Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 19:55 - Мадридският Пришълец пак ни слънгосва
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 35170 Коментари: 59 Гласове:
6

Последна промяна: 10.01.2011 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мадридският Пришълец : - " Изборните резултати през 2005 г. подредиха по различен начин управлението. Единствената възможна тогава формула, беше партниране на трите водещи по резултат политически сили. Всяка друга конфигурация, би поставила на риск членството "

Става въпрос драги читатели за откъси, от днешните закъснели оправдания на Дедо Хазар(т), публикувани в сайта МУууу. Има копи-пейст и във "VESTI.bg". Виж цялото Му изказване ТУК 

Значи резултатите от изборите през 2005 г. са налагали тройната коалиция ?! Задължително с турско-ислямските вълци на Доган ?! Това не е вярно ! Пак лъжеш Ваше Нищожество. БСП имаше 82 депутата + вашите 53 от НДСВ правеха 135. Цели 14 над нужните за мнозинство !!!  А можехте да привлечете и БНС с неговите 13 депутата, понеже (както се разбра) една от вашите основни задачи в БГ е ... да не допускате до власта сините. Но освен сините, вън от власта оставаха протурските партии ДПС и Атака.

Но не ! Вие тръгнахте на всяка цена, да вкарвате ПАК  турчолята във власта. И как така мандата на БСП не мина, вашия мандат на НДСВ пак не мина, само на ДПС се получи. С гласовете на червените и жълтите деПУТАТКИ ...  Доган за втори път (след Беров) получи мандата !  Как стават тия работи, бе масонско предателче ?! Затова ли дядо ми Христо Велчевски е спасил баща ти, от сигурна смърт на Дойран ?! Виж историята
ТУК

И не само ги вкарахте във власта, но им дадохте над 85% от еврофондовете. Да ... над 85% от европарите бяха в трите министерства на архикрадеца Доган - земеделието и горите, екологията и бедствията. Напълнихте МУ кошничката убаво. Заради Аамет Ага и съвсем правилно ЕС ни спря еврофондовете. Дърт мошеник ! Но некадърен. Видя ли как в Кочан, за благодарност Доган такъв кочан ти пъхна в дъртия ...., че те няма вече и в Парламента.

Трябвало трите първи по резултат партии, да участват във власта ! Но през 2001 г. защо даде кокала пак на ДПС, когато тя бе 4-та по резултат ?! А не направи естествения съюз със СДС, която бе втора политическа сила ! Отговори де, хазарска мишко ! Но това ти е най-малкото.

Защото най-голямото ти престъпление срещу българската нация, е спирането на детските на българчетата, чрез расисткия и фашисткия праг от 150 лв. бруто, през 2002 г.. Виж ТУК. Вече 9-та година оттогава, и този праг не можем да го махнем. Пишем, протестираме, пращаме молби до ЕС ... нищо. Отсреща са се наредили УЖ глухи антибели фашуги - ТИ и другото хазарче Яков (Станишев), циганите Шорош, Доган, Седефчо, Сидеров, Костов, Борисов, Дянков и т.н. Един път постигнали спирането на детските чрез теб, те нямат никакво намерение да отстъпват от тази позиция. Защото фашисткия праг в бруто, направо смачква раждаемоста на данъкоплатците - българи. Сякаш черната смърт от тогава, всяка година коси оределите редици на нацията ни. От всеки 100 родени деца, над 80 са циганчета. От останалите почти всички емигрират, даже и преди да завършат средно образование.

image
Проклет да си ! Проклети да са и всичките ти наследници ! Хубаво да не видите, додето сте живи ! Чумата да ви тръшне - както кълнеше баба ми Донка. Всичко най-лошо ви пожелавам, хазарски мръсници.



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Да, Проклети да са до 9-то коляно! ...
04.01.2011 20:11
Да,Проклети да са до 9-то коляно! Изроди Чифутски!
цитирай
2. анонимен - АЗ МУ ВЯРВАМ БЕЗРЕЗЕРВНО НА 100 %...
04.01.2011 20:38
АЗ МУ ВЯРВАМ БЕЗРЕЗЕРВНО НА 100 %%%%%%%%%%%
цитирай
3. lambo - Те точно така и комунистите вярваха на 100 %
04.01.2011 20:41
Те точно това "верване" ни доведе до тук. Да сме на крачка от изчезването си.
цитирай
4. анонимен - ДЪЛЖИТЕ МУ ДЪЛБОК ПОКЛОН, ЧЕ СЛОЖИ ...
04.01.2011 20:41
ДЪЛЖИТЕ МУ ДЪЛБОК ПОКЛОН, ЧЕ СЛОЖИ ОСНОВИТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !
цитирай
5. анонимен - ВСЕ ПАК ТОЙ Е ПОТОМСТВЕН АРИСТОК...
04.01.2011 20:48
ВСЕ ПАК ТОЙ Е ПОТОМСТВЕН АРИСТОКРАТ, А ТИ ЩЕ СИ ОСАТНЕШ ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПОПЛЮВКА, КОЯТО ЩЕ ГО ЛАЕ ПО ФОРУМИТЕ.
И СИ ТОЛКОВА НЕЗАБЕЛЕЖИМ, ЧЕ ЧАК НЯМА КОЙ ДА ТЕ ПРОКЪЛНЕ И ТЕБ.
ПРОСТАК!
цитирай
6. lambo - до номер 4 - На коя цивилизация ... на циганската ?!
04.01.2011 20:50
Аз му бях застъпник на изборите през 2001 г. В двете цигански секции в Карлово - в сградата на бившето училище по сградо-строителство

Чудех се защо циганките ме гледаха така изпитателно. В очите им се четеше нещо от рода на " Тоя няма ли да се досети ? "
След отварянето на урните, се оказа че всички цигани бяха гласували за него - няма БСП, няма СДС, няма ДПС

Но когато само след няколко месеца спря мизерните детски от 8,50 лв. на българчетата, а на циганчетата ги вдигна на 15 лв. се сетих защо циганките ме гледаха така - та те ВСИЧКИ са знаели за тайната от нас договорка.


Те да гласуват единно за него, а той после да спре детските на българките , а техните да ги удвои. Нека сега някой да ми разправя, че циганите били прости и гласували само за едни кебапчета, бири и няколко десетки лева на ръка. Тия почерпки са само черешката на тортата.
цитирай
7. lambo - до номер 5 - Кой е потомствен аристократ ?!
04.01.2011 20:58
Та нали хазарската фамилия Кохари - прабабата на Фердинанд, са си КУПИЛИ с пари благородната титла в Австро-Унгария.
Че нали именно "потомствения аристократ" Фердо Лисицата ни докара до 2 национални катастрофи !
През Междусъюзническата война, започната с негова заповед, България е изправена срещу войските на 5 държави - Сърбия, Гърция, Черна Гора, Румъния и Турция. А отзад им е помагала и Русия. Шедьовър на дипломацията

А през разгара на Първата световна война, пак Фердо Лисицата е единствения в света, който вкарва държавата си на страната на губещите Централни сили. Пак шедьовър.

Интересно защо са му викали Лисицата. Според един възрастен и опитен ловец от Търговищко, някакъв турчин - "Няма по-просто животно от лисицата"
цитирай
8. анонимен - НА НАС ПЪК ИВАН КОСТОВ НИ ОТКРАДНА ...
04.01.2011 20:58
НА НАС ПЪК ИВАН КОСТОВ НИ ОТКРАДНА ДЕТСКИТЕ ЗА ТРИ ГОДИНИ И ЗАПЛАТИТЕ ОТ ПРЕДПРИЯТИЕТО СЪЩО ЗА ТРИ ГОДИНИ. ИМАМЕ ДОКУМЕНТИ ОФИЦИАЛНИ ЗА ТОВА, КОЛКО НИ ДЪЛЖАТ. ЗА 99, 2000 И 2001 НИ ДЪЛЖАТ ОБЩО НАД 3000 ЛЕВА, КОИТО ТОГАВА И СЕГА СА СИ ВСЕ ПАРИ.
цитирай
9. анонимен - Збогом
04.01.2011 20:59
Това комунягите сте мръсна пасмина Ламбе Шишенагъзиноф,
Ревеш, манипулираш срещу Симеон, срещу имотите му, Дума не казваш за
окраденото от комунягите , срещу милиардите на В.Божков, Крадени,
Комуняга си ти Шише Ламбеноф !
цитирай
10. mercy - съгласен съм с ламбо.
04.01.2011 21:02
Дърт, мазен, гнусен и некадърен подлизурко. Ах как съжалявам за деня в който е успял да избяга в изгнание, та не е изгнил някъде, че и род успял да създаде нещастника долен!
цитирай
11. анонимен - Збогом
04.01.2011 21:08
Симеон си връща бащините, фамилни имоти, какви имоти заграбиха мръсните
комуняги , Ламбо Шишегъзов, комуняго мръсен ?
цитирай
12. lambo - до номер 9 и 11 - "анонимен сбогом"
04.01.2011 21:15
Ах как и защо тази тема не е в удобното ви русло - комунисти срещу антикомунисти. Там такива платени анти-български изродчета са в стихията си. Но не ... Жалко за теб. Баста. Тук няма комунизъм и антикомунизъм. Има един единствен въпрос - защо юдохазаря Шимон Кохари-Кобург спря детските на българските семейства, а на циганските ги удвои ? Отговори ми ако можеш.

Защото нито червените комунисти, нито сините антикомунисти не направиха това. Направи го през 2002 г. юдеят Шимон Кобург-Кохари, издънка на една прокълната фамилия, донесла 3 национални катастрофи за България
цитирай
13. анонимен - Збогом
04.01.2011 21:16
С кой трябваше да влезе в съюз Фердинанд, с Франция и Русия , които са на
страната на Сърбия и Гърция , от които България си търси изгубените заради
Русия земи ? Тъп си Ламбо, всъщност си МРЪСНИК !
цитирай
14. lambo - до 13 - Няма смисъл да споря с човек, който не знае нищо от Историята
04.01.2011 21:25
Накратко - Балканската война не трябваше изообщо да се води през 1913 г. Трябваше да се изчака Първата световна война, и тогава България на страната на Съглашението трябваше да воюва срещу Турция и да направи успешно националното си обединение.

Но това са твърде сложни неща, за такива безмозъчни фанатични антикомунистчета като теб. Те точно и по фанатизма си приличате с комунистчетата. Като две капки вода сте.
цитирай
15. анонимен - Збогом
04.01.2011 21:30
И след всяка "национална катастрофа" , България излиза със спечелени ЗЕМИ,
Виж, от комунистическата катастрафа, България никога няма да се оправи,
но Ламбето Шишегъзово МЪЛЧИ за това, мълчи за предателствата на комунягите,
за комунистическия грабеж, за съсипването на България !
Защо бре, Ламбе, мълчиш за десетките Хиляди Избити от комунягите,
за милионите минали през комунистическите лагери на смъртта, за милиардите,
окрадени от комунягите и изнесени в чужбина, защо бре Ламбе, ЗАЩО МЪЛЧИШ !

цитирай
16. lambo - до номер 15 - за Южна Добруджа ли говориш ?
04.01.2011 21:41
Преди да бъде върната през 1941 г. тя бе загубена по Букурещкия мирен договор, след разгрома ни през лятото на 1913 г. Има разлика между "върната" и "спечелена" земя

А от малкото освободени земи по силата на същия Букурещки мирен договор, само след няколко години, в края на Първата световна война България губи по-голямата част и от тях. По силата на Ньойския договор Гърция взима Западна Тракия и Димотишко, а новата Югославия Западните покрайнини - Струмишко, Босилеградско, Знеполско, Царибродско и Тимошко.

Да не говорим за тъжния факт, че именно поради предателството на Кобурга, който даде власта на Доган, сега Южна Добруджа - общините в Добрички и Силистренски окръг ВЕЧЕ са под власта на турко-ислямистите от ДПС.
Те това за мен е четвъртата и последна национална катастрофа - и пак от Кобурзите.
цитирай
17. анонимен - Збогом
04.01.2011 21:42
Тъп си Ламбе, прост като ламбено шише си, като СЛОНСКИ ЗАДник си тъп,
Единствено ГЕРМАНИЯ е поела ангажимент за НАЦИОНАЛНОТО ОБЕДИНЕНИЕ на
България, и е съдействала да си върнем земи !
Докато "братска" Русия насъсква Румъния срещу нас през 1913 год., воюва в
Добруджа с румънците срещу нас през Първата световна, и чрез ПОДЛОГАТА си
Г.Димитров, предава Македония на Сърбия , Ламбо Шишетъпович !
цитирай
18. lambo - Ти си отчайващо тъп бе ... "Збогом"
04.01.2011 21:53
Не е важно кой какво обещава, а кой РЕАЛНО нещо ще даде. Това не можете да разберете, вие отчайващите. Да Германия обещава най-много, щото отчайващо се нуждае от съюзници. Но няма да даде нищо, щото винаги губи.

Докато Съглашението е обещало на Фердинад Безпорната зона от Македония до Охрид вкл., Източна Тракия с Одрин и ... според развитието на придобивките им след войната връщането на Южна Добруджа и пристанището Кавала с областа между Места и Струма. Но Фердо "Лисицата" скрил тези предложения.

А Русия е помагала на бившите ни съюзници срещу нас, пак поради Фердинанд. Който въпреки категоричното руско предупреждение, се е опитал да влезе в Цариград.

Македония остава в Югославия, след Втората световна война, защото благодарения на Борис Трети, ние пак сме на битата страна
цитирай
19. анонимен - Збогом
04.01.2011 21:56
Симеон или комунистическата БКП/БСП и ДС регистрираха ДПС, Симеон или
комунягите чрез Беровото правителство вкараха ДПС във властТа, Кой създаде
няколко ДВИЖЕНИЯ с името на СИМЕОН за да откъсне гласове и го принуди да
търси коалиция , още повече ЧЕ СДС стана смъртен враг на СИМЕОН, заради
изгубените избори през 2001 г., !
Голяма си МРЪСОТА ти Ламбрентий Шишегъзия , БСП и ДС подлоГО !
цитирай
20. sande - Приятели, не плюйте по царо , нас ни манипулират ...
04.01.2011 21:57
Царят си е Цар! Царство България е една доста уважавана и уредена държава. Не мойте с този комунизъм!
цитирай
21. lambo - Збогом на "Збогом"
04.01.2011 22:05
" Курвичките ги обичам, но номерата им не " Този израз е за теб.
На всичките ти писания аз отговарям аргументирано. Но ти вместо да ми дадеш контра, бягаш и почваш някаква друга тема. И сега пак. Поради това, че не му достигали депутати за мнозинство през 2001 г., ТОЙ се принудил горкичкия, да даде власт на Амет Ага. Ами че на него не му достигаше САМО един депутат за мнозинство. И въпреки че Надежда Михайлова му заяви в Парламента, че винаги когато се нуждае той ще има лично нейния глас, Мръсникът-негодник даде земеделието, горите, водите и еврофондовете на крадеца Аметко Смаил. Дето се е прекръстил на Демир Доган. Срещу един единствен депутат ... подари цяла държава на турчолята.

А чрез позицията която имаше след изборите, просто можеше да си купи (срещу власт или пари) десетки депутати от другите групи !
цитирай
22. анонимен - Збогом
04.01.2011 22:14
Съглашението е обещало на Фердинад ДРЕНКИ, комунистическо интерпретиране
на историята, такава, каквато е УДОБНА на комунягите, КОЙ изрод създаде
понятието "македонска" нация, кои изроди с БОЙ и РЕПРЕСИИ принуждаваха
БЪЛГАРИТЕ от Пиринска Македония да се пишат "македонци", Кобургите ли
предлагаха България за 16-та релублика на сесеСере, Симеон ли създаде Агента на ДС, Сава-Доган и регистрира ДПС , МРЪСОТА Ламбий ШишегъзовИЧ ?
цитирай
23. анонимен - Збогом
04.01.2011 22:22
"А в позицията която беше, просто можеше да си купи (срещу власт или пари) десетки депутати от другите групи"

Вечните комунистически курВалъци, ако не, "ще купят", ако не, ще Убият !
К..У..Р..В..О Ламбентий Шишения, КОЙ РЕГИСТРИРА ДПС, начело с ТЕРОРИСТА
манго Меди доганов, САВА, що мълчиш за това бе П..у..Т..к..О, ДеСарска ?
цитирай
24. анонимен - ДРАМ СЪСТАВА СИ ИМА СЦЕНАРИИ И ДО...
04.01.2011 22:23
ДРАМ СЪСТАВА СИ ИМА СЦЕНАРИИ И ДОКАТО НЕ СИ ИЗИГРАЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НЯМА ДА МЛЪКНЕ
цитирай
25. lambo - "Сбогом" - пак бягаш по тъчлинията
04.01.2011 22:25
Македонската нация е създадена по решение на Коминтерна, една юдео-комунистическа организация, пряко подчинена на Ротшилдови

Че е така, се вижда от писмата-заповеди на Георги Димитров до ръководствата на балканските комунистически партии, когато той е шеф на регионалното бюро на Коминтерна във Виена. Оттам е командвал Югославската, Румънската, Българската, Албанската и Гръцката компартии.
Навсякъде в тези директиви Димитров отпуска ДОЛАРИ на ръководствата им. Долари, не златни рубли както се говореше. Интересно, на кого бяха банките във Виена по това време ?

След това националния предател Георги Димитров изпълнява това решение на Коминтерна, да се помакедончат хората в Пиринския край, преди предаването му на Югославия. Факт е, че буржоазните "патриотични" партии след 9 Септемви, т.н. "Демократична опозиция" по никакъв начин не протестират срещу тези предателски действия на комунягите, около пияницата Димитров (Гошо Тарабата)

Защото и двете сили - комунисти и буржоазна опозиция служат на Ротшилдови, хазарите-банкери господари на света.
цитирай
26. анонимен - Збогом
04.01.2011 22:38
Симеон ли инфилтрира във всички партии и движения АГЕНТИ на ДС,
Симеон ли РЕГИСТРИРА "партии" на разни КРЕТЕНИ, за да объркват,
да РАЗМИВАТ, да лашкат народа, за да властват над него още 20 години !
И отново те питам П..у..Т..к..О ДеСарска , Защо не повдигаш въпрос НИКЪДЕ за
ОКРАДЕНОТО от комунягите, а те боли гЬ.ЗА за фамилните имоти на Симеон ,
кажи бе К..У..Р..В..О Ламбентий Шишения ! И КОЙ РЕГИСТРИРА ДПС !
И кой с мандата на ДПС управлява 4 години ? Кажи ДеСарска ПОДЛОГО,
Ламбертий ШИШеДжамов !
цитирай
27. lambo - С мандата на ДПС управляваха БСП и НДСВ
04.01.2011 22:43
Както и "сините мравки" на Луджев първия път
Но единствен краен печеливш е Доган и ДПС

Колкото до "фамилните" имоти на Шимон, такъв е само двореца в Баня до Карлово. Единствено за него има документи. То и само там съм влизал

ДПС го регистрира червената ДС, а власта му даде Шимон Кохари-Кобург
цитирай
28. анонимен - Збогом
04.01.2011 22:58
Тоя коминтерн и той ли от Симеон е създаден, НАЛИ уж Сталин бил "нашия"
"БАЩИЦА", КОЙ и ЗАЩО уби, ОБЕСИ ПРИНЦ КИРИЛ, ПАК ли Симеон е ВИНОВЕН !
Кой изби регентите "масони", ОТНЕ имотите на невръстния ЦАР и го прогони !
Колко българи кръщават ВСИЧКИТЕ си деца с БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ,
ЖАН ШишеВиденжановиЧ ЛАМБения !
Но пак за ИМОТИТЕ на Симеон !
Никъде не си възмутен от ГРАБЕЖА на комунягите , НЕ си против ОКРАДЕНИТЕ
милиарди от такива като В.Божков, ТИ СИ ПРОТИВ СИМЕОН , КОЙТО даже от
НАСЛЕДСТВЕНИТЕ СИ ИМОТИ ДАРЯВА на София и България !
Защото си комунистическа МРЪСОТИЯ !
цитирай
29. анонимен - Збогом
04.01.2011 23:11
lambo "ДПС го регистрира червената ДС, а власта му даде Шимон Кохари-Кобург"

Пак послъгваш ДеСе-ПОДЛОГО, при Беров имаше ли Симеон намеса в управлението,
Защо падна правителството на Ф. Димитров, не беше ли пак заради Меди манго
Доганов и ДС боклуците на МЕКЕРЕТО ж. желев, И там ли Симеон е виновен,
и за простака Славомир Цанков ли с второто НДСВ, мамицата ви ДеСарска и
комунистическа !
цитирай
30. анонимен - Збогом
04.01.2011 23:21
А сега Збогом , ПОМИЙО ЛамбаШишенова, с ДС олигофрени не ми се занимава,
не си ЗАСЛУЖАВА !
цитирай
31. mercy - до анонимният нещастник - Збогом
05.01.2011 11:13
Ей малоуннико, не насищай ефира с простотийте си, подлого и се пише сбогом, а не Збогом, неграмотник!
цитирай
32. анонимен - Смърт на чифутягите!
05.01.2011 15:28
Смърт на чифутягите!
цитирай
33. анонимен - Збогом
05.01.2011 16:32
mercy, К..у..р..ви..Ч..К..Е малка, недей да учиш Дядо си да кашля,
Казва се Збогом Данаилов, "ЛАМБО" и е пруФЕСур и бивш мЕнистАр Ут къбинетъ на
СирГей Станишъ, на кОлтурЪтЪ, а ти си ТЪПЪ П..У..Т..К..Ъ по МИЛОСТ на
природата, но към такива като теб милост не трябва да има , ЯСНО !
Кажи го на проФЕСора Ст.Данаилов как се пише, К..у..Р..во недоклатена !
цитирай
34. анонимен - ДЕДЕ МАЙ МАЛКО ВНИМАНИЕ ТИ ОБРЪЩАМ НЕЩО И ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНЕШ ДА СЕ ЧУДИШ КАК ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖА
05.01.2011 17:34
анонимен написа:
mercy, К..у..р..ви..Ч..К..Е малка, недей да учиш Дядо си да кашля,
Казва се Збогом Данаилов, "ЛАМБО" и е пруФЕСур и бивш мЕнистАр Ут къбинетъ на
СирГей Станишъ, на кОлтурЪтЪ, а ти си ТЪПЪ П..У..Т..К..Ъ по МИЛОСТ на
природата, но към такива като теб милост не трябва да има , ЯСНО !
Кажи го на проФЕСора Ст.Данаилов как се пише, К..у..Р..во недоклатена !

цитирай
35. анонимен - ПИЙ СИ ТАМ ИЧКИЯТА С ПРУФЕСОРА И НЕ СА ...
05.01.2011 17:36
ПИЙ СИ ТАМ ИЧКИЯТА С ПРУФЕСОРА И НЕ СА ЗАГЛЕЖДАЙ ПО КУРВИЧКИ
цитирай
36. lambo - Ооооо ... к'ва била рабутътъ !!!
05.01.2011 17:52
Той "Збогом" мъ'й мислел за Стефан Данаилов. Ох майкооо ...

Моята фамилия е Ламбуров и затова ми казват Ламбо. Немам нищо общо с "пруфесора"
цитирай
37. ok3223 - Ама гадно говедо Монархист и у червата.
05.01.2011 18:44
Мамка му. Като четох какви ги реди. Този е от антуража на Симо Горския.
Браво Ламбо. Говориш, посочваш му факти, а оно какво си знае.
Тоя, че изкара Симо и тайфата му още малце и благодетели, и спасители на БГ.
Защо Гошо ги е пожалил навремето , а не ги е изкубал изкорен през 44г, да не мърсят отново земята българска.
Покрай него има орда от кандидат царедворци адвокати, с един от тях май водеше дискусията. Такива ги оправят дървен Господ и железни бонбони.
Глей го аристократчето какъв мръсен и нагъл език държи.
Мамка ти монархическа.
НЯМА ДА ПУСНЕТЕ КОРЕН ТУК, ПОВЯРВАЙ МИ.
ИЗМИТАЙТЕ СЕ ДОКАТО Е У ВРЕМЕ.
цитирай
38. анонимен - Тебе мога да те взема да решиш на расовата ми кобила опашката, да и плетеш плитки и да и връзваш кордели.
05.01.2011 19:35
ok3223 написа:
Мамка му. Като четох какви ги реди. Този е от антуража на Симо Горския.
Браво Ламбо. Говориш, посочваш му факти, а оно какво си знае.
Тоя, че изкара Симо и тайфата му още малце и благодетели и спасители на БГ.
Защо Гошо гИ е пожалил, а не ги е изкубал изкорен през 44г, да не мърсят отново земята българска днес.
Покрай него има орда от кандидат царедворци адвокати, с един от тях май водеше дискусията. Такива ги оправя дървен Господ И железни бонбони.
Глей го аристократчето какъв мръсен и нагъл език държи.
Мамка ти монархическа.
НЯМА ДА ПУСНЕТЕ КОРЕН ТУК, ПОВЯРВАЙ МИ.
ИЗМИТАЙТЕ СЕ ДОКАТО Е У ВРЕМЕ.

цитирай
39. lambo - Пак до "Збогом"
05.01.2011 19:36
Питаш кой и защо обеси, уби Принц Кирил. Кой изби регентите "масони" ?
Ами ще ти кажа ...

Изби ги т.н. "Народен съд" начело с председателя си Богдан Шулев - евреин.
А Кобурга назначи именно еврейката Лидия Шулева, роднина на убиеца на роднините му, за вицепремиер и министър на социалното министерство !!!

Именно Шулева като министър спря детските на българските деца и удвои детските на циганчетата. Сега доволен ли си от отговора ?
цитирай
40. анонимен - Збогом
05.01.2011 19:42
Той "Збогом" мъ'й мислел за Стефан Данаилов. Ох майкооо ...,
Не, Ламба, по-тъп си и него, Данаилов- Збогома, иначе сте обикновени мръсници !
Долнопробни комуняги, простаци и ЦЪРВУЛИ !
"Браво Ламбо. Говориш, посочваш му факти..."
Браво Ламбо, показва си Червения комунистически и КРАДЛИВ ГЬЗ !

А на ГЛУПАЦИТЕ ще кажа - НИКОЙ МОНАРХ НЕ КРАДЕ ОТ НЕГОВОТО !
За разлика от президенти, министри, депутати !
Естествено, безмозъчните няма да го разберат !
цитирай
41. анонимен - Збогом
05.01.2011 19:53
България може да я има, единствено и само като МОНАРХИЯ !

Затова комунягите са против, щото са против България, затова създадоха ДПС,
затова се коалираха с ДПС, затова съсипват България !
В ОНД искатда сме, не в ЕС, 16-та република искат да е България, комунягите ! Затова им пречи СИМЕОН !
цитирай
42. анонимен - Малий, Ламбо, да не вземеш да се в...
05.01.2011 23:00
Малий,Ламбо, да не вземеш да се впрегнеш нещо на юдео-комунистическите провокацийки...?! Заеби ги тези НЕЩАСТНИЦИ! ПОЗДРАВИ И УСПЕХ! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО! ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИМНО ДА СИ ЗДРАВ,И ВСЕ ТАКА ДА ДРАЗНИШ ЧЕРВЕНИТЕ ЮРОДЕ С ПИСАНИЯТА СИ!!!:)
цитирай
43. анонимен - Не кълни!
06.01.2011 00:20
И аз не го харесвам, но не бива, много лошо е да кълнеш. Изтрий този параграф.
цитирай
44. анонимен - ~ЧНГ Ламбо и Бог здраве и сили да ти дава
06.01.2011 06:16
Бой по хазарските копеленца и продължавай да ги пържиш в собствения им сос!!
цитирай
45. анонимен - Збогом
06.01.2011 08:35
Ламбе, относно "ЗБОГОМ" , обясни на оня КАКАВАНИН Стефан Данаилов, Ламбо,
бившия културен министър в правителството на Станишев СерГеЙ и БСП,
как се ПИШЕ и защо не е "Збогом" ! Щото той НЕ знае !
И пише "Збогом" пруфесуръ, и преподава на студенти !
Ламбентий Шишений, пълна БОЗА си ! И относно комунизма, и буржоазните партии и относно Симеон ! Щото си объркан, сбъркан , по-точно си МРЪСНИК !
цитирай
46. анонимен - Стамболов
06.01.2011 12:21
Каква монархия, какви партии? Вие сте луди! Политиката ни е един театър, режисиран от чужбина!
цитирай
47. анонимен - Нещо старо :)
06.01.2011 12:43
Васил Божков, Милен Велчев и Пещаците на “Бял кон”
Четиримата отмарят заедно в луксозен френски курорт
http://www.vsekiden.com/25539
цитирай
48. lambo - до 45 "Збогом" - Да ... Мръсник съм, ама за мръсниците
06.01.2011 14:40
Както се казва : " На зла круша, зъл прът"

Най-обичам когато почне да им излиза пяна от устата, и нищо не могат да ми отговорят.
За този велик миг, си заслужава да се живее
цитирай
49. ok3223 - АЗ тебе зБОГОМ
06.01.2011 15:08
ТЕ ВЗЕМАМ НА НАШ МАРКО ДА КРЕПИШ ПАТКАТА, КОГОТО РАЗВИЕ БУЗДУГАНО. сАМО СЕ ПАЗИ ДА НЕ ТЕ МЛАТНЕ С НЕГО ПО ГЛАВА, ЗАЩОТО ПОМИЯТА, С КОЯТО Е ПЪЛНА ТВОЙТА ТИКВА ПОРЪБЕНА, ЩЕ ПОТЕЧЕ И РАЗПЛИСКА, И ЩЕ ТРОВИ С ВОНЯТА СИ МЕСЕЦИ ВЪЗДУХА В РЕПУБЛИКА бЪЛГАРИЯ. ТОВА СЕ НАКАЗВА СУРОВО ОТ ХАГСКИЯ СЪД. тА ВНИМАВАЙ ДЯДКА.
сЕ Е ПО ДОБРЕ. вМЕСТО ДА МИРИШЕШ И БЛИЖЕШ МЪРШАВИЯ ЗАДНИК НА СИМО РОЛЕТКАТА, ПО ПРЯКОР ГОРСКИЯ. ДАВАМ ТИ ПОЧЕТНА ДВОРЦОВА СЛУЖБА, КОЯТО С РАДОСТ БЕЗМЕРНА, МОЖЕШ ДА ЗАВЕЩАЕШ НА ПОТОМСТВОТО СИ.
цитирай
50. анонимен - Збогом
06.01.2011 15:39
ok3223 , свикнал си ВАШ Марко яко да те оножда и теб и червената ти майка !
Щото баща ти е катър , а ти муле скопено ! И.Б.Е.Т.Е си майката всички,
комунисти ДОЛНИ !
цитирай
51. kocil - до Збогом
07.01.2011 19:55
Шефе, спри да се пениш, че шти спре машинката от толкоз зор...и вземи смени дилъра, че тия хапове не ти действат добре...Киборг-Готски го докараха червените другари, той си и хортуваше с тях добре и след това...а че е хазарин - смятай, че няма НЕхазарски кралски род по Европата...всички са един дол дренки...Уинздор, демек инглиш ройъл фемили, са се казвали също Сакскобургготски до 1916г....Датските, норвежките, шведските, холандските, испанските кралски фамилии са от същия сой...за тях ли ревеш? Симо Горския е същия сой - и за него ли ревеш? За човек, който за 8 години тука, доказа, че нищо родно не го интересува, освен имотите на баща му и деда му...с какво заслужава да рониш крокодилски сълзи за него? Или да му лижеш задника? На мен хич не ми липсва, нека си е жив и здрав, ама в Мадрид...не ща да ни "оправя" втори път за още 800 дена...
цитирай
52. анонимен - ok3223, свикнал си ВАШ Марко яко да ...
07.01.2011 21:10
анонимен написа:
ok3223 , свикнал си ВАШ Марко яко да те оножда и теб и червената ти майка !
Щото баща ти е катър , а ти муле скопено ! И.Б.Е.Т.Е си майката всички,
комунисти ДОЛНИ !

Крадеца вика -Дръжте крадеца! Типично червено-партийно! СМЪРТ за Комунистите!!!
цитирай
53. анонимен - Збогом
07.01.2011 23:49
kocil , Ти за кого рониш крокодилски сълзи - за Ленин и Сталин, за ПИЯНИЯ
Г.Димитров, ТАРАБАТА, още Пиендето ? Или да лижеш задника на Агент Гоце,
или на СерГей ? Сигурно си готов да лижеш задника и на манго Доган, коалициония "партнер" на БСП ! Защо не, нали вашия Гоце орден СТАРА ПЛАНИНА връчи ! Така де, като Агент, на Агента !
И не плюеш червените другари, дето ограбиха България, плюеш Симеон, че си търси наследствени имоти !
цитирай
54. lambo - Збогом ... на манго Доган втория път му даде власта Симо Рулетката
08.01.2011 11:31
Първия път му дадоха власта БСП и "сините мравки" на Луджев
Кой е Луджев ли ? Ами сина на шефа на ДС - Бургас

А ето от какви дърти комуняги е съставен отбора на Симо Хазарта :

1) Кой е Ники Малкия Мук - Вицепремиера НикоЛАЙчо Василев на Симо Ментата ?
Ами баща му Васил Василев е завършил Военноморската академия на СССР в Ленинград.
Знаете добре, кои изпращаха да учат във военните академии на СССР - само нашите хора от ДС
Затова и баща му е бил шеф на военноморското ВКР през 1992-96 г.,
по времето на управлението на БСП - Виденов

2) А кой е Соломон Паси, външния министър на Симо, масон, член на юдейското гестапо "Бнай Брит"
Син на Исаак Паси, лектор по маркс-ленинизъм и личен съветник на правешкия ром Яшар (Т. Ж.)

3) А кой е финансовия "гений" на Кобурга, Милен Велчев, който ни "уреди" с врътката по външния дълг. Колко милиарда платихме заради него ?!
Брат му Георги Велчев е женен за Нина Маркова, дъщерята на Стоян Марков - известен още като Стенмарк. Именно Стоян Марков е мозъкът на източването на външния дълг, чрез откриването на над 200 задгранични сметки на частни лица във Виена, Лондон и Щатите. Сега империята на двамата братя е на стойност няколко милиарда евро.

4) А коя е другата милиардерка с частно летище във Велинград - Лидия Биджерано (Шулева) всички знаем. Дето заграби курортния комплекс "Албена" без да плати и стотинка. Та нали нейния роднина Богдан Шулев, е подписал смъртните присъди на т.н. "Народен съд"

5) А коя е еврейката Миглена Кунева (Пръмова), братовчедка на Соломон Паси. Защо крие че е омъжена за Андрей Пръмов, син на секретаря на ЦК на БКП - Иван Пръмов ?
Нали именно тя екзекутира АЕЦ "Козлодуй", който можеше да работи още дълго. И така обслужи френските енергийни интереси. Не случайно сега Мигленчето, е назначена за благодарност в УС на банка "Париба"
цитирай
55. monarchism - Симеон е клетвопрестъпник и пре...
09.01.2011 23:31
Симеон е клетвопрестъпник и предател на династията и Родината си. Това за уж еврейската фамилия Кохари обаче, са пълни глупости, тиражирани от разни червенушковци, начело с агент Пиеро.
цитирай
56. kocil - Збогом
10.01.2011 13:34
Ама взимай си хапчетата редовно бе момче...и през ум не ми е минало да лижа гъза на Гоце или на Мемет Джолан...още по-малко пък на оная коминтерновска гад Гошо Тарабата или на грузинския масов убиец Джугашвили и учителя му сифилистик Улянов...А на тебе ти пречи това, че по съвсем необясними причини си седнал да защитаваш Кобургчо - ами вземи прогледни и виж, че същите тия червени "агенти" го докараха тук и точно те му върнаха имотите за "добрата работа"...Да, червените другари обраха държавата...но не бяха сами - помагаха им доста усърдно и други, не-червени (ужким)...и сред тях е и Негово Нищожество...който беше готов дори президент да стане през 2001-ва...жалко че не му дадоха - щеше сигурно да е първият в света бивш монарх - настоящ президент...а ти си го почитай и защитавай...щом толкоз тЪ кефи...
цитирай
57. анонимен - Збогом
11.01.2011 13:09
С БОГА , За Царя и ОТЕЧЕСТВОТО !
цитирай
58. kocil - Кьорфишеци от днес:
11.01.2011 17:56
“Министерството на регионалното развитие и благоустройството приключи прегледа на правните анализи, изготвени от три адвокатски кантори за възможностите за завеждане на дела от държавата срещу наследниците на бившите царе Фердинанд І и Борис ІІІ”, пише в специално съобщение Министерството на регионалното развитие и благоустройството.


Усещам, че пак ни пускат по зелената ливада да пасем...е кой ще му вземе имотите? Бойко? Цвъ Цвъ? Или някой друг незнаен Гербер? А най-вероятно това е поредният кьорфишек от МРРБ, за да се намират ей така на лаф-мохабет с кафенце и бисквитки...а помежду другото крайният резултат ще е, че ще му вземат на дедо дедовия...
цитирай
59. анонимен - LAMBO, Със сигурност можем да ка...
22.02.2011 08:43
LAMBO , Със сигурност можем да кажем , че умело служиш на ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3555756
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031