Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2010 14:34 - И ТИ ЛИ БОЙКО ?!
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 19115 Коментари: 30 Гласове:
19

Последна промяна: 25.08.2011 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази сутрин "ПРЕМИЕРЪТ" отговаряше на въпросите на зрителите, по БТВ. Един от последните бе за масовата неграмотност на циганите. Не ходят на училище, след това без образование не могат да си намерят работа. Поради неквалифицираните мургавелковци България губела над 500 милиона всяка година (Според мен няколко пъти повече) Какви мерки ще предприемете ? (По памет)

Всезнаещия и многорък Бойко, изведнъж обърна палачинката. Вместо да отговори конкретно на въпроса, той започна да разсъждава теоретично, че циганския проблем мно-о-ого трудно ще се разреши. Нямало да стане в близките години (тоест от него не чакайте нищо), но нямало да стане  и в близките няколко десетки години (значи даже и светло бъдеще не обещава). Това било заради техния начин на живот.

Водещата Ани Цолова го подсети, че от Десетилетието на ромското включване, са минали вече 5 години, а резултати няма никакви. ТОЙ обаче отклони по-нататъшните разсъждения в тази посока.

И продължи своята си песен - как държавата я крали досега, и ТОЙ как се бори с крадците. Хубаво ...
Но циганите, които цял живот не работят и не плащат данъци, обаче за сметка на това получават 80% от всички помощи и 85% от всички детски,
  НЕ СА ЛИ КРАДЦИ ?!  Узаконени крадци - които крадат парите на данъкоплатците, ползвайки дългата ръка на държавата. Защото перфидно изградената данъчно-социална система на тази държава, измуква парите на работещите, за да хрантути с помощи и детски, "вечно-безработни" уж самотни майки, с по 10 до 23 чаавета.

Аз още отсега ви гарантирам - може бившите крадци да бъдат осъдени на затвор, но нито лев от откраднатото няма да върнат. Запомнете го. Нито заменените гори и земи, които именно ГЕРБ, Атака и другите узакониха. Тоест, финансов ефект няма да има.
Докато, ако бъдат спрени незаконните детски и помощи на 1,5 милиона неплащащи данъци паразити, финансовия ефект ще е светкавичен и огромен. И поне петорен.

1) Държавната хазна, ще се освободи от все по-непосилната тежест да плаща няколко милиарда на година, които отиват за свръх-размножаване и сладък живот. Цигари, пиянство, хазарт и т.н.

2) Нямащи вече помощи и детски, циганите ще тръгнат на работа, и ще почнат да произвеждат национален доход

3) Върху трудовите им заплати, държавата ще получава над милиард осигуровки и данъци годишно

4) Уморените след работния ден цигани, ще спрат да грабят и опустошават имотите на хората и инфраструктурата на държавата

5) Намалената по този начин битова престъпност и увеличения брой работна ръка, ще привлекат много нови чужди инвеститори.

Да, ама не. Мургавият Бойко и помагачите му, етническите цигани Сидеров и Костов, продължават по стария път, на предишните трима бандити. Все по-големи данъци, осигуровки и такси върху белите данъкоплатци ... и все по-големи помощи и детски за мургавите паразити.

А Решението отдавна е ясно на всички :
МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ ... 
само СЛЕД ЗАВЪРШЕН 8-ми клас на РОДИТЕЛИТЕ


Каквото е императивното изискване на член 53(2), от Конституцията.
И ... 90% от циганския проблем е решен. Нищо друго не е нужно !

image

От единно гласуващите под строй цигани, вече зависи избора на кметовете в стотици общини. Независимо дали кандидат-кмета е червен, син, светло-син, жълт или турчин.
Кметът на Берковица - Милчо Доцов, тропа хорце в квартал "Раковица" пред погледите на тези, които са го превърнали в своя марионетка.

Снимка от 10 Януари 2007 г.



Гласувай:
19


Вълнообразно


1. анонимен - Много ми е тъжно за Берковица, мн...
20.04.2010 19:24
Много ми е тъжно за Берковица, много!
цитирай
2. анонимен - Жалко
20.04.2010 19:34
За съжаление мисля, че не е само в Берковица положението такова. Автора на статията е абсолютно прав.
цитирай
3. lado - Не само Берковица е в това положе...
20.04.2010 19:39
Не само Берковица е в това положение. Стотици села се обезлюдиха, хиляди са превзети от индобългарите. Вчера срещнах примера, за който Ламбо говори - не повече от 17 годишна индобългарка караше 3 породени* индобългарчета в една количка.
*(породени - родени едно след друго)
цитирай
4. анонимен - В чужбина са други
20.04.2010 20:49
В чужбина работят като хали, само в България са глезени, понеже
всеки разчита на тях за избори, за власт. Бойко Борисов да е благодарен, че много роми работят в чужбина и внасят в България пари все пак. Нале бяха изчислили, че към 2 млрд годишно влизат, да кажем 50% са от тях. Трябва да се ограничи раждаемостта на хора, които не могат да изхранят челядта си. Може да е жестоко, но иначе след време ще настане истински ужас.
цитирай
5. lambo - Вижте на снимката, има ли и един от тях слаб
20.04.2010 20:59
Нали уж нямат пари и все реват че са гладни ?
Особено жените, всичките до една са като телни кравички
цитирай
6. анонимен - Адски сложен въпрос! Ще кажа според ...
20.04.2010 21:11
Адски сложен въпрос! Ще кажа според мен защо-мисля,че ако зависеше от Бойко или народа, властта. отдавна да е влезла с танковете в гетата.Да-ама не... " Господарите света" не искат това и чудно защо ли? Че кой иска умна и образована нация-на " Великите" им трябват роби-и ние сме именно такива. За какво бяха и са последните войни-под предтекст. че се нарушават нечий права, айде САЩ влиза и смазва.Разбирасе това е само предтекст . подплатен пълни абсурди-и мисля, че всеки знае това. но няма сила все още да признае това.Много е удобно-ето ви 100 милиона да ги образовате, всеки знаейки че е невъзможно-ама а гъкнете-а сме ви ...мамата! И така ти връзват ръцете.Може да ми е крайно мнението,.аз лично бих употребил физичска сила с/у таз паплач. но няма кой дами позволи, освен ако не съм президента на Китай или на Иран-където дори за кражба наказанието е СМЪРТ! Но това се велики държави с огромни икономики и дори както се вижда..следващата война ще е в Иран-а мисля ,че е ясно с/у Китай няма кой да скочи и е ясно защо!Един метероит ще оправи проблема...жалко че таз паплач е жилава!!!
цитирай
7. анонимен - de go Tato, de go Kazer4eto Totko
20.04.2010 21:25
a na bas 4e administratorite umislenno dotirat mangalite dokatao edin den se zapo4ne da se puca, togava ste dadat pove4e fisheci na BGtata i kato iztrepem mangoto ste ni vkarat v zatvora. da ama Nikolia Haitov steshe da kaze-razmihte mamam mu stara ravnovesieto. sa nemame cigani, nemame i blgari ostanaha turcite...

ta Bobu mnoo mnoo da ne se meta po piarite a da sledi koi kakvi orzia kopuva i s kakvi fisheci se otrupva. Bolniat kon Sider Poser Von Deroff Ahtung einane stuardesen ge butnung goa she metne prvata bomba i za edin den turcite ni okupiraha za da ni pomogneli kato strana 4lenka na NATO. de go Tato, de go Kazer4eto Totko
цитирай
8. анонимен - Байрак
20.04.2010 22:49
Проблема с циганите, го създадоха комунистите. След 9.09.1944 избиваха българите, вкарваха ги в концлагери, а тези от Пиринска македония ги отродяваха и ги пишеха македонци.Вземаха земите и имотите на българите.Натикаха ги в панелки. В ТКЗС тата хората работиха за жълти стотинки. Осъществиха геноцид над българското население. НО САМО ЗА ЦИГАНИТЕ НАСТЪПИ РАЙ. ВСИЧКИ ЦИГАНКИ СТАНАХА МАЙКИ ГЕРОИНИ И ИМ СЕ ЗАПЛАЩАШЕ ДА РАЖДАТ ДЕЦА. И ОТ ТОГАВА ДО СЕГА Е СЪЩОТО. БИЗНЕСЪТ ИМ Е:"ЛЕЖАНЕ, КРАДЕНЕ И ПРАВЕНЕ НА ДЕЦА/ИЗРОДИ/", ТАКА СЕ ФОРМИРАТ ДОХОДИТЕ НА ГЛАВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И БСП. СЕГА Е КЪСНО ЗА БЪЛГАРИЯ, ПРОСТО ТЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ПЪРВАТА ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА В СВЕТА .
цитирай
9. lambo - до номер 8 "Байрак" - Не е само това
20.04.2010 23:01
Циганинът Яшар (Т. Живков) е преселил тайно у нас неустановен брой, Румънски и Югославски цигани. Заселени са по стотици български села и градове.

Това масово преселване се пази в тайна и досега ...
цитирай
10. анонимен - само по форуми и на маса
21.04.2010 01:50
коментираме и знаем кое как е , но докато не се спазва КОНСТИТУЦИЯТА от управляващите нищо няма да стане!!!
1. Защо аз и близките ми плащам данъци ,а те НЕ?
2. Защо аз и семейството ми плаща здравни / ДАЖЕ И БЕЗРАБОТЕН ДА СИ /, а те НЕ?
3. Защо плащам за вода и ток, а те НЕ ?
4. Как мен ме проверяват за кредит , а тях НЕ ?
5. Защо моята жена няма половин кило злато , а техните ИМАТ?
6.Защо ще получават социални на член от семейство , а не надник за отработено време по социални програми за заетост- непрекопани градинки, незаконни сметища, разчистване на терени - работа за тяхната висока квалификация калкото искаш! И кметовете няма да си измиват ръцете с това , че по бюджет няма пари!!!
Държавата /НИЕ / здравно осигуряваме възрастните и децата на безработните цигани. Другите са му намерили цаката - ВЕЧЕР ПРЕД СПЕШНИТЕ КАБИНЕТИ НА БОЛНИЦИТЕ Е ПЪЛНО С "МНОГО ЗЛЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ" МАНГАСАРИ. Оплакванията им са Стана ми лошо,паднах и ми се гади ,трепера ми и ми сай качило кръвното!?!?
Лекарите назначават клинични изследвания, рентген, кардиограма, 2 часа под контрол / по средна оценка дейности за около 350 лв./ и ето ти безплатен профилактичен преглед а ако излезе нещо и лечение.
И ПОСЛЕ ЗАЩО СА НАГЛИ? ЗАЩОТО ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ОТ ДЪРЖАВАТА !!!
цитирай
11. анонимен - Браво
21.04.2010 02:10
Ето това е! Само за едно нещо малко се съмнявам.. дали ако им се спрът помощите ще започнат да работят или ще започнат още повече да крадът.. за това трябва да се въведат и строги наказания :)
цитирай
12. thrasher - решение на циганския проблем
21.04.2010 06:22
Явно в България C18-ките и 88-ците са малко и нещо не си бийм мангалите та за това са толкова наперени. Аз предлагам да ги натоварим на един кораб, уж че отиват на екскурзия и насред морето да го гръмнем. Чиста работа.
Това в кръга на шегата...
Иначе циганския проблем е доста сериозен в България и невярвам някой да го реши. Варианата е един. Законите и конституцията да започнат да действат. И най - накрая да видим хора в затвора за неплатени данъци, ток и вода. Ако е дин българин не си плати тия три неща веднага го съдят. Ама за циганите няма съд. Явно в България има много ясно очертан геноцид срещу българите като етнос. Къде са в случая Хелзинкския комитет тогава?!? Ама ако става въпрос за евреи, мангали или турци всички тия правозащитни организацийки ревват из един глас.
цитирай
13. анонимен - мога да ви кажа, че циганите прев...
21.04.2010 08:07
мога да ви кажа, че циганите превзеха много села около В.Търново, от чисто български сега вече има чисто цигански! Положението не е да се тюхкаме, ами направо да се хванем за главата. Те са агресивни,викат на българите гяури, не се подлагат на цивилизоване, надуват кючеците до дупка и не им пука от нищо! ходих си на село скоро - и съботата и неделята от другия край на селото уж била пусната музиката, не спря все едно беше до мен! мн е зле положението, дори в самия град вече напират и някой може да не знае имаше големи простести срещу един цигански клан, заселил се на времето от някъде, викат си шишетата!!!!!!!!! и бяха съборили терасата си и се къпеха на нея!бяха заринали блока си в боклуци, просто нямам думи! хвърлят камъни по българчетата, гонят ги от единствената детска площадка в този квартал, където са и дърти цигани сядат и почват да пушат и пият на детската площадка, а българчетата ги е страх. примери много, за мен или сега е момента да направим така, че тези да престанат да се множат и да се примирим с огромния им в момента брой или просто един ден и то ще е след 3-4 години ще е страшно!!!!! СТРАШНО!
цитирай
14. анонимен - Не бъдете злонамерени към циганите
21.04.2010 09:05
С обидни думи към циганите нищо няма да постигнете!Да,така е,съгласен съм,че в почти всички общини на България,изборът на кмет е почти изцяло предрешен от циганският вот.И който повече им обещае и плати кеш пари-той печели.Но ако и ти си циганин,кой ще те вземе на работа?Веднага ще ти лепнат,че си мангал и...Аутсайдерството при тях е по рождение още!
цитирай
15. анонимен - българин
21.04.2010 09:19
Убеден съм, че ВСИЧКИ българи ще подкрепят разумни мерки за ограничаване на помощите за неработещи и малолетни цигани, също и политика за ограничаване раждаемостта на малолетни. Трябва обаче малко политическа доблест. Проблемът е, че повечето цигани стават избиратели на червените от различни видове. А оттам да чакаме политическа доблест за мерки, непопулярни сред циганите, е все едно от умрял писмо. Т.е. трябва държавата да се оправлява от нечервени. Къде ги, обаче.
цитирай
16. kass - lambo
21.04.2010 09:35
Така е защото се третират като онеправдани. Само, че млад, здрав и работоспособен човек не може да се смята за човек в неравностойно положение. Питам се къде са организациите защитаващи правата на децата и защо след като за котка или куче се иска пространство в жилището за децата не се иска??? Според мен не е трудно да се направи инспекторат, който да следи за условията в които децата им ще израснат и ако нямат такива държавата да ги взима за отглеждане, така ще се пресече раждаемостта с цел помощи и ще им се осигури образование, че и приемни семейства. Ако държавата реши ще намери начин, но докато си говорим за етническа толерантност едва ли ще има реални резултати. Това може и да изглежда нехуманна мярка, но пък няма и нищо хуманно в това да се раждат деца и да се оставят голи и боси да просят, лишени от образование и да се учат да крадат...
цитирай
17. анонимен - zzd
21.04.2010 10:31
bez da se vazstanovjt stoitelni voiski njma da ima integracia.
цитирай
18. swan16 - И последния хит, който чух тази с...
21.04.2010 12:22
И последния хит, който чух тази сутрин, че образовонието от 9 до 12 клас ще се заплаща според новите реформи пак е рефлекс върху белия, честен данъкоплатец защото циганите и до 4-ти клас не стигат в училище.....Да ни е честито това правителство!
цитирай
19. анонимен - Нямащи вече помощи и детски, циг...
21.04.2010 12:39
Нямащи вече помощи и детски, циганите ще :
1. Obqwqt bunt
2. zapo4nat da kradat dwoino powe4e
3. drugo,
no poslednoto, koeto ciganite 6te napravqt e da trygnat na rabota. Tova kato pyrvo i wtoro:
zatlustqwaneto na naselenieto ne e pokazatel za oholen jivot, a to4no obratnoto. Qdeneto na vsevyzmojni bokluci, dovejda do zatlustqvane, nadnormeno teglo i pro4ie.Dvijenieto i sporta kakto i pulnocenniq rejim na hranene sa edinstvenata predpostavka za zdrav i pulnocenen jivot. Poslednoto e vypros na kultura, kakvato ciganite kakto, i mnojestvoto ot nashite synarodnici ne pritejavat. Moje bi tova e imal predvid Boiko s izkazvaneto si. Hubav den!
цитирай
20. mikino - Няма думи.....
21.04.2010 12:47
Чета новини, чета тук..... Просто тази държава отива много на зле май.....
До преди време можех да се надявам, но сега гледам песимистично на нещата.
И циганите са хора, но аз нямам никакво намерение да поемам техните разходи, насилствено и наложено от държавата /та аз моите едвам поемам/!!! Тези хора не плащат ток, данъци, нито останалите им задължения. Раждат всяка година и оставят дечицата по домове за сираци и прибират парите. Липсва всякаква политика за тяхното интегриране! А инак плачат, че са дискриминирани!
цитирай
21. анонимен - Плашат ме не циганите, а такива като ...
21.04.2010 13:28
Плашат ме не циганите, а такива като Вас и много от коментиралите по-горе.
цитирай
22. анонимен - Просто решение
21.04.2010 13:37
Спираме да плащаме данъци докато циганите не почнат да плащат сметките и данъците си.
цитирай
23. mikino - 21. анонимен
21.04.2010 13:39
анонимен написа:
Плашат ме не циганите, а такива като Вас и много от коментиралите по-горе.

Слушай какво ще ти кажа, познавам "роми", които са работливи, чисти, образовани и т.н. НО 90% т.е. останалите живеят на аванта. Значи, ако аз не си платя тока ще дойдат да ми го спрат, а те не плащат с години и си ползват електричество!!!!! Да не говорим, че вече три пъти под ред, заварвам вилата си обрана, като последният път, понеже не са имали какво да вземат, са обрали столовете и масата!!! Когато купувах къщата /с мечтата да си имам и аз имот в провинцията/ ме предопредиха да не садя нищо в двора защото няма да заваря реколта!!!!
Какво искаш? Да ги защитавам ли????
цитирай
24. mikino - И да добавя още нещо...
21.04.2010 13:44
Имаш ли идея, за изпълненията на ромският им бос Цветелин кънчев? Че охраната му и той лично, насилваше момичета и биеше наред? Няма да споменавам къде и кога е било, но факта, че все още е на свобода, трябва да ти говори много!
цитирай
25. dqd2 - С циганския проблем оправия няма. ...
24.04.2010 18:26
С циганския проблем оправия няма. Циганите трябва да се ограждат със стени както се практикува в ЕС. Държавата чрез тайните си служби трябва да състави и реализира в пълна секретност план за редуциране на броя им, защото просто заплашват националната сигурност. Това трябва да стане професионално, без видимо да се нарушават човешките права на циганите, признати в редица международни актове. Вярно е, че циганите са хора, но те са "втора ръка" хора - процентът на умните, интелигентни, честни, разботливи сред тях е незначителен и е оправдано да се жертва в името на общото благо, тъй като без циганите обществото няма да изгуби нищо, а само ще спечели.
Това не е политика на цивилизована държава. Но много цивилизовани държави са били унищожени от доста по-примитивни варвари. По-важно е да се съхраним като народ, отколкото да сме цивилизовани, защото двете заедно очевидно са непостижими.
цитирай
26. анонимен - Интересно расъждаваш Ламбо
25.04.2010 12:39
а и никът ти ми харесва!!! Иначе какво искаш от ББ. Каже 100 неща, а само за едно що годе е прав. Грашката му е че е заобиколен от много, много отрепки и фурнаджийски лопати!!!
А на въпроса ти на аватара ти, моя отговор е НЕ. Не съм гласувал за ББ, не съм от стадото което вечно чака новия овчар!
цитирай
27. анонимен - Ние едвам отглеждаме по едно, две деца,
25.04.2010 12:58
защото сме отговорни за тяхното пълноцинно израстване и обучение, а циганите раждат по 10, които после нашите деца ще изхранват. Тук нещата са тотално збъркани. Все едно сме под циганско робство. При социализма всеки циганин беше на работа и никакви помощи. Като не става за друго-взема метлата и цял ден на улицата. И милицията яко ги пердашеше ако откраднат нещо.
цитирай
28. анонимен - Бъдеще за децата на България
27.04.2010 22:35
http://bgpetition.com/badeshte-za-decata-na-bulgaria/index.html
цитирай
29. georgesavoy - Манифест на движението БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! БЛОГЪРИ ЗА БЪЛГАРИЯ! B4B!
11.07.2010 09:54
Манифест на движението

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

БЛОГЪРИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

B4B!



Нощта ражда из мъртва утроба...

Вековната злоба на роба...

Своят пурпурен гняв...

Величав...



Гео Милев



Няма по - силни думи, от тези на един поет, заради идеите си изгорен жив в пещта на локомотив, които да докажат, че положението в България е достигнало точката на кипене. Връщане назад няма! Всяко по – нататъшно чакане, ослушване и взор за помощ от вън е излишно. Дойде време сами да вземем нещата в свои, български ръце.

На всяко родено българче се падат по две турски деца и четири цигански деца.

След двадесет години повече от половината по улиците на България ще бъдат цигани и турци.

Не желая да живея в държава, в която ако ударя циганин ще влезна в затвора. А ако циганин ме удари, ще стане национален герой.

Вие желаете ли?

Време е да се обединим!



Част от стъпките, които трябва да се предприемат за опазване чистотата на българската нация:

- Временно въвеждане на смъртното наказание. Всички присъди то 25 год. "до живот” автоматически да се трансформират в смъртни присъди и да се изпълнят незабавно.

- Никакви отстъпки и компромиси с Брюксел. Той следва директивата за унищожаване на Българската държава.

- Да се въведа законът RICO за борба с организираната престъпност./ очаквайте пояснения./

- Да се свика Велико Народно Събрание, на което де се промени Конституцията. България трябва да стане Президентска Република.

- Всички по- важни дела да се решават чрез референдум.

- Да се спре изплащането на детски надбавки за повече от 3/три/ деца. При положение, че българчетата взимат 35 лв. а циганетата 100 лв. цялата реализирана икономия да се разпредели за повишаване на пенсиите, увеличаване на детските за първо, второ и тредо дете в размер от 250 до 450 лв.

- Да се въведат Доброволните отряди на трудещите се, които да следят за редът по места. Особено около училищата и местата където се събират младежи. Да им се даде право на „граждански арест”. Това е с цел изчистването на наркопласьорите около училищата и на улицата.

- Да се организира младежка „Национална гвардия”. В нея преимуществено да се привличат футболните ултраси. Те да се грижат да редът и законноста около циганските квартали и гета.

- Изрядните платци да се изведът от циганските гета и да се настанят в държавни жилища. В гетата да се въведе режим на тока и водата, докато все повече цигани не разберат, че е по – добре да си плащат задълженията.

- Да се организират квалификационни курсове за циганите и циганките. На тях да се ограмотяват. Ако откажат 3/три/ предложения, да им се спират всякакви помощи.

- За срок от 30 + 20 години да се забрани строежът на нови джамии в България.

- Да се ревизират всички договори за придобиване на движимо и недвижимо имущество, фирмено и акционерно участие с пари получени от ислямски държави и Турция.

- Всячески да се попречи на Турция да влезе в Европейския Съюз. Последното ще бъде пагубно за България.

- България трябва да се управлява от Експертно правителство а не партийно.

- Трябва да се работи неуморно за възражване на тежката промишленост. Държава, която разчита само на селско стопанство и туризъм, е бананова република. Точно така искат да ни превърнат в Брюксел. Такава държаве е по – лесна за манипулиране и унищожаване.

- Максимално да се задържи въвеждането на еврото като разменна парична единица, докато не се разпаде самият Съюз. Най – лошата новина за България след падането под турско робство е влизането в Европейския съюз. А когато въведем еврото – това ще е НАЧАЛОТО НА КРАЯ!





Това е Манифест на движението Блогъри за България. Той постоянно ще се обновява с все по – нови и нови точки и идеи за подобряване на живота и повишаване националното самосъзнание на българите..

Уважаеми колеги, всички препоръки, идеи, мнения, коментари и критики са добре дошли.

Георги Джендов

www.georgesavoy.com





На този линк гласувайте, дали трябва да се плащат детски надбавки за повече от 3/три/деца.

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ

http://polls.bg/poll/id/trabva_li_da_se_plashtat_detski_nadbavki_za_poveche_ot_tri_detsa-520
цитирай
30. анонимен - българия за всички българи
31.12.2010 21:21
анонимен написа:
Спираме да плащаме данъци докато циганите не почнат да плащат сметките и данъците си.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558841
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031