номер 14
13.09.2009 15:14
От началото на 2008 г. Тричленката Яков, Доган, Кобурга спряха СПО (Семейно Подоходно Облагане)
То просъществува само 3 години - 2005, 2006, 2007.

Спряха го защото циганите, които както знаем не плащат никакви данъци и осигуровки,
не можеха да се ползват от него.
цитирай
16. анонимен - koko
27.09.2009 17:21
До като се хващате на въдицата на еврейската организация за защита ПРАВАТА на човека, резултатите ще са такива. Създайте организация за защита на човека не на правата, не разбирате ли колко са манипулативни тези ПРАВА.
цитирай
17. анонимен - От Георги Джендов
06.03.2010 15:12
Ламбо, блогът ти е страшен.
Надявам се, че нямаш нищо против, че сложих линк в моят блог към твоя.
Тези неща, наистина трябва да се четат от всеки бял в тази държава.
www.georgesavoy.blog.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558898
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031