Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2011 09:15 - Защо точно Плевнята и Марга са двойката на хитреца Доган ?
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 7972 Коментари: 6 Гласове:
16

Последна промяна: 11.04.2012 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всички добре разбираме смисъла на израза " Мечешка услуга ". Няма да ви го обяснявам, за да не обидя вашата интелигентност, както се казва ...

Именно такава "услуга" направи хитреца Доган на Калфин и "Бате Ламбо", като публично ги подкрепи по  телевизията  за втория тур. Преди години някакъв българин от Кърджали каза, че " мозъкът на Доган, тежи повече от самия Доган ". Аз мисля обаче че не мозъкът, а хитроста и коварството на дребното цигане, тежат повече от тялото му. Никой досега не е успял да ГО надцака ... И този път също ...

Тоест, искам да кажа че ненадминатия играч с рожденното име Ахмед Исмаил Ахмед е ПОСЛЕДНИЯ в тази държава, който не би разбрал изборния ефект от своите думи. А именно - масово мобилизиране и масово гласуване на българите срещу Доган и "неговата" двойка ( Калфин и Бате Ламбо ). 

А коя е другата двойка, която трябва да подкрепим по тази схема, за да го НАКРИВИМ на Доган, както ние наивно си мислим ? Не разбирате ли че хитреца хитро ни манипулира, да гласуваме за помака Плевнелиев и ромката Попова ? Те това е единствения кандидат-президентски тандем, в който НЯМА НИТО ЕДИН ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН !!! И двамата не са членове на ГЕРБ и категорично отказват да станат такива. Затова именно те са хората на Доган БЕЙ. 
 
- ние християните сами ще гласуваме за помака-мюсюлманин Росен Асанов
- ние българите сами ще гласуваме за етническата циганка Марга


Защо ще направим горната глупост и самоубийство ? Ами защото сме анти-Доган и защото сме анти-комунисти ... Ааа такаааа ... Айде да видим какви анти-комунисти са  били двамцата преди 10 Ноември :

- Росенчо ... комсомолския секретар на Гимназията в Благоевград и син на Асан Плевнелиев, секретар на ОК на БКП в Благоевград.
- Марга ... дългодишна коректорка във Военното издателство


Ще паднем ли ние българите-християни, в този плитък капан ? Разбира се, че ДА. Когато основава ДПС, Доган успокоява своите със следните думи :
" БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ. ЛЕСНО ЩЕ ГИ ПОБЕДИМ "

image
24 Октомври 2011 - Хитрецът "подкрепя" Бате Ламбо
Не ви ли прилича на плъх, който се готви отново да захапе ?


Епилог :  В същото време няма никакви гаранции, че Доган ще даде на Калфин и Бате Ламбо достатъчно брой гласове. Той използва витиеватия израз че " ще направи всичко възможно, избирателите на ДПС да подкрепят двойката на БСП " Тоест ... остави си вратичка за оправдание, ако не спечели Калфин.

От друга страна нито Доган, нито Местан, нито който и да е от лидерите в ДПС не е казал и една лоша дума срещу Плевнята и Марга. А няма друга партия с по-голям архив от ДПС. Те имат компромати за всеки в тази държава. И всички знаем  за тъмното минало и имотни далавери на строителния предприемач Плевнелиев. От куфарчето с партийни пари на Лазар Причкапов, през черния му печат в Германия, през заменката в София за Бизнес Парка тип "Кон за кокошка", до незаконната му вила на Черноморието и до чадъра който той разпъна като министър на МРРБ над Димитър Николов ( кмета на Бургас ), при заграбването на плажа Корал ( 130 декара ) до Царево. И кой знае колко още такива ...

image

 
Защо ли е така доволен Доган, че помачето е Президент ?!



Гласувай:
16



1. gadfly - Така де
30.10.2011 11:15
Защо им е на българите да мислят, като могат просто да изпълнят партийната повеля и с всеки глас за ревльото да ударят юмрук в лицето на "комунизма" ? Ура, другари, да победим експлоататорите-комунисти !
цитирай
2. lambo - Мдаа - както анализирах в поста, Доган не е подкрепил Бате Ламбо
30.10.2011 20:02
И Плевнята печели. Нещо да съм сгрешил в горния анализ ?

Който го публикувах вчера, но ВЕДНАГА го изтриха
Тази сутрин го пуснаха в 09,15 часа, защото вече нямаше време кой да го чете
цитирай
3. bojo12345 - Бойко си назначи за президент българския "Медведев"
31.10.2011 09:35
Докато циганите и турците /и едните и другите са неграмотници/масово
гласуват,днешните политици/рожби на ДС/ ще лудуват!
цитирай
4. анонимен - подкрепям на 100 %. Обаче българ...
07.11.2011 13:14
подкрепям на 100 %. Обаче българският народец реагира съвсем първосигнално и не проумява подкрепата на Доган за ГЕРБ
цитирай
5. анонимен - гледай сега, бате
19.12.2011 01:31
Ходя по провинцията и гледам - България я няма. В малките места има само цигани - смрад и боклук. В по големите 5 -6 000 души населението е с много циганска кръв, може би и турска и нищо че се нарича българи. Грозни картини се виждат навсякаде! ТАка че като говорим за първосигналност на българите да не се вземат под внимание тия оттрепки с циганско-турската кръв. Трябва да се разграничим дали ще пускаме бради или ще казваме таблицата за умножение на изуст, не знам обаче трябва!
Преди години писах в платени анализи, че в българия предстои срив и модерните професии ще са проституцията и охраната. Направо ми е жал колко съм бил прав!
цитирай
6. shtaparov - Доган надали ще припари в Европа
11.02.2012 01:35
Мозъкът на Доган тежи колкото една паница супа. И песента му вече е изпята,понеже Европа го надуши!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558819
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031