Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2010 17:41 - Сидеров и Борисов, обърнаха гръб на Арменските мъченици
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 17710 Коментари: 15 Гласове:
11

Последна промяна: 13.04.2013 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Минаха 2 дена  от 24 Април ... 95-та годишнина от Арменския геноцид. Ча-а-а-кам първия български патриот, втория Левски - другаря Сидеров, да се сети за това злодеяние. И да внесе Резолюция в НС за признаване на Геноцида. Но май само с чакането ще си остана. Как нито един политик или общественик, не уважиха тази дата ! Не само Айдук Сидер. Всички са подвили опашки пред Турция и се оглеждат кат помияри, какво кокалче ще им подхвърлят от Анкара за предателството.

В миналото НС по заповед на Доган, сигането Сидер 2 пъти !  (два пъти) от името на Атака, внася Резолюция за признаването на Арменския геноцид. Коварния план на Доган, да разцепи електората на БСП и да го прехвърли към Атака, успя напълно. Поради зависимоста си от мандатоносителя, Станишев заповяда на депутатите от БСП и двата пъти да гласуват СРЕЩУ признаването на геноцида. Така БСП се прости с грижливо градения си имидж на българска патриотична партия, и загуби на изборите стотици хиляди български гласове. Които преминаха към "националиста" Сидер и "европееца" Бойко. Чак сега стана ясно, че именно  ГЕРБ и АТАКА са т.н. "Обръч от партии" на Доган.

В това НС обаче, АТАКА и ГЕРБ имат мнозинство за да гласуват такава резолюция. Стига да има кой да я внесе ! Но Айдук Сидер, този път яко го е налегнала амнезията и не я внася. И няма да я внесе - помнете ми думата.

Няколко думи за Арменския геноцид. Много е писано по този въпрос, аз няма да повтарям. НО ... едно нещо отбягва от полезрението на авторите.

РОЛЯТА на СОЛУНСКИТЕ ЕВРЕИ  "МЛАДОТУРЦИ",
в ОРГАНИЗИРАНЕТО на КЛАНЕТАТА над ХРИСТИЯНИТЕ
- БЪЛГАРИ, АРМЕНЦИ, АСИРИЙЦИ и ГЪРЦИ.

Вярно е, че и султаните са вършили кланета срещу арменците и другите християни. Но това което евреите-младотурци, начело на Османската империя свършиха само за няколко години, надминава резултата на всички султани заедно, преди тях.

Младотурската организация е основана тайно още през 1891 г, от солунски крипто-евреи, от кръга
"Донмех". Начело е пратеника на Ротшилд - Емануел Карузо. След военния преврат, извършен от тяхната 3-та Армия в Македония, през Юли 1908 г., солунските евреи на практика завземат власта в Империята. Особено след като следващата 1909 г. те свалят Абдул Хамид, и инсталират на негово място, куклата Мехмед Пети. На 10 Януари 1913 г, отново извършват кървав преврат в Цариград и продължават Балканската война. След военния си разгром, еврейчетата чакат подходящ момент за реванш. И той настъпва, когато българските войски са хвърлени от техния цар-евреин Фердинанд, във война срещу Сърбия, Гърция, Черна Гора и Румъния едновременно. Останалите без защита 300 000 българи в Източна Тракия са изклани само за 3 дена, от "юнаците" на Талаат, Енвер и Джемал. Това е  Юдо-Масонския Триумвират, който съсредоточава цялата власт в ръцете си. Известен е като "Диктатурата на Тримата Паши".

Не Арменския, а Българския геноцид в Източна Тракия, е първото злодеяние на тези трима крипто-юдеи. Сигането Сидер се канеше преди изборите, че и този геноцид щял да го предложи в НС. И да искаме от Турция да го признае и да ни плати обезщетение. Щото бил потомък на тракийски бежанци. А баща му - Сливенски циганин ! Чакаме и това ВИ обещание, другарю Сидеров ...

По време на Първата Световна Война, разпалена от евреите, тримата юдо-злодеи Талаат, Енвер и Джемал, използват турската армия, както и банди от турци, кюрди и араби, за да изтребят два древни християнски народа - арменците и асирийците. Въпреки над 1,5 милиона изклани арменци, този народ съществува и днес. Но не е такава съдбата на асирийците. Те са унищожени почти до крак.

Цялата геноцидна кампания е ръководена лично от "фюрера"
Талаат, който е и вътрешен министър. Именно той, в това си качества на 24 Април 1915 г. издава заповедта за ареста на арменските лидери в Цариград. С това се слага началото на геноцида. След разгрома на Турция, Талаат бяга с немска подводница от Цариград за Одеса, и оттам за Германия. Убит е от спасилия се по чудо арменец, Согхомон Техлириан през 1921 г. в Берлин.

Енвер е военния министър в триумвирата. Именно той дава нареждане на войската да избива арменците и асирийците. В нарушение на Брест-Литовския мир, Енвер използва анархията в Русия след революцията и турските войски завземат Закавказието и Баку. "Героите" му избиват още 400 000 арменци, "попътно" към столицата на Азербайджан. След разгрома, той бяга в Германия с "оная" подводница. Там е първа дружка с немския комунист Карл Радек. После отива при руските юдо-хазари, току що завладели власта в Москва. Около половин година прекарва там. После юдо-болшевиките го пращат със задача в Средна Азия, да вдигне местните мюсюлмани срещу проникналите английски войски. Но той не се справя. Накрая болшевиките се обръщат срещу него.
На 4 Август 1922 г. по случай курбана, Енвер дава почивка на бандите си. Пазен е от 30 свой гарда в селцето Аби-и-Деря, близо до Душанбе, столицата на Таджикистан. Тогава го изненадва червената башкирска конница, с командир Яков Мелкумов (арменеца Агоп Мелкумян). Енвер и другите са разстреляни, само с един картечен откъс.

Третия член на престъпния юдо-ислямистки картел е
Джемал.
По време на войната е назначен за командващ Турската армия, на Египетския фронт, срещу англичаните. Тук той, също както и Енвер, се показва като абсолютно некадърен военен и губи битката. Тия еврейчета са силни, само срещу незащитно мирно население. В същото време Джемал е и военен губернатор на Сирия с пълна власт. Коли и беси много ливанци, християни и мюсюлмани-шиити. След разгрома той също бяга с "оная" немска подводница. После е в Германия, Швейцария, Афганистан, при юдо-болшевиките в СССР.  На 21 Юли 1922 г. е убит в Тбилиси, от арменеца Степан Дзагигиян.
Такава е крайната съдба на злодеите ... Да горят вечно в пъклото !

ХОРА БДЕТЕ ... ЮДО-ИСЛЯМИЗЪЗМА НАСТЪПВА !
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Пирамидата от черепи на арменци, край сирийския град Дейр ез-Зор

image
Карта ... С червените кръгове са отбелязани местата на кланетата. Големината на кръга, съответства на броя на жертвите. Червените линии показват маршрутите на смърта. Тези, които сочат в Черно море, означават само едно - издавили са ги
Картата показва един добре обмислен пъклен план, и разобличава лицемерната басня на сегашните турски управници, че кланетата били спонтанно възникнали насилия в хаоса на войната.

СИРАЦИТЕ ....
image
Снимката е от арменско сиропиталище в Сивас през 1902 г.
Значи и преди това е имало кланета ...


image
Арменски сирачета в лагер край Урфа - 1919 г.

image
Арменски сирачета във временен лагер, край Йерусалим

image
850 арменски сирачета в Ирак, спасени от английските войски

ПАЛАЧИТЕ ...
image
Фюрерът Талаат е роден в Кърджали

image
Присвитите очички на Енвер, не предвещават нищо добро

image
Енвер с баща си и брат си - Нури. Хазарски мутри ...

image
Енвер и Джемал в Йерусалим, през войната

image
Джевдет бей, палачът на окръг Ван.
Извергът е някакъв роднина на Енвер.

image
Мустафа Ренда, роднина на Талаат, палачът на окръг Битлис и после на Алепо (сега в Сирия) . Изродът прави кариера след това, в "нова" Турция. Депутат 5 пъти, говорител на Меджлиса, Министър на финансите. Умира си спокойно през 1957 г.

Вижте к"ви ги бръщолеви в долния клип, наглеца Шимон Перес, президент на Израел, носител на Нобелова премия за мир ! 
Ето част от думите на Перске (истинската фамилия на Перес),
който е полски юдо-хазар :
"We reject attempts to create a similarity between the Holocaust,
and the Armenian allegations.
Nothing similar to the Holocaust occurred"
( Ние отхвърляме опитите, да се направи сходство между Холокоста и Арменските голословни твърдения. Нищо подобно на Холокоста не се е случило )





Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Горкият!
26.04.2010 17:59
иди си пийни малко мента, с глог и валериан! И си избърши пяната от устата :-)
цитирай
2. lambo - Това за пяната си го преписал от мен
26.04.2010 18:49
Нещо конкретно имаш ли по темата, или просто така пишеш да изкараш някой лев ?
цитирай
3. анонимен - Вижте как арменците са се борили с ...
26.04.2010 19:59
Вижте как арменците са се борили с турчолята през 80-те. До преди няколко дена не знаех за тяхната "Тайна армия за освобождение на Армения" АСАЛА :) Много яко!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%A1%D0%90%D0%9B%D0%90
цитирай
4. crusader - Цинизъм
27.04.2010 01:47
Приятелю Ламбо, тези снимки, които си качил по-горе, заслужават да бъдат показвани на всяко “културно“ и политическо събитие, организирано по повод приемането на Турция в ЕС.Защото тя ще бъде приета, сигурен съм.Така са решили “великите господа“ ционисти.Така и ще стане, защото именно чрез турците ще изличат Християнството от Европа.
Господи, помилуй!
цитирай
5. toross - Много точно и много навреме -
28.04.2010 14:27
Имаме нужда да припомняме тези събития, защото с времето сякаш забравяме все повече. Вече за кланетата на дьонмето Сюлейман /соломон/ паша в Старозагорско никой не говори.
цитирай
6. lambo - То и преди 1989 г. нищо не се говореше, че Сюлейман е френския евреин Соломон
28.04.2010 21:13
Така че нищо ново. "ТЕ" са били на власт тук и тогава, на власт са и сега.
Даже едни и същи юдо-хазарски фамилии си стоят най-отгоре :

- Бащата на Яков (Станишев) бе завеждащ международните връзки на ЦК на БКП
Преведено на разбираем език - получаваше заповедите от Синедриона

- Бащата на Соломон Паси, бе съветник на циганина Яшар (Т. Живков)
Тоест помагаше му със съвети, как да размножи циганите
цитирай
7. анонимен - Съучастници
29.04.2010 21:07
Как забравяме, че България е съучастник в тези страшни престъпления, защото е съюзник на Османската империя в Първата световна война, едно фатално решение на педераста Фердинанд Сакскобурггадски!

Земеделецът Стамболийски е за неутралитет, но набързо е набутан в затвора, а през 1923 година е зверски инквизиран и убит!
цитирай
8. doktora757 - Приятелю Ламбо, тези снимки, които ...
30.04.2010 19:27
crusader написа:
Приятелю Ламбо, тези снимки, които си качил по-горе, заслужават да бъдат показвани на всяко “културно“ и политическо събитие, организирано по повод приемането на Турция в ЕС.Защото тя ще бъде приета, сигурен съм.Така са решили “великите господа“ ционисти.Така и ще стане, защото именно чрез турците ще изличат Християнството от Европа.
Господи, помилуй!


Турция ще бъде приета в ЕС на куково лято!......)))))))
цитирай
9. doktora757 - Така че нищо ново. "ТЕ" ...
30.04.2010 19:34
lambo написа:
Така че нищо ново. "ТЕ" са били на власт тук и тогава, на власт са и сега.
Даже едни и същи юдо-хазарски фамилии си стоят най-отгоре :

- Бащата на Яков (Станишев) бе завеждащ международните връзки на ЦК на БКП
Преведено на разбираем език - получаваше заповедите от Синедриона

- Бащата на Соломон Паси, бе съветник на циганина Яшар (Т. Живков)
Тоест помагаше му със съвети, как да размножи циганите


Пропуснал си дядото също Соломон Паси (на когото е именован "атлантика"), той е висш масон 33 степен от пловдивската ложа "Кармел" на Бнай Брит ("Синове на завета"), бил е главен майстор през далечната 1936 г. според полицейските архиви от онова време! Философа Исак Паси освен, че е идеолог на БКП и съветник на Тошо правешката тиква, беше и главен цензор на академична литература в СУ "Св. Климент Охридски"! Сега го предстявят това говедо само като философ, а е бил и агент-провокатор и прокурорски свидетел по едно дело от 1952 г. срещу католическите свещенници, които комунистическия съд изкарва, че били чужди шпиони и ги разстрелват!
цитирай
10. doktora757 - иди си пийни малко мента, с глог и ...
30.04.2010 19:38
анонимен написа:
иди си пийни малко мента, с глог и валериан! И си избърши пяната от устата :-)


Анонимен, що не ходиш на екскурзия в Турция да те шибат рязаните гаджали отзад без вазелин! Ела после да те млатят в България с камъни по главата, за да поомекне малко. Пък ако искаш после си пийни и валериан.......Измекярско копеле мръсно! ))))))))
цитирай
11. анонимен - трябва да се помни...
15.05.2010 18:17
не трябва да се забравя историята,особено такива зверства,защото наИстина ,че както се каза по горе тези зверства се размиват и се забравят от поколение на поколоени...като знам какво учат децата сега за турското присъствие в българия...
циганите направиха песен за извиненията на петър стоянов за преименуванията на турските имена със български (някой извини ли се за кланетата през това турско присъствие в БГ) със което се подиграха на бг нацията...

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ ИСТОРИЯТА,КОЛКО И ДА Е Я ОТРИЧАТ НЯКОЙ.

цитирай
12. анонимен - ламбо
16.05.2010 19:23
османската империя завладял бг 500год тогава ние не сме българи
цитирай
13. анонимен - SqpTEUJFFwYHiLx
17.06.2011 10:21
You have shed a ray of sunshine into the forum. Tahkns!
цитирай
14. zaw12929 - Приятелю Ламбо, тези снимки, които ...
27.12.2011 20:44
doktora757 написа:
crusader написа:
Приятелю Ламбо, тези снимки, които си качил по-горе, заслужават да бъдат показвани на всяко “културно“ и политическо събитие, организирано по повод приемането на Турция в ЕС.Защото тя ще бъде приета, сигурен съм.Така са решили “великите господа“ ционисти.Така и ще стане, защото именно чрез турците ще изличат Християнството от Европа.
Господи, помилуй!

Турция ще бъде приета в ЕС на куково лято!......)))))))


Моят дядо е загинал 1915 в територията на Македония и няма гробници за поклонение...
В тези земи мразят българите и твърдят за безчинства
В Свищов имах наколко съученици, които бяха мургави българи, а макките им - направо негърки- родени от изнасилване на жени от войници на френската армия- африканци... в балканската война
НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ И ДОКОГА ЩЕ РАЗМАХВАТЕ СКЕЛЕТИ И ТЕ КАКВО НИ ПОМАГАТ?!
НЕ ВАШЕТО СИ Е ВЕЧЕ МАНИЯ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ МЪРТЪВЦИ.
ЖИВОТЪТ ВЪРВИ НАПРЕД И НИЕ ТРЯБВА ДА КОНТАКТУВАМЕ С УВАЖЕНИЕ... ДНЕШНИТЕ ТУРЦИ НЕ СА УБИВАЛИ ВАШИТЕ ТРУПОВЕ
ОМРАЗАТА Е ЛОШ СЪВЕТНИК. СПРЕТЕ ДА РАЗНАСЯТЕ ОМРАЗА!!!!!!!!!!!!
Искате да обявим бойна на Турция ли бе умници. мирясайте с тази робска психика да се изживявате, като национални герои. Закъснели сте 150 години... Комунистическото ви мислене ви пречи да сте адекватни и актуални
Турция ще бъде приета в ЕС И ЩЕ ПОМОГНЕ ТОЙ ДА СЕ ЗАПАЗИ И ТЯ ДА СЕ ПРОМЕНИ- ТЯ Е НАЙ ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИЯ НИ СЪСЕД И НА ВТОРО МАСТО В СВЕТА ПО РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА... А НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ САМО ОМРАЗНИ ПОСТИНГИ
цитирай
15. lambo - до 14 - Който забравя миналото, го предизвиква да се повтори
28.12.2011 11:18
Никой друг не ни мисли доброто - това е абсурд !
Турция иска да ни глътне целите до Видин включително
И не е далеч от целта си, благодарение на такива като теб
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559174
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031