Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2010 16:30 - Борисов - "Гледаме си ромите ..."
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 8981 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 28.09.2011 20:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това пише премиерът Бойко Борисов до комисаря по правата на човека към Съвета на Европа Томас Хамарберг.

Писмото на Премиера ни е в отговор на писмо от 7 октомври, в което Хамарберг подчертава необходимостта българските власти да подобрят условията за живот на ромите. Комисарят поиска и информация за актуалните жилищни условия на ромската общност, която той посети през ноември 2009 г. в район "Република" в София.



 ПОХОДА НА АНТИ-БЕЛИТЕ РАСИСТИ 

След идването си на власт Сидеров, Борисов, Костов и Дянков припряно започнаха да осъществяват тайната дотогава програма, за демографско доунищожаване на остатъците от бялата раса

1) Най-напред оставиха в сила расисткия праг от 350 лв. БРУТО, чрез който предишните анти-бели расисти Кобурга, Доган и Станишев спряха детските на 550 000 бели деца и ... на нито едно циганче. Нямали пари ...

2) После оставиха в сила по-големите детски на циганчетата. Вместо по 35 лв., Станишев, Доган и Кобурга направиха детските на ромчетата по 59,15 лв. + 78 лв. за майката. А уж нямали пари ...

3) Веднага след това премахнаха 1-годишния срок на Бай Мангау да си търси работа. После вечните помощи се спираха. Това бе едно от малкото хубави неща на предишната власт. Сега Бай Мангау започвайки от 18-годишна възраст, до края на живота си получава пенсия ... тоест помощи. А уж нямали пари !!!

4) Опитаха се да спрат детските на майките-студентки, тъй като сред тях няма циганки

5) Опитаха се да намалят платеното майчинство за работещите майки с 6 месеца

6) Предишната власт прокара закон, според който на младите семейства, които са сключили брак, и са изтеглили жилищен заем до 100 000 лева, в края на годината им връщат платените лихви върху вноските. Ако имат дете. Но по идея на ГЕРБ - Дянков, банките сложиха цена около 400 лв. за издаването на документ, че са платили вноските с лихвите. Тази цена е съотносителна с размера на лихвите. И така по този коварен начин, този закон на практика бе отменен.

7) След това тайно направиха промени в ПП на ЗСП ( Правилника за Прилагане на Закона за Социално Подпомагане ). Ето някои от тези промени :

-  Досега към МД за помощи се прилагаше, документ за "доходите".
Новото ! Документа вече е само за "брутните доходи"
Вие да познавате циганин, който да има брутен доход ?! 

- Досега "Социално подпомагане" задължително изискваше инфо за "социално-слабия" от НАП, Бюрата по труда, Социално осигуряване и т.н.  Сега това е отменено. Молбите за помощи, вече ще се приемат на юнашко доверие. Защо ?! Ами вие да сте видяли някой Бай Мангау да лъже ? Абсурд !

- Досега "Дирекция "Социално подпомагане" ежемесечно изготвяше списък на лицата и семействата, придобили право на месечна социална помощ, който се обявяваше на видно място в сградата на дирекция "Социално подпомагане"."
Сега това също е отменено ! Какво си въобразявате вие ? Че живеете в демократична държава и имате право на информация ?! Няма такова нещо ! Имената на богаташите, каращи скъпи мецедеси, които ще получават помощи на ваш гръб, вече са държавна тайна номер 1.

- И най-важното ! Досега нямаха право да получават помощи :
"лица, пътували зад граница на собствени разноски през последните 12 месеца, с изключение на случаите за лечение на заболяване или във връзка със смърт на член на семейството."
Горния текст обаче, вече е отменен БЕЗ ОСТАТЪК !
Наркобароните, контрабандистите (дето всеки месец зареждат стока в Турция), проститутките, джебчийките, просяците, измамниците и другите подобни, които непрекъснато кръстосват Европата ... ами и те ще получават помощи. Дето не могат да си преброят парите и не могат да си претеглят златото !

8) Скоро увеличиха осигурителния срок преди платеното майчинство, от 12 на 18 месеца, защото работещите майки злоупотребявали. Като разберели че са бременни, започвали да се осигуряват на по-висока брутна заплата ...

А неработещите мургави майки не злоупотребяват, като цял живот гребат с черпака Детски и Помощи за 10 до 23 чаавета, без да имат и 1 ден трудов стаж !!!

9) ЕДИНСТВЕНИТЕ УВЕЛИЧЕНИ РАЗХОДИ, на ремонтирания бюджет по средата на 2010 г., бяха именно Детските и Помощите на циганите със 142 милиона лева. Според Милен Велчев обаче увеличението на тези пари е с над 800 милиона ...

За новия бюджет 2011 г. ЕДИНСТВЕНИТЕ УВЕЛИЧЕНИ РАЗХОДИ са пак Детските и Помощите на циганите със 152 млн. лева ... официално. А колко е реално, не знам

 

10) За да се съберат всички тези огромни цигански разходи :

- замразиха работните заплати, вкл. и "огромната" заплата от 240 лв. бруто = 190 нето = 95 евро

- замразиха и трудовите пенсии, вкл. и минималната от 136 лв., на която са 800 000 възрастни

- увеличават отново с почти 2% осигурителния данък

- два пъти вече увеличават МОП (Минималните Осигурителни Прагове)

- увеличават с 3 години трудовия стаж

- увеличават с 3 години и възраста за пенсиониране

- от 2011 година рязко вдигат Данък-Сгради и Такса-Смет, които ... както знаем, нито един циганин не плаща

 

Охх, сърцето ме заболя. Не мога повече. Продължете вие ....




Гласувай:
7



1. анонимен - интересно
06.11.2010 19:31
Кога за последно са ни оправлявали българи?
цитирай
2. lambo - Защо си мисля, че последния българин, който е управлявал е Стамболов
06.11.2010 21:31
След като идват Кобурзите, та досега, етнически българи не се допускат до власта. Само хора от малцинствата, или пришелци изпратени отвън ...
цитирай
3. pontis - Разбра ли, че във Франция им казвали "номади"?
07.11.2010 09:58
:))))
цитирай
4. анонимен - "Народът",
08.11.2010 11:07
отдавна е умрял и само ехото от тази смърт, продължава да хленчи по блоговете.
Господи помилуй! Амин!
цитирай
5. genadi2000 - Чифутски боклук обяснява каква е целта на "мултикултурализЪмЪ"
10.11.2010 03:09
Barbara Lerner Spectre , управител на еврейската фондация "Paideia" /сладко лапаща парите на нещастните шведски данъкоплатци/ , ни обяснява що е "мултикултурализЪм" и защо , аджеба, чифутите толкова много държат на него:

Аз мисля, че има едно възраждане на антисемитизма, защото в този момент Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна.И мисля, че ние /евреите/ трябва да бъдем част от вихъра на тази трансформация, която трябва да се състои. Европа няма да бъде сбор от монолитни общества, както някога са били в миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация на Европа . Сега европейците навлизат в мултикултурна среда и срещу евреите ще има недоволство заради лидерската им роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.
........................................................................................

Не мисля, че би могло да се каже по-ясно!
Добре дошли, европейци, в новият
мултикултурен "рай"!
Вашият континент ще се превърне в цигано-негърски бантустан, вие ще работите по 18-19 часа на ден, за да храните мангалите, но най-вече, за да издържате ония дегенерати, които искат да играят "водеща роля в този процес".
Само си го представете: Цял континент циганизиран, вашите жени, сестри и дъщери биват изнасилвани от гнусни чернилки, децата ви биват клани от мангали...Най-отгоре чифутите ще командват и ще се радват на своята "водеща роля"...
Но вие не бива да протестирате- зер, ще ви обвинят в "расизъм" и "антисемитизъм"!
...................................................................

Дано на някои промити мозъци им светне най-накрая кой стои зад "Десетилетието на ромското включване", програмите за вкарване на милиони азиатски и африкански емигранти в Европа, и т.н.


http://genadi2000.blog.bg/politika/2010/11/01/chifutski-bokluk-obiasniava-kakva-e-celta-na-quot-multikultu.627842
цитирай
6. genadi2000 - Те просто си изпълняват програмата...
10.11.2010 03:17
Талмуд,
Zohar (II, 64 b)
Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.

цитирай
7. genadi2000 - Грамота на Бойко Борисов I дадена на ромите в България
10.11.2010 03:33
Моето премиерство дава тази повеля на ромският етнос, на обичните и верни гласоподаватели на премиерството ми, да ходят по цялата страна на премиерството ми с каквато и да било каруца, да крадат или убиват, или каквато и да е стока да отнасят, и до която и да е земя или област да дойдат: до Видин ли или Лом и Свищов да дойдат, или ходят до Търново и цялото Загоре, или достигнат до Преслав и Варненска област, или до Бургаската област, или Софийската, или Благоевград и в Сандански, или в Кърджалийската област, или в Ловешката, или в Добруджанската земя, или отиват в Димитровград – навсякъде да се настаняват където им е удобно, без да плащат каквито и да било данъци, да нямат запрещение по всички области на премиерството ми да мърсят и ограбват без грижа като всеверни и обични гласоподаватели на премиерството ми. Който ли пък им напакости в каквото и да било на табуните, на гетата, или гдето да бъде против закона за дискриминацията, то да се знае, че той е противник на премиерството ми и милост не ще има, но голям гняв ще изтърпи от премиерството ми.

БОЙКО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИТЕ И ЕВРОРОМИТЕ


цитирай
8. анонимен - UGHAS
12.11.2010 20:06
Nima tova e BG ?!? Prilosha mi i ochite mi se nasylziha ... Za tazi BG li tyguvam otdaleko mnooogo godini ??? Ta tq trqbva da se preimenuva v Ciganiq ,shtom vsichko se pravi v imeto na ciganite i protiv bulgarite...

I koga nay-posle shte vi upravlqvat bulgari ???
цитирай
9. kocil - За съжаление
22.12.2010 15:59
Социалното министерство и Тотю нямат думата за кой да има пари и за кой да няма. Това го спускат отгоре на Боко и Вдянков и никакви интерпретации от тяхна страна не се допускат. За мангалите винаги ще има, за нас - уЙ.
цитирай
10. анонимен - Браво!!!
01.02.2011 12:17
Напълно съм съгласен с тезата на автора, има ли начин от блоговете в нета "обществото" или поне това, което е останало от него и се нарича Българи да реагира по-остро и се противопостави на това течение или мода наречено "ЦИГАНИЗАЦИЯ" в политиката за печелене на гласове и окупиране на власт.Ще заприличаме на Китай, само че с мангалска раса и неконтролируем прираст!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558989
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031