Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2009 17:35 - Как Дянков и Зия видяха милиончето за студентките и близнаците, но не забелязаха милиарда за Кортезите
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 6304 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 23.06.2010 10:57


"ПЕСЪЧИНКАТА ВИЖДА, НО ПЛАНИНАТА НЕ" - тази стара поговорка, е най-подходящия коментар, за опита на ГЕРБ да премахне помощите на майките-студентки и да преполови парите при раждане на близнаци. Които заедно се оказаха нищожните 1 милион лева !!!

А в същото време нито дума за единия милиард, който всяка година отива за Кортезите, или "самотните, неосигурени майки с нулев доход БРУТО". Под тази дълга Дон-Кихотовска абревиатура се крият, 11-15 годишни мургави момиченца-деца, които вместо да учат, каквото задължение имат по Член 53 на Конституцията, раждат като бесни кучки с една интимничка цел - да папкат париците на работещите бели данъкоплатци. На практика ГЕРБ бяга от единственото спасително РЕШЕНИЕ, детски и помощи да се плащат след завършване на 8-ми клас, а не преди това, както е сега.

За следващата 2010 г. бюджета  на Социалното министерство, или Министерството на циганската свръх-раждаемост (както би трябвало да се нарича), е намален с
215 милиона лева. И Д(р)янков веднага хвана лупата, не лупата ами направо микроскопа, за да ореже този жалък милион. Който се оказа е под половин процент от тези 215 милиона лева !!! Причината - сред студентките няма циганки, а сред близнаците има и българчета.

А Кортезите, ах Кортезите, за тях милиарда си остава, освен ако не го увеличат.

Зад тази фанатична расистка анти-бяла политика стоят етническите цигани Дянков, Доган, Седефчев, Сидеров, Иван Костов. НО ...
Преди 2 години някъде ББ каза следното по адрес на Мавъра (по памет):
"Иван Костов като говори, изкарва всички други черни, само той бял. А че Иван Костов не е бял - то се вижда отвсякъде"

Сега можем да продължим: "Че ББ също не е бял, но не колкото Иван Костов, се вижда отвсякъде"

Както винаги обаче зад горните публични анти-бели фанатици, се крие една тъмна личност, която досега не се е показала на повърхноста. Става въпрос за един ислямист-дентист, който вместо да си гледа зъболекарството, е назначен за съветник на Премиера Борисов по какво мислите ? Кой бе казал, че в БГ затова не вървят нещата, защото всеки се занимава с това, което не му е работата. Та този зъболекар е съветник на Борисов по социално-демографската политика ! Нер де Ямбол, нер де Стамбул !

Става въпрос за митичния доктор Доан Зия или по-точно Змия. Кой е Доан З(м)ия ? Това е Декана на Стоматологичния институт в София. Но интересното в случая е, че ТОЙ е брат на депутата от ДПС, после зам-министър на финансите, Нихат Зия, който вече две години е в кома в Правителствената болница. През 2006 г. Нихат Зия претърпя загадъчна катастрофа край Микре-Ловешко.

image  НИХАТ ЗИЯ

НИХАТ ЗИЯ е ОТКРАДНАЛ 1 МИЛИАРД и 400 МИЛИОНА ЛЕВА
След катастрофата направиха проверка и откриха,  че 1 милиард и 400 милиона лева, които Зия е откраднал по заповед на Доган, Кобурга и Станишев, за да си ги разпределят тримата ... ГИ НЯМА. Оказва че Нихат е внесъл тази огромна сума в някакви сметки, които само той си знае. Сега изкуствено го поддържат в кома, за да търсят сметките с пълномощни от негово име. Хранят го венозно. Спрат ли му системата и го обявят официално за мъртъв, окончателно "СБОГОМ" на парите.

image

А знаете ли какво мисля аз ? Това е работа на Доган. Той е уговорил своя верен човек Зия, да скрият тези пари от Кобурга и Станишев, само за тях двамата. После му е уредил катастрофата и сега парите са у хитрия Дръндарски циганин. Вижте го как купува медия, след медия.

Историята ми напомня оня филмов епизод, при който някакви пирати заравяха плячката на безлюден остров. След като заровиха сандъците,  по предварителна уговорка Главатаря и верния му помощник застреляха моряците-пирати. Двамата си стиснаха ръцете, но при тръгването Главатаря застреля и Помощника си.



Гласувай:
5



1. bgizbori - Браво Ламбуров, поредното смис...
13.11.2009 10:00
Браво Ламбуров, поредното смислено нещо, написано от теб
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3568102
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930