Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2009 19:05 - Декларацията на Атака - Евтин Политически Водевил
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 5623 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 30.10.2009 12:34


За пореден път ултра-псевдо-националистите от Сидеровата "Ха-така", си спретнаха една ефектна и бомбастична ПР-акция. Крайно време беше. За тези няколко месеца след изборите, те съвсем изчезнаха от Политико-Медийното пространство. След като ги отсвириха от "СКАТ", анти-българската групичка на Ямболското мангалъче се лиши от трибуната, чрез която така умело манипулираше патриотично настроената част на българската нация.

И ето ги облечени пак с чисто бели ризи, те размахват байрака срещу Доган и ДПС. Вижте ни всички, к"ви сме българи-юнаци. Ето ... предлагаме Декларация, срещу системното неявяване на Доган-СерГей на работа. Така ще ги уплашим, че ще има да си леят куршум поне две недели ...

Надяваме се, че след това наше действие ще забравите :
- как заедно с другите в НС Атака узакони ЗАМЕНКИТЕ. Най-наглия грабеж в Историята ни
- как Атака гласува за преизбирането на Искров, един от 3-мата, които направиха "врътката" с външния дълг
- как Атака си замълча за оставянето в сила на Подоходния Праг в Бруто, чрез който са спрени детските на 540 000 бели дечица
- как Атака си замълча за плановете, да бъде увеличена пенсионната възраст до 70 години
- как Атака си замълча, когато Дянков подари на юдо-хазарските обирджии от МВФ, над 1 млрд. $
- как Атака си замълча за бясната свръх-раждаемост на 11-годишните циганета в Сливен

image

Вместо това - ДЕКЛАРАЦИЯ ...
Куха, празна, в която "решително се противопоставят" ! Колко решително ?! Нещо като прочутите "сИриозни предупреждения" на Комунистически Китай, към американските империалисти навремето. Мисля че стигнаха до към 2 000 такива.

АТАКА и нейните подгласници - ГЕРБ, РЗС, Сините обаче, за разлика от Председателя Мао са само в началото на своите "рИшителни противопоставяния". До 2 000 има още мно-о-ого мегдан. Дерзайте Доганови куклички !

Ето ги истинските християнски бойци срещу юдо-ислямистките фашисти - казаците. Които не склониха глава, и в най-черните дни на масов терор срещу тях, извършен от Юдо-Хазарския СССР.





Тагове:   атака,


Гласувай:
1



1. анонимен - Старо интервю с Болен Сидер
31.10.2009 14:36
Брой 24 на списание “Лейди” от 1993 г.:
“Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си бог...”
И продължава с откровенията:
“Усещам например, че с времето все по-малко държа на сантименталната обвързаност. С годините любовта все повече губи значението си за мен... Никога не съм имал амбицията да правя семейство, защото никога не съм имал условията за това... Мисля, че е по-важно да си самодостатъчен, отколкото да си стимулиран отвън... Какво изобщо значи духовна връзка, пламенна любов? Аз се хващам, че бих се чукал с много срещнати през деня жени. Поглеждам я, харесвам я, бих се чукал и толкова. Не е нужно да се влюбвам...
Намирам за лицемерно един мъж, който твърди, че ето вече 20 години се чувства прекрасно с жена си. Пълни нелепици... За мен жената е преди всичко сексуален обект.
- Този израз е впечатляващ. А какви жени харесваш?
- Тип курви.
- А много ли си селективен?
- Не. Абсолютен помияр съм. Сериозно говоря.
- Не ти ли трябват повечко мотиви, за да легнеш с една жена?
- Не е точно лягане. Предпочитам по-нетрадиционни начини.
- Може ли нещо да те спре да спиш с жена, която си пожелал? Например, ако е жена на твой приятел? Или ако решиш, че е адски тъпа?
- Ако е жена на приятел, тя му изневерява в мига, в който ме пожелае. Оттук-нататък какви угризения мога да имам - за това, че сме се пожелали взаимно ли? А колкото до това дали ще ме спре бедният й багаж - точно обратното. Колкото е по-тъпа, толкова по си падам. Честно ти казвам...
Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете.
- С понятието вярност боравиш ли?
- Не. Непрекъснато искам различни жени.
- Последен въпрос. Чувстваш ли се пионер, излагайки голотата си под прожекторите?
- Човек се ражда гол и няма нищо по-естествено от това да се съблечеш...”
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=10604.msg120985#msg120985
цитирай
2. анонимен - do:glupaka lambo
10.11.2009 19:10
ти си срам за нацията и долен предателски турски комунист
цитирай
3. lambo - до номер 2 - Сидер не е предател
10.11.2009 19:54
Той е фанатичен циганин-расист, който заедно с Доган, Борисов, Мангаль Костов спряха вече детските на майките-студентки, понеже сред тях няма циганки

Мисли и тогава говори
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558742
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031