Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2010 13:43 - Интервюто на премиера Борисов, пред кАНАЛ-1
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 9725 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 28.09.2010 10:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази сутрин Премиерът Борисов даде телефонно интервю, за телевизията на Турското разузнаване, известна още като БНТ !!!, или просто като кАНАЛ-1

Няма да ви занимавам с всички въпроси и отговори, вие вярвам сте ги слушали. Но турчето, което го интервюираше, няколко пъти го подхвана за трудовите пенсии. Нито един път обаче, ТО не ГО попита за нетрудовите пенсии, майчинства, детски и помощи. Целия проблем на платежния баланс бил, в тези хора които са работили цял живот. И на които според турчето, трябва да се орежат пенсиите.

Завърза се дружески разговор, как предишните дигнали пенсиите в последния момент преди да си отидат, и така оставили капан за Бойко. (Това е вярно). И как той въпреки всичко, щял да плати тези 900 милиона в повече. ( А преди няколко месеца Борисов каза, че са 500 милиона ! ). Като че ли ги вади от собствения си джоб ! Нали тези пари ще дойдат от осигуровките и данъците, върху децата на трудовите пенсионери. Защото "мнозинствата" - турци и особено цигани, не плащат нищо на държавата. Те само взимат.

Над 80% от помощите и над 85% от детските в БГ, се дават на циганите.
И знаете ли защо ? Ами защото не плащат данъци - написано е обаче че ... "нямат доход бруто" ! Тези 1,5 милиона паразити, жители на циганските квартали, не тежат на бюджета ! Стотици хиляди "самотни майки" с по 10 до 23 чаавета, без нито един ден трудов стаж. И те не тежат на бюджета !

Между другото нямащия пари премиер спомена, че ще даде онези 116 милиона на тютюнджиите и представете си ... още едни 148 милиона за "нови социални плащания".  Тоест нови помощи и детски на циганите.

Докато сегашните пенсионери получават пенсия средно 14 години за мъжете и 21 години за жените, то тези циганки получават пенсии цял живот. Тоест поне 76 години без прекъсване.
- Докато роди на 11-години първото си чааве, цигането получава детски и помощи, като "дете на самотна майка".
-
След като почне постоянно да ражда, в следващите 20-на години тя получава майчинства, детски и помощи, като "самотна майка".
-
Идва третия период в живота на циганката - тя се преквалифицира на "пенсионерка по болест". И като такава спокойно си доживява старините до 76 годишна възраст. La Dolce Vita.

А турците - електората на Доган ?! Ами и те всичките са "инвалиди". Има общини на ДПС, като Руен - където "инвалидизацията" вече е приключила с пълен успех. Почти 100 % са сакати.
Общо в БГ над 860 000 получават инвалидни пенсии !!!
Най-накрая Бойко промълви, че ЗАСЕГА няма да реже трудовите пенсии. Думичката "ЗАСЕГА",  обаче означава само едно - гответе се за най-лошото.

image

"Трайно-безработна, самотна майка", с мъжа си и 17 чаавета.


Тагове:   канал1,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. kontra - политиката...
14.05.2010 15:19
е мръсна и трудна работа! И на бате Бойко не му е лесно, но според мен е най- добрата алтернатива в момента...
цитирай
2. анонимен - Аз отдавна казвам, че ние дето се ...
14.05.2010 18:42
Аз отдавна казвам, че ние дето се трудим храним по двама пенсионери и един циганин, скоро по двама! Нищо против пенсионерите! Те са се трудили хората цял живот, но в България просто ние дето работим сме колкото пенсионерите и циганите. Незнам докога ще продължава това развъждане на циганите, постоянно ги тъпчат с пари, дават им помощи, евтини общински апартаменти!!!!!!!!!!!! с огромна тревога гледам как всеки ден те стават повече и повече и повече! за съжаление така нар. националистически партии не правят нищо повече за защита на мирните българи, те само излизат и говорят, говорят колко е зле България как е заробена и веднъж не видях да защитят мирните българи от все по агресивните цигани!Незабавно СТОП на всички помощи за хора, които не се трудят, не внасят данъци, са престъпници, децата им живеят в мизерия и така нат! Наистина вече вярвам, че ние българите ще станем малцинство и то доста подтиснато във вечен страх за имуществото си и децата си!На който не му изнася си дигна шапката и ни остави тук в България пак да я спасяваме, много ме огорчават и позициите на българи живеещи на Запад, вие там в България сте в кочината, оправяйте се, аз съм добре и те гледа отгоре, абеее алооо, за какво беше Шипка, за какво беше войната от 1878година, като всички им беше лесно да ИЗБЯГАТ е точната думи! Колкото и да им е зле на емигрантите както се оплакват, те избират лесния живот, но забравят род и родина, което е страшно и те ако нямат нужда от родина, аз имам!
цитирай
3. lambo - до номер 2
14.05.2010 23:09
Аз искам да знам две цифри ....
- колко са трудовите пенсии (бройки и обща сума)
- колко са нетрудовите социални плащания (бройки и обща сума)

Но тези две цифри, са държавна тайна номер 1
цитирай
4. анонимен - тото
15.05.2010 01:00
Писна ми от комунистически извъртания и криеници! ТОВА НЕЩО СЕ ЗНАЕ ОТ ПОНЕ 15 ГОДИНИ!!! Та КЪДЕ бяхте вие другари, та сега се сетихте да ревете?
цитирай
5. lambo - Това нещо се знае от преди 10 Ноември 89 г.
15.05.2010 01:13
Още по времето на циганина Яшар (Т. Живков) циганките имаха по 12-13 деца.
Тогава само със 7 дни стаж и се получаваха Майчинства и Детски
След 10 Ноември тези 7 дена стаж, ги намалиха на 1 ден !
Сега вече не искат и този 1 ден ...

Никой политик - "комуниста" Седефчо, "анти-комуниста" Костов, "турчина" Доган, "българина" Сидер, "европееца" Борисов - по никакъв повод не проговоря пред медиите за това, "което се знае от поне 15 години"

Може би случайно, всички горепосочени са от цигански произход. Меко казано ...
цитирай
6. анонимен - Изхода
26.05.2010 14:00
Изхода е да не се дават пари на ръка, а да се дават на децата като безплатна целодневна или седмична детска градина , ясла , училище и т.н. Не е редно един млад, здрав и прав човек след навършване на двавесет години, ако не учи, да не работи и да чака на помощи. Пари само срещу образование преквалификация и работа. Колко гори изсякоха, що не ги юрнат тези неграмотните да залесяват. Дори безсмислена работа като в казармата да им дадат, но пари на социално слаби безвъзмездно да не се дават. Дори в Щатите има " професионални безработни" Просто грешно политика. Не е виновен който изяда зелника , а който му го дава.В случаят палитиците, които се подмазват на лесно манипулипуемият негремотен избирател Това наистина трябва да се прекрати и правилата да са за всички.
цитирай
7. анонимен - Дъжд
27.05.2010 02:45
анонимен написа:
Изхода е да не се дават пари на ръка, а да се дават на децата като безплатна целодневна или седмична детска градина , ясла , училище и т.н. Не е редно един млад, здрав и прав човек след навършване на двавесет години, ако не учи, да не работи и да чака на помощи. Пари само срещу образование преквалификация и работа. Колко гори изсякоха, що не ги юрнат тези неграмотните да залесяват. Дори безсмислена работа като в казармата да им дадат, но пари на социално слаби безвъзмездно да не се дават. Дори в Щатите има " професионални безработни" Просто грешно политика. Не е виновен който изяда зелника , а който му го дава.В случаят палитиците, които се подмазват на лесно манипулипуемият негремотен избирател Това наистина трябва да се прекрати и правилата да са за всички.




Това което трябва е дъжд. Един истински дъжд, който да отмие цялата тази сган и всичката тази помия.
цитирай
8. анонимен - истината
08.06.2010 21:10
Вярно е, че с нарастналата безработица на един работещ се падат по двама пенсионери. Да, но тези пенсионири са работили по 35 - 40 години за да вземат тези смешни пенсии. Докато мангалите са цял живот или на социални помощи, или на детски, или и на двете. Повярвайте циганите не са научени да работят и разчитат на кражби, продажба на цигари и други акцизни стоки, на източване на ДДС (т.е. на далавера), на всичко друго, но не и да се трудят. Нито едно от т.н. "демократични правителства" не се нае да вкара мангасарската мързелива сган да се научи на труд . Така че спасение няма да има докато всяко правителство не иска да си развали комшлука с ромската паплач. И тъй като не учат и не работят остава им прекалено много време (а и сили, потеже не се изморяват от нищо) и по цял ден и нощ бичат вови попълнения. Сакън да не им се затрие семката. Ако така продължава ще се затрият българите.
цитирай
9. анонимен - решение
15.07.2010 08:55
За съжаление, ако така продължават нещата изчезването на Българската нация е неизбежно. Скоро четъх, че ако искаме да нямаме проблеми с циганите (осигнои - благословенни от старогрътски) трябва като модерно общество чинно да си плащаме и да мълчим. Дръгия вариант, които се върти в мойта глава е да извършим геноцид срещу тях, за съжаление второто няма да се случи така че ще им плащаме да се размножават докато можем след това просто ще изчезнем, а те да се оправят това вече няма да е наш проблем - нас просто няма да ни има. Ако прогнозата ми не се харесва на някой .... знае какво трябва да се направи....!
цитирай
10. анонимен - не е вярно...
15.07.2010 10:30
"Завърза се дружески разговор, как предишните дигнали пенсиите в последния момент преди да си отидат, и така оставили капан за Бойко. (Това е вярно)"

..това не е вярно .. просто Станишев спази чл.100 от КСО, който гласи:
Чл. 100. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 2001 г., изм. - ДВ, бр. 112 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 104 от 2005 г., в сила от 01.01.2007 г., изм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) Пенсиите, отпуснати до 31 декември на предходната година, се осъвременяват ежегодно от 1 юли с решение на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт с процент, равен на сбора от 50 на сто от нарастването на осигурителния доход и 50 на сто от индекса на потребителските цени през предходната календарна година.

.. а тази година батБойко не го спази.. ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559672
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031