Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2009 17:20 - "Проклятието" над Кенеди се казва Ротшилд - Гибелта на Джо и Кик Кенеди
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 16393 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 03.11.2011 20:38


Особените отношения на ирландските-католици Кенеди с юдо-хазарските банкерски фамилии, господстващи над САЩ, обаче започват далеч преди убийството на Президента Джон. Кенеди по произход са преселници от Южна Ирландия, от района Корк.

Главата на клана Джоузеф-Джое Кенеди Старши, е против участието на САЩ в Първата Световна Война. Но след влизането във войната той е главен асистент-мениджер на " Витлеем-Стомана ", юдо-хазарски концерн, собственик на голямата корабостроителница в Куинси, Масачузетс. Там се строят военни кораби от ключово значение за войната. Асоциативно си спомням онази еврейска поговорка: " Войната е еврейската жътва "

Именно тогава Джое се запознава, поради естеството на работата си с помощник-секретаря на ВМС - Франклин Делано Рузвелт, бъдещия Президент на САЩ. Рузвелт е от семейство на холандски юдо-хазари. През 1788 г., неговия пра-пра-дядо Исаак Рузвелт е член на конвента на Покипси, който гласува за одобрението на американската Конституция.

След войната двамата имат делови връзки на Уолстрийт и приятелството им се задълбочава. По време на втория си Президентски мандат, Рузвелт назначава Джое Кенеди Старши през 1938 г. на ключовия пост посланник в Англия. На този пост Кенеди открито се възхищава от Хитлер, като подкрепя тогавашния Премиер Невил Чембърлейн в политиката му на сговор с Берлин. Това води до конфронтацията между него и следващия Премиер Уинстън Чърчил, също юдо-хазар. Два пъти Джое се опитва да получи лична среща с Хитлер и да предотврати войната между Германия и Англия.

Веднъж Кенеди Старши казва на репортера Джо Динън:
" Вярно е, че имам ниско мнение за някои евреи на публични постове и техния личен живот. Това не означава, че аз съм убеден, че те трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Евреите, които се възползват нечестно от факта, че са преследвана раса, за да получат предимство пред другите, не ни помагат много ... но непрекъснатото популяризиране на целия проблем, им служи само за да го пазят жив в общественото съзнание"
 
Не успява. И синовете му са против сговор с Хитлер. Затова най-големия му син Джоузеф-Джо Кенеди Младши, надеждата на рода, напуска последната година Юридическия университет, и започва да тренира за военен пилот към ВМС. След обучението е изпратен в Англия през Септември 1943 г. Там започва да пилотира наземно базиран модел на бомбера Б-24 "Освободител" в океански рейдове, за унищожаване на немски подводници. След успешните 25 мисии, Джоузеф Кенеди Младши получава право да се завърне в къщи. Но той остава доброволно на служба в авиацията.

Мисията "Афродита" и загадъчната смърт на Джо Кенеди Младши

През 1944 г. вече са готови и са пуснати в действия, оръжията-чудо на Хитлер, ФАУ-1 (моноплан с пулсиращ реактивен двигател) и ФАУ-2 (първата истинска бойна ракета). Но малко хора знаят, че немците подготвят и ФАУ-3 - огромно оръдие с ел. магнитно поле, което да може да изстрелва на всеки 2 минути, снаряди към Лондон. За ФАУ-3 са подготвени два дъбоко бетонирани бункера в Северна Франция. Обикновенните бомби не могат да ги разрушат.

Тогава съюзническото командване модифицира бомбера Б-24, като му маха цялото друго оборудване и го натъпква с 9 600 кг. експлозив. Дават на това чудо името "Anvil" (Наковалня). Бомбера ще се управлява от съкратен екипаж от 2-ма пилоти, вместо от седем. Те ще го водят почти до целта, ще скочат с парашути в последния момент, и след това летящата бомба ще мине на радио-управление. Целта е шахтата за ФАУ-3 до селцето Mimoyecques в Северна Франция. За първи полет е определен следния екипаж - Джоузеф Кенеди Младши и Вилфрод Вили.

На 12 Август 1944 г. те излитат съпроводени от цяло ято самолети майки, навигационен самолет и накрая ... На около 300 фута след бомбера на Кенеди лети един "Хавиланд-Москито", пилотиран от кой мислите ? Ами от полковник Елиът Рузвелт, чиято задача е да филмира мисията ! Да, това е синът на Президента на САЩ и "приятел" на Джое Кенеди, юдо-хазаря Франклин Делано Рузвелт. И сега ... 10 минути преди срока за катапултиране, избухват тези почти 10 тона взрив, натъпкани в бомбера. Няма даже и останки от двамата пилоти. Взрива е толкова силен, че разрушава 59 сгради на земята, от близкото селце Блайтбърг, Англия.

Интересното е че един електронен офицер, е предупредил Кенеди преди полета, че радио-управляемия взрив може да се задейства от всякъде.

Оттогава операция "Афродита" е сред най-строго пазените тайни на САЩ. Няма го и филма, който е направил Елиот Рузвелт. Дали Джон Кенеди ползвайки позицията си на Президент, се е опитал да разрови тази операция ? Кой да ти каже вече ...

Между другото именно Джо е готвен за Президент на САЩ след войната, от Кенеди Старши. Заради смърта му, следващия син - Джон Кенеди е натоварен да изпълни тази мечта на семейството ... и той е единствения който успява.

Пак между другото, по време на войната патрулната лодка на Джон Кенеди PT-109,  е улучена уж от японския разрушител "Амагири", през нощта !!! Това става на 2 Август 1943 г., близо до Соломоновите острови, в Тихия океан. Кенеди е изхвърлен през палубата с много лошо ударен гръб. Независимо от това, той плува, като същевременно влачи с устата си за каишката на жилетката, член на екипажа, който е обгорен. Така достига до остров, после до друг остров, откъдето целия му екипаж е спасен.


image
Кенеди Старши със синовете си - Джоузеф и Джон

image
Бъдещия Президент Рузвелт, като помощник-секретар на ВМС,
през 1913 г, когато се запознава с Кенеди Старши

image
Кенеди Старши като посланик в Лондон, с Едуард (Тед)

image
Джо Кенеди като курсант

image
Джо се радва на кутретата

image
В кабината на Б-24 "Освободител" 

image
Елиът Рузвелт под ръка с баща си, Президента Рузвелт
По всяка вероятност именно Елиът Рузвелт е взривил дистанционно самолета на Кенеди, след като преди това е запуснал камерата да снима. Хазарите изкл. много държат поръчковото убийство, да бъде снимано или филмирано. Така много-кратно могат да се наслаждават на смърта на жертвите си.

image
Четири-моторните бомбери Б-24 в акция

image
Последното немско оръжие-чудо ФАУ-3

Не е по-различна и съдбата на сестра му Катлийн, 4-то дете на Кенеди Старши. Когато баща и става посланник в Лондон, тя се премества там и завършва Колежа на Кралицата. През 1943 г. по време на войната, Катлийн се завръща в Англия за да работи за Червения Кръст. Приятелите и я наричат "Kick", заради буйния и характер. На 6 Май 1944 г. тя се жени за Уйлям Кавендиш, Маркиз на Хартингтън, който е от Англиканската църква. Заради това католическото и семейство не отива на брачната церемония. Единствен я почита брат и Джо.

Само след 4 месеца на 10 Септември 1944 г., съпругът и Уйлям Кавендиш е убит на фронта в Белгия, при превземането на град Хепен. Един месец преди това загива и брат и Джо. Самата Катлийн загива при мистериозна самолетна катастрофа във Франция на 13 Май 1948 г.
image
Кик, в униформа на Червения Кръст с петел в ръката

image
Сватбата на Кик с Уйлям Кавендиш. Отзад е Джо Кенеди.
До 4 години и тримата ще бъдат мъртви.




Гласувай:
3



1. pilcho - Ихааа!
01.09.2009 17:40
Не особено изобретателно убийство, но пък за сметка на това - ефектно!
Не мога да им хвана спатиите на тия американци - веднъж подкрепят Холокоста, друг път се пишат защитници на евреите...
цитирай
2. lambo - Пилчо, ще има още ...
02.09.2009 11:50
Но, търпение малко. Вече съм влязъл във форма и съм се разписал и разпасал. Щото времето малко се разхлади. Никак не ми е добре, когато е горещо.

Нали сме от бялата раса ...
цитирай
3. pilcho - хахахаха
02.09.2009 23:50
аз нетърпеливо потривам златисто-бежовите си ръце ;)
цитирай
4. анонимен - от zahariada
04.09.2009 23:40
Катастрофите стават вече масови.

Прочистването на човечеството от биологичния боклук започва да става масово, без оглед на качествата на хората. Това означава, че сме затънали цивилизационно, много страшно.
Благодаря, че четеш блога ми. Аз също влизам в твоя! Жена ми, ми вика ламбо, защото съм и светел като лампа!
цитирай
5. анонимен - Мартин
09.09.2009 16:18
Ротшилд и Кенеди не са случайни фамилии, ако се вярва на един от теоретиците на конспирацията - Фриц Спрингмейер(понастоящем излежава присъда за плануване на банкокв обир). Той изрежда 13 фамилии, които в самото начало са разпределили Америка на 13 части - Астор, Бънди, Колинс, ДюПонт, Фрииман, Кенеди, Ли, Онасис, Рейнолдс, Рокфелер, Ротшилд, Ръсел, ван Дийн и Меровингите. Той твърди, че те са свързани не само чрез финансови интереси, но и най-вече чрез практикуването на общи окултни практики.
цитирай
6. lambo - След разпределението, идва пре-разпределението
09.09.2009 16:58
Така е било открай време
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559631
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031