Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 12:53 - АТАКА - Троян иска оставката на Сидеров !
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 9310 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 14.06.2013 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На свое заседание от 30.05.2013,

ОС на Атака Троян прие следната

ДЕКЛАРАЦИЯ

ОС на Атака Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на ПП Атака.

Мотиви:

1. За нас е напълно неприемливо поведението на ПГ на Атака в Народното събрание, с което бе подсигурен мандата и избора на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП Атака стана един своеобразен представител в една нова „тройна коалиция”.

Припомняме, че само преди четири години ПП Атака напусна 40-тото НС и направи „Народен парламент” именно срещу управлението на ДПС и БСП в една друга тройна коалиция. Какво става днес? Кои сме ние?

2. На проведените парламентарни избори’2013 ПП Атака се срина спрямо изборите през 2009-та с 35% на национално ниво /приблизително 140 000 гласа/, срина се с 45% на ниво област Ловеч, а на ниво община Троян сривът е 65%. Преди началото на кампанията, за първи път от 8 години проучванията сочеха Атака Троян с най-висок рейтинг спрямо всички останали партии. Отчайващият резултат се случи единствено и по вина на централното ръководство, което съсипа нашият труд, пренебрегвайки и изолирайки местните структури. За нас е обидно да бъдем третирани като потенциални „предатели”, а ПП Атака да се превърне в единствената партия, на която членовете и структурите бяха лишени от правото да издигат кандидати за народни представители.

За ОС на Атака Троян е недопустимо три дни преди крайния срок за регистрация на листите в РИК, ние да не знаем собствените си кандидати. Още по-недопустимо и обидно е, че след наложеният ни за водач на листата, вторият в листата на Атака за 11 МИР Ловеч е номиниран и издигнат не от структура на Атака или от централното ръководство, а от майка си в едно ловешко кафене два дни преди крайния срок за регистрация. Това ли са кадрите и лицето на Атака за област Ловеч – един 23-годишен неизвестен младеж, без образование и без житейски и всякакъв професионален опит? Това ли е стил и метод на работа в една съвременна и демократична партия?

До къде ще ни доведе този изолационизъм, който освен в извънпартиен аспект се пренесе и във вътрешнопартиен план с изолация на местните структури и капсулиране на едно ръководство с тесен кръг хора около него. Колко от учредителите на ПП Атака преди 8 години на централно и местно ниво са останали днес в Атака? Как и защо те бяха прогонени или принудени да напуснат, след което обругавани и обявявани за „предатели”? Всички те ли са предатели на Каузата на Атака? Съмняваме се да са всички!

Национализмът и патриотизмът имат обединителни, а не разединителни функции!

 

Всичко това доведе до демотивация на членовете на ПП Атака, а огромна част от симпатизантите и избирателите оттеглиха своята подкрепа на проведените парламентарни избори 2013г..

 

Силно обезпокоени от настоящето и още по-загрижени за бъдещето на ПП Атака,

ОС на Атака Троян настоява за:

Оставка на централното ръководство на ПП Атака;

Свикване на извънреден конгрес и избор на ново ръководство;

Промени в устава на ПП Атака;

ОС на Атака Троян призовава местните структури и симпатизанти на ПП Атака в страната да подкрепят тази декларация.

Да си върнем Атака!

Да живее България!

 

ОС на Атака Троян

30.05.2013.


image

Инж. Илиян Пеевски, лидер на Атака - Троян

Пеевски визира Сидеров :
" С "куци коне", параноици и с липсата на морал можеш да играеш само за купата на Турската армия. Или най-много да се превърнеш в политически теляк и да им го крепиш на парламентарното игрище "

image Кирил Колев - "маминото депутатче"

И. Пеевски >
" За пръв път ставаме свидетели на депутат, издигнат от майка си. При това - докато е бил в чужбина ... Простете, но не мога да приема че един 23-годишен продавач на дини през лятото и есента в с. Орешак, като един Пепеляшко е в състояние да се превърне в законодател и изпитвам ужас от това ... "

image

image

image




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3569141
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930