Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2009 20:14 - "Проклятието" над Кенеди, се казва Ротшилд - Убийството на Джон Кенеди
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 37887 Коментари: 21 Гласове:
10

Последна промяна: 24.12.2011 10:33


Отиде си и последния от братята Кенеди - Едуард. Той единствен от тях, посрещна смърта в леглото си. Всички други загинаха от неестествена смърт.
Косата на черната вещица, започна да коси редовете на клана Кенеди, особено драматично след убийството на Президента Джон Кенеди. Защо след това ? Какво е направил JFK, какви интереси е засегнал, та цялото му семейство бе подложено на унищожение ?!

Помня ... когато бях в Гимназията в Троян, как малко преди да почне часът, в класното влетя един от съучениците ми и високо извика:
"Разбрахте ли, убили са Президента Кенеди"

Какви ли не конспиративни теории, се изнизаха по световните медии оттогава - че в основата на убийството му седи Мафията, Кубинските контраси, Кастро, КГБ, ЦРУ и други подобни глупости. Още тогава обаче, аз долових нещо гнило - американската полиция иззе всички филми от камерите и фотоапаратите на свидетелите. И после се скриха лентите.

Но още по-подозрително, бе бързото убийство на килъра (и свидетел) Ли Харви Осуалд. Не много след това си отиде от рак в затвора и неговия убиец - евреина Джак Раби. Класическа мафиотска история - убит е "поръчания", след това е убит убиеца му, и накрая е убит и убиеца на убиеца. Следата е прекъсната завинаги. Дали пък ?

За да си отговорим, кои са най-вероятните поръчители, трябва да си зададем преди това най-логичния въпрос:
"Кой има интерес от убийството му ?"

През 1913 г. Конгресът на САЩ, подарява националната независимост на страната си на т.н. ФЕД ( Федерален резерв). Вместо държавата, само частните банки които съставляват ФЕД, вече имат право да печатат долари. Нещо повече - САЩ плащат жестока лихва на частниците от ФЕД, срещу всеки отпечатан долар. Но и това не е всичко - налагайки долара за световна валута, ФЕД на практика командва целия световен финасов пазар и всички национални икономики, чиито резерви или дългове са пак в долари. Най-накрая през 1971 г. е отменено и златното покритие на долара. Зелените пари, вече хартийки, започват да коват инфлацията и обедняването на целия свят. От това собствениците на ФЕД стават милиардери в зелено и реалните господари на САЩ и останалия свят. Кои са тези тайнствени собственици на ФЕД ? Оказва се, че това са няколко юдо-хазарски фамилии начело с Ротшилдови, всичките изселници от Русия, Литва и Полша:
Ротшилд, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Леман

Кенеди е единствения истински християнин-католик в Историята на САЩ, който е станал Президент. А горните юдо-хазари, стотици години са били под власта на Християнска РУС, Полша и Литва. Много пъти са били подлагани на опити да бъдат покръстени, както и на масови гонения и погроми. Било им е разрешено да живеят само в западните погранични райони на Русия. Оттогава тези юдо-хазари, преселили се в САЩ, хранят дълбока неописуема злоба и ненавист към християнските народи.

Но не стига това, ами Кенеди се опитва да унищожи ФЕД и да изгони тези паразити от най-важната област - печатането на пари.
На 4 Юни 1963 г. Кенеди издава неизвестната за широката публика : 
Изпълнителна заповед №11110.   Ето най-важната част от нея, която се отнася за правата на държавното съкровище:

"to issue silver certificates against any silver bullion, silver, or standard silver dollars in the Treasury."
(да издава сребърни сертификати срещу сребро на кюлчета, сребро или стандартни сребърни долари в хазната)

След 50 годишно прекъсване, американската държава започва да печата свои пари. Така наречените банкноти на Кенеди от 2 и 5 долара. Отгоре им пише:
"united states note", а не "federal reserve note". Тоест банкноти на Съединените щати, а не на Федералния резерв. Общо са отпечатани 4,3 милиарда и са пуснати в обръщение. След 4 месеца, през Ноември 1963 г. Кенеди започва да печата 10 и 20 доларови банкноти. Този път обаче, те няма да видят бял свят. Защото на 22 Ноември, Кенеди е убит в Далас.

Какво прави наследилия го като Президент, Линдън Джонсън ? Сега ... внимавайте в Картинката. Джонсън полага клетва в деня на убийството - 22 Ноември, на борда на Президентския самолет в Далас. Още докато лети обратно за Вашингтон, без да губи време, той издава първата си заповед. А тя е !!! Новия Президент спира печатането на държавните банкноти от 10 и 20 $, и връща правото на ФЕД, само той да се занимава с тази дейност. Бърза ... за да не го сполети съдбата, на предшественика му. Тихо и кротко след това, банките на ФЕД изтеглят от обръщение, и банкнотите на Кенеди от 2 и 5 долара ...

image
Основателят на клана Майер Ротшилд

image
Петте сина на Ротшилд

image
Петолъчката означава 5-те сина на Ротшилд

image
Централата на Федералния Резерв във Вашингтон

image
Джон, Едуард и Роберт Кенеди

imageimage
Доларите на Кенеди от 1963 г. - "united states note"
И мастилото е червено
... като кръвта на Исус

image
image
След убийството - "federal reserve note"
А на евреите мастилото е зелено
... кръвта на Рептилоидите

image
Семейство Кенеди празнува победата на Джон през 1960 г.


image
Изобщо не подозират, какво са им приготвили

image
Малко преди двата изстрела, на 22 Ноември 1963 г.

image
Отворете я, за да видите последните секунди

image
Това са кадрите от камерата на евреина Ейбрахам Запрюдър,
който е бил на точното място, по точното време !
Вижда се как шофьорът Уйлям Грийър два пъти се обръща назад. Първия път за да провери че Кенеди е ударен,
и втория път когато следващия куршум пръсва челото на Кенеди !!
Вижда се, че Жаклин вместо да залегне ниско,
панически почва да бяга от колата през задния капак !!!

image

image
Кенеди в моргата. Вижда се раната във врата,
за която спорят дали е входна или изходяща. 

( Според мен е изходяща, тоест прострелян е отзад. Следващия изстрел в главата е отпред, значи имаме 2-ма стрелци. Освен Осуалд има и друг )

image
Джонсън полага клетва още същия ден

image
Убийството на Осуалд, от Джак Раби след 2 дена.
Вижда се че агентите го държат за ръцете,
за да е лесна неподвижна цел.
( Истинското име на Джак Раби е Якоб Рубенщтайн.
Родителите му Йосиф Рубенщайн и Фани Раковски са ...
ортодоксални юдо-хазари, преселници от Полша )

image
След около 3 години в затвора Джак Раби е умъртвен чрез рак,
на 3 Януари 1967 г. Няма вече свидетели.




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. vmitkov - Или както се казва:
28.08.2009 20:22
Който каквото и да ти говори, винаги става въпрос за пари!
цитирай
2. lambo - Този път става въпрос не просто за пари,
28.08.2009 21:22
а за власт над целия свят от няколко фамилии
цитирай
3. kasnaprolet9999 - Добър анализ,
28.08.2009 22:55
всичко това няма нищо общо с американската мечта за добър край, дали изобщо има сила, която да ги озапти?
цитирай
4. анонимен - -
29.08.2009 14:23
да , и тя е близо
цитирай
5. vmitkov - Всякакви невежи
30.08.2009 01:35
си присвояват правото да ползват петолъчната звезда за свой символ. Но това само показва тяхното невежество.

Защото петолъчната звезда се получава като резултат от силните взаимни връзки между петте елемента (енергии) в теорията У-Син, на която се основава цялата китайска медицина - от древността до днес.
цитирай
6. pilcho - ...
30.08.2009 20:08
Пък на мен ми е интересно как Джак Раби е бил УМЪРТВЕН чрез рак.
Звучи страшно интригуващо. Въобще целият пост е много занимателен.
цитирай
7. lambo - Радвам се, че ти е интересно Пилчо
30.08.2009 21:08
В следващата част, ще ти стане още по-интересно
цитирай
8. pilcho - Е
01.09.2009 08:44
хайде, де!
цитирай
9. анонимен - Тази теза ми се струва попреписана ...
17.10.2009 00:53
Тази теза ми се струва попреписана от Ян ван Хелсинг и книжката "Не пипай тази книга"/ Но както и да е, факт е, че подобни тези съществуват.
цитирай
10. lambo - Жув и здрав си,
17.10.2009 11:47
но сега за пръв път чувам за Хелсинг и неговата книжка.
Ако щеш ми вярвай !
цитирай
11. анонимен - До Пилчо
04.02.2010 09:53
Пиле малко, да ти обясня - Развитие на рак се провокира по четири начина: най-използваният е чрез инжектиране на канцерогени отключващи рака или направо ракови клетки от друг донор. Обикновенно като инжекция задължителна ваксина или лечение. Така се предизвиква рак у опитни мишки за изпитване на лекарства срещу рак. Втори начин - поемане на канцерогени чрез храната, включително и на радиоактивни изотопи предизвикващи лека форма на лъчева болест и рак. Трети начин - чрез вдишване на канцерогени и изотопи. Четвърти начин - чрез облъчване с ренгенови, късовълнови и други лъчения.
Има "малки" спретнати и много тайни лаболатории за изобретяване на невидими начини за ликвидиране на хора и в САЩ и в Русия. И така е от времето на римските императори. Както е казал Сталин:"Има човек има проблем, няма човек - няма проблем."
цитирай
12. анонимен - До Ламбо
04.02.2010 10:08
Приятелю, човекът е прав че има такава книга, но там нещата не са представени така желязно, както в твоя постинг, а само са загатнати.
По-добрата книга на Ян Ван Хелсинг е предишната -"Властта на тайните общества през 20 век" на издателство Оргон. Тази книга е била забранена в Германия, а в България беше изкупена и изчезна от Славейков и Хеликон. Тези хора американски президенти си обстрелват. В интернет има статистика за американските президенти. Познай колко от тях са били жертва на насилствена смърт.
цитирай
13. анонимен - не си сам...
06.03.2010 13:19
Имам по 4000 атаки към сайтовете и компютрите които използвам! Не са толкова умни колкото всички си мислят! Някой питаше какво са причинили на човечеството и за това създадохме www,evreite.narod.ru . Този го хакнаха (там има и много вътрешни чифути) и нямаме достъп до редакционния модул. Но ней се сега ще пуснем evreite.com. Всеки момент с огромен фактологичен материал!

Относно писанията пък да дижурните чифути и чифутски слуги - ще кажа : Тук не говорим за тези а за факти. Те могат да бъдат интерпретирани но това не ражда тези, а гледни точки. Когато фактите стават достояние чрез различни источници, неподготвения беднодушен или преднамерено заядливия читател може да се заблуди!
цитирай
14. анонимен - Аз
23.03.2010 00:00
Дали някой евреин е виновен в случая или не, не мога да кажа със сигурност. Както не могат да докажат със сигурност и останалите тук, а само гадаят. Но че евреите са Божият народ, описан в Библията, която четем ние, християните, е повече от факт! Да бъдат благословени евреите завинаги!
цитирай
15. lambo - до номер 14
23.03.2010 08:49
Вие сами сте се самоназначили за "богоизбрани". Пред Господ всички сме равни.

И преди, и след 10 Ноември вие командвате страната ни. А за "благодарност" че ви спасихме от сапунджийницата на вашия Хитлер - Ротшилд, не допускате нито един от нас - българите, до управлението на собствената ни държава. Проклети да сте завинаги. И Господ ще ви накаже за това. Но засега летите в облаците и не ми вярвате.
цитирай
16. анонимен - До Ламбо
31.08.2010 12:04
Истинските книги на Ян ван Хелсинг са 2: "Тайните общества" - 1 и 2 том (тези които са и забранени в чужбина, с черна и бяла корица), на издателство "Оргон". Втори том е написана като интервю с Автора! Да не се бъркат с "Не пипай тази книга", на издателство "Диалог", която е много, много по-посредствена и писана единствено за пари, за тематиката да не говорим. Действително - забранените се намират много по-трудно и изобщо не са изложени в книжарниците, затова питайте!!!!
цитирай
17. анонимен - :) :)
03.11.2011 19:23
"Оттогава тези юдо-хазари, преселили се в САЩ, хранят дълбока неописуема злоба и ненавист към християнските народи."

Toва въобще не е така ! Християнството е дело на евреите !
цитирай
18. gogo7 - към 17.
22.12.2011 22:38
Точно така. Християнството е надградена секта върху иудохристиянството, за разширяване на влиянието. Просто са изманипулирали наивните хорица. Но това не значи, че иудеите обичат християните, даже напротив (вижте свещените еврейски книги). Просто омразата им към неевреите им е внушена още от египтянина Мойсей. Иначе самото учение на Исус е било доста прогресивно, но са го натикали в "църковна институция" и са го задушили.
цитирай
19. ivanmitev57 - Не забравяйте за "Грешката на Джон Лоу"
23.12.2011 00:49
При представяне на ФЕД следва да се има предвид, че от 1971 г. нейните ръководители и специалисти работят в условия на "Грешката на Джон Лоу" (При стопанство с „Незлатни пари”, продължена употреба на наследен от време със „Златни пари” начин на държавно финансово управление, който е НЕСЪВМЕСТИМ с по-новите „Незлатни пари”) което обрича ФЕД за жертва, поради развитие на диспропорции и (за достатъчно време) стопанска криза.
цитирай
20. danailvdimitrov - дрън-дрън-дрън
01.04.2013 20:19
gogo7 написа:
Точно така. Християнството е надградена секта върху иудохристиянството, за разширяване на влиянието. Просто са изманипулирали наивните хорица. Но това не значи, че иудеите обичат християните, даже напротив (вижте свещените еврейски книги). Просто омразата им към неевреите им е внушена още от египтянина Мойсей. Иначе самото учение на Исус е било доста прогресивно, но са го натикали в "църковна институция" и са го задушили.


И понеже"наивните хорица" не разбрали,че са манипулирани вече 2000 г. ги преследват и унищожават все юдеи и масони, които уж "били" измислили християнството. А па най-мого се е объркал Господ, като оставил юдеите да си вършат каквото си искат.
цитирай
21. lacrise - ха дано, ама надали :)))
15.10.2013 14:29
анонимен написа:
Дали някой евреин е виновен в случая или не, не мога да кажа със сигурност. Както не могат да докажат със сигурност и останалите тук, а само гадаят. Но че евреите са Божият народ, описан в Библията, която четем ние, християните, е повече от факт! Да бъдат благословени евреите завинаги!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559246
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031