Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2011 09:31 - Защо циганина Яшар, уби Георги Марков ?
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 19620 Коментари: 19 Гласове:
14

Последна промяна: 07.09.2011 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Георги Марков бе убит на рожденния ден на циганина Яшар ( Тодор Живков ). По-точно на 7 Септември 1978 г. , на една улица в Лондон. С прословутия "български чадър" в тялото му е изстреляна сачма, пълна с рицин. По някаква "случайност" печените английски доктори, не откриват това навреме ... 
Защо на 7 Септември ? Ами както знаем, най-големите подаръци се правят именно за рожденните дни ...
image
След 10 Ноември 1989 г. много английски представители, искаха настойчиво от "новото и демократично" ръководство на БГ, да отвори архивите на ДС и да се изясни въпроса, кой е дал нареждането за убийството. Да, ама не ... на власт отново бе етнически циганин. Става въпрос за "анти-комуниста" Иван Костов, който отказа да даде сведенията. И лека полека въпроса заглъхна и се забрави.

Това че циганина Яшар е дал заповедта за убийството, е вън от всякакво съмнение. Но поради каква причина ?! Та толкова много други известни българи ( от върха ) емигрираха на запад и започнаха да говорят по западните медии срещу власта на Живков ! И нито един друг, не бе убит. С какво Георги Марков е "заслужил" тази участ ? Какво е накарало циганската мафия около Яшар, бързо да го елиминира ?

Веднъж в шоуто на Слави пуснаха запис, как те начело с черкезчето Росен Петров са посетили бившия Първи, във вилата на "Секвоя" . По едно време Росен се обърна към Тато и каза :
" Скоро ще дойде време, когато ще се разбере истинската роля на Тодор Живков в българската история"
Яшара го погледна с разбиращ поглед и направи една НИКОГА НЕСРЕЩАНА ДОТОГАВА, сатанинска и  мефистофелска усмивка.

И какво искаш да кажеш, ще попитате ... Ами ето това ... Яшар циганизира демографски България. Както чрез преселването на стотици хиляди румънски, югославски и гръцки цигани, както чрез свръх-размножаването на своите цигани, както и чрез изселването на турците, така и чрез рязко намаляване раждаемоста на българите.

Ето за това последното ЕДИНСТВЕН говори Георги Марков, по радио "Deutsche Welle" ( Немска Вълна) на 26 Януари 1972 г., и заради това той ЕДИНСТВЕН е убит :ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?

( Георги Марков )   

 

Може би за мнозина този въпрос звучи фантастично. Изчезването на един народ не е често явление, още повече - народ с 13-вековна история и прекрасен собствен език. Но ония, които познават действителното положение у нас днес, неоспоримите факти и изводите, които те налагат, не могат да не бъдат разтревожени от едно трагично явление. Още преди години то възбуди вълнения сред официалните партийни и правителствени среди, в печата и по радиото се заговори с не много висок глас, че раждаемостта на българите е на едно от последните места в света, че българската част от населението е с отрицателен прираст, т. е. започва да намалява.  Апелираше се за спешни мерки. Но тъй като негативните явления никак не са по вкуса на съвременните български ръководители, не се направи задълбочено обсъждане и анализ на статистическите данни. Въпросът набързо беше претупан по държавна и партийна линия и крайният му резултат се изрази с покачването на ергенския данък от 5 на 10 на сто. Както и с масовото преименуване на цигани с български имена. И този път, както в много други случаи, властта стана жертва на еснафската си скрупольозност - да се скрие болестта на момата, та дори и тя да умре. За първи път в своята история, в години на мир, а според властта - и години на небивало щастие, българският народ започна да намалява. Отбелязаният прираст на населението, което все пак достигна над осем милиона, е изключително за сметка на ЦИГАНСКОТО и донякъде на турското малцинство в страната. Лично на мен един от секретарите на ЦК на БКП ми е казвал:

 

"След 20 години ние ще бъдем турско-циганска държава."

 

Какво стана с нашия народ ? Кое унищожи желанието му да живее, да създава поколение ? Кое унищожи силата на земната му кръв ? Къде изчезнаха многолюдните селски семейства, родове и цялата бликаща жизненост на една млада нация ? Нали всеки знае, че децата са бъдещето ? Не е ли отказът от деца отказ от бъдеще ?


Реакциите на българските власти показват, че те са неприятно изненадани и като че ли не могат да си обяснят явлението. Печатът, който напълно изразява официалното становище, се опита многократно да обвини младите семейства, че те жертвали децата си за сметка на по-удобен, комфортен живот. Един български социолог обясни, че първото дете в едно семейство бива забавяно или отхвърляно в името на апартамента, второто дете - в името на автомобила и т. н. Друго обяснение, пак плод на характерната еснафска полуискреност, беше, че нежеланието да се раждат деца било свързано с "порасналата свобода на жената", която предпочитала да бъде инженер, лекар или нещо друго, но не и да посвети живота си на деца. Беше намекнато също, че донякъде и материалните несгоди възпрепятствали раждаемостта.

  

Пак в печата се появиха и някои от обясненията на другата страна - семействата. Под формата на строго ограничени анкети и осакатени разговори журналисти се опитаха, доколкото това им беше разрешено, да вникнат по-дълбоко в нежеланието да се раждат деца. Мнозинството от младите двойки се оправдаваха с това, че поради материални причини, а също и поради съвременното устройство на живота в страната, както мъжът, така и жената трябва да работят и няма кой да гледа децата. Приведоха се факти, че хора, които нямат стари родители, за да им гледат децата, трябва да разчитат на детските домове. Но влизането на едно дете в детски дом сега, било по-трудно от влизането на кандидат-студент в университета.

  

Естествено, печатът в България не отиде по-далеч в своите търсения, може би защото знаеше добре какво ще срещне.

 

Защото не става въпрос за една или две причини, които биха могли да бъдат отстранени с правителствени решения, а за комплекс от болестни явления, някои от които вече непоправимо са разрушили жизнеспособността на народа. За всекиго е ясно, че не става въпрос за преходни явления, а за тежко заболяване на националния дух, чиито трагични последствия тепърва ще наблюдаваме.

 

Нека погледнем не на материалната смяна на дете за автомобил, а на онова, което поражда тази смяна, като се позовем именно на това, че битието определя съзнанието.

 

 Първото, което откриваме е, че днес в България съществува всеобщо чувство за безсмислица. Хората не виждат никакъв смисъл в това да работят, да създават, да раждат, да се стремят към нещо значително или възвишено. Всичко протича под чудовищния знак на живота ден за ден. И това не е трагикомична игра на шепа кафеджийски интелектуалци, а атмосфера, проникнала и в последното село. За да не бъда голословен, нека се позова на няколко факта: огромното нарастване на броя на разводите, по които България заема едно от първите места в света; значителното нарастване на броя на самоубийствата, характерно впрочем за повечето страни от съветския лагер; честите констатации на партията и комсомола, че младежта нямала идеали; големият брой стопански престъпления и кражби; разни форми на проституция. Нито един от изброените дотук факти не съществуваше като явление в страната преди 25 години. Искам да разкажа само един куриозен случай. Когато работех като инженер в едно предприятие, един от добрите ми работници изпадна в болестна апатия, нежелание да говори, да яде, да живее; направи няколко опита за самоубийство и го прибраха в лудницата. Отидох да го видя, беше в особено състояние. Опитах се да му кажа, че трябва да се помъчи да живее. Но той ме погледна полуусмихнат, тъжен и ми каза със странен глас:

 

"Няма нареждане да се живее, другарю Марков ! Виж, ако имаше нареждане... можеше и да се живее !"

 

Първият аспект на безсмислицата е безперспективността. Един наблюдателен западен журналист след посещението си в България отбеляза, че онова, което му е направило най-силно впечатление е, че всеки човек в тая страна "има определен таван", че обществото е ограничило развитието на всекиго с предопределен таван. Разбира се, за грамадното мнозинство от населението таванът е твърде нисък. По силата на изкуствено създаденото и настойчиво поддържано класово и социално безправие в страната, всяко дете - утрешен гражданин, има определен път. Всеизвестно е, че колкото и да е способно детето на обикновения гражданин (който не е имал щастието да изяде два шамара в полицията преди 9. IX . и следователно няма героично минало, нито полезно настояще), то не може да се състезава с детето на един партиен ръководител, което при цялата си тъпотия ще влезе в английската гимназия и ще попълни утре мястото на татко си в ръководството на държавата. Не е ли странно, че няма нито един случай, при който дете на партиен ръководител да е завършило техникум, да упражнява професия като стругар, металург, миньор, строител? Ако само погледнем състава на българските легации в чужбина, ще открием, че те са подслонили децата на повече от половината съвременна българска аристокрация. Вчера роденият Иванчо от Горубляне, който може да има заложбите на велик астроном, инженер, артист, никога няма да отиде по-далече от местното ТКЗС, докато някой Володя (за определени кръгове това е също българско име), седнал в "Чайка"-та на баща си, ще заеме място в университета и след това - където си иска. Да не говорим, че в училище Володя винаги ще има по-добри бележки от Иванчо и при всички съревнования състезанието ще бъде между "Чайка"-та и пешеходеца.

 

Вторият аспект на безсмислицата е производен на първия. Разрушението на всички нравствени норми и понятия доведе до това, че всичко може. Колко пъти политиката на БКП преобърна вековни разбирания за добро и зло, за честност и безчестност, за лъжа и истина? Ами огромната лъжа, наречена комунизъм, в името на която се извършват безброй престъпления? Едни и същи хора обявяват един и същ човек (Трайчо Костов) за национален герой, после за национален предател и го обесват, след което отново го обявяват за национален герой и му издигат паметник, а пък напоследък май пак ще го обявят за предател. Да не говорим за липсата на елементарна справедливост в страната, за липсата на съд, на критерии за каквото и да било, или ако трябва да обобщим всичко в един принцип - това е принципът на безпринципността.

 

Третият аспект е чувството на несигурност. Няма човек в страната - от председателя на държавния съвет до последния гражданин, който да познава чувството за сигурност. Не съм сигурен дали комунистите премахнаха експлоатацията на човек от човека, но те създадоха нещо още по-жестоко, нека го наречем "зависимост на човек от човека", при която всеки подлец или мижитурка може да изиграе убийствена роля в живота на всеки гражданин. Несигурност в работата, несигурност у дома, несигурност в бъдещето. Прибавете към това призрачната атмосфера на войната, която се подхранва от цялата пропагандна машина. В продължение на последните 20 години България може би десет пъти беше пред конфликт. Корея, Суец, Куба, Виетнам, Югославия, Китай, Чехия, Израел... Всеки знае, че при евентуална съветска война България ще бъде първата страна, която ще се намеси. Военно обучение, непрекъснато свикване на запасни, бойни подготовки, непрекъснати аларми...

 

 За какви деца може да става дума ?

 

 При това аз не искам да засягам общественото устройство, откъдето произтичат множество други фактори, които отравят душите и сърцата на българските граждани.

 

Това е общото обяснение. Затова мнозина стигнаха до крайно неприсъщото на националния ни характер живеене ден за ден, затова не една млада жена повтаря: 

 

"За какво да раждам ! Да създавам един нещастник, за да се мъчи на този свят ! Не, това е престъпление !"

 

Ето какво пресушава корените на 13-вековното българско дърво. Въпреки пълното ни разбиране за размера на злото, аз искам да вярвам, че обикновените граждани ще съумеят да надвият безплодната атмосфера, в която живеят, и може би с някаква нова петвековна надежда ще съхранят живото тяло на народа и чудния български език.

  

image

Убиецът и бодигардът му  

image 

Жертвата


 
Гласувай:
161. анонимен - Едно българче
07.09.2011 11:10
И още едно историческо събитие с което трябва да се гордеем - Септември 1916 г., Ген. Иван Колев: “Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа?
Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!”. На 6 – 7 септември нашите части и съединения нанасят значителни загуби на двете румънски дивизии и руската конница, отбраняващи Добрич и в решително сражение го овладяват. Къде са тези българи, къде е тази България. Жалки подобия на човеци жалейки по сатрапа, който ги унищожи. Бомбата заложена ни от Яшар Замфиркьов и тези жалещи за него бавно и сигурно ни погубват.
цитирай
2. kentoff - Нов влашки циганин ни управлява ...
08.09.2011 09:49
Нов влашки циганин ни управлява днес.
цитирай
3. анонимен - Ще ме извиняваш, ама категорично не ...
08.09.2011 17:10
Ще ме извиняваш, ама категорично не си прав за това че тогава сме намалявали като население, и съм сигурен че го знаеш, само не мога да разбера какво целиш като се опитваш да убедиш хората в това.

За твое сведение преди 20 години нямаше цигански села, докато сега ако пообиколиш България ще забележиш че много от селата са с над 50 % циганско население, и то живеещи без да плащат нищо в къщи на българи строени преди 20-30 години, докато тогава не смееха да се покажат и си стояха в гетата.
Погледни данните от статистиката около 85-86 година раждаемоста е била най висока. А щом твърдиш че опитвал да направи България циганска държава тогава защо е бил възродителния процес и изгонването на хиляди турци?
Е за това го уважавам Живков че тогава ни учеха да бъдем патриоти и да мислим за държавата.
цитирай
4. lambo - до номер 3 - Изгонването на турците е циганска работа
08.09.2011 18:06
С колективизацията на селото, и изгонването на 3,5 милиона млади българи от селата в градовете, гръбнака на българската нация бе прекършен
Хиляди преди български села опустяха, заглъхнаха училищните звънчета в тези опорни български крепости дотогава

Но турците не се предадоха. Те в общи линии си останаха по техните села, даже в някои райони заселиха опустелите български селища. Освен това запазиха високата си раждаемост, е не колкото циганите, но все пак се срещаха турски семейства с по 10 и повече деца

Затова циганската мафия около Яшар използва безвластието преди 10 Ноември, когато СССР вече бе отпуснал власта си тук, но САЩ още не бяха ги заместили и изгониха над 400 000 турци, чрез Възродителния процес.

После затвориха 2 000 завода, българите останаха без работа и пари и над 2 милиона емигрираха

Така накрая тук останаха само циганите. От всеки 10 родени деца, сега 7 са циганчета.
цитирай
5. анонимен - Пак пишеш глупости. ако не беше к...
09.09.2011 21:27
Пак пишеш глупости. ако не беше колективизацията как си я предствяш България в днешно време? Като през 1940 всеки да си оре с вола и магарето?
Това не е било само в БГ ами и в европа по тези години населението се е пренесло от селски тип към градско.
А относно улилищата конкретно в моето село и много други закриването и обезлюдяването настъпи след демокрацията. Гадния комунизъм даже беше построил ненужно голямо за селото училище.

Иначе за последните 5 реда си абсолютно прав.
цитирай
6. lambo - до номер 5
09.09.2011 21:42
Да, в почти всички страни в света, селското население ПОСТЕПЕННО се преселва към големите градове

Единствено тук, ИЗВЕДНЪЖ и то на 100% цялото младо население на селата, бе преселено в градовете. Това стана през началото на 50-те години.
Така циганите около Яшар и чифутите-хазари зад тях, прекършиха гръбнака на българската нация. Защото града не ражда много деца

Много деца раждаше българското село
цитирай
7. nkf - А наследничката на влашкият циг...
11.09.2011 12:09
А наследничката на влашкият циганин е в парламента и е "бизнесдама".Докато не се очистим от цигано-комунизма и мръсната му пяна,не може да има морално,духовно и чисто биологично съживяване на народа ни български.
цитирай
8. schumpov - От както е създадена до ден днешен, ...
12.09.2011 20:48
От както е създадена до ден днешен, комунистическата партия работи срещу България и българите. Въстания, граждански войни, съветска република, македонска нация, балканска федерация. Много одавна ,един дядо казваше "Комунистите са каго гъсениците, докато не изядат всичко няма да си идат"
Ако комунистите не си отидат, България ще изсъхне като дърво нападнато от гъсеници.
цитирай
9. schumpov - Това за демографския срив от Г М не ...
12.09.2011 21:00
Това за демографския срив от Г М не бях го чел. Бях командирован в едно севлиевско село през 1971г. За канцелария ползвахме стая в читалището. В една друга стая на пода имаше купчина книги - бракувани, за подпалки. От тази купчина взех "Жените на Варшава", "Портрета на моя двойник", "Един ден на Иван Денисович" и още три книги. Прочетоха ги доста хора. Почти е сигурно , че не заради тези книги е убит.
цитирай
10. iwahb - дали
14.09.2011 15:25
Разсъжденията за безсмислицата са изключителни, но изводите са грешни. Напук 20 години след статията българите достигат документират исторически максимум. После отново влизаме във вихрушката на безсмислицата... и може и да не излезем.
цитирай
11. анонимен - Има резон
15.09.2011 10:44
Да ви кажа има резон относно отрицателния прираст. Моят дядо е роден 1929, има 4 братя и сестри, моята баба има 3 братя и сестри, и двамата имат по много братовчеди, които даже не познавам всичките. Те живееха на село. След като се местят в града (след 1945) имат по 1-2 деца максимум. Така че има нещо вярно!
цитирай
12. lisa19 - Не.
15.09.2011 20:10
Георги Марков не е убит от Тодор Живков.
цитирай
13. lisa19 - И още нещо.
15.09.2011 20:11
Тодор Живков не е циганин.
цитирай
14. lambo - Георги Марков не е убит от Тодор Ж...
15.09.2011 20:50
lisa19 написа:
Георги Марков не е убит от Тодор Живков.


Циганинът Яшар в "поръчал" Георги Марков ИМЕННО заради това есе
цитирай
15. lambo - Тодор Живков не е циганин. Прочети ...
15.09.2011 21:05
lisa19 написа:
Тодор Живков не е циганин.


Прочети изследването на проф. Балкански за Тодор Живков. Той е проучил циганския му род по мъжка линия доста назад. Това са т.н. "цигани-кръстеняци" от Орханийско. Циганския род на Яшарови са участвали в погромите над нас, при потушаването на Априлското въстание. Прадядото на Тодор Живков лично е носил отрязаната глава на Бенковски
цитирай
16. liliyanaandreeva - Тихо като през пустиня, душно като в блатна тиня!!!
15.09.2011 23:12
ЧОВЕКОПОДОБНИ СУБЕКТИ

Всичко ни е относително,
преходен е периода –
строго поверително
ний сме кучешка порода…

Плаващи пясъци,
картонени кули –
истерични крясъци
и дебнещи акули…

Променливо е времето,
очакваме и катаклизми –
наплоди се племето
и техническите механизми…

Ах, свършва се петрола,
свършва стоманата,бетона –
а раята си остава гола
по гуменки на стадиона…

Ох, увеличава се бунището,
тече помията воняща –
в мъглата и летището
ни приема, ни изпраща…

Летят найлонови торбички,
горите бързо намаляват –
не пеят пойни птички
години гладни се задават…

Но господарите се забавляват,
всичко е по план –
медиите им припяват
с вдъхновение и плам…

Обществото им – стабилно,
щастие дебне отвсякъде –
благоденстващи обилно
екология навсякъде…

Различни са ни очилата,
даже и чейнетата –
зее пропаст помежду раята,
босовете и ченгетата…

Привиждат ни се тлеещи огньове,
летящи някакви обекти –
ний сме вегетиращи скотове,
човекоподобни сме субекти…
цитирай
17. genadi2000 - Циганин е...
18.09.2011 01:52
lisa19 написа:
Тодор Живков не е циганин.

Тодор Живков е шибан мангал...както и всички комуняги са шибани отрепки и уроди, слуги на чифутите...
цитирай
18. zabylgarite - комунистите не са хора
21.09.2011 18:27
и няма да станат
това са най-верните слуги на сатаната

за тях всичко чуждо е тяхна собственост
ако не им го дадеш те убиват
цитирай
19. анонимен - Не на комунизъма
05.10.2011 00:47
Не на комунизъма и глупостите, които пишете тук.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3518598
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Ноември, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930