Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2016 14:27 - Методи Оглу и 199 депутати-масони подариха небето ни на Турция
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 4116 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.02.2016 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Днес, 5 Февруарий 2016 г.,  започна края на българската държава. По искане на Методи Оглу ( Бойко Борисов ), Баш Бакан ( Министър Председател ) на Румели Вилает ( България ) небето ни бе подарено на съседна Турция. Ей така, без нищо. За адет ...

   Ние вече сме половин държава. Имаме територия отдолу, но небето отгоре е собственост на чужда страна. Историята не познава такова национално предателство. Освен онова на Гошо Тарабата ( Георги Димитров ) който през 1947 г. подписва с Тито Бледската спогодба. Според нея българското население в Пиринския край трябва да се помакедончи. За тая цел са изгонени нашите учители, а на тяхно място са докарани даскали от Вардарска Македония. Започва терор срещу тези, които отказват да се пишат македонци.

   На Методи Оглу обаче помогнаха депутатите масони. Оказа се, че МИТ ( Турското разузнаване ) разполага в Парламента със 199 депутати. Защо пък толкова ? Ами защото предложението в охраната на небето ни, да не участват самолети на съседни държави ( разбирай Турция ), е получило само 41 гласа ! 

  Не стига това, че ще плащаме на Турция за да ни "охранява", ами са приели че турските ВВС имат правото да свалят в небето ни самолети на трети страни ( разбирай Русия ). Вие представяте ли си, какво може да стане ? Отгоре над нас ще се стрелят, а бомбите и ракетите върху мирното българско население. Че именно от тук Турция може да предизвика Трета световна война. И ядрения юмрук на Русия да ни изтрие само за един миг.

   Питам ... а български самолети ще охраняват ли небето на Турция ? А това не може ! Но турски самолети в нашето небе може !

   Питам ... а турските самолети няма ли да сканират и фотографират цялата ни територия ? И командването на турската армия да няма никакви проблеми с инфото за нас.

  Питам ... за какво ни е малката армия, когато турските ВВС ще бъдат постоянно във въздуха над гарнизоните в Карлово, Казанлък и т.н. ? Че както си патрулират, те могат изненадващо да унищожат армийката ни, без тя да може да даде и един изстрел.

   Питам ... а как нагло ще почнат да се държат циганите, турците и другите мюсюлмани към нас българите ? Когато техните самолети ще са над главите ни.

   Питам ... не поставяме ли в смъртна опасност Гърция, Сърбия, Румъния, Унгария ? Че турските изтребители и бомбардировачи ще са на няколко минути път до столиците и военните им бази, ползвайки небето на БЪЛХА-рия.

    В това гласуване дадоха вот за Турция и "патриотите" от черкезкия Фронт за национално предателство. Защото Валери ШИМОН-ов е черкезин, и Ангелчо ( Джамбазки ) и Росенчо ( Петров ) също са черкези.

   Вече виждам как потриват доволно ръце турците-хазари от ФЕД начело с Рот-Шилдови и турците-османлии от Анкара начело с Ердоган. Защото това което се случва с нас, идва само от едно място > Уол-Стрийт.

image

   През 2011 г. САЩ и Турция подписват договор на стойност 1,1 млрд. долара, за модернизация на 117 турски самолета F-16. Програмата включва инсталиране на нова РЛС, цветни дисплеи, нов борден компютър, нашлемна с-ма за целеуказване, с-ма за обмен на данни Link-16, нова с-ма "свои-чужд", нова с-ма за РЕБ и очила за нощно виждане.

   Официално модернизацията е на Локхийд Мартин, но реално работата е извършена от турската компания TAI.
Последния обновен F-16 е получен от турските ВВС на 13 Април 2015 г.

image


   Няма как селски хитрец тип "Андрешко", но иначе "simple firefighter" да ръководи успешно държава ! Колкото и да гласуват за него, ТОЙ не става > разберете го най-после.

image





Тагове:   небе,   самолети,   Турция,   Ротшилд,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3574880
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930