Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 14:56 - БАНКАТА на ДВАМАТА СУЛТАНИ
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 32224 Коментари: 35 Гласове:
19

Последна промяна: 21.02.2012 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Завчера американския посланик Джеймс Уорлик откри Европа, като съобщи че половината от държавните ни пари са в една малка банка. И която била с неясен собственик. Става въпрос за КТБ (Корпоративна Търговска Банка). Която има пазарен дял от само 3%, но над 90% от депозитите на БЕХ (Български Енергиен Холдинг) са именно в тази малка банчицаааа. Не ... не намеквам за баничкааа.

Ама г-н Уорлик, то цяла България знае че КТБ е банката на Доган. И вие го разбрахте, но го намеквате дипломатично на ББ. Който се прави на ощипана мома, че уж не е в играта. Хайде де ...

Ключова фигура тук е лицето Цветан Василев, личен приятел и банкер на Доган. Връзката между двамата е чрез Делян Пеевски, бивш зам-министър на ДПС, отстранен заради корупция от поста си. Майката на Делян - известната Ирен Кръстева е "собственик" на т.н. "Нова медийна група". Чрез парите на КТБ, тоест на Доган - Ирен изкупи половината печатни издания и интернет сайтове в БГ. Нещо повече, купи и полиграфическия комбинат "Родина" и сега ако пишеш нещо за Доган, просто не те печатат. Доган почти е овладял и политическите сайтове в мрежата. Скоро никой няма да може да напише и една думичка срещу него. Пълен тотален монопол.

Има съмнения, че Доган е купил и БТВ ... Освен това друга фирма на Василев, тоест на Доган, а именно 
 "Mancelord Limited" купи от БТК - НУРТС (Национално Управление Радио и Телевизионни Станции). Мрежата на НУРТС се състои от 800 точки с покритие на 100% на територията на страната. Това включва предаватели, безжични мрежи и тв кули ( ТВ кула в Борисовата градина в София, също вече е собственост на Доган, заради тази сделка ).

Проверете откъде лицето Цветан Василев е взело пари, за да изкупи дела на 3-те офшорни фирми, които първоначално държаха основния капитал в КТБ. За Василев се говори, че за 8 години тайнствено е забогатял 150 пъти и сега притежава около 400 милиона лева лично.

Нещо повече. За да прикрие още по-добре факта, че банката е на Доган, Василев направи следния ход. Продаде 30% от капитала на КТБ, на султана на далечен Оман - Кабус. Говори се за сделка от 200 милиона лева. Защо обаче на такава далечна страна, потънала в пясъците на Арабия ?! И в която има едноличен султански режим ! Както знаете, такива султани не дават обяснения никому. Ето там е причината. Парите на Оман, всъщност са пари на Доган. Разбира се и на султана е оставено нещо, но то в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не е 30% от банката.

Същия този фонд на Оман и скрилия се зад него Доган, купиха няколко десетки декара в
"Малинова долина" в София, където искат да направят огромен Ислямски център. Ще строят и курортен център в Созопол, където кмет е бракониера и приятел на Доган - Рейзи. Но основния удар на двамата султани е проекта "Супер Боровец", където ще се вложат над 1 млрд. $ и ще се изсече цялата Рила.

Защо ББ е оставил държавните средства в банката на своя "враг" Доган ?! Ами вижте вестниците на свинката Ирен Кръстева и сина и Шопар Делян. Няма нито една дума срещу Бойко. Според изгонени журналисти Пеевски лично проверявал всеки брой , дали има написано нещо срещу премиера ! И ако има - писача веднага е аут ...

Разбира се, ако водиш грешна политика, вестниците на Доган няма да те спасят. И обратно - ако хората видят един справедлив и резултатен премиер - никакви злобни медийни атаки, няма да имат ефект. Но Борко е далеч от такова мислене ...

"Тайния" съюз между Доган и Бойко обаче, не е от сега. Той е от преди изборите. Щото е ясно, че с онова изказване в Кочан, Доган отклони стотици хиляди анти-ДПС гласове от БСП и НДСВ, и ги насочи към ГЕРБ и Атака. И сега какво ? На най-важния пост в правителството е депесаря Доан Зия - вицепремиер по Социално-Демографската и Здравната политика. Прикрит като "съветник" ! Абе Борко, ние да не сме вчерашни !?

Но има и още нещо. Преди време, когато Дянков за пръв път разкри тая работа, той повдигна още по-високо завесата :
1)  По закон МФ (Министъра на Финансите) нямал право, да се меси на бордовете на държавните дружества, къде и по какъв начин да депозират свободните си средства. Чувате ли го ? МФ имал само задължението, всеки месец да им превежда парите на данъкоплатците, под формата на кредити. Които никога няма да се върнат. Щото всички държавни дружества са губещи - няма и едно печелившо. Че къде го има това на друго място, Г-н Посланник ?!
2) Че основните средства са в КТБ - разбрахме вече защо.
3) Че по-голямата част от държавните пари са на т.н. "over-night", тоест на 24-часов депозит. Тоест на най-ниската възможна лихва, мисля че става дума за 0,1%. С други думи членовете на държавните бордове и Василев (разбирай Доган) си дялкат едни пари помежду си. К"ви пари ?! Ами разликата между лихвите при "over-night"  и лихвите на КТБ, при кредитите. Има нема едни неколко десетки милиона на година.

Но не това е най-страшното.
Най-страшното е че, чрез тази разлика КТБ (Доган) корумпира членовете на държавните бордове, и по този начин ги прави свои съучастници.
Тоест свои подчинени. Ако не му свирят по гайдата, във медиите МУ веднага ще излезе унищожително мат"риалче за тях. Ама те слушкат. Слушкат и гушкат покрай Дон Доган.

image
Току що главния секретар, услужливо е подал стола на Султана
Добре вижте сервилния, пълен със страхо-почитание фейс на Борко

image
Американския посланник, г-н Джеймс Уорлик

image
Ама аз за пръв път чувам за КТБ, г-н Посланик !

image
Входът на Догановата банка

image
Намекът е откровен и лесно разбираем

image
Не знам на вас, но на мен този човек ми прилича на циганин

image
Топлата връзка с Доган - Цветан Василев с Делян Шопара

image
Султана на БГ и най-богатия на Балканите - циганина Доган

image
Султан Доган и поредната му ханъма

image
Султана на Оман - Кабус

image
200 гости по случай рожденния ден на султан Кабус. Крайния вдясно е Стоян Денчев, депесар, ковчежник на Доган и консул на Оман в БГ.

image
Стоян Денчев - ключов играч за Доган и ДПС, връзката с Кабус

image
Проекта на Доган и Кабус, за ислямски център в Малинова долина

image
Проекта на Доган и Кабус, за курортен комплекс край Созопол

image
Супер-Боровец. Вижда се че празно място не е оставено.

image
Първата копка на Супер-Боровец. Негърчето е човека на султан Кабус.

image
Без коментар ...

image

image

image







Гласувай:
19


Вълнообразно


1. haralanov - Бах мааму...
21.05.2010 16:47
Между другото...И Стоян Денчев и Ирен Кръстева и самият Ахмед Доган са ДС отвсякъде...Ще се задавят с толкова много пари...Дано!
цитирай
2. lambo - Не са от ДС. Това е основната заблуда
21.05.2010 16:53
Те са влезли нарочно в ДС за да придобият власт и да работят отвътре срещу България и за себе си. Тоест за Световния Ислям, не само за Турция

Който от "величията" в ДС си въобразява че са под контрол, жестоко се лъже
цитирай
3. haralanov - Не съм съгласен...
21.05.2010 17:17
Най-отпърво си ДС,а после всичко останало...
цитирай
4. edinman - МНОГО СЕ РАЗМИРИСА ТУК!
21.05.2010 17:31
В това виждам цяла композиция материал за разследващи журналисти/къде са?/, прокурори/ако има такива/, граждански обединения и пожарникарите от ДАНС!!!
Цяла България бавно се пече на депесарско-ченгеджийски огън, а ние ще подсмърчаме по "Листопад'',ще цъкаме пред "Биг Брадър" и ще щракаме с пръсти
на "Дългият умник" докато не припарят и задниците ни!
Американците няма да ни гасят!Най-много руснаците да ни задушат отново в
"братската" си прегръдка, а Европа....Европа? Това какво беше?
цитирай
5. despinida - Ей за тва, не вервем, че и сегашните ни Оправници са дошли, щот` ни обичат...
21.05.2010 17:31
и те, като всички предишни, са взели българите за СУРОГАТНА МАЙКА, която да им износи и роди ДЕБЕЛИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ, щот да клатиш банка - не върви, но виж, народеца...става...стиска зъби и очи, и търпи...

Поздрави!
цитирай
6. lado - Без да се организираме, нямаме ш...
21.05.2010 18:29
Без да се организираме, нямаме шанс. Платформа, организация - всенародно движение, основано на разясняване на основни заблуди и път за излизане от скотобойната, иначе тия еничари ще ни довършат!
цитирай
7. chara - Ох ...
21.05.2010 20:00
Заболя ме главата!
:(
цитирай
8. анонимен - До всички "изненадани"
21.05.2010 20:08
Адски сте тъпи, ако чак сега загрявате защо ви сложиха бате Бойко.
И за жалост, ако чак сега ви увира главата какво се случва в България, за вас надежда няма да има.
Обаче на мен ми е гот, защото само допреди няма и година ревяхте като шилета "Блаааааа" - Бойко това, Бойко онова! Е, на ви сега! Нещастници!
цитирай
9. анонимен - pazete se ot lado
21.05.2010 20:09
vnimavaite kak reagirate na komentarite ostaveni ot LADO.

tova e provokator. pishe skandalno, no e anonimnik.

цитирай
10. lado - vnimavaite kak reagirate na kom...
21.05.2010 20:28
анонимен написа:
vnimavaite kak reagirate na komentarite ostaveni ot LADO.

tova e provokator. pishe skandalno, no e anonimnik.


Въх, прочух се и аз! Благодарско за рекламата!
цитирай
11. анонимен - Обективен
21.05.2010 20:46
В този постинг истини и полуистини са смесени с явни лъжи! Ст.Денчев открай време си е връзка на доган - 1-во с мултигруп/луканово творение, т.е. БСП, а сега и с разни султани и тем подобни/, Ирен Кръстева наистина е догановата маша в пресата, банката обаче е използвана по предназначение - нейната цел е да акумулира пари/като всяка банка/.
Намесата на Б.Б. в цялата тази галимация, меко казано е съшита с бели конци и то от хора, които:
1- не знаят дори и мето на Пеевски - ами Делян, а не Деян се казва и
2 - пише се от някой си "ламбо" - прякора на любимеца на червените бабичка Ст.Данаилов...

БСП - галимация отвсякъде!! Хубаво драскате, но малко късно се усетихте как ви извози "съдружника" в грабежите ви доган- КОНСУЛТАНТ-бей!!
цитирай
12. lambo - до 11 - Биографията на Стоян Денчев винаги е била свързана с Доган и ДПС
21.05.2010 21:11
1) Помня когато по телевизията дадоха, как Доган водеше като Муле след себе си в НС, определения лично от него за Премиер Любен Беров.
Та тогава Доган назначи С. Денчев за главен секретар на беровото правителство

2) След това Денчев бе не само депутат в 37-то НС от ДПС, но бе и заместник-председател на парл. група на Доган

3) 1998 г. той бе политически секретар на създаденото от Доган и подкрепено от Кобурга - ОНС (Обединение за Национално Спасение)

4) След това стана Вицепрезидент на близката до Доган Мултигруп. Говорител на мултаците по това време бе Волен Сидеров. Там бе и Веждито, ако си спомняш.
След убийстовото на Илия Павлов по заповед на Доган, последния превзе бившия Мултигруп и сега е негов собственик.

5) През цялото време С. Денчев бе ковчежника на Доган, а сега е връзката му с Кабус. А парите, които крадливеца Доган сложи в КТБ, са от кражбите му в двете правителства. Та в министерствата на ДПС, бяха 85% от Еврофондовете.

Така че никога С. Денчев не е имал нищо общо с друга партия, освен с ДПС

Самият аз се казвам Ламбуров, оттам и Ламбо, нямам нищо общо с оня Ламбо.

А че Доган извози съдружниците си в грабежа - БСП и НДСВ, не само съм съгласен с теб, но и съм го написал в поста (за Кочан)

Колкото за името на Делян - Деян - сбъркал съм го, не е това важното.
цитирай
13. анонимен - Обективен
21.05.2010 21:18
Т.нар. "автор" на този блог сам трие коментарите за писанието си! "Ламбо" - любимецо на червените бабички: народът не е чак толкова прост за да не види белите конци, с които съшиваш Б.Б. към твоите историики тук! Не смесвай полуистини с откровенни лъжи! БСП късно се усетихте, как вашия ортак в кражбите - доган КОНСУЛТАНТ бей ви преметна!
За др.път /ако имате такъв/ си направете извода...
цитирай
14. анонимен - до ламбо
21.05.2010 21:24
А мултигруп не беше ли луканово творение - т.е. на БКП/БСП или и луканов няма нищо общо с любимата ти партиика, др./ка/Ламбуров!? Или и ти я караш по старите БКП/ДС демагогски тертипи, дето творението ви доган така добре е изучило?
цитирай
15. lambo - Т. нар. "автор" на този ...
21.05.2010 21:24
анонимен написа:
Т.нар. "автор" на този блог сам трие коментарите за писанието си! "Ламбо" - любимецо на червените бабички: народът не е чак толкова прост за да не види белите конци, с които съшиваш Б.Б. към твоите историики тук! Не смесвай полуистини с откровенни лъжи! БСП късно се усетихте, как вашия ортак в кражбите - доган КОНСУЛТАНТ бей ви преметна!
За др.път /ако имате такъв/ си направете извода...


Е това го писа вече под номер 11 - стига си повтарял едно и също.
Да, Доган преметна червените и жълтите така майсторски чрез Бойко и Волен, че чак на мен ми се ареса ...
цитирай
16. анонимен - От Червената помия
21.05.2010 21:30
Ламбо, точен си както винаги.Остави го Обективния.Той явно по силата на партийни или служебни задължения пише тук.Поздравления за позицията и смелостта ти!
цитирай
17. lambo - до 18 - Те не ми отговарят на ключовите въпроси в темата :
21.05.2010 21:38
1) Какво правят държавните пари при Бойко, в банката на Доган ?!
2) Защо вестниците на Доган, осигуряват небивал медиен комфорт на пожарникаря ?
3) Кой назначи депесаря Доан Зия, на най-важния пост в правителството ?!

Иначе ... не бил Деян, а Делян! Е добре ...
цитирай
18. watchtowerman - Браво, батка!
21.05.2010 23:14
Много силно, и аргументирано, и смислено написано...
Ще допълня и аз нещичко: Б.Б. на избори 2005 обикаляше "турските" райони. Нали беше от правителството на Кобурга, и българите си казват - нормално, Б.Б.-то идва за да удари едно рамо на свойте си - Царя и НДСВ-то, а то - рамото се оказа за другиго. И го питат Б.Б.-то - що така агитира за чужди листи, Царот не му ли е приятел? А той отсича: Царот ми е приятел, ама немам по-голям приятел от Султана...
Гледам ги двамцата на избори 2009 - дават се, ще се изядат, ама аз си знам - правят го за да е сеира по-голям, че тогаз и зяпачите ще са повеке, и докато чоплят семките може и да се включат в наддаванията - важното е някой да им подхвърли залаганията, после гледай - за келепиреца ще се изпотрепят...А кога сеирът свърши - гледай ти - що ги ручахме жабетата?! Че тя тая игра - тука има тука нема не я ли играят от двайсет и повеке години?
цитирай
19. анонимен - k.siderova
22.05.2010 01:04
Turcite otdavna planiraha da "prevzemat" podmolno Bulgaria, ni6o novo pod slanceto.. loshoto e 4e prosto nqma koi da gi spre... :((((
цитирай
20. misbis - няма такива работи..не си разбрал-))
22.05.2010 07:31
тя мафията отдавна се легализира,узакони,опра и рапортира на европата,че сме се преборили с корупцията и криминалните.на хартия сме законни и чисти като вода ненапита.
е, за малко цирк пред овцете да поизловят някой недоук,който само се пречка с дребните си кражбици....юнаци
цитирай
21. анонимен - 500 години не стигат,
22.05.2010 08:42
отново ще сте наши..
цитирай
22. анонимен - коменто
22.05.2010 09:07
Не ви ли прави впечатление,че Борко и компаниия не обелват и дума ,а камо ли да разследват Оги Доги и Височеството и техните антуражи за престъпленията направени по време на управлението им ? Ако журналистите ги попитат ,смънкват нещо с половин уста от сорта че компетентите органи са тези които се занимават с задълженията си.
цитирай
23. анонимен - ВСИЧКО Е ДОБРЕ НАПИСАНО......НО НЯМА Я,......ВРЪЗКАТА С, Б.БОРИСОВ!!!
22.05.2010 09:14
СХЕМАТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА МОНОПОЛНОТО СТРУКТУРА НА ДОГАН И ПАРТИЯТА ,СА ОЧЕРТАНИ ДОБРЕ.....НО, НИКЪДЕ НЕ ПРОЗИРА ВРЪЗКАТА НА ДОГАН С ,БОЙКО!!!!....ПРОСТО ,НЯМА ТАКАВА!!!
ТАЗИ ИНТРИГА СЕ ПРОПАГАНДИРА ОТ.....ЕКИПА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ,ДОСТА УПОРИТО НА Т.Н.,"ШОУ", КОЕТО ,ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА "ОТКРИТО ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ "......ЗА "НАИВНИЦИТЕ" НА БЪЛГАРИЯ!!!!
ТОВА, НЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ,ОТ ПОРЕДНИЯ ОПИТ ДА СЕ ЛАЗКЛАТИ ИМИДЖА НА ПРЕМИЕРА И МУ СЕ ПРИПИШАТ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ВРЪЗКИ С "ВРАГОВЕТЕ" НА БЪЛГАРИЯ....."ТРАКТОРА", "СРЕТАН йОСИЧ", РУСКИЯ ШМАТКО, РУСКИ ВРЪЗКИ И Т.Н.!!!!...СЕГА Е НА РЕД,....ДОГАН!ПАРТИЯТА И ОРГАНИТЕ НА ДС,МОЖЕ ДА ИЗКАРАТ , ЧЕ БОЙКО Е "НЕЗАКОНЕН СИН" НА СТАЛИН......КОЛКО МУ Е ,ДА СЕ СКАЛЪПИ И ТАКАВА ВЕРСИЯ!???....ЩОМ ,ПАРТИЯТА ПЕЧАТАТ ,ФАЛШИВИ ПАРИ....
КОЛКО МУ Е ДА СКАЛЪПЯТ И ......НЯКОЛКО ДОКУМЕНТА ЗА РАЖДАНЕ ???!
ХИЧ,ПРОБЛЕМ....ВИКАТ ,ТУРЦИТЕ!!!!

КОЛКО ,МУ Е
цитирай
24. анонимен - Искате ли помощ.......?
22.05.2010 09:25
Ако искате ....мога да ви помогна и с, няколко фотомонтажа.Заплащането,няма да е
скъпо.....Например,...братска прегръдка и целувка,между Доган и Бойко!За основа, ще ползвам фотоса, между Брежнев и Живков, с целувка-уста,в уста!!!!
Ще предизвикаме фурор в пресата!
цитирай
25. lambo - до 25 и другите
22.05.2010 10:57
Вие не разбирате ли, че чрез КТБ и Ирен Кръстева, Доган вече почти е запушил всички медии. Без изключение. И скоро никой няма да има възможност да пише за Султана, каквото и да е - защото няма да има къде.

Настъпва такова инф. затъмнение, каквото и при социализма нямаше
цитирай
26. анонимен - Т.Икономов
22.05.2010 12:41
Изтеглете авоарите на Държавните предприятия, от КТБ и монопола на Кръстева и Доган, ще почне да лапа въздух!Пределно ясно е,че тая далавера се върти с Държавни средства!Явно,под диктовката на "Тройните лапачи",парите на Държавните предприятия са съсредоточени в една банка.....банката, на ченгето от ДС- Меди Доган!
цитирай
27. анонимен - За блога
22.05.2010 14:27
Блогът си е чисто антиатакистки и вероятно е от догановите покупки.
цитирай
28. boristodorov56 - Това, което твърдиш е повече от наивно.
22.05.2010 15:35
lambo написа:
Те са влезли нарочно в ДС за да придобият власт и да работят отвътре срещу България и за себе си. Тоест за Световния Ислям, не само за Турция

Който от "величията" в ДС си въобразява че са под контрол, жестоко се лъже



Всички са под контрола на ДС, но имат и собствена ниша на действие.

Нищо в тази държава, а Аамет циганина най-малко, е извън контрола на ДС.

В противен случай - трябва да повярваме, че извънземни редят бъркоча.
цитирай
29. lambo - Не е само анти-атакистки блога
22.05.2010 18:33
анонимен написа:
Блогът си е чисто антиатакистки и вероятно е от догановите покупки.


В блогът не се пише само за циганина Сидеров, който се преструва на българин. Доган - който се преструва на турчин, Седефчев - който се преструва на комунист, Костов - който се преструва на антикомунист, Борисов - който се преструва на европеец, Дянков - който се преструва на еврейче и т.н. са от цигански произход всичките.

Та те в момента са спрели мизерните детски от 35 лв. на 550 000 българчета, а на всички циганчета плащат по 59,15 лв. детски + 78 лв. за "самотните" им майки

Правителството на ГЕРБ, Атака и Сините извърши поредното национално предателство. На 19, 20 и 21 Май с тяхно разрешение и помощ в София се състоя 10-я конгрес, на Световния съюз на Турската младеж. Да сте чували за този конгрес ?
цитирай
30. crusader - Правителството на ГЕРБ, Атака и Сините извърши поредното национално предателство. На 19,20 и 21 Май с тяхно разрешение и помощ в София се състоя 10-я конгрес, н
23.05.2010 03:46
Аз поне нищо не съм чувал за този конгрес и би ми било интересно, ако напишеш нещо по темата.
Който е казал "а", трябва да каже и "б"!...
цитирай
31. анонимен - Настъпи време разделно: Да спрем Турция за ЕС!
23.05.2010 16:10
И докато в Анкара разливаха шампанското от гръцко-испанската победа, турската дипломация реализира нов десант - на българска земя. На 19, 20 и 21 май в София се проведе Десетият конгрес на Председателския съвет на Световния съюз на турската младеж. Финансиран от крайно дясната организация „Тюрк оджакларъ” (Турски огнища), от Правителствената агенция за сътрудничество и развитие и от Специалния държавен фонд за задгранична пропаганда и реклама на Турция, този съюз ни избра за домакин по една проста причина: При управлението на ГЕРБ България е най-уязвимата за турската експанзия балканска държава. И понеже подчиненото на Анкара ДПС не е във властта, то повече от всякога се нуждае от подкрепата на родината-майка.
Но да изчакаме края на конгреса, да прочетем написаните доклади и импровизираните изказвания, да видим лицата на участниците във форума, за да коментираме софийската провокация на Ердоган и безгръбначната политика на Борисов.
Едно обаче е ясно: Атакистите окончателно капитулираха пред туркофилите от ГЕРБ, след като не посмяха да излязат с протестна декларация срещу конгреса на турската младеж.
http://www.desant.net/show-news/20322/
цитирай
32. анонимен - do 23.anonimen
10.06.2010 22:47
анонимен написа:
отново ще сте наши..

Hai siktir! Malcinstvata da kopat tiutiuna!!
цитирай
33. анонимен - Dogan. . . . . . . . . . . . . . KTB B. B...
02.08.2010 04:04
Dogan ..............KTB
B.Borisov...........CBank.................pomislete kakvi 6te sa sledva6tite stupki........a BG narod neka da si ble..ee.....eeeeeeeeeeeee
цитирай
34. анонимен - Защо не
19.08.2010 14:32
Защо всичко това не се случва в други европейски държави?
Защото не им се позволява, а в българия родолюбци няма, всеки от всяко ниво на властта е готов да предаде националните ни интереси за съответия "Кяр",
затова и все по-малко българи остават да живеят тук,
още някоя и друга година и българите ще са малцинство в българия.
цитирай
35. uff - Банчица
09.09.2011 00:07
Банчицата да не е "Козлодуй-банк"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558872
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031