Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 11:34 - Бойко - Кой утепа Мишо Бирата ?
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 10049 Коментари: 7 Гласове:
22

Последна промяна: 27.02.2013 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Защо утепахте дедо ми ?" - това питане, бе отправено от ББ към Серьожата, лидер на БСП, през миналия Януари.
Разбира се Бойко не обясни, защо през дългите години когато пазеше циганина Яшар ( Т. Живков), и периодично му разтриваше изстиналите старчески ушни миди ... Какво ? Че забравих мисълта си ... Аааа защо наш Борко не намери време или сгода, поне един път да попита Цар Тодор, защо утепаха дедо му ?!
Че нали именно по време на масовите убийства от Септември до Ноември 1944 г., мангалът "Янко" е политически ръководител на Щаба на Народната милиция и точно той, би трябвало да знае, как и защо са утепали дедото на Бойко ?!

Сега аз задавам логично обратния въпрос ... Бойко, а кой утепа Мишо Бирата ? Прякора Бирата, идва от фабриката му за бира "Леденика" в Мездра.
- Ако имах фабрика за презервативи, как щяха да ми викат ? - обичал да се шегува Мишо

Шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов обаче, отнема лиценза на бирената фабрика в Мездра. През ноември 2009 г., са "арестувани" два камиона със 122 тона бира "Леденика" без платен акциз. Митническите служители се натъкнали и на нелегална колона, за изваряване на спирт.
"Тази проверка е част от мащабната операция, за внезапни проверки на производители на акцизни стоки", заяви вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Първа флашка  или ... "Кой кара влака"

Бойко :  Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.

Танов : Да?

Бойко : В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.

Танов : Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: "Аз карам влака, да дойде при мене".

Бойко : Да.

Танов :  И аз го изпратих и повече … Сега в момента ми се обадиха, че някакъв гражданин звъни, че туй работи, Бирената. И има и дежурен телефон, че са изпратили мобилната група да види какво правят през нощта вътре в завода. В смисъл, казва, че работи заводът при отнет лиценз. Аз му звъннах по мобила и му казах: "Тази бира, която е налична, бутилирай я, докато оправим нещата" … го извика и аз не знам те какво са се разбирали.

Бойко :  Аз го видях Дянков и го пратих при него да се разберат.

Танов :  Аз звънях на министъра и му казвам: "Г-н министър, имахме уговорка с премиера по този въпрос. Вие го извикахте, кажете ми какво сте се разбрали последно. Той ми вика: "Нищо не съм се разбирал с него. Казах му да си извади тази бира, която е останала там и това е".

Бойко :  Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...

Танов : Да де, обаче работим в различни посоки. Аз правя едно, а министърът…

Бойко : Не бе. Аз го виках и му казах и точно това съм му казал. Затова, кой е пратил групата там?

Танов :  Ами то е станало по обаждане…

Бойко :  Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говориме…

Танов :  … защото, ако ги заведа, той няма лиценз…

Бойко :  Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

Защо Бирата си отиде така неочаквано (или очаквано) точно в нужния политически момент - преди изборите ? Няма го вече човека-свидетел, който може да потвърди, че е бил поставен под политически чадър от Премиера и от Президента. Срещу разбира се, добро отплащане.

Бизнесмена се оказа на много неподходящо място, по много неподходящо време. И казуса бе решен по класическия начин, завещан от мустакатия Бащица :
"ИМА ЧОВЕК - ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК - НЯМА ПРОБЛЕМ"

Защото няма нито една по-подозрителна смърт, от тази с инфаркта. Инфаркт може да се предизвика по много лесни начини - от задушаване с найлонов плик до ...  "дъх на бадеми".  И то в хотела на Васил Златев, край столицата на Мутростан - Правец. Васил е бащейкото на премиерския приятел и неофицилен собственик на държавичката - Валентин Златев. Още като следвал в Москва, попитали последния какво работи баща му. Тогава Васил Златев бил Кмет на Община Правец.
- Баща ми е овчар - отговорил младия Вальо
- Как тъй овчар ?!
- Ами Тодов Живков го назначи да дои и стриже, 11 000 овце ...

Та тъй ... Таквизи работи стават у нас ...

image
На преден план Мишо Бирата. Зад лявото му рамо е Валентин Златев. Другата мутра също ми е позната, но не мога да си спомня името. Помогнете ...

Аъ ще попитате все пак, кой утепа Дедото на Бойко ? Имаше такъв виц :
" Един заболял от дизентерия. Лекували го в болницата, но състоянието му ставало все по-тежко. Накрая даже и той разбрал, че си отива. Пратил сестрата да извика лекаря ...
- Дофторе - тихо прошепнал болния - Като се спомина, пишете в смъртния ми Акт, че съм умрял от венерическа болест, а не от дизентерия !
- Защо ?!
- За да казват съселяните ми "умря като *бач", а не "умря като дрисльо"

Тааа ...  Ами из тяхното село Хераково, се говори следното ... , Пра-Дедото на Бойко по майчина линия Асен Войнов, не отишъл доброволец в Отечествената война 1944 - 45 г. Когато доброволците се върнали от фронта, плъзнал грозен слух, че в тяхно отсъствие той закачал булките им. Не знам с какъв успех. И заради това, пра-дедо му е намушкан с ножове и убит, от завърналите се фронтоваци-съселяни, пред вратата на местната кръчма.
Не като анти-комунист, но не и като дрисльо ...




Гласувай:
23



1. andrei - Убийството на дядото на Б.Б. е негова мистификация и лъжа,относно причините!
31.03.2011 11:48
Дядото на Б.Б. е от село Хераково и преди девети Септември е бил заможен човек,но много гаден,като личност.Наемал е хора от селото да му работят,след което е намирал всевъзможни причини да не им плаща за труда.Но това не му е пречило да прескача при жените им,докато те са на работа!?Убит е за отмъщение след девети,от един от работниците,а не по политически причини!Другото са легенди съчинени от Б.
цитирай
2. chara - ЗЛАТЕВ ИМА ПРЪСТ В УБИЙСТВОТО НА КЮЛЕВ?!
31.03.2011 16:51
http://mishenabg.blogspot.com/2010/05/blog-post_4715.html

:)))
цитирай
3. edinman - Министър Трайков ще се окаже единственият
31.03.2011 17:29
министър от този кабинет,който застана срещу антибългарските интереси!
http://zonabg.info/Focus.40_42/14628.article/
цитирай
4. chara - Виж това:
31.03.2011 18:51
На тайна среща с Борисов, Цветанов и Дянков, Валентин Златев заплашва, че ще им подпали чергата!
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=17321&Itemid=33
цитирай
5. haralanov - Отличен постинг
31.03.2011 19:50
Знам обаче,че Боко няма да ти отговори!
цитирай
6. анонимен - Да разбира се всичко това е точно ...
26.06.2011 12:32
Да разбира се всичко това е точно така и съм съгласен с коментарите ....... НО............НО.............лма само едно НО...................! ЧЕ И ТИ ............
Ламбо и и ти си част от сценария на червената мафия, Защото саамо разлайваш псетатата , а не показваш истинския виновник за краха на България .. НЕ показваш и не посочваш пътя по който трябва да следва това общество , а нарочно поддържжаш една и същи тези единствено и само в услуга на червената мафия и новообразувалата се буржоазия.
Lambo ти освен да разединяваш още повече хората умееш ли да вършиш нещо по достойно .
Накого служиш!Защото -
Ако всеко нормално интелигетен направи разбор на цялото ти "творчество", ще разбере
, че умело служиш на ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ......

и АКО имаш съвест престани да манипулираш и се подиграваш със собствения си народ
ЗНАМ , ЧЕ СИ УМЕН , НО НЕ ПОСТЪПВАШ ПОЧТЕННО СПРЯМО СВОЯ НАРОД!
Ако наистина си такъв за какъвто се представяш защо и ти не казваш истинската причина за провала на една държава, и да посочиш някакъв Реален подход и начин за действие с което народа да се оправи в положителна посока.
цитирай
7. liliyanaandreeva - Тихо като през пустиня, душно като в блатна тиня!!!
15.09.2011 23:47
Аз имам план за избавление, но как да го пратя на анонимен, та да ме подкрепи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3559099
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031